DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp 2/8

2 Augusti 2021 - 13:27

V64 tävlingarna hämtar vi från Mantorp denna måndagskväll. Det är toppfina tävlingar med Breeders' Crown kval å menyn. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar. 3 Red Lady Express i den tredje avdelningen och 12 Önas Prince i den femte avdelningen.

V64-tips Mantorp Måndag 2/8
v64-1 4,8,9
v64-2 1,2,6,8,9,10
v64-3 3 Red Lady Express
v64-4 1,2,7,10,11,12
v64-5 12 Önas Prince
v64-6 2,3,8,9,10

540 x 1kr = 540kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 2/8
DD-1 12 Önas Prince
DD-2 2,3,8,9,10

5 rader x 40kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
4 Coin Perdu är unghäststjärnan som gjort det storstilat genom att komma tillbaka efter ett två år långt skadeuppehåll. I år har denna numera sjuårige hingsten kunnat starta på kontinuerligt men han har matchats varsamt av tränaren Svante Båth. Det har blivit fem segrar i år och ikväll ställs han för den tuffaste uppgiften hittills. Men man har fått ett perfekt utgångsläge och är den troliga ledaren av loppet i min bok. Dessutom är det maxat utrustningsmässigt, med amerikansk vagn och barfota runt om vilket är intressant. Coin Perdu har inte tävlat utan skor sedan treåringssäsongen, och väl i lendignen ikväll kommer man bli mycket svårslagen.

Motstånd saknas dock inte, 9 Brother Bill slog Don Fanucci Zet senast vilket säger en hel del om hans kapacitet. Detta är en femåring som redan tillhör den yttersta eliten och som man ser fram emot att följa i de större loppen framöver. Senast vann man dock från ledningen, en position man inte kommer kunna nå ikväll. Brother Bill kommer behöva göra en del jobb på egen hand här ikväll, men kapaciteten är så pass hög att man ändå måste räknas tidigt.

Skrällen är 8 Stoletheshow som i den senaste starten stod för en trålande avslutnitng vilket räckte till en andraplats då. Ikväll har man lite otur med spårlottningen men formen är verkligen uppåt. Han är kvick iväg från start och kommer säkerligen laddas framåt även om det troliga är att man inte kommer kunna nå ledningen. Men skulle det lösa sig med positionerna någorlunda vet vi att det finns en vass polett tillslut. Ett scenario är att man intar dödens initialt, och sen inväntar att Brother Bill ska köras fram och då sitter man helt plötsligt i andra utvändigt vilket är en bra position för denna kvicka sexåring.

Min Vinnare: 4 Coin Perdu
Spets efter 500m: 4 Coin Perdu
Skrällen: 8 Stoletheshow
Ranking A: 4,9 B 8,5,1,3 C 6,2,7

V64-2 2140m volt
10 Bandido Gar är hästen med bäst kunnande i startfältet, han kvalade bland annat in till BC-final som treåring. Men tyvärr är Bandido Gar alldeles för ojämn och har därför en hel del galopper i resultatraden. Men vaknar denna fyraåringen på rätt sida och håller sig till trav loppet igenom så är detta en bra segerchans för stall Susanne Richter. Förstahäst.

6 Kailua Boko står 20m före den ovan nämnda förstahästen, han är kvick iväg från start och med Rikard N Skoglund i vagnen är man klar spetsfavorit. Väl i den positionen ska men sen slås. För två starter sedan blev hon tempotorsk i ett uppullat försök till Stochampionatet, men avslutningen var bra och klockades till 10,3 sista 700m. Senast laddade kusken bakom bilen och det blev galopp. Givet streck på systemet.

Nämner även 8 Durello som duger bra för loppet och har nu fått ett lopp i kroppen inför kvällens start. Han är van att möta tufft motstånd och tål att göra en hel del jobb på egen hand. Ska inte nonchaleras ikväll.

Skrällen är 9 Vien Ici som har levererat en del fina prestationer på slutet. I den senaste starten blev man fast med sparade krafter, krafter som kan komma väl till användning ikväll istället. 7% känns spännande.

Min Vinnare: 10 Bandido Gar
Spets efter 500m:6 Kailua Boko
Skrällen: 9 Vien Ici
Ranking A 10,6,9,8 B 2,1,12,7 C 4,3,5,11

V64-3 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 3 Red Lady Express. Hon vann långa E3 i den senaste starten och blev en härlig fjäder i hatten för färske tränaren Christian Persson. Hon visade i finalen att hon kan öppna kvickt och höll då upp innerspåret på Färjestads travbana. Jag är inne på att hon återigen sitter i ledningen tidigt och väl i den positionen tror jag ingen kommer lyckas ta sig förbi denna fina treåring. I ett kval där många vill kvalificera sig är det även troligt att Red Lady Express får sitta ostörd i ledningen och då ökar såklart segerchanser ytterligare. Trots hög procent är detta en given spik för mig.

Motbud
10 Nova Mahiron är fortsatt obesegrad efter sina fyra starter i livet. Ikväll har man fått ett tufft utgångsläge och det väntas att man får göra en hel del jobb på egen hand. Men är det främsta motbudet till min spik.

1 Carroty har inte varit ute i några större treåringslopp men har ikväll fått ett intressant utgångsläge. Lyckas hon hålla upp ryggen på min spik är man garanterad ett fint lopp och uppenbarar sig luckan tillslut kommer hon vara med och slåss om en framskjuten placering. Tänkbar för den som garderar.

Min Vinnare: 3 Red Lady Express
Spets efter 500m: 3 Red Lady Express
Skrällen: 10 Nova Mahiron
Ranking A: 3 B 10,1,9,12,5,11 C 7,4,6,8,2

V64-4 2140m auto
12 Aquarius Face Är en bra häst som har gjort flera fina prestationer under 2021 utan att få ut den rätta utdelningen. Under Elitloppshelgen höll han bra som trea efter ett tufft upplägg från dödens. För två starter sedan blev det galopp i E3 uttagningarna, det på grund av att upplägget blev för tufft. I den senaste starten var man återigen i fint slag och stod för en bra avslutnign. Känslan är att formen är bra och att man ikväll möter något enklare motstånd än man är van vid. Skulle det bara lösa sig någorlunda från bakspåret så är Aquarius Face tillräckligt bra för att vinna ikväll. 8% känns mycket intressant på förhand.

10 Kentucky River var ohotad från ledningen senast via 1.13 sista 1000m. Han klev iväg bra då från bricka åtta bakom bilen och hittade hela vägen till ledningen. Med en liknande prestation ikväll är man med och utmanar på nytt om segern. Ikväll är det dock bakspår vilket är ett minus, eftersom hans segrar har kommit från ledningen. Annan uppgift väntar ikväll, men ändå ett givet streck på kupongen.

2 Global Company har en intressant uppgift framför sig ikväll med perfekt utgångsläge och dessutom barfota runt om för första gången i livet. Hittills i livet har det på tre starter blivit lika många pallplaceringar. Enligt tränaren är detta en häst som kommer allt mer. Formen är bra och han ska inte nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 12 Aquarius Face
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Aquarius Face
Ranking A: 12,10,2 B 11,1,7,9,8 C 4,6,3,5

V64-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 12 Önas Prince. Han är redan en stjärna som vi förhoppningsvis kommer få njuta av i många stora lopp under hans karriär. Han kommer med sju raka segrar under 2021 och det är segrarna i kungapokalen och sprintermästaren som sticker ut. I den senaste starten var det sprintermästaren och då vann man från dödens efter att plockat ner Hell Bent For Am som gick i ledningen. Även om kvällens lopp inte är det viktigaste i Önas Prince karriär så låter stallet uppåt och det aviseras ett offensivt upplägg. Man meddelar att man vill ge honom en ordentlig urblåsare. Trots att Hell Bent For Am har fått ett perfekt utgångsläge så tror jag att han på nytt kommer få det tufft att stå emot Önas Prince till slut. När dessutom strecken är jämna mellan Önas Prince och Hell Bent For Am så känns det givet att ta ställning. Spik Önas Prince.

Motbud
1 Hell Bent for Am mötte Önas Prince senast i Sprintermästaren och fick då ge sig från ledningen. Nu har man chans på revansch. Det är återigen upplagt för ledningen och med ett offensivt upplägg aviserat på Önas Prince kommer man troligtvis få ta emot honom på utsidan. Ska bli spännande att följa denna fighten ikväll. Men för den som inte väljer att spika Önas Prince så är detta ett givet streck på kupongen. Hell Bent for Am har vunnit 5 av 7 starter över aktuell distans.

Nämner även 3 Maesteraemon som har gått bra i skymundan på slutet. Han väntar dock fortfarande på första Sverigesegern och även om den kanske inte kommer ikväll är detta en individ att ha koll på framöver. Ska inte nonchaleras vid gardering ikväll.

Min Vinnare: 12 Önas Prince
Spets efter 500m: 1 Hell Bent for Am
Skrällen: 3 Maesteraemon
Ranking A: 12 B 1,3,2,11,9,8 C 10,4,5,7,6

V64-6 2140m auto
9 Global Bred To Win är en mycket spännande häst för framtiden. Detta är en Bold Eagle avkomma som gjort det mesta rätt i sin karriär. Det har blivit tio segrar på sina 12 starter i livet. I den senaste starten stod hon för en bra insats, det blev överpace i loppet men 9 Global Bred To Win kunde trots detta vinna i fin stil från utvändigt om ledaren. Bakspår ikväll är inget problem då hon inte är speciellt kvick från start. Hon sitter bra på det i ett andraspår direkt och kommer bli tuff för övriga att stå emot sista biten.

Skrällen är 3 Bank Wise As som är en fin individ som alltid är långt framme och gör det bra. Ikväll har man ett ett bra utgångsläge och ska kunna vara med där framme och utmana på nytt. Till endast 7% är hon en intressant skräll att betala för.

2 Kroatia Boko är kvick iväg från start och har ikväll fått ett perfekt utgångsläge. Hon är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är man hästen att slå för övriga. Formen är bra, för två starter sedan vann man enkelt via en bra avslutnign och i den senaste starten höll man farten bra efter att fått fritt först 150m kvar till mål. Får hon fuska bort lite av loppet i ledningen ökar även segerchansen.

Nämner även 8 Betting Pacer som gjorde det bra i Sto Sprinterns Final senast och slutade två bakom Fifty Cent Piece. Gången före hade vi med honom som fin vinnare i uttagningsloppet. Ikväll har man ett knepigt utgångsläge och man växlar ner balansmässigt jämfört med finalen senast. Men han kan trots detta inte nonchaleras helt när han endast är streckad på 3%, även om man från stallets sida har huvudfokus på att bara ta sig vidare.

Min Vinnare: 9 Global Bred To Win
Spets efter 500m: 2 Kroatia Boko
Skrällen: 3 Bank Wise As / 8 Betting Pacer
Ranking A: 9 B 3,2,8,10,4,11 C 6,5,1,7,12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:51  Lopp 10 - 12 Charming Krono
Trav - Solvalla  - Vinnare
4.00
04:00  Colorado - Boston
Ishockey - NHL - 1
1.884
19:00  Djurgården - Linköping
Ishockey - SHL - 1 (moneyline)
1.80
22:00  Ecuador - Brasilien
Fotboll - VM-kval - 1X
1.65
21:00  Valladolid - Gijon
Fotboll - La Liga 2 - Under 2,5 mål
1.81
02:00  Witt - Rowe
Annat - UFC - Witt vinnare
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 1050 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 200 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Torsdag 27/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming