DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp 16/11

16 November 2020 - 09:13

V64 hämtar vi på från Mantorp ikväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar. 4 Ale' Pride Gar i den fjärde avdelning. 2 Go West Young Man i den avslutande och sjätte avdelningen. 

V64-tips Mantorp Måndag 16/11

v64-1 4,5,9
v64-2 1,2,4,5,10,11
v64-3 1,4,6,8,10
v64-4 4 Ale' Pride Gar
v64-5 1,8,9,10,12,14
v64-6 2 Go West Young Man

540 x 1kr = 540kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 16/11

DD-1 8,9,12
DD-2 2 Go West Young Man

3rader x 70kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
5 Linares har visat fina toppar och var bland annat riktigt fin när man vann från ledningen tidigare iår på på 1.14,3a i ett lopp över 1640m. Nu är denna fyraåring i träning hos Ulf Stenströmers där han fortfarande letar efter första segern på sina fyra starter. För två starter sedan var han nära segern en vass avslutning via 12,1 sista 700m. Han är inte helt att lita på, men skulle han leva upp till vad han kan talar mycket för spets och slut här ikväll.

9 Speed Vici är bra för denna klassen som har glänst i två raka segrar. Båda dem segrarna är tagna från ledningen, vilket det inte kommer bli ikväll från bricka nio. Men hästen har visat att han tål och göra grovjobb på egen hand och ska ses som en tidig utmanare till segern här ikväll.

4 Iggy Boko blir min tredje häst på systemet. Fick ett fint lopp senast, och bör gått framåt med det loppet. Han har härdats i V75-konkurrens på slutet och ska med klaff inte nonchaleras.
Min Vinnare: 5 Linares

Spets efter 500m: 5 Linares
Skrällen: 4 Iggy Boko
Ranking A: 5,9 B 4,13,6,10,8 C 3,12,11,7,2,1

V64-2 1640m auto
10 Chocolette borde vunnit senast, men behövde säker loppet i kroppen då det var comeback senast efter lite tävlings frånvaro. Nu har man fått ett lopp i kroppen och dessutom rycker Svante Båth skorna ikväll, vilket gav en bra effekt när man gjorde det för två starter sedan innan uppehållet. Skulle hon komma iväg bra och hitta en vettig position kommer hon bli farlig att stp emot tillslut för övriga. Min förstahäst.

4 Uppsala Wise As gjorde i somras en oväntad comeback efter fem års tävling frånvaro!. Sedan återkomsten har hon hunnit med att starta sex gånger, Uppsala Wise As gjort det bra varje gång. Senast fick hon den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledaren hela loppet. Farten har hon visat att den finns där, hon har också visat sig kunna öppna kvickt från start. Uppsala Wise As är min tidiga ledare av loppet och i ledningen kommer hon bita ifrån sig bra och ska räknas in i segerstriden.

5 Solkattens Daizy har visat bra fart och galoppen i senaste starten skedde för att man krokade ihop med en annan konkurrent 250m från mål. Så den galoppen är bara att glömma. Till dagens start ska man även köra barfota runt om för första gången vilket såklart är en intressant utrustning förändring. Pass upp! 

Min Vinnare: 10 Chocolette
Spets efter 500m: 4 Uppsala Wise As
Skrällen: 5 Solkattens Daizy
Ranking A: 10,5,4 B 2,1,11,3,6,12 C 7,8,9

V64-3 1640m
4 Jojo Keeper besitter fin kapacitet i grunden. Han var inte som bäst i sin senaste start men nu har han fått en träningsperiod, och man är troligtvis åtgärdad inför ikväll. Med en passande uppgiften och på kort distans där man troligtvis kan sitta i ledningen efter en liten bit så ska det vara en bra chans att leda från start till mål. Förstahäst.

6 Fighter gjorde det bra för tre starter, då satte man nosen först över mållinjen efter att man från ledningen höll undan säkert via 14,8 i 800m. För två starter sedan mötte man Balsamine Font och hade inget med segerstriden att göra. Senast var han lite av en besvikelse när han trots lopp i andra ytter var chanslös att hänga med till slut. I dag går man ner lite i klass och ska med rätt lopp kunna vara med i segersnacket här.

8 Gypsy Eyes vann enkelt från ledningen för två starter sedan. Denna treåring har visat fina fartresurser. Sköter hon sig är hon snabb ut och borde trots spåret kunna hitta ner i en bra position. Kort distans känns inte som något minus och med bra resa fäller hon mpnga över upploppet.

10 Bat Marke vill jag nämna den intressanta utrustning förändringen på. Man ska nämligen idag gå första gången barfota runt om. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen via 14,5 i 700m. Formen är på topp, och skulle det bli överpace på loppet vill jag inte ha med denna treåring på systemet.

Min Vinnare: 4 Jojo Keeper
Spets efter 500m: 4 Jojo Keeper
Skrällen: 10 Bat Marke
Ranking A: 4,8 B 10,6,1,3,7 C 2,5,9

V64-4 2140m auto
4 Ale' Pride Gar var imponerade vid sin segern för tre starter sedan när hon efter tidig ledning sprintade undan via 10,6 i 800m. Därefter gick hon till ny tränare, Oskar Svanberg. För Oskar har hon gjort två starter. I comebacken senast satt hon fast med krafter sparade, vilket borde fört fram formen en hel del. Dessutom är hon till dagens start anmäld barfota runt om, en balans hon med framgång tävlat förut. Hon är inte beroende av någon speciell position och med klaff under vägen blir hon inte lätt att stå emot. JAg tar ställning och spikar i ett öppet lopp.

Motbud
2 Gusto har gett ett rejält intryck vid sina segrar på slutet och har formen på topp för dagen. Detta är ett fyraårigt sto som är under utveckling. Hon är inte så snabb från start, men desto starkare till slut och kan utan strul vara med och göra upp i segerstriden här.

1 Make My Dream vann på bra sätt från ledningen för två starter sedan. Hon är min tidiga ledare av loppet igen och är hästen att slå från den positionen.

Min Vinnare: 4 Ale' Pride Gar
Spets efter 500m: 1 Make My Dream
Skrällen:
Ranking A: 4 B 2,1,7,3,10,12 C 9,8,5,6,11

V64-5 2140m volt
8 Önas Nougat är ett av flera roliga motbud till den stora förhandsfavoriten Ready Doc. Denna femåriga hingsten befinner sig numera hos Ulf Stenströmer och ikväll gör han sin andra start för sin nya tränare. Önas Nougat kan öppna kvickt från start, och nu med en positiv formkurva så hoppas jag Ulf Ohlsson som sitter upp i vagnen hittar de rätta vägarna. Kommer man bara till vettigt ifrån spåret så kommer man vara med långt framme idag.

9 Fabio de Pervenche har gjort det bra i tuffa sällskap i Holland och Frankrike. Det ska bli intressant att se honom göra debuten för Conrad Lugauer ikväll. Ska med tidigt på kupongen.

1 Ready Doc är storfavorit. Han spetsvann på bra sätt i V86-lopp senast. Men när man har statistiken tre galopper och två segrar på de fem senaste starterna och man är streckad på över 65% i nuläget så hissar jag varnings fall och vill gardera. Ready Doc är bra när han sköter sig och håller man sig till rätt gångart har man bra segerchans från ledningen.

12 Spicklebacke Face vill jag också nämna, formen är på topp och kommer från form stallet Robert Bergh. Kommer med en färsk seger över 3160m med sig till kvällens start. Denna sexåring tål att göra grovjobb själv under loppet och ska inte nonchaleras här till låg procent.

Min Vinnare: 8 Önas Nougat
Spets efter 500m: 1 Ready Doc
Skrällen: 12 Spicklebacke Face
Ranking A: 8,9,1,12 B 10,14,13,7 C 6,5,3,2,11,4

V64-6 2640m auto
Jag avslutar kvällens tävlingar med att spika 2 Go West Young Man. Go West Young Man är i mina ögon Mantorptravets mest lovande häst, Denna fyraåring spurtade bra långt ut i banan i den senaste starten, det var bakom storheter som Hail Mary, Ultion Face och Brother Bill. Vilket såklart är en helt annan motstånd än vad man stöter på i kvällens start. Ikväll har man dessutom ett perfekt utgångsläge, Rikard N Skoglund som sitter i vagnen lär sitta bra på det direkt från start, tror ingen heller vill ta emot Go West Young Man när han ställer en fråga om ledningen. Över en passande distans bör ekipaget därefter ha en mycket hög segerchans och jag spikar.

Motbud
7 Enriko Ha är ytterligare en herre som varit ute och mött tuffa motståndare i tuffa gäng en längre tid. Detta är en stabil och gedigen femåring som är ett tidigt motbud till min spik.

5 Roofparty stod för positiv insats senast och verkar ha formen i antågande efter en period av något sämre insatser. Roofparty är kvick iväg från start och har fyra segrar på fyra försök över längre distans vilket såklart är anmärkningsvärt.

1 Milord ska köras av Ulf Ohlsson det står i programmet att han har tränaren i sulkyn. Vilket såklart ses som en rejäl kuskförstärkning.

Min Vinnare: 2 Go West Young Man
Spets efter 500m: 2 Go West Young Man
Skrällen: 5 Roofparty
Ranking A: 2 B 7,5,1,3,10 C 6,11,8,12,4,9

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Ny storsatsning på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Frankrike - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - BLGM
1.83
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Ungern - Portugal
Fotbolls-EM - EM - 2 (asian -1)
1.83
21:00  Frankrike - Tyskland
Fotbolls-EM - Fotbolls-EM - BLGM
1.83
21:00  Frankrike - Tyskland
Fotbolls-EM - EM - Tys ö 10,5 fouls
1.70
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
17:29  Topptipset 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
20:29  EM-Tipset Jackpott 150 kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Topptipset Tips Tisdag 15/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming