DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp Måndag 29/6

29 Juni 2020 - 10:43

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Mantorp. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 11 Miriam Håleryd i den sista avdelningen.

V64 Tips Mantorp Måndag 29/6
V64-1 1,2,4,10
V64-2 6,7
V64-3 1,5,6,7,11,13
V64-4 2,5,8
V64-5 1,4,5,9
V64-6 11 Miriam Håleryd

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Mantorp Måndag 29/6
DD1: 1,4,5,9
DD2: 11 Miriam Håleryd

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS MANTORP MÅNDAG 29 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med Helen Ann Johansson Invitation - Damlopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Undigious Diamant kom bort senast på Bjerke. Han hade ett dåligt utgångsläge och han hamnade i kön och det var inget tempo så det loppet är bara att glömma. Gången innan det så gjorde han det bra när han vann från ledningen. Han känns som han ska i träningen meddelar man från stallet. Han är bara medelsnabb ut men om Henriette Larsen är på offensiven så kanske ledningen kan nås efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så stiger hans chanser att ta en ny seger.

10 Choco Garline blev det lite fel för senast när det gick för långsamt där framme och det var svårt att ta något till slut. Han avancerade då fram och landade först i andraspår in i den sista kurvan och från den positionen så fullföljde han ändå positivt men åt Kinky Boots som vann från ledningen fanns det inget att göra och han fick även släppa A Deal Is A Deal som satt klistrad i rygg på ledaren förbi sig också så det slutade med en tredjeplats. Kan Emilia Leo glida igenom hyggligt från bakspåret här så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt.

2 Durello var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Gången efter det så avslutade han starkt och han gick i närkamp med Upstate Face men han tog sig aldrig förbi så det blev en andraplats. Han försvann med en tidig galopp senast. Nu har han inte startat på ett tag men felfri här så sitter Felicia Molin som kör hästen perfekt till i andraspår och får han gå med i ryggar fram tills attacken sätts in så kan han bli farlig den sista biten.

1 Scotch Brodde fullföljde godkänt som femma i ett lopp som vanns av Cassiopeia från ledningen senast. Han har inte vunnit sedan april ifjol och han är nog lite vassare över den korta distansen. Löser det sig med positionerna från innerspåret här så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 4 Undigious Diamant
Spets efter 500m: 4 Dndigious Diamant
Skrällen: 1 Scotch Brodde
Ranking: A 4,10 B 2,1,11,5,6,12 C 8,9,3,7

V64-2
Sikta mot stjärnorna, Försök 5 - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 6 Happy Few har gjort det bra i sina båda tidigare starter. Han travade större delen av loppet i dödens på den ledande Dame De Tailleur men när denne sedan galopperade bort sig i den sista svängen så tog han över ledningen och från den positionen försvarade han sig till seger. Gången efter det så blev han rejält störd i starten men domarna släppte iväg loppet och då fullföljde han klart bra men åt Vulnerable Face fanns det inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Springspår här och prickar Joakim Lövgren bra i startögonblicket så borde han kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och då tror jag han blir svårstoppad här.

7 Stenson vann lätt från ledningen näst senast. Gången efter det så travade han i ledningen igen men han fick släppa på den sista bortre långsidan när han fick press av Zachary Font och han hakade sedan på klart godkänt till tredjeplatsen. Thomas Uhrberg är en vass startkusk så vid en lyckad start från det andra springspåret är det inte omöjligt att han kan komma till ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

I övrigt kan 9 Christer Palema som vann senast efter en resa i dödens vara tänkbar. Det var karriärens hittills första seger i den fjärde starten. Bakspår nu men det är inte så många hästar med i loppet så kan Mikael J Andersson hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han dyka upp långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Happy Few
Spets efter 500m: 7 Stenson
Skrällen: 9 Christer Palema
Ranking: A 6,7 B 9,2,3,5 C 1,4,8

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar. 11 Flexible Launcher har gjort det bra och ståtar med två raka segrar. Båda vinsterna har kommit efter ett offensivt upplägg så kan Linda Sedström få en bra start från springspåret på tilläggsvolten här så tror jag att man gör ett försök att vara med i den främre träffen direkt. Den långa distansen är mer ett plus än ett minus och får han ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 Even Steven var godkänd som trea i ett lopp som vanns av Era Wan för tre starter sedan. Efter det så har han gjort bort sig med galopp två gånger på raken. Kan han hålla sig till rätt gångart så kan det med en lyckad start bli tidig ledning och skulle sedan Joakim Lövgren få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka långt här.

13 Elias Avant kommer från en seger. Han fick då göra en hel del av grovjobbet på egen hand under slutrundan men han gjorde det bra och tog ner sitt motstånd till en knapp seger. Jorma Kontio upp nu och kan han få lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

6 Girlpower Sisu satt i tredje invändigt innan hon fick en sen lucka och då avslutade hon fort men Boiling Point blev en för svår nöt att knäcka så hon fick nöja sig med andrapriset näst senast. Hon är inte att lita på och har många galopper i raden men kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon vara långt framme.

7 Icarus Boko har gjort två starter sedan Kenneth Haugstad tog över träningen. Han var inte bra i första starten fast senast så var han förbättrad när han blev trea i ett lopp som vanns av Nicho Sånna. Han gynnas av den dryga distansen för han är mer stark än speedig och med rätt resa här så kan han slå till med en seger.

5 Zar Neo gjorde bort sig med galopp senast. Gången innan det så höll han farten okej som trea i ett lopp där Jaxon V.S. vann. Femtespår i volten nu men det är inga hästar utvändigt om honom i startögonblicket så kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 11 Flexible Launcher
Spets efter 500m: 1 Even Steven
Skrällen: 6 Girlpower Sisu
Ranking: A 11,1 B 13,6,7,5,2,9 C 4,10,12,14,3,8,15

V64-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 8 Nika svarar ofta för bra prestationer. Hon brukar hamna illa till men sedan spurtar hon oftast vasst men hon är då försent ute. Senast fick hon vandra i tredjespår utan rygg och hon höll mycket bra som fyra i ett lopp som vanns av Boiling Point. Här är det en gigantisk kuskförstärkning då Jorma Kontio ersätter Olga Sehlova i sulkyn. Tråkigt utgångsläge nu men med en bättre resa än senast så kan hon bli svår att stå emot när attacken sätts in.

5 Happy Celebration har gjort två starter för sin nuvarande tränare Peter Untersteiner. Hon har galopperat från start i båda dessa loppen så nu ska man ändra lite smågrejer till det här loppet. Kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon blanda sig i segerstriden här.

2 Lamona Håleryd drog iväg och vann enkelt från ledningen senast. Hon har tränat på bra efteråt. Hon är som allra bäst när hon får trava i dödens eller i ledningen så från ett smaskigt utgångsläge nu så tror jag det blir full laddning mot spets. Kommer Rikard N Skoglund till ledningen utan att behöva ödsla alltför mycket krafter så kan hon bli svår att fånga in från den positionen.

Min Vinnare: 8 Nika
Spets efter 500m: 2 Lamona Håleryd
Skrällen: 4 Global Whitechapel
Ranking: A 8,5,2 B 10,4,3,9,11 C 7,6,1,12

V64-5
Mantorpsloppet över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Mr Southwind spetsade och trots ett tufft tempo så höll han undan till seger från den positionen näst senast. Gången efter det så travade han i ledningen igen men han låg på lite för mycket så han stumnade och han slutade då precis utanför de prisplacerade hästarna. Nu är det sprinterdistans och med den startsnabbheten han besitter så tror jag Ulf Ohlsson har ställt in siktet på ledningen och från spets så kan det räcka långt här.

5 In Line Tooma är en startraket som älskar den korta distansen. Han vann på ett bra vis från ledningen senast. Carl Johan Jepson gör nog ett rejält försök att ta en längd på tipsettan och skulle det lyckas så är det troligen han som tar hand om ledningen och då stiger hans chanser här. Skulle det istället bli ett lopp i dödens så blir det såklart tuffare för honom att vinna loppet.

1 In Love Boko var duktig när han plockade ner sitt motstånd till seger från dödens näst senast. Gången efter det så avslutade han starkt och räddade andraplatsen men då var In Line Tooma som vann det loppet från ledningen redan i mål. Med en invändig löpning och med en eventuell lucka till slut så kan han slå till med en seger här.

9 Cab Lane är härdad mot hårt motstånd. Han har inte startat sedan oktober ifjol så formen nu är oviss. Timo Nurmos hästar brukar dock gå bra direkt efter frånvaro och från stallet rapporterar man att han är väl förberedd. Bakspår nu över kort distans är inte det bästa men får han ett passande lopp och om Jorma Kontio kan få till en bra styrning så kan han bli att räkna med direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 4 Mr Southwind
Spets efter 500m: 4 Mr Southwind
Skrällen: 8 Fonda Boko
Ranking: A 4,5 B 1,9,8,3,7 C 2,6,10

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter. Jag har spikat 11 Miriam Håleryd som har inlett tävlandet bra med två vinster på fem starter. Hon såg läcker ut då hon vann näst senast. Erik Adielsson som körde hästen då klev fram i dödens med varvet till mål och sedan så plockade hon ner den ledande Staro Nessie och hon höll även undan för övriga motståndare på ett bra vis till seger. Gången efter det så slutade det med ett galoppmisslyckande kort efter start. Peter Untersteiner är nöjd med träningen och hon är rätt bra för klassen. Spåret är inte det bästa men med en vettig löpning så tror jag att hon blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 13 Jeans'n Passion som har varit duktig vid två raka segrar vara tänkbar. Hon var aldrig hotad vid vinsten från ledningen senast. Här är det helt andra förutsättningar med många hästar att runda men får Dan-Åke Olsson som både tränar och kör hästen en trevlig rygg att gå i innan hon spelar ut speeden så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt bakom min spik här.

8 Livi Online är anmäld barfota runt om för första gången. Hon har bara en seger så här långt men hon är kvick iväg den första biten så trots ett spår långt ut här är det inte omöjligt att hon sitter i ledningen i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror inte hon räcker till seger så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Miriam Håleryd
Spets efter 500m: 8 Livi Online
Skrällen: 8 Livi Online
Ranking: A 11 B 13,8,4,2,15,12,6,3 C 7,1,5,14,10,9

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming