DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp Måndag 1/6

1 Juni 2020 - 10:50

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Mantorp. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels 9 Jazzy Mad Money i den andra avdelningen och 8 Easy Peak i den fjärde avdelningen. Easy Peak struken ny spik 4 Untamed

V64 Tips Mantorp Måndag 1/6
V64-1 1,2
V64-2 9 Jazzy Mad Money
V64-3 Alla
V64-4 4 Untamed
V64-5 1,2,4,8,9,10
V64-6 1,2,5,10

624 rader x 1 = 624 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Mantorp Måndag 1/6
DD1: 1,2,4,8,9,10
DD2: 2 Alex H.P.

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS MANTORP MÅNDAG 1 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 2 Kensington Bros debuterade på svensk mark senast. Han höll då upp ledningen från innerspåret och ledde sedan från start till mål. Nu kommer han ut i debut i ny regi för Riccardo Bianchi. Tanken är att han ska göra ett försök i E3 i Örebro senare juni och han behöver därför starta på lite för att underhålla formen. Han visade senast att han kan kliva iväg bra från start och från spets så kan han bli svår att ta ner om han kan hushålla med krafterna där framme i täten. Jorma Kontio upp nu är intressant.

1 Tricky Treat hade samma utgångsläge över aktuell distans näst senast. Han ar då chanslös på att hålla upp ledningen och han fastnade sedan med sparade krafter och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Expensive. Gången efter det så tog han hand om ledningen in i den första svängen och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men Iceland Radio satte nosen först så det slutade med en andraplats. Här kan han få en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så fäller han många hästar till slut.

Vid ytterligare gardering kan 11 Ian Boko som har galopperat mycket på slutet vara tänkbar. Felfri nu så kan han komma in i matchen om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Kensington Bros
Spets efter 500m: 2 Kensington Bros
Skrällen: 11 Ian Boko
Ranking: A 2,1 B 11,10,4,5 C 6,3,12,8,7

V64-2
Ett Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 9 Jazzy Mad Money som debuterade i Sverige senast. Hon satt då i andra utvändigt innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och hon fullföljde då väl men åt Jaya Energy som vann från ledningen fanns det inget att göra så det slutade med en andraplats. Det var första starten sedan oktober ifjol så med det loppet innanför västen nu så kan hon vara klart förbättrad till det här loppet. Kan Rick Ebbinge hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 2 Charm som ännu är utan seger efter fem starter vara tänkbar. Hon har gjort två lopp för sin nuvarande tränare Kenneth Haugstad och hon har sett fin ut då. Näst senast fastnade hon med sparade krafter i ett lopp som vanns av Cuenca. Gången efter det så gjorde hon en del grovjobb på egen hand och hon gjorde det bra som tvåa bakom Marble Arch som vann det loppet. Trevligt utgångsläge nu så kan hon få ett passande lopp i den främre träffen så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering.

4 Luna Rand kommer från en övertygande spetsseger förvisso i ett rätt billigt gäng. Mikael J Andersson gillar att köra i ledningen så här blir det nog en offensiv styrning mot spets igen och skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan det räcka långt här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Jazzy Mad Money
Spets efter 500m: 4 Luna Rand
Skrällen: 3 Silver Grace
Ranking: A 9 B 2,4,6,3,12,11,8,10 C 1,7,5

V64-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat alla tretton hästarna. 13 Doyouknow gjorde första starten sedan november senast när hon kom med en en sylvass avslutning i ett montélopp på Axevalla och satte nosen först på linjen. Hon är inte helt att lita på men kan hon hålla ordning på benen här så duger hon även i sulkylopp så om André Eklundh kan få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden här.

9 Ivy League gick en godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett V86 lopp på Åby som vanns av Redneck Woodland senast. Det är lite frågetecken för voltstart men Markus Niklasson känner henne bra sedan tidigare. Vid en lyckad start här så borde hon kunna sitta rätt bra på det i andraspår omgående och får hon smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan det vara läge för en fullträff.

14 Benellie har gjort rätt bra insatser mot tufft motstånd på sistone även om segrarna har uteblivit. Hon kan kliva iväg rätt så vettigt den första biten så prickar Kaj Widell bra från springspåret på tilläggsvolten här så kan hon sitta i en bra position här. Hon tål att göra en del grovjobb på egen hand och klaffar det med löpningsförloppet så kan hon duga en bit mot det här motståndet. Hon gick med skor senast så det står fel i programmet men nu är tanken att hon ska tävla barfota fram och det kan ge en extra växel till slut.

1 Ganette Am gjorde sin senaste start i september så formen nu är svårbedömd. Debut i ny regi för Kenneth Haugstad från ett intressant utgångsläge. Med en bra start ur volten här så kan det kanske bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge och är hon inte alltför ringrostig så kan hon rinna undan till en seger.

3 Glory Smash kommer till den här starten med två raka andraplatser. I den senaste starten så serverades hon en invändig löpning innan hon hittade loss på upploppet och då avslutade hon plusbetonat men hon fick aldrig tag i Geena Journey. Kan Kim Eriksson som kör hästen sitta i en vettig position innan hon spelar ut speeden så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 13 Doyouknow
Spets efter 500m: 1 Ganette Am
Skrällen: 12 Alfredo Sauce
Ranking: A 13,9,14 B 1,3,12,5,10 C 8,6,7,4,11

V64-4
Ett B-tränarlopp - Spårtrappa över 2140 meter. Jag har spikat nummer 8 Easy Peak (struken) som tog hand om ledningen och från den positionen så vann hon med sparade krafter senast. Gången innan det så travade hon också i ledningen och var då på väg mot segern men de sista 100 meterna då så tappade hon stilen och galopperade bort sig. Hon trivs bra när hon är med i den främre träffen så även om det kanske blir tuffare att komma till täten från det här läget så tror jag att André Eklundh som kör hästen kan ramla ner i ett hyggligt slagläge. Sitter hon i en vettig position innan attacken sätts in så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 4 Untamed som har vunnit två av karriärens tre starter hittills vara tänkbar. Senast så slog hon på en galopp in i den första kurvan och då var den dagen förstörd. Felfri nu så kan hon få en fin resa i den främre träffen och får hon spara spurten fram till upploppet så kan hon duga en bit mot det här gänget.

7 Unique Millpond höll farten godkänt som trea i ett lopp som vanns av Iris Di Quattro senast. Hon är riktigt bra i ordning och hon känns lite bättre än inför det senaste loppet meddelar man från stallet. Hon har tävlat barfota runt om som hon ska göra nu igen vid ett tillfälle tidigare och då tog hon den hittills enda segern. Hon är startsnabb så kommer hon till täten så körs hon nog i den positionen men jag tror ändå inte hon räcker till seger.

Min Vinnare: 4 Untamed
Spets efter 500m: 7 Unique Millpond
Skrällen: 13 Velcista G.G.
Ranking: A 4 B 7,15,2,1,5 C 12,13,14,9,10,11,3,6

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 4 Mr Creation trummade på i ledningen och tog en överlägsen seger näst senast. Gången efter det så travade han återigen i ledningen och in på upploppet så hade han fortfarande greppet men han tappade aktionen och slog på en galopp och så var den dagen förstörd. Han är åtgärdad efter det loppet men formen borde inte vara mycket sämre nu. Han är nog bäst över sprint men medeldistans funkar det med och med den startsnabbheten han besitter så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få fuska bort en del av loppet i spets.

1 Divine gör ofta bra insatser och hon är van vid att möta tufft motstånd. Nu återkommer hon efter en paus så formen är oviss men hon besitter gott kunnande så blir inte innerspåret en fälla här så kan hon blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här.

2 Gizmo De Veluwe har inte vunnit på ett tag men han hängde på klart godkänt som fyra i ett tufft försök i bronsdivisionen som vanns av Vikens High Yield näst senast. Gången efter det så så fick han en fin resa och höll farten okej som fyra bakom Ingo som vann från ledningen. Trevligt utgångsläge nu så får han gå med i en bra rygg innan han går till anfall så kan han vara långt framme här.

8 Marrakesh har haft problem med fräschören vilket har lett till mycket galopper tidigare. Han har årsdebuten avklarad och med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han är numera valack och det kanske kan få honom att bli stabilare och håller han sig till rätt gångart så kan han duga en bit mot det här motståndet.

9 Copaca Banana är inte att lita på och han försvann med en tidig galopp senast. Gången innan det så gick han godkänt från andra utvändigt som fyra i ett sprinterlopp som Sharp Dream vann från ledningen. Felfri nu så kan han bli farlig den sista biten om han kan få lite draghjälp under slutrundan.

10 Jaques Noir gick segerlös under hela fjolåret efter sjutton starter då. I årsdebuten senast så blev han störd till galopp i den sista svängen. Han kändes bara bra i veckans jobb men formen är lite svårbedömd meddelar man från stallet. I ett felfritt lopp här så är han inte så mycket sämre än någon annan och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 4 Mr Creation
Spets efter 500m: 4 Mr Creation
Skrällen: 10 Jaques Noir
Ranking: A 4 B 1,2,8,9,10 C 3,5,7,6

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Alex H.P. gjorde debut på svensk mark senast. Han satt då långt nere i kön men han avslutade starkt i vida spår och då räckte det till tredjeplatsen bakom Eros Zola som plockade ner den ledande Global Agreement till seger kort före mål. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu. Här sitter han i andraspår omgående och kan Rick Ebbinge få till en bra styrning så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

10 Becker klev fram i dödens med dryga varvet till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande High Roller Sox och han höll även undan för en bra avslutande Escape A.P. till seger. Ulf Ohlsson upp för första gången nu är intressant och får han lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

1 Hadrianos var rätt blek senast och har pausat efter det. Innan det så hade han gjort flera bra insatser och han kan öppna rätt så vettigt så här kan Marcus Lilius som kör hästen få en fin resa på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han nypa en framskjuten placering.

5 Jazzmine Boko kommer från en spetsseger. Det var karriären hittills första seger. Med bevisad startsnabbhet så kan Kaj Widell som sitter upp bakom hästen nå ledningen igen och skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan det bli andra raka vinsten.

Min Vinnare: 2 Alex H.P.
Spets efter 500m: 2 Alex H.P.
Skrällen: 4 Silver Load
Ranking: A 2 B 10,1,5,4,9 C 6,7,3,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:15  Chelsea - Leicester
Fotboll - FA-cupen - 1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Fiorentina - Napoli
Fotboll - Serie A - 2 asian -1
1.82
15:05  Tottenham - Wolves
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1
2.02
17:30  WBA - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 2 & under 3,5
2.35
18:29  Hammarby - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.76
18:30  IFK Göteborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
18:30  Barcelona - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - Över 3,5 mål
1.86
20:00  Everton - Sheffield United
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
2.20
20:45  Milan - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1 (asian -1,5)
2.15
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:05  Europatipset Tips Söndag 16/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming