DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp Måndag 27/4

27 April 2020 - 12:35

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Mantorp och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 6 I Am Boko som inte har startat på två månader. Näst senast så tog han hand om ledningen och vann sedan mycket lätt från den positionen. Gången efter det så fick han trava en stor del av loppet utvändigt om Jumeirah Boko som ledde loppet från start till mål och han höll då klart godkänt till fjärdeplatsen.

Med en lyckad start här så tror jag att Peter Untersteiner är framme för att ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad här. Blir det inte spets så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 2.00 hos bet365

V64 Tips Mantorp Måndag 27/4
V64-1 1,2,3,4,6,10
V64-2 1,8
V64-3 2,3,8
V64-4 6 I Am Boko
V64-5 2,3,6,9,10,11
V64-6 5,11,14

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Mantorp Måndag 27/4
DD1: 2,3,6,9,10,11
DD2: 5 Pere Ubu

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Gumman Sisu har gjort det bra i årets båda starter. I comebacken näst senast så tog hon över ledningen med varvet kvar till mål och från den positionen så höll hon undan till en säker seger. Gången efter det så fick hon ett lopp i rygg på den ledande Crank och hängde med okej till tredjeplatsen i ett lopp där Enjoy Banker var starkast. Ulf Ohlsson upp nu och från ett bra läge här borde hon kunna få en fin löpning i den främre träffen så hon ska räknas tidigt här.

6 Another Lucky Day kom ner i rygg på den ledande Camelita och när hon sedan fick en sen lucka på upploppet så avgjorde hon till seger näst senast. Gången efter det var hon ute i ett V75 lopp på Jägersro men då galopperade hon i ledningen i den första kurvan. Hon kan öppna bra så här kanske det kan bli ledningen men det är inget måste för henne för hon går bra med ett lopp i ryggar också. Eventuellt skor bak den här gången istället för barfota runt om dom det varit på sistone.

1 La Cerise fick ett lopp i vinnarhålet innan hon kom loss med 200 meter kvar av loppet och via en stark avslutning så gick hon i närkamp med ledaren och det slutade med en delad seger med To The Moon Face näst senast. Gången efter det så tog hon ledningen från sitt springspår men med varvet kvar till mål så fick hon släppa till Call Me Brodda som sedan också gick undan till seger och det slutade med en tredjeplats för La Cerise då. Från innerspåret här kan hon få en fin resa och kan då vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt.

10 Classic Gal försvann med en startgalopp senast. Gången innan det var hon duktig när hon vann från spets. Felfri nu så kan hon bli farlig om Christoffer Eriksson som sitter upp bakom hästen kan få till en bra styrning.

4 Allagash Nancy fick ge sig med knapp marginal mot Klara Zonett senast. Hittar Kenneth Haugstad ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in här så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

2 Acredula R.L. har inte fått till det på ett tag men hon är anmäld barfota runt om nu och blir det den balansen till loppet så är det första gången hon tävlar så och det kan bli ett lyft.

Min Vinnare: 3 Gumman Sisu
Spets efter 500m: 6 Another Lucky Day
Skrällen: 2 Acredula R.L.
Ranking: A 3,6 B 1,10,4,2 C 7,5,8,9,11,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Gilmore Trot är ännu obesegrad och jagar tredje raka segern. I debuten blev det en resa i rygg på ledaren innan han avgjorde på ett bra vis till en knapp seger och senast vann han från ledningen. Nu handlar det om debut bakom bilen från ett spår långt ut men om Peter Untersteiner kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

1 Cala Mayor De B. kom med en stark avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Another Lucky Day näst senast. Gången efter det så slutade det med ett galoppmisslyckande på upploppet men det hade nog ändå inte räckt till någon seger om hon hade travat hela vägen in i mål. Från innerspåret här borde hon kunna få en fin resa i den främre träffen och med en lucka till slut så kan hon vara långt framme här.

Vid ytterligare gardering kan 4 Voyager West som kommer från en säker spetsseger vara tänkbar. Kan Anders Zackrisson komma till ledningen utan att ödsla alltför mycket kraft så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror inte han räcker hela vägen till seger så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Gilmore Trot
Spets efter 500m: 4 Voyager West
Skrällen: 7 Survivor W.F.
Ranking: A 8,1 B 4,6,7,5 C 3,2,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Jeans'n Passion inledde karriären med två raka segrar innan hon senast var ute över lång distans för första gången och då fick hon vandra utvändigt om Eddie The Eagle en stor del av loppet och det blev lite för tufft så hon fick nöja sig med andraplatsen bakom denne. Bra läge nu så här kanske Christoffer Eriksson kan trycka sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

2 Xet Diablo har levererat lite blandade prestationer och han är inte att lita på. I comebacken senast drog han undan i ledningen men i slutsvängen så tappade han helt plötsligt stilen och galopperade och då var den dagen förstörd även om han kom tillbaka och räddade sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Violas Jack. Kan han hålla sig i rätt gångart nu så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då vara med och tampas om en framskjuten placering.

