DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Kalmar Torsdag 23/7

23 Juli 2020 - 12:35

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Kalmar. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 4 Image Rapida i den fjärde avdelningen samt 8 Oscar L.A. i den sista avdelningen.

V64 Tips Kalmar Torsdag 23/7
V64-1 1,4,6
V64-2 2,4,7,11,12,14,15
V64-3 1,4,5,6,7,8
V64-4 4 Image Rapida
V64-5 5,7,8,9,10
V64-6 8 Oscar L.A.

630 rader x 1 = 630 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Kalmar Torsdag 23/7
DD1: 5,7,8,9,10
DD2: 8 Oscar L.A.

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS KALMAR TORSDAG 23 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Gomez vann extremsprinten på Åby för tre starter sedan från ledningen. Han är väldigt startsnabb och har tagit karriärens flesta vinster från ledningen. Senast blev det dubbla galopper så han är inte att lita på men felfri här så tror jag att Christoffer Eriksson skickar hästen till ledningen och från spets så kan det räcka hela vägen till en ny seger.

1 Now Or Never Flair tog efter många sorger och bedrövelser en efterlängtad seger i den näst senaste starten. Det var första vinsten sedan oktober 2017. Han satt då i tredje utvändigt innan han avancerade fram och landade i dödens med halvvarvet till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande Alicia Bore till en säker seger. Han är väldigt kapabel fast han är inte att lita på. Senast blev det galopp just från innerspår och det spåret är inte optimalt så en viss galopprisk föreligger men det är ett litet fält och skulle han lyckas hålla ordning på benen så kan han bli farlig om han kan hitta loss i god tid före mål.

6 Stand By Ken fastnade med mycket sparade krafter i ett lopp som vanns av Hector Boko senast. Han är ännu utan seger i år efter nio försök men kan Johan Untersteiner som finns i vagnen komma ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 4 Gomez
Spets efter 500m: 4 Gomez
Skrällen: 2 Moon's Oki Doki
Ranking: A 4,1,6 B 3,5,2,7

V64-2
Uttagning E30 - Högst 30 år - Högst 100 lopp 2019 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 4 Global Best Lover är ännu utan seger efter nio starter. Han kom med en stark avslutning till femteplatsen i ett lopp som vanns av Hacker Am från spets näst senast. Gången efter det så avslutade han på nytt väldigt bra men åt Enorm Då som tog ner den ledande Namur från dödens fanns inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är bara tre år och möter äldre hästar här men om Tyler Mifsud kan servera honom ett passande lopp så kan det bli karriärens första seger.

14 Guidetti Sisu fick en invändig löpning och han fick sedan aldrig någon lucka i ett lopp som vanns av Kattis J.Boko från ledningen senast. Gången innan det så var han blek från ledningen och galopperade bort sig som slagen. Tråkigt läge nu och många hästar att runda men löser det sig med positionerna så kan han bli farlig över upploppet.

2 Sally's Love har gjort bort sig med galopp i tre lopp på raken. Kan Simon Helm som finns i vagnen nu hitta en vettig position och om han kan se till att hålla honom i rätt gångart så har han bra farter i sig. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han sitta bra till i den främre träffen omgående och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

15 Nairajah har gjort 26 starter i Mikael Å Linderoths regi och han har som bäst noterat två stycken andraplatser. Nu kommer Maharajah-sonen ut i en spännande debut i ny regi för Johan Untersteiner. Sofia Bjärgestad som finns i vagnen har aldrig vunnit något lopp efter 11 försök i vagnen. Får han lite draghjälp under slutrundan så kan han bli en obehaglig överraskning och då är han intressant till en låg procent på spelet.

11 Filip Winner hängde med okej som femma i ett lopp som vanns av Arturo Beech senast. Det var första starten på ett tag så med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Kan Alex Persson hitta en bra rygg att gå i innan han går till anfall så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 Global Best Lover
Spets efter 500m: 6 Hanne Tooma
Skrällen: 12 In Love Silas
Ranking: A 4,14 B 2,15,11,12,7,1,9,6 C 10,8,3

V64-3
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 6 Arno dell'Est har gjort två starter sedan flytten från Italien till Christoffer Erikssons träning. Han har inte fått till det ännu. Han blev generad kort efter start så Christoffer Eriksson fick ta i honom och då gick han över i passgång och tappade en del senast. Han gjorde det bra efter det och han hade sedan krafter kvar i mål. Voltstart är nytt för honom men det är få hästar med i loppet så klarar han av det momentet så har han härliga fartresurser och då kan han bli svår att stå emot över det långa upploppet här.

8 Galantis har inte vunnit på länge för de två segrarna han har tagit togs tidigt i karriären. Han är van vid att möta tufft motstånd. Senast på Axevalla var han ute i ett tufft fyraåringslopp där han fick en resa i tredje invändigt och han fick då aldrig chansen och kom i mål med sparade krafter. Dubbla tillägg nu över medeldistans är inte roligt men ett litet fält gynnar honom så sitter han i en vettig position inför avgörandet så kan han bli farlig den sista biten.

5 M.T.Oscar vann direkt i comebacken och han har därefter fått ytterligare två lopp i kroppen. Senast på Vaggeryd så hade han kopplat greppet på upploppet men kort före mål så tappade han stilen och galopperade bort sig. Han är inte att lita på men felfri nu så kan han vara långt framme om Kim Eriksson kan få till en bra styrning.

7 Bring Me Bajern fick en invändig löpning och han hängde med okej som trea i mål men det blev en andraplats bakom O.M.Faststeep som vann från ledningen sedan Oscar L.A. galopperat på upploppet näst senast. Med rätt resa här så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 6 Arno dell'Est
Spets efter 500m: 1 Grand Prix
Skrällen: 1 Grand Prix
Ranking: A 6 B 8,5,7,1,4 C 3,2

V64-4
Ett Stayerlopp över 3140 meter. Jag har spikat 4 Image Rapida som har gjort bort sig med galopp i två lopp i rad. Han är van vid tuffare motstånd än vad han möter ikväll och felfri nu så tror jag han har en toppchans att runda det här motståndet. Han kan vara lite svår i voltstart men nu har han spår ett på tillägg med bara fem hästar på volten över lång distans och då tror jag han kommer att trampa iväg i rätt gångart. Stefan Persson har kört hästen många gånger och den senaste segern togs just över tre varv så kan han hålla ihop aktionen så tror jag han blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 8 Gullabo Däck Bling som vann fem lopp på femton starter ifjol vara tänkbar. Två av dessa över den dryga distansen så lång distans är passande. Han fick en jobbig löpning när han blev hängandes i tredjespår senast och han var ursäktad för den nollan i protokollet. Kan Anton Knutsson som finns i vagnen servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Willmer Gel galopperade med halvvarvet kvar av loppet senast. Gången innan det så gick han en godkänd avslutning från kön långt bakom en överlägsen Admirer och då räckte det till fjärdeplatsen. Här kan det bli tidig ledning och skulle han få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Image Rapida
Spets efter 500m: 2 Willmer Gel
Skrällen: 7 J.A.Connie Bell
Ranking: A 4 B 8,2,7,6 C 3,5,1

V64-5
IK Oskarshamn - Stoserien över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Hasty Helene kommer till den här starten med fin form. För tre starter sedan så travade hon i dödens och hon tog ner ledaren men fick ge sig mot en stark Timo Lane den sista biten så det slutade med en andraplats. Gången efter det så var hon stark utvändigt om den ledande Jamaica Boko och avgjorde till seger kort före mål. Senast i ett V75 lopp i Halmstad så gick hon bra som tvåa bakom Bring Me Money. Hon är stark och tål att göra en del grovjobb på egen hand och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

10 Ofelia O.E. fick en tung löpning i dödens senast men hon höll ändå godkänt och kom in som femma i ett lopp som vanns av Hector Boko. Svårt spår i volten nu så det föreligger en viss galopprisk fast kliver hon iväg i rätt gångart så blir det nog ingen snabbare start men kan Johan Untersteiner hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller hon många hästar till slut.

7 Ritz Guiness var duktig vid vinsten näst senast. Gången efter det så blev allt fel då hon hade ett dåligt spår och blev hängandes och fick backa sig sist och sedan hände inte så mycket i loppet och hon kom i mål helt okörd. Emma E Johansson som tränar hästen låter väldigt nöjd med henne så kan Markus Niklasson som finns i vagnen få till en bra styrning så kan hon bli farlig över det långa upploppet här.

8 Apple Rose har inte startat på två månader så formen är lite oviss. Hon är anmäld barfota bak nu och när hon tävlade så sist för tre starter sedan så gick hon klart bra som trea i ett lopp som vanns av Thengill. Hittar Kim Eriksson en bra väg med henne så kan hon duga en bit mot det här gänget. 

5 Whitestripe Maid gick bra som tvåa i ett lopp som vanns av Unarmed Face senast. Hon vinner inte så ofta och hon har ingen seger sedan Sofia Aronsson tog över träningen. Här har hon läge för ledningen och kommer hon till spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 9 Hasty Helene
Spets efter 500m: 5 Whitestripe Maid
Skrällen: 12 Indian Front
Ranking: A 9,10,7 B 8,5,13,12,11,4 C 3,2,6,1

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat 8 Oscar L.A. som står för klassen i gänget. Han har vunnit hälften av sina fjorton starter. Det är en spännande fyraåring som är på väg upp genom klasserna. För fyra starter sedan så kördes han till ledningen i ett tidigt skede och han vann sedan lätt från den positionen. Gången efter det klarade han inte spåret i volten. Han var tillbaka i vinnarcirkeln näst senast. Han attackerade då i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark slutrunda så plockade han ner den ledande Taxi Out på ett bra vis till seger. Senast så gick han i närkamp med den ledande O.M.Faststeep på upploppet men han tappade stilen och galopperade bort sig. Nu har han fått ett dåligt utgångsläge men kan han hålla ihop aktionen så är han bra nog att han kan vinna det här loppet från dödens om det skulle bli aktuellt.

Vid gardering kan 5 Gigant Coger som kom med en bra spurt i skymundan till femteplatsen i ett lopp där Zenzero Jet var helt överlägsen senast vara tänkbar. Skulle min spik hamna illa till eller göra bort sig med galopp så kan han med en stark avslutning här utmana om en framskjuten placering.

9 Explosive Class har inte fått till det på ett tag men han har en seger längst upp i raden som försvinner nu. Han såg stark ut när han felade under anfall i slutsvängen senast. Kan han hålla sig till rätt gångart och om han kan få smyga med i en bra rygg och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud

Min Vinnare: 8 Oscar L.A.
Spets efter 500m: 2 Linda Sånna
Skrällen: 5 Gigant Coger
Ranking: A 8 B 5,9,4,7,6 C 2,11,10,12,3,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.12
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
19:00  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 2
6.00
21:15  Leicester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.95
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
15:00  Udinese - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2
1.75
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Tisdag 19/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 19/1
Insats: 630 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Onsdag 20 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming