DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp 1/3

1 Mars 2021 - 09:04

V64-tävlingarna ikväll hämtar vi från Mantorp, första dagen då barfotaförbudet hävs. Det kommer blinka en hel del rött i startlistorna kväll och framöver.

 Min lösning på omgången finner ni nedan. Jag spelar med två spikar. 3 Baby Boy i den andra avdelningen och 1 Maximus M.M. i den femte avdelningen.

V64-tips Mantorp Måndag 1/3
v64-1 2,3,5,10,12
v64-2 3 Baby Boy
v64-3 3,5,7
v64-4 1,3,5,8,9,10,11,13,15
v64-5 1 Maximus M.M.
v64-6 2,4,9,10,11

675 x 1kr = 675kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 1/3
DD-1 1 Maximus M.M.
DD-2 2,4,9,10,11

5rader x 40kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
Vi startar omgången med ett sprinterlopp där jag håller upp min spetsfavorit som förstahäst. 5 Condior gjorde i den senaste starten debut för sin nya tränare Robert Bergh. Hann vann direkt på bra sätt och har nu mest troligt gått framåt ytterligare med det loppet i kroppen. Tipset bygger på att man tar sig till ledningen, men ska ha bra vinstchans även från andra positioner. Förstahäst.

10 Twigs Honor är en fyraåring som vann på rejält sätt för två starter sedan, vann på ett rejält sätt näst senast och han är i grunden en bra häst som räcker långt i nuvarande klass. Har vilat några veckor från tävlingsovalen inför dagens start, men tränaren Svante Båth har oftast koll på grejerna. Är med och gör om om segern här.

12 Activist har inlett år 2021 lovande, med en andraplats och en seger. I den senaste starten vann Activist på ett rejält vis, man tog då hand om ledningen och höll den positionen hela vägen till mål trots tuff öppning. Gången före visade han att formen är klart på uppåtgående, då var det årsdebut. Det var jänkarvagn för första gången i den senaste starten och det blir samma utrustningen här ikväll. Bra chans att vara med i segerstriden här.

Min Vinnare: 5 Condior
Spets efter 500m: 5 Condior
Skrällen: 12 Activist
Ranking A: 5,10,12 B 2,3,6,9,8 C 4,1,7,11

V64-2 2640m auto
Här hittar vi kvällens första spik 3 Baby Boy. Denna fyraåring är en ny bekantskap för tränare Robert Bergh och det återstår att se om detta är ett nytt förvandlingsnummer av den skickliga Åbytränaren. Baby Boy stod för en klart godkänd årsdebut i den senaste starten, och med ett lopp i kroppen till kvällens start kan vi nu räkna med ett offensivt upplägg ikväll. Det enda frågetecknet som finns är hur man hanterar distansen, men detta hamnar i skuggan av att det nu blir barfota runt om för allra första gången i karriären, se upp!! Till endast 17% är man en väldigt spelvärd spik i min bok.

Motbud
2 Cuenca tränas av Jörgen Westholm som har ett stall som lyser form, vilket man inte minst visade under V75 tävlingarna på hemmabanan Romme i lördags. Men 2 Cuenca kommer tillbaka efter vila och behöver troligtvis loppet i kroppen, men samtidigt är Jörgen skicklig på att matcha sina hästar hemma på gården under sin unika takraka han har tillgodo. I med att det är anmält jänkarvagn för första gången så antar jag det finns någon tanke från tränarens sida. Främsta motbud till min spik, trots årsdebuten.

12 Con Te Partiro har lottats till ett tufft utgångsläge, men detta är en fyraåring som kan göra en del själv i loppen och skulle det stämma lite under vägen ikväll så är Con Te Partiro kapabel nog att segerstrida. Givet streck för den som garderar.

Min Vinnare: 3 Baby Boy.
Spets efter 500m: 3 Baby Boy.
Skrällen: 12 Con Te Partiro
Ranking A: 3 B 2,12,5,9,8,10 C 1,11,7,6

V64-3 2140m volt
3 Bandit Frontline har endast gjort tre starter i livet och det har resulterat i två segrar på tre starter, men det ska sägas att det var dubbla galopper som gjorde att man fick en plump i resultatraden. I den senaste starten var det gott om krafter sparade vid segern och detta är helt klart en unghäst som är under utveckling och som spås en karriär i de högre klasserna. Han är kvick iväg från start och är min troliga ledare av loppet. Håller man sig till rätt gångart har man en väldigt bra segerchans i loppet Att man är streckad på 70%, med dubbla galopper näst senast för en unghäst som är osäker gör att jag måste testa och gardera.

7 Freckless är en femåring som besitter fina fartresurser. Han trivs bäst när han får vara med i främre träffen. Men i den senaste starten blev fast med krafter sparade och är i bättre form än vad raden utvisar. Rikard N Skoglund känner hästen väl och till låg procent är man en skräll i loppet.

5 Bonfire Ås står för jämna och bra insatser mest hela tiden. Detta är en fyraåring som är stark och rejäl och har ingenting emot att göra jobbet på egen hand och ytterligare en utmanare till den stora favoriten.

Min Vinnare: 3 Bandit Frontline
Spets efter 500m: 3 Bandit Frontline
Skrällen: 7 Freckless ä
Ranking A: 3 B 7,5,1,11,8,2 C 4,6,10,9,13

V64-4 2140m volt
8 Je T'aime Explosiv gjorde det förvånansvärt bra i den senaste starten, men hade varit struken inför den starten och gick i mål som vinnare till 26,59 på toton. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare till kvällens start. Men att man startar efter ska vara favorit på V64 är inget jag föredrar. Kommer gardera loppet brett.

Vill framhålla 3 Barbaresco V.W som står på startvolten och ska kunna köra sig till ledningen efter en bit. Är han bara inte alltför långt bort ifrån formen så han med långt framme ikväll. Anmäld barfota runt om ikväll vilket höjer kryddan lite extra.

15 Flash Håleryd gör alltid sitt i loppen. Ikväll väntar att få göra grovjobbet själv under slutrundan, men blir tempot högt i täten så kommer hans avslutning att bita bra. Barfota runt om och jänkarvagn låter intressant till kvällens start. Segeraktuell.

Skrällen är 11 Order By Heaven, han har en hög nivå i sina bästa stunder och är en riktig krigare som tål att tåga på i loppen. Order By Heaven har nu fått ett par formhöjande lopp inför kvällens start och nu när formen börjar närma sig toppen så är man anmäld barfota runt om, vilket är ett stort plus för Lars D Carlsons travare. Till endast 1% i skrivande sunt så är man en given skräll i omgången för mig.

Min Vinnare: 3 Barbaresco V.W
Spets efter 500m: 3 Barbaresco V.W
Skrällen: 11 Order By Heaven
Ranking A: 3,15,8 B 11,9,10,5,1,13 C 14,2,12,4,6,7

V64-5 1640m auto
Kvällens andra spik hittar vi här i form av 1 Maximus M.M. Han ska i min bok ses med god segerchanser här ikväll, och till sina 22% är man en spelvärd spik. Det väntas sommarbana på Mantorp ikväll och Maximus M.M. är min tidiga ledare av loppet. Över kort distans och från den positionen har jag svårt att se värsta motbudet 10 Big Shot plocka ner min spik. Såklart finns det andra motståndare också, men när man försöker hitta spelvärde så grundar det sig i stor utsträckning om hur spelprocenten förefaller de olika ekipagen. I fallet här är det två-tre hästar bakom som är ganska likvärdiga i strecken och spelvärdet ligger på Maximus M.M. som i min bok får bästa loppet. Exempelvis om Maximus M.M. skulle vara streckad på 70% så är spelvärdet inte lika högt och jag hade garderat loppet.

Motbud
10 Big Shot gjorde det bra i senaste starten när man höll till andraplatsen. Ikväll har man fått ett tufft utgångsläge och skulle gynnas om det blev tempo på loppet. Löser det sig med positionerna är man seger aktuell. Given för den som garderar.

2 Symphonic Lincoln kommer med formen på topp, inför senaste starten hade man två raka segrar på kontot. I den senaste starten kördes man invändigt och gick starkt via Open Stretch på Åby. Med rätt smygresa flyger man snabbt över upploppet. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Maximus M.M.
Spets efter 500m: 1 Maximus M.M.
Skrällen: 2 Symphonic Lincoln
Ranking A: 1 B 10,2,3,4,8,9 C 6,5,7

V64-6 2140m auto
2 Firstclass U.M är ett fyraårigt sto som ofta står för gedigna prestationer. I den senaste starten var man bra som tvåa på Åby. Firstclass U.M har sex segrar på den 18 starter man gjort i livet. Från ett perfekt utgångsläge kommer man kunna hitta en fin position och är hästen att slå för övriga i loppet.

Vill varna för en skräll 10 Miss Moneypenny som ikväll gör en spännande debut för Hans Crebas. Hela stallet Crebas har för dagen en formkurva som pekar uppåt, har det smittat av sig på Miss Moneypenny så ska hon inte nonchaleras ikväll. Till endast 3% är man en given skräll för mig.

11 Listas Tinge Ling har höjt sig i vinter och hade två raka segrar i resultatraden inför senaste starten. Då blev man trea efter en okej avslutning. Ikväll står man perfekt inne på pengar och man rycker skorna. vilket är spännande.

Nämner även 4 Timetoleaveagain är kvick iväg från start och är min ledare av loppet initialt, sen känns det som kusk och tränare Lars-Åker Söderholm sitter lite på leken. Kör man i spets, från en position man tagit två segrar ifrån på tre försök eller släpper man när storfavoriten kommer upp utvändigt? Jag hoppas man tävlar och att vi får se ett rivigt lopp som bjuder in mina skrällar i loppet.

Min Vinnare: 2 Firstclass U.M
Spets efter 500m: 4 Timetoleaveagain
Skrällen: 10 Miss Moneypenny
Ranking A: 2,10,11 B 4,9,3,5,6 C 7,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 +1 (asian)
1.57
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Che ö 13,5 skott
1.65
15:00  Östersunds FK - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 1 hörnor
6.25
15:00  Milan - Salernitana
Fotboll - Serie A - 1 och håller nollan
1.81
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
15:15  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.60
16:00  Wolverhampton - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.70
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Skellefteå AIK - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Watford - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 3 mål (asian)
1.69
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
19:00  Florida - St Louis
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.625
20:45  Napoli - Atalanta
Fotboll - Serie A - Över 2,5 mål
1.90
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
14:00  Akropolis - Skövde
Fotboll - Kval till superettan - BLGM
1.74
18:00  Sampdoria - Lazio
Fotboll - Serie A - 1X
1.85
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Lia - 1
2.18
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  TV Systemet 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
14:50  Söndagsstöten JACKPOT Gs75
Insats: 250 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 4/12 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bergsåker 4/12
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Norrköping - Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Livestreaming