8 Claw har vunnit två av tre starter hittills i karriären. När han inte vann näst senast så fastnade han med sparade krafter. Spår långt ut här men han kan öppna bra så kan Kim Eriksson hitta ner i en vettig position innan han sätter in attacken så kan han blanda sig i segerstriden igen. Nu blir det första gången med hybridvagn. Senast tävlade han i en vanlig vagn så det står fel i programraden meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 3 Jeans'n Passion
Spets efter 500m: 3 Jeans'n Passion
Skrällen: 6 Besim Zero K.V.
Ranking: A 3,2,8 B 12,6,10,11 C 5,9,4,1,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 I Am Boko som inte har startat på två månader. Näst senast så tog han hand om ledningen och vann sedan mycket lätt från den positionen. Gången efter det så fick han trava en stor del av loppet utvändigt om Jumeirah Boko som ledde loppet från start till mål och han höll då klart godkänt till fjärdeplatsen. Med en lyckad start här så tror jag att Peter Untersteiner är framme för att ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad här. Blir det inte spets så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 2 O'boy som travade första varvet i ledningen senast men fick släppa till Expendables med varvet kvar och sedan så tappade han stilen och galopperade bort sina möjligheter i slutsvängen vara tänkbar. Det var inte tomt i tanken när galoppen kom senast och felfri här så kan han kanske ta spets initialt men om min spik kommer tidigt så tror jag att han släpper och då kan han få ett bra lopp i rygg på denne och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

13 Llama Tooma avslutade starkt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Empire Grim näst senast. Gången efter det så fick han full utdelning när han travade i andra ytter innan han landade utvändigt om den ledande Global Agency i slutsvängen och från den positionen så plockade han ner ledaren och vann på ett bra vis. Kan Jevgeni Ivanov få till en bra styrning så kan han duga mot det här motståndet också men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 I Am Boko
Spets efter 500m: 6 I Am Boko
Skrällen: 13 Llama Tooma
Ranking: A 6 B 2,13,3,1,10,14,9,15 C 4,11,5,7,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 10 That's Art höll farten bra till fjärdeplatsen men var chanslös mot Mr Creation som dundrade undan till en klar seger från ledningen näst senast. Gången efter det så gick han bra igen men kunde inte plocka ner Sandsjöns Enzo som höll undan till seger från spets så han fick nöja sig med andraplatsen. Kan Peter Untersteiner hitta en bra rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden så han ska räknas tidigt här.

2 Minnestads Ecuador har ett lopp i kroppen efter vintervilan och han kördes väldigt passivt då. Med det loppet i kroppen är en bättre insats att vänta här och från ett trevligt utgångsläge kan han öppna rätt så vettigt men det kan ändå bli svårt att nå ledningen men med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara med och tampas om segern här. 

11 Hakon Von Haithabu kommer ut i årsdebut nu från ett tufft läge. Får han lite draghjälp under slutrundan och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

9 Radjah d'Inverne har ingen vidare rad men han är härdad mot tufft motstånd. Kan han få smyga med och vänta med attacken så länge som möjligt så har han en vass avslutning att ta till och då kan han bli farlig över upploppet.

6 Viola Grif kom med en stark avslutning från djupt ner i kön och nådde tredjeplatsen bakom Velegance senast. Efter det har hon varit struken inför en tilltänkt start för en månad sedan för en hovböld. Hon kan öppna medelsnabbt så kan André Eklundh som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan hon avsluta loppet bra och hon kan då vara långt framme här.

3 Give Me Ten är startsnabb så här siktar nog Klaus Kern på att leda loppet från start till mål och kan han hushålla med krafterna där framme i täten är det inte omöjligt att det lyckas. Får han inte ledningen så är han däremot sårbar.

Min Vinnare: 10 That's Art
Spets efter 500m: 3 Give Me Ten
Skrällen: 9 Radjah d'Inverne
Ranking: A 10,2 B 11,9,6,3 C 5,4,12,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Pere Ubu har vunnit 7 av 12 starter hittills i karriären. Senast så tog han hand om ledningen från sitt springspår och från den positionen så höll han undan till en säker seger. Här tror jag att Peter Untersteiner siktar mot ledningen igen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå täten så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt här.

14 Zenzero Jet har inte fått till det på sistone men han var mycket duktig när han utklassade sitt motstånd i ett V75 lopp på Åby i början av februari. Kan han göra om den prestationen här så går ingen häst säker och han är intressant med Ulf Ohlsson upp för första gången.

11 Viveur Bi har 11 vinster på 16 starter. Nu kommer han ut i första starten sedan juni ifjol så han behöver säkerligen det här loppet i kroppen innan formen är på topp och spår elva är ju inte heller speciellt roligt men kan Christoffer Eriksson få till en bra styrning så har han gott kunnande och kan då duga en bit mot det här motståndet direkt i comebacken. Det blir barfota fram som tidigare meddelar Angelica Jonsson.

Min Vinnare: 5 Pere Ubu
Spets efter 500m: 5 Pere Ubu
Skrällen: 8 Vulcano O.P.
Ranking: A 5 B 14,11,8,7,1,13,6,4 C 12,3,9,2,15,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Real Madrid - Shakhtar
Fotboll - Champions League - BLGM
1.90
19:00  Södertälje - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
21:00  Midtjylland - Atalanta
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
2.08
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
21:00  Man City - Porto
Fotboll - Champions League - City ö 4,5 ins
1.83
21:00  Bayern M - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.76
21:00  Ajax - Liverpool
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.05
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Jägersro / Solvalla 22/10
Insats: 864 kr - DrTrav
21:40  DD tips Jägersro & Solvalla
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming