DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar Fredag 6/12

6 December 2019 - 11:48

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Kalmar och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 2 Gravity Pace som tog karriärens första seger i den femte starten senast. Han satt då i vinnarhålet innan han kom ut i andra utvändigt med 400 meter kvar av loppet och därifrån styrdes han på vid ingången till upploppet och avgjorde sedan på ett bra vis. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och kan Stefan Persson servera honom en fin löpning på nytt så tror jag han blir svår att stå emot över Kalmars långa upplopp.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 5 Alhambra som gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast. Hon var på väg mot segern senast när hon tappade stilen och galopperade men ställde sig och räddade andrapriset bakom Arwen T.Dream. Hon kan lägga iväg bra från start så här tror jag Conrad Lugauer som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets så blir hon svårfångad här om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen för från ledningen så är hon ännu obesegrad efter två gånger tidigare hon har travat i den positionen. Hon brukar även tävla med skor runt om så hon är gynnad av barfotaförbudet.

V64-1 3,4,5,6
V64-2 5,6,7,9
V64-3 2 Gravity Pace
V64-4 Alla
V64-5 3,5,9,10
V64-6 5 Alhambra

640 rader x 1 = 640 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 3,5,9,10
DD2: 5 Alhambra

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med E3 Revanschen - Öppen klass över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Usain Töll hängde med bra till tredjeplatsen bakom Campo Bahia och Guzz Mearas i Johan Jakobssons Minne på Jägersro senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han är startsnabb och jag tror inte någon kan svara honom den första biten och väl i ledningen så säljer han sig dyrt så han ska räknas tidigt här, 3 Dontlooseallmoney gick en mycket vass avslutning till tredjeplatsen bakom Diana Zet i Svenskt Trav-Oaks för tre starter sedan. Hon spurtade sylvasst till seger senast och kan Jim Oscarsson som kör hästen sitta i ett bra slagläge inför upploppet så biter hennes spurt bra till slut så då kan hon blanda sig i segerstriden här. Hon är van vid att tävla med skor så barfotaförbudet är inget som ska ställa till det, 5 Global Annuity har inte startat sedan slutet av september så formen nu är ett frågetecken. Han är kvick iväg så Peter Untersteiner testar säkert mot ledningen här och skulle han lyckas svara ut tipsettan så kör han troligen i spets och då kan det räcka en bit här, 4 Benjamin S.H. var riktigt fin vid segern senast. Han har tagit alla sina tre tidigare segrar på barfotabalansen så att han nu måste gå med skor är knappast en fördel men med en fin resa i det här lilla fältet så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 6 Usain Töll
Spets efter 500m: 6 Usain Töll
Skrällen: 1 Quantum Roc
Ranking: A 6,3 B 5,4,1,2,7 C 8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Amatörernas Guldklocka 2019 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Durello var senast tillbaka i gott slag och från tredje utvändigt så spurtade han in till seger efter ett starkt slutvarv. Det var barfota runt om vid vinsten senast men han vann ett lopp med skor i december ifjol så att han måste tävla med det ska han nog klara av nu. Han är dock väldigt stor favorit på spelet så jag vill ha med ett par hästar till, 7 Ronja Loss har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och har spurtat bra båda gångerna även om det inte har räckt till seger. Löser det sig med positionerna så kan han duga en bit här om den stora favoriten skulle ha en sämre dag, 6 Aperfectmate fastnade med en del sparade krafter näst senast. Han kan öppna rätt så vettigt så om Fabian Fajersson som kör hästen kan komma till ledningen och få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka långt här, 9 Limus Lacriss tog årets första seger över lång distans näst senast. Kan hon få smyga med i en bra rygg under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen här så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 5 Durello
Spets efter 500m: 6 Aperfectmate
Skrällen: 9 Limus Lacriss
Ranking: A 5 B 7,6,9,4,2,10 C 11,1,3,8,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Gravity Pace som tog karriärens första seger i den femte starten senast. Han satt då i vinnarhålet innan han kom ut i andra utvändigt med 400 meter kvar av loppet och därifrån styrdes han på vid ingången till upploppet och avgjorde sedan på ett bra vis. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och kan Stefan Persson servera honom en fin löpning på nytt så tror jag han blir svår att stå emot över Kalmars långa upplopp, vid gardering kan 6 Bravo Santana som kommer från en seger i ett billigt lopp vara tänkbar. Det blev inte mycket till lopp senast med så få hästar med i loppet men han avslutade ändå på ett bra vis. Kan Peter Johansson som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 11 Alfas Kennedy har ingen rolig rad med fyra galopper på de fem senaste starterna. Senast så gjorde han första starten sedan mars och det slutade med dubbla galopper men om han skulle hålla ordning på benen nu och kan få lite draghjälp under slutvarvet så kan han duga en bit mot det här gänget fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Gravity Pace
Spets efter 500m: 4 C.D.C.'s Ludde
Skrällen: 4 C.D.C.'s Ludde
Ranking: A 2 B 6,11,9,4,1,7,3 C 5,8,12,10
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Peter Johanssons Minne - Lärlingslopp över 2140 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 9 Love Palema har inte vunnit på ett tag men han är härdad mot tufft motstånd inom V75 spelet. Nu kliver han ner i klass och kan Henriette Larsen som kör hästen hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här, 4 It's Time var tillbaka på tävlingsbanan efter en tids frånvaro senast. Han fick då ett lopp i ryggar vilket han inte riktigt trivs med och dessutom så blev han störd av en galopperande häst så han slutade oplacerad. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han kan öppna bra så om ledningen kan nås utan att det kostar alltför mycket kraft så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 NoLimitJimMit är inte att lita på men han är startsnabb så felfri här så kan det bli antingen spets eller vinnarhålet så med en fin resa i den främre träffen här så kan han vara långt framme här, 7 Aslan D.K. har radat upp tre raka andraplatser och kommer med formen på topp. Den senaste segern togs i april 2017 så han vinner inte så ofta men klaffar det med löpningsförloppet och blir överpace på loppet så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 9 Love Palema
Spets efter 500m: 4 It's Time
Skrällen: 7 Aslan D.K.
Ranking: A 9 B 4,1,7,5,3,10,6 C 2,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Jairo slutade för tre starter oplacerad i Åby Stora Pris. Nu har han inte startat sedan september så formen nu är ett frågetecken men han är van vid att möta betydligt tuffare hästar än vad han stöter på här och även om det kan fattas en del till toppformen så ska han räknas tidigt här och om han löper upp till sitt kunnande så borde han ha bra chans här fast han är väl stor favorit, 10 Monark Newmen var senast ute i Svenskt Mästerskap på Åby där han inte riktigt räckte till efter en löpning i tredje invändigt. Efter det har han fått ta igen sig ett par veckor och med lite draghjälp under slutrundan här så kan han komma in i matchen, 3 Puccy Italia har fin form och har jobbat ihop till en seger. Han kan öppna rätt bra ur volten så jag tror att Henna Halme är ute efter ledningen här och skulle det bli spets så körs han nog i den positionen så länge lampan lyser. Skor nu är dock ett lite minus då Veijo Heiskanens hästar brukar vara som bäst på barfotabalansen, 5 Sphinx D'Inverne är inte att lita på och har gjort bort sig med två raka galopper. Nu är han uppfräschad efter det senaste framträdandet men voltstart är ingen fördel fast däremot går han bra med skor och till en låg procent på spelet här så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 9 Jairo
Spets efter 500m: 3 Puccy Italia
Skrällen: 5 Sphinx D'Inverne
Ranking: A 9,10 B 3,5,8,7,6 C 4,1,2
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Fyraåringslopp - Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Alhambra som gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast. Hon var på väg mot segern senast när hon tappade stilen och galopperade men ställde sig och räddade andrapriset bakom Arwen T.Dream. Hon kan lägga iväg bra från start så här tror jag Conrad Lugauer som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets så blir hon svårfångad om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen för från ledningen så är hon ännu obesegrad efter två gånger tidigare hon har travat i den positionen. Hon brukar även tävla med skor runt om så hon är gynnad av barfotaförbudet, vid gardering kan 8 Nanetta Hill som var godkänd som tvåa långt bakom Barista Oak senast vara tänkbar. Skor på istället för barfota nu och dessutom ett dåligt utgångsläge drar ner möjligheterna här, 2 Chili Lane har fyra vinster på elva starter. Här har hon ett trevligt utgångsläge och kan få en fin resa och med en bra spurt här så fäller hon många hästar till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Alhambra
Spets efter 500m: 5 Alhambra
Skrällen: 2 Chili Lane
Ranking: A 5 B 8,2,6,12,3,7,9 C 10,4,11,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Leicester - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.95
21:00  Olympiakos - Omonia
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp +1,5
1.86
21:00  Gent - Dynamo Kiev
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
20:45  Lincoln - Liverpool
Fotboll - Engelska Ligacupen - 2 asian hcp -1,5
1.60
21:00  Bayern München - Sevilla
Fotboll - Supercupen - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Onsdag 23/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 23/9
Insats: 840 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 23/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 24 sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming