DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp Måndag 16/3

16 Mars 2020 - 12:53

Det är V64 tävlingar ifrån Mantorp ikväll med en Jackpot på 4 miljoner kronor och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 9 Leonas Sami som har gjort det mycket bra och kommer till den här starten med tre raka segrar. I den senaste starten så vann han ett V75-lopp på Axevalla efter en rejäl avslutning från tredjepar utvändigt. Han är inte känd som någon snabbstartare så utgångsläget här är bra för nu sitter han i andraspår direkt och mot ett lämpligt motstånd här så tror jag han blir svår att stå emot när Kim Eriksson som kör hästen väljer att sätta in slutstöten. Vinnarodds 1.75 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Mantorp Måndag 16/3
V64-1 9 Leonas Sami
V64-2 3,7
V64-3 1,2,3,4,5,12
V64-4 13,14
V64-5 1,2,4,5,7,8,9
V64-6 3,4,9,11

672 rader x 1 = 672 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Mantorp Måndag 16/3
DD1: 1 Timotee Journey
DD2: 3,4,9,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Leonas Sami som har gjort det mycket bra och kommer till den här starten med tre raka segrar. I den senaste starten så vann han ett V75-lopp på Axevalla efter en rejäl avslutning från tredjepar utvändigt. Han är inte känd som någon snabbstartare så utgångsläget här är bra för nu sitter han i andraspår direkt och mot ett lämpligt motstånd här så tror jag han blir svår att stå emot när Kim Eriksson som kör hästen väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 2 Au Gratin som var blek i comebacken senast vara tänkbar. Med lopp i kroppen nu så kan han vara betydligt bättre till den här starten och nu är han dessutom anmäld barfota runt om och här kanske han kan komma till ledningen smärtfritt och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud, 3 Fighting Joe fick en invändig löpning och avslutade sedan okej i skymundan via open stretchen till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Vikens High Yield senast. Kan Tom Horpestad som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i och om han kan få en fin resa i den främre träffen så kan han vara långt framme här men jag tror ändå att det blir tufft att vinna loppet.

Min Vinnare: 9 Leonas Sami
Spets efter 500m: 2 Au Gratin
Skrällen: 3 Fighting Joe
Ranking: A 9 B 2,3,7,5,1 C 8,4,6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 M.G.Livin Miracle tog hand om ledningen direkt ur volten och från den positionen så dansade hon undan till en ohotad seger i årsdebuten senast. Med lopp i kroppen så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och med en lyckad start här så tror jag att hon sitter i spets i ett tidigt skede och från den positionen så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage så hon ska räknas tidigt här. Magnus A Djuse får chansen i vagnen för första gången vilket är mycket intressant.

7 Gumman Sisu tog en seger på tio starter ifjol. Hon har jobbat på fint i vinter och gått ett jobb i 19 tempo på ett bra vis inför årsdebuten nu meddelar man från stallet men det kan saknas en del till den absoluta toppformen infinner sig. Hon kan öppna hyggligt bakom bilen så kan hon slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon utmana om en framskjuten placering direkt i comebacken här. Tränare Fredrik Persson har kört henne själv i samtliga tidigare starter men nu kör Victor Rosleff och det kan ge henne ett lyft, vid ytterligare gardering kan 2 S.G.'s Accenta som spurtade fint till andraplatsen i ett lopp som vanns av Quartam De Victor näst senast vara tänkbar. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 M.G.Livin Miracle
Spets efter 500m: 3 M.G.Livin Miracle
Skrällen: 2 S.G.'s Accenta
Ranking: A 3,7 B 2,11,12,5,10 C 8,4,1,13,6
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Eye In The Sky har årsdebuten avklarad och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han travade då i ledningen men fick se sig besegrad av en bra avslutande G.K.Ursus så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är kvick iväg så tror jag Claes Svensson gasar till ledningen och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota runt om nu kan ge en extra kick, 1 Aurora Palema gjorde bort sig med en startgalopp i årsdebuten senast. Felfri nu så kan hon få ett bra lopp på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten.

3 Jori Boko kommer med fin form till den här starten. Han har varit klart godkänd mot tufft motstånd på sistone. Han är startsnabb så kan han ta en längd på tipsettan i startögonblicket så kan det vara Oskar Svanberg som sitter i ledningen in i första sväng och från spets så kan det räcka långt här. Skulle det inte bli spets och en utdragen kamp om ledningen så gynnar det andra ekipage i slutändan, 12 Stepping Forever travade en del av loppet utvändigt om den ledande Crazeman senast och såg stark ut in på upploppet men då slog han på en galopp och då var den dagen förstörd. Tufft utgångsläge här över den korta distansen men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen och det klaffar med löpningsförloppet så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 2 Eye In The Sky
Spets efter 500m: 2 Eye In The Sky
Skrällen: 12 Stepping Forever
Ranking: A 2 B 1,3,12,4,5,6,7,8 C 10,9,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Ett B-tränarlopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 14 Mack Dragan står för klassen i det här gänget. Han har varit borta länge och kommer nu ut i årsdebut så det är nog ingen toppform men motståndet är inte det tuffaste och trots dubbla tillägg att hämta in här så kan han blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här. Från springspåret här så borde Carl Johan Jepson som kör hästen kunna slinka ner i en vettig position och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

13 Melker har årsdebuten avklarad. Han hade då innerspår bakom bilen och fick ett bra lopp i rygg på den ledande Peder Mykla och från den positionen så liftade han med till tredjeplatsen i ett lopp där Fame Boko var starkast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart bättre till den här starten och kan Pierre Nyström som kör hästen få till en bra styrning så kanske han kan utmana de stora favoriten om segern här, vid ytterligare gardering kan 11 Felix V.M. som var ute i ett V86 lopp på Åby över lång distans senast vara tänkbar. Han hakade då på bra i rygg på den ledande Vikings Preacher innan han vreds ut till attack på upploppet och via en stark avslutning så utmanade han ledaren men han kom aldrig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen. Fjärdespår i volten är inte det bästa men vid en felfri avgång så kan han bli att räkna med här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 14 Mack Dragan
Spets efter 500m: 4 G.K.Yippi
Skrällen: 4 G.K.Yippi
Ranking: A 14,13 B 11,4,12,10,8 C 9,3,15,5,6,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 1 Timotee Journey har gjort två starter sedan maj ifjol. Näst senast så kördes han till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så stack han undan till en ohotad seger. Gången efter det så satt han åter i spets men Jorma Kontio satt och sov när Torbjörn Jansson tryckte till med Mas Capacity och lyckades kuppa sig till ledningen med dryga varvet kvar till mål och sedan så kunde han inte riktigt gå i närkamp utan han fick nöja sig med andraplatsen. Han är kvick iväg så jag tror att han tar hand om ledningen även här och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka långt här, 5 Global Warrior var helt överlägsen vid vinsten näst senast. Gången efter det så fick han ett bra lopp i andra ytter innan han gick till attack på den sista bortre långsidan men han tog inget och var allmänt seg och slutade sist i mål. Det har gått en dryg månad sedan det loppet så jag tror på en bättre insats här och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering.

9 Jesper Trot forcerades till spets efter ett halvvarv och från den positionen så höll han undan till seger senast. Med en bra rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten och han kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Ornstein har inte riktigt fått till det sedan flytten till Kenneth Haugstad. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då bli farlig den sista biten. Barfota runt om nu är en fördel, 7 Benjamin S.H. har varit ute i en del tuffa gäng och kommer nu ut i årsdebut här. Dåligt läge men löser det sig med positionerna så har han en vass avslutning att ta till och då kan han ha vissa möjligheter att ta en seger i comebacken här. Barfota runt om nu är ett plus.

Min Vinnare: 1 Timotee Journey
Spets efter 500m: 1 Timotee Journey
Skrällen: 9 Jesper Trot
Ranking: A 1 B 5,9,2,7,8,4 C 3,6,11,10,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Elton Brick hade två raka segrar inför den senaste starten men då galopperade han i ett tidigt skede och fullföljde sedan okej i skymundan. Nu blir det debut över den långa distansen för han har bara varit ute på medeldistans tidigare och felfri här så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här. Ulf Ohlsson har kört honom vid två gånger tidigare och båda har slutat med segrar så att han kör ikväll igen får ses som ett plus, 3 Gao K. tog över ledningen på den första långsidan och från den positionen så såg han ut att gå mot segern men jätteskrällen Justhewayouare kom med en stark avslutning och tog sig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Nu blir det barfota runt om för första gången och kan han komma till spets och få bestämma en del där framme i täten så kan han rinna undan till seger.

4 Ninia's Boy hade två raka galoppmisslyckanden innan han vann från ledningen över aktuell distans senast. Felfri nu så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan då vara med och utmana om en framskjuten placering på nytt, 11 O'Boy har visat fin form på sistone och senast var han inte så långtifrån segern men han fick nöja sig med andraplatsen i ett lopp som vanns av Bicc's Avalon. Kan han få gå med i en bra rygg och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 9 Elton Brick
Spets efter 500m: 3 Gao K.
Skrällen: 11 O'Boy
Ranking: A 9 B 3,4,11,2,12,10,1 C 13,6,7,5
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla
Insats: 486 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Örebro 30/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 30/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Jägersro
Insats: 945 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 1 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming