DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar Fredag 8/5

8 Maj 2020 - 12:49

Ikväll avgörs V64 tävlingarna i Kalmar. Det är en Jackpot på 6 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

MISSA INTE att bet365 nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 4 Titan Yoda som har inlett karriären på bästa vis med två segrar på lika många starter. Senast så var det första gången bakom startbilen och det blev ingen snabbare start men han klev fram och tog över ledningen efter en bit och sedan så var det spel mot ett mål. I debuten så vann han trots en galopp på vägen. Han är inte så snabb iväg men Adrian Kolgjini provar nog mot ledningen när tillfälle ges och då ser jag inte att någon skulle svara och når han ledningen smärtfritt så blir han svårslagen här. Vinnarodds 1.50 hos bet365

Min andra spik kommer i V64-3 på nummer 4 Award Kronos som står för klassen i det här gänget. Hon gjorde bort sig med galopp i årsdebuten och senast var hon ute i ett uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal. Då öppnade hon bra och tog hand om ledningen men släppte sedan till Ganga Bae och fick ett lopp i rygg på ledaren och från den positionen så höll hon okej till femteplatsen bakom Tonique som avslutade fortast och var först i mål. Med det loppet innanför västen är en vassare insats nu att vänta. Med den startsnabbheten hon besitter så tror jag på tidig ledning här och mot mycket lättare motstånd nu än senast så blir hon svår att fånga in. Vinnarodds 1.40 hos bet365

V64 Tips Kalmar Fredag 8/5
V64-1 2,4,8,9,10,11
V64-2 4 Titan Yoda
V64-3 4 Award Kronos
V64-4 2,4,9,11
V64-5 6,7
V64-6 Alla

624 rader x 1 = 624 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Kalmar Fredag 8/5
DD1: 6,7
DD2: 6,10,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 4 Posh Shopping galopperade dubbelt senast och var helt utan chans. Hon började annars karriären lovande med två segrar på sina tre första starter. Nu har hon inte startat på ett tag men Peter Untersteiner brukar ha hästarna i god författning när de återkommer till tävlingsbanorna. Från ett bra läge här så kanske Peter Untersteiner kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att plocka ner.

2 Nina Ginto klev fram och tog över ledningen efter 600 meter och från den positionen så höll hon sedan undan till seger senast. Trevligt utgångsläge nu och och med två lopp i kroppen borde formen vara god så kan Stefan Persson servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

8 Cleopatra Mystique gör bra insatser mest hela tiden. Näst senast så tog hon över ledningen efter ett halvvarv och hon vann sedan rätt enkelt från den positionen. I den senaste starten så travade hon större delen av loppet först i andraspår och i den sista kurvan så kopplade hon greppet på den ledande Navaho Ghostdance men bakifrån kom Ribot med en vass avslutning till seger och hon fick även släppa Åsanna Starline förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Tråkigt läge nu så det finns risk att hon tvingas till en del grovjobb på egen hand igen men hon klarar att göra en del jobb själv och då kan det räcka långt.

9 Use Face har galopperat i sex av åtta starter hittills i karriären. Hon har tagit en seger och ett andrapris när hon har travat hela vägen. Felfri nu så kan hon bli farlig om hon får smyga med i en vettig rygg innan hon sätter in slutstöten.

11 Jeans'n Passion inledde med två raka segrar. Senast var hon klar favorit men då fick hon en resa i tredje invändigt och hon var aldrig med någon segerchans för hon höll bara farten till fjärdeplatsen bakom Claw som vann från ledningen. Hon gick barfota runt om då men nu är hon anmäld med skor bak och då kanske hon fungerar bättre. Kan hon få lite draghjälp under slutrundan så kan hon komma in i matchen trots ett besvärligt utgångsläge.

10 Ain't No Saint har inte visat något extra på länge och hon har bara en seger hittills. Klaffar det med löpningsförloppet här så kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

12 Someone Special Ås har gott kunnande och har tagit två raka andraplatser. Utgångsläget här är dock iskallt så hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 4 Posh Shopping
Spets efter 500m: 4 Posh Shopping
Skrällen: 10 Ain't No Saint
Ranking: A 4,2,8 B 9,11,10,12,1,3,5 C 6,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 4 Titan Yoda som har inlett karriären på bästa vis med två segrar på lika många starter. Senast så var det första gången bakom startbilen och det blev ingen snabbare start men han klev fram och tog över ledningen efter en bit och sedan så var det spel mot ett mål. I debuten så vann han trots en galopp på vägen. Han är inte så snabb iväg men Adrian Kolgjini provar nog mot ledningen när tillfälle ges och då ser jag inte att någon skulle svara och når han ledningen smärtfritt så blir han svårslagen.

Vid gardering kan nummer 3 Kurri Jari Boko som spurtade på ett bra vis till seger i debuten och gången efter det så var han fullt godkänd som fyra i ett Margaretalopp som vanns av Forever Melon. Trevligt utgångsläge nu och kan Peter Ingves servera honom en fin löpning så kan han vara långt framme.

10 Despot Power vann i tävlingsdebuten senast. Han fick då trava en stor del av loppet som första häst i andraspår men han gjorde det bra när han plockade ner den ledande Viva La Vida Face till seger då. Kan Kim Eriksson som kör hästen komma igenom bra från bakspåret här och om han kan hitta en vettig position innan han går till anfall så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Titan Yoda
Spets efter 500m: 4 Titan Yoda
Skrällen: 10 Despot Power
Ranking: A 4 B 3,10,11,6,1,12 C 5,7,8,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Wången Cup - Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 4 Award Kronos som står för klassen i det här gänget. Hon gjorde bort sig med galopp i årsdebuten och senast var hon ute i ett uttagningslopp till Drottning Silvias Pokal. Då öppnade hon bra och tog hand om ledningen men släppte sedan till Ganga Bae och fick ett lopp i rygg på ledaren och från den positionen så höll hon okej till femteplatsen bakom Tonique som avslutade fortast. Med det loppet innanför västen är en vassare insats nu att vänta. Med den startsnabbheten hon besitter så tror jag på tidig ledning här och mot mycket lättare motstånd nu än senast så blir hon svår att fånga in.

Vid gardering kan 5 Vinci I.M. som var rätt klen i ledningen i comebacken senast vara tänkbar. Hon kan öppna bra men får normalt sett svårt att ta en längd på min spik och då finns det en klar risk att hon får göra mycket av grovjobbet på egen hand och då blir det tufft att räcka till seger.

6 Hasty Helene vinner inte så ofta men hon var fullt godkänd som trea i ett lopp som vanns av Rally Gunnar näst senast. Gången efter det så satt hon fast i ett V75 lopp som vanns av Indra's Secret. Hon har bra form och hon räds inte dödens om det skulle bli aktuellt så kan Klas Olsson ge henne ett passande lopp så kan det räcka en bit mot det här motståndet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Award Kronos
Spets efter 500m: 4 Award Kronos
Skrällen: 6 Hasty Helene
Ranking: A 4 B 5,6,2,9,3 C 8,1,12,10,11,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 9 Armour As har förutom galoppmisslyckandet näst senast gjort det bra en längre tid sedan han kom i träning hos Jerry Riordan utan att det räckt hela vägen till seger. Senast så var han ute i ett Klass I försök på Åby. Där avslutade han mycket vasst och nådde andraplatsen bakom Ivory Di Quattro. Han har överlag mött tuffare hästar än detta. Här har han stängt spår på dubbla tillägg över medeldistans men nu får Örjan Kihlström chansen för första gången och kan han få till en bra styrning så kan det vara läge för en efterlängtad seger. Det var barfota runt om för första gången senast och är anmält så igen.

2 Arturo Beech gjorde det bra som tvåa i debuten och gången efter det så tog han sin första seger. Han kom då till ledningen i ett tidigt skede och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Här har han bara en motståndare på startvolten så jag tror att Marc Elias kör till spets i en tidig del av loppet och från den positionen så kan han leda loppet länge men han måste nog sänka sitt rekord rejält om han ska hålla undan till seger.

4 Bugatti Miles fick en fin löpning i rygg på den ledande Schönbrunn och han spurtade sedan ner sitt motstånd till seger via open stretchen senast. Per Nordström har bra snurr på stallet för tillfället och får han ett passande lopp här så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

11 Global Action klev fram utvändigt om den ledande Zlatan Knick med dryga varvet kvar till mål och från den position så plockade han ner ledaren och höll även undan för övriga ekipage till en knapp seger senast. Gången innan det så satt han fast med sparade krafter så formen är god. Kan Joakim Lövgren hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 9 Armour As
Spets efter 500m: 2 Arturo Beech
Skrällen: 11 Global Action
Ranking: A 9 B 2,4,11,8,10,3,5 C 7,6,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 6 Aura S.L. har inte startat sedan hon segrade i finalen av Diamantstoet på Solvalla för tre månader sedan. Hon tog då över ledningen med 1400 meter kvar till mål och från den positionen så höll hon undan för en duktig Rapide Cash till seger. Hon är inte helt att lita på men hon har tagit fyra segrar på sju starter hon har gjort på svensk mark. När hon nu återkommer på tävlingsbanan så kan hon bli svår att stå emot om Johan Untersteiner kan få till en bra styrning så hon ska räknas tidigt.

7 Love Håleryd kommer till den här starten med två raka segrar. Båda dessa är tagna över aktuell distans. Han tog hand om ledningen och fick bestämma och vann sedan säkert senast. Han är kvick iväg så här tror jag att Peter Untersteiner provar mot ledningen och skulle han nå spets smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner. Han är dock inte beroende av att gå i ledningen för han satt i andra utvändigt innan han attackerade vid vinsten näst senast så löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme igen. 

I övrigt kan nummer 9 Zizou som var väldigt duktig vid vinsten näst senast vara tänkbar. Senast så landade han i dödens och orkade inte riktigt hela vägen. Hittar Veijo Heiskanen rätt ryggar under slutrundan går ingen säker över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Aura S.L.
Spets efter 500m: 7 Love Håleryd
Skrällen: 1 Tyson Dimanche
Ranking: A 6,7 B 9,1,2,5,11 C 10,3,4,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla tretton hästarna. 10 Gangnam Style K. agerar ojämnt men han besitter gott kunnande. För tre starter sedan så avslutade han bra till seger förvisso i ett billigt gäng. Senast gjorde han bort sig med en startgalopp men skulle han sköta sig nu och om Marc Elias kan hitta en bra rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden.

12 Global Workaholic kommer med fin form till den här starten. Han avslutade positivt som tvåa bakom Next Chapter näst senast. Det följde han upp med en seger sedan han tagit över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så höll han sedan undan på ett bra vis för övriga ekipage. Utgångsläget är mindre bra nu men klaffar det med löpningsförloppet så är han inte borta.

6 Missing Tooma segrade i ett litet fält från dödens för tre starter sedan. Gången efter det avslutade han positivt men det räckte inte hela vägen så han fick nöja sig med andraplatsen bakom Jumeirah Boko. Senast så drogs han bakåt och fick fritt sent och han kom i mål med en del krafter sparade. Klarar han ett knepigt femtespår i volten nu så kan han vara med och göra upp om segern.

2 Sobel Photo tog över ledningen på den första långsidan och från den position så ledde han länge men kunde inte stå emot Mellby Empire som kom med en vass avslutning så det slutade med en andraplats näst senast. Gången efter det blev det ett lopp i rygg på Rexine och från den positionen så höll han godkänt till fjärdeplatsen bakom denne. Med en lyckad start här så tror jag att Catrin Fajersson provar mot spets och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

8 Vicini Axang är åter efter vila så formen nu är svårbedömd. Hon har många galopper i raden men Örjan Kihlström upp nu är intressant och får hon smyga med i en bra rygg innan hon sätter in attacken så kan hon överraska.

Min Vinnare: 10 Gangnam Style K.
Spets efter 500m: 2 Sobel Photo
Skrällen: 8 Vicini Axang
Ranking: A 10,12,6 B 2,8,4,11 C 7,9,13,1,5,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
19:30  Pixbo - Thorengruppen
Innebandy - Superligan Herr - Över 12,5 mål
1.96
20:45  Benevento - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.00
21:00  PSG - Montpellier
Fotboll - Ligue 1 - 1 & BLGM
2.48
01:00  Washington - Buffalo
Ishockey - NHL - 2
2.15
13:00  Southampton - Arsenal
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
2.05
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
16:00  Lund - Sirius
Innebandy - SSL - 1 hcp +3,5
1.80
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.35
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Boden 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Romme 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Romme 22/1
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming