DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp

26 Oktober 2020 - 08:39

V64 hämtar vi på från Mantorp ikväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik och den hittar vi i den fjärde avdelningen, 5 A Cash Machine. 

V64-tips Mantorp Måndag 25/10

v64-1 2,4
v64-2 1,7,9,10
v64-3 9,10,11
v64-4 5 A Cash Machine
v64-5 2,4,7,8,11
v64-6 2,6,9,10,12

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag
DD-1 2.4,7,8
DD-2 10,9

8rader x 30kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640 auto
4 Atlas Font är en italienare som imponerade vid senaste segern och ikväll är det debut i regi Björn Goop. Dessutom är Atlas Font kvick iväg från start. Från stallet meddelar man att han känns fin hemma i träning men att hästen är svår att räkna på då man inte haft honom i träning så länge. Men eftersom den kunniga Björn Goop anmäler barfota runt om till kvällens start så tror jag man är bra iordning och ska ses med en bra segerchans.

3 Son of Quarcio kan öppna bra bakom bilen. Härifrån lär man få ett bra lopp och senaste segern kom från just ledningen. Frågan är om man vill köra där ikväll igen när 4 Atlas Font kommer fram och ställer frågan.

2 Carmen Division gjorde debut hos Ole Johan Östre i senaste starten och gjorde bort sig direkt i voltstarten då. Ikväll är förutsättningarna klart lämpligare med ett perfekt utgångsläge och autostart. Dessutom sätter man på jänkarvagnen till ikväll vilket är intressant. Har man även obrukade krafter med sig från förra starten till ikväll tror jag man inte ska räkna bort detta femåriga sto.

9 Cheap Thrills har verkligen formen på topp för dagen, men man har haft en del otur och inte fått betalt på formen hittills. Man står på tur för seger.

5 Glide Devie kommer med en seger i bagaget i ett billigt lopp på Åland till kvällens start. Formen är god och man besitter en fin avslutning om man får ett fint lopp.

Min Vinnare: 4 Atlas Font
Spets efter 500m: 3 Son of Quarcio
Skrällen: 2 Carmen Division
Ranking A: 4,2 B 3,9,7,5,10,6 C 1,11,12,8

V64-2 2140 auto
7 Horizon du Gers kommer med två raka segerar i fin stil. Dessutom tillhör man formstallet Robert Bergh som producerar vinnare på löpande band för dagen. Idag kommer man troligtvis ladda iväg direkt ifrån start trotts spår något långt ut på vingen. Hittar man till ledningen ikväll kommer man sälja sig väldigt dyrt.

10 Tassilo är väldigt svår att räkna på då man bara gjort en start. Den starten vann man förvisso på ett mycket imponerande sätt. Ikväll är det debut hos Peter Untersteiner och jag tror man kommer visa upp denna treåriga hingst i ett väldigt bra skick. Tassilo är en mycket kapabel herre som ska räknas tidigt trotts sin orutin.

9 Apollo Creed är ytterligare en häst ikväll som gör debut för sin nya tränare. I detta fallet är det debut för Björn Goop. Denna treåring står ikväll hårt inne på pengar, men man har visat att man duger gott tidsmässigt. Björn är känd för att ha sina hästar iordning när han startar och därför ska Apollo Creed räknas direkt I sin debut här. Kapacitet finns att runda samtliga.

1 Jacoby Keeper är skrällen i loppet. I Senaste starten fick vi se prov på gott kunnande. Är ojämn och under utveckling men senast spurtade man till en seger via en 11tid sista 600m och med rätt lopp fäller man många tillslut.

Min Vinnare: 7 Horizon du Gers
Spets efter 500m: 7 Horizon du Gers
Skrällen: 10 Tassilo
Ranking A: 7,10,9 B 1,6,8,2 C 3,4,5

V64-3 2140auto
10 The Trick Vick har visat en fin form på slutet och har två segrar på kort tid. Senast va man ute på V75 och gjorde det bra via 10,0 sista 800m bakom vinnaren Global Agreement. Ikväll är det enklare emot och ska ses med bra segerchans här.

11 Little Brigadoon galopperade bort en seger i slutkruvan för tre starter sedan. Men den segern plockade man ut istället i den senaste starten när man avgjorde snyggt ifrån kön. Ikväll är det anmält barfota runt om igen vilket ska vara ett klart plus. Little Brigadoon sitter inne på en riktigt fin lång spurt som kommer fälla många ikväll.

9 Gigaro Am är ytterligare en fin travare från form stallet Bergh. Han har varit ute I tuffa sällskap hela sommaren och senast gick man ner I klass och blev spelad till favorit. Dock gjorde man bort sig med startgalopp då. De krafterna tar man med sig till ikväll och från spår nio kommer man få ett fint lopp och är tidig på mitt system.

15 G.R.J.'s Wolverine gör comeback efter ett litet tävlingsuppehåll. Man är kapabel men formen är ett frågetecken inför kvällens start.

Min Vinnare: 10 The Trick Vic
Spets efter 500m: 1 Morotai Degato
Skrällen: 9 Gigaro Am
Ranking A: 10.9.11 B 15,1,13,7,12,8 C 3,14,5,4,2,6

V64-4 2140m auto
5 A Cash Machine är den med högst potential i loppet. Men har verkligen tagit fina steg framåt med barfota balansen. Formen är på topp för dagen, man kan även ladda iväg okej ifrån start. Men skulle det behövas, är man tillräckligt stark och tål att göra endel själv i loppen. Skulle det inte krångla allt för mycket under loppet har 5 A Cash Machine en fin vinstchans ikväll.

10 Ganette Am har fin kapacitet och varit rejäl vid sina två andraplatser nu på slutet. Då gick man barfota det är man även anmält ikväll. Hittar man bara ner vettigt och får en okej position från start så ska man inte nonchaleras om favoriten gör bort sig.

1 Awkward Situation är kvick från start och har idag perfekt utgångsläge. Släpper man och väljer positionen rygg på ledaren så har man en vass avslutning att skjuta till med vid lucka. Min skräll I loppet.

12 Almagest A.C. kommer med två raka segrar till kvällens start. Former verkligen i zenit och man har hittat extra växlar efter sitt tävlingsuppehåll före segrarna. Spåret ikväll är en klar nackdel. Men vid större gardering får man inte glömma Almagest A.C.

Min Vinnare: 5 A Cash Machine
Spets efter 500m: 5 A Cash Machine
Skrällen: 1 Awkward Situation
Ranking A 5 B 1,10,12,2,4,7,6,11 C 3,9,8

V64-5 3140 volt
2 Elmo Ice är under fin utveckling, man har stått för en rad fina prestationer på svensk mark i år. Distansen idag är ett stort plus och kommer man till ledningen i loppet vilket man borde ha bra möjlighet att göra så blir man svårfångad. Har Elmo Ice en bra dag presterar han en 14-tid över distansen.

7 He's Marvelous är ojämn i sina prestationer, men när man väl tävlar på topp finns kapaciteten där för att möta de allra bästa. Idag är det dock comeback och man ska troligtvis tävla med skor vilket drar ner förväntningarna något.

11 Young da Vici är mera stark än snabb och hittar men fina ryggar att gå med i in på slutvarvet blir man farlig. Formen är klart uppåt.

4 Vikens Brummer var mitt dag i senaste starten, han gjorde mig lite besviken då. Man besitter en fin avslutning som kan komma väl till pass idag om man får smyga med i ryggar ända till slutkurvan. För två starter sedan va man ute i Walter Lundbergs Memorial med 220,000kr i förstapris. Där gjorde Vikens Brummer ett klart positiv intryck och passerade mållinjen med sträckta linor och full fart. Presterar Vikens Brummer på samma nivå ikväll ska man inte nonchaleras.

8 Enzo Am har kanske lite svårt att vinna lopp, men hänger ofta med bra och kan vara en outsider här.

Min Vinnare: 2 Elmo Ice
Spets efter 500m: 2 Elmo Ice
Skrällen: 4 Vikens Brummer
Ranking A 2,7,4 B 11,8,10,1,3,5,9 C 12,13,6


V64-6 2140m auto
10 Moneykeeper var positiv senast och formen lär vara ännu bättre med loppet i kroppen.
Detta är en fartfylld valack som trivs som bäst när man får smyga med bakifrån och attackera med ett halvvarv kvar till mål. Får han dessutom lite hjälp med att tempot hålls uppe under loppet kommer Moneykeeper fälla många tillslut.

9 Vien Ici går ner i klass inför dagens start. Man har matchats i V75 på slutet och fått lite hårdhet men man har inte haft riktig lycka på slutet. Senast loppet kan man glömma då han blev fast i trötta ryggar. Men ikväll med ett okej utgångsläge adderat med kunnande och kapacitet räknas man tidigt. Vien Ici är både stark, snabb och tål att göra grovjobb själv under loppet.

12 Young King har styrkan som vapen och räkna med offensivt upplägg ikväll. Young King har varit mycket positiv vid sina två segrar på slutet. Senast avgjorde man via en 11-tid sista 800m. Idag är läget inget plus men man ska ändå inte räkna bort Young King på styrka. 


6 M.T.Nordic Spirit har varit ute i monte på slutet och gjort det mycket bra. Får man med sig den formen och prestationerna till sulkyn också så ska man inte nonchaleras här.

2 Dats So Cool gjorde comeback och debut i ny regi senast. Hästen har kunnande som duger långt i den här. Med perfekt utgångsläge och garanterad en fin resa så är man en outsider här ikväll.

Min Vinnare: 10 Moneykeeper
Spets efter 500m: 4 Roofparty
Skrällen: 6 M.T.Nordic Spirit
Ranking A 10,9 B 12,6,2,4,5,7,1 C 8,11,3

Lycka till med spelen ikväll

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming