DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Mantorp Måndag 5/10

5 Oktober 2020 - 12:30

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Mantorp. Det är en Jackpot på 5 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 11 Jessy Schermer i den femte avdelningen.

V64 Tips Mantorp Måndag 5/10
V64-1 5,7,9
V64-2 3,6,7,9
V64-3 3,5,6,11
V64-4 2,3,5
V64-5 11 Jessy Schermer
V64-6 3,4,7,8

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Mantorp Måndag 5/10
DD1: 11 Jessy Schermer
DD2: 3,4,7,8

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS MANTORP MÅNDAG 5/10

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 B.T.'s Viclando avslutade starkt och kom i mål som tvåa bakom Manuzio Hanover i ett Klass I försök på Bergsåker för tre starter sedan. Han var sedan ute i Klass I finalen på Solvalla senast. Han fick en invändig löpning då och han kunde sedan inte ta något så han slutade oplacerad i det loppet som vanns av Viscount. Han har dragits med dåliga utgångslägen en tid men nu har han äntligen fått ett vettigt läge. Han kan öppna bra så här tror jag att Ulf Ohlsson som får chansen den här gången kan köra sig till ledningen. Från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Velten Limelight var ute i ett Klass I försök i Kalmar och han gjorde en riktigt bra insats när han efter en dryg inledning på loppet landade i dödens med varvet till mål och från den positionen så plockade han ner den ledande Sobel Jasmine men i en tät slutstrid så fick han ge sig med en liten marginal mot Quick Lane för fem starter sedan. På Jägersro för tre starter sedan så hade han ett dåligt läge och hamnade en bit bak. Han tog sig sedan en kortare galopp i slutsvängen men han kom tillbaka starkt och spurtade in som fyra i ett överpaceat lopp som vanns av Velegance. Näst senast så blev han hängandes i tredjespår innan han kom ner i andra utvändigt och han höll sedan godkänt som fyra bakom Amour A Belle som var mycket bra från ledningen. På Åby senast så gick han på i tredjespår på den sista bortre långsidan. Han höll sedan okej även om det ebbade ut lite till slut så han fick nöja sig med sjundeplatsen bakom Bordeaux S. som var starkast i det loppet. Han står perfekt inne på pengarna här och hittar Rick Ebbinge en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden.

7 Man Of Steel gick på i tredjespår på den sista bortre långsidan och han landade sedan utvändigt om ledaren i slutsvängen men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en tredjeplats bakom O'Man Flax som vann det loppet från spets. Spår lite långt ut på vingen här men om Linda Sedström kan slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 5 B.T.'s Viclando
Spets efter 500m: 5 B.T.'s Viclando
Skrällen: 3 Prince F.P.Romsås
Ranking: A 5 B 9,7,3,11,10,8,4,2,1 C 12,6

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 9 I.D.Dig Deeper kommer från en färsk seger. Han travade då i rygg på den ledande Sweet Carola innan han gick ut i andraspår i den sista kurvan. Han avväpnade sedan ledaren väldigt enkelt och han gick sedan undan till en överlägsen seger. Han har bara tagit det lugnt efter senast och allting verkar bra med honom meddelar man från stallet. Han har galopperat en del tidigare så han är inte helt att lita på men Erik Berglöf verkar ganska nöjd med spår nio eftersom då kan han ta en lugn start så han får trava in sig. Med rätt resa här så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in så han ska räknas tidigt här.

6 Honey B. tog hand om ledningen och från den positionen så vann hon sedan på ett bra vis för tre starter sedan. Gången efter det så fick hon ett lopp i rygg på Go Peppergirl och hon kunde sedan inte hänga med men hon räddade ändå andraplatsen. Hon hade bakspår på Åmål senast så hon hamnade en bit bak och hon fick sedan aldrig fritt spelutrymme och hon kom då i mål med en del sparade krafter som oplacerad i ett lopp som vanns av Mr Brilliant från ledningen. Hittar Mikael J Andersson en bra väg med Raja Mirchi dottern så kan hon blanda sig i segerstriden. 

7 Whistler Broline var duktig i ett uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium näst senast där han blev sexa i ett lopp som vanns av Henry Flyer Sisu. Han visade då att han är under utveckling. Han blev lite spänd och rullade över i galopp i den första svängen senast. Det var voltstart senast så autostart som gäller nu är en fördel. Han kan öppna hyggligt fast spåret är lite väl långt ut bakom vingen men det är inte omöjligt att Stefan Persson kan trycka sig till spets efter en del av loppet. Skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

3 Charlotta S.H. tog karriärens första och hittills enda seger när hon vann från ledningen över kort distans för fyra starter sedan. Hon öppnade fort och tog ledningen men hon släppte sedan efter ett halvvarv. Från vinnarhålet så fick hon sedan luckan på upploppet och då närmade hon sig La Sassicaia men hon tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats senast. Hon är kvick iväg så här kan hon få en fin resa i den främre träffen och då kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 9 I.D.Dig Deeper
Spets efter 500m: 7 Whistler Broline
Skrällen: 4 T.Wall's Karma
Ranking: A 9 B 6,7,3,4,1,2 C 10,5

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Protector Tile tävlade barfota runt om för första gången senast. Han fick då en invändig löpning och han blev sedan fast med en del krafter sparade som åtta i ett lopp där Dollar Doc segrade. Han har bara vunnit en gång på tio försök. Den segern togs från ledningen och med endast en häst på startvolten så tror jag att Ulf Ohlsson kan vara tidigt framme för att försöka ta över ledningen. Skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det är första gången över lång distans nu.

11 Hurricane N.L. har varit en besvikelse i sina senaste starter. Han har haft problem med dåliga blodvärden. Han fick inte till det och galopperade upprepat i det senaste loppet. Här är han ensam på springspår på den andra tilläggsvolten så vid en lyckad start så kan han sitta bra till omgående. Hittar Rick Ebbinge en bra väg med honom och om han kan få lite draghjälp innan attacken sätts in så kan det vara läge för en seger.

5 G.K.Yippi har galopperat en del men han skötte sig senast. Han tog sig då till spets i den första svängen och från den positionen så höll han sedan undan till seger före en bra spurtande Claw. I ett felfritt lopp nu så kan han kliva iväg bra från start. Löser det sig med positionerna och om Carl Johan Jepson kan servera honom en fin löpning så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

6 Googal visade inget extra och slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Little Brigadoon på Åby senast. Han har pausat en tid efter det loppet nu. Innerspår på den andra tilläggsvolten här men med lite klaff och om Johan Untersteiner kan hitta loss i god tid före mål och om han kan få smyga med i en trevlig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 3 Protector Tile
Spets efter 500m: 3 Protector Tile
Skrällen: 7 Shutupandscratchme
Ranking: A 3,11 B 5,6,2,7,1 C 10,9,4

V64-4
Milles Minne över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Sandsjöns Enzo är ofta med där framme. Han hängde med klart godkänt från dödens till tredjeplatsen bakom Jackpot Vrijthout som vann det loppet från ledningen för fem starter sedan. Gången efter det i ett försök i Bronsdivisionen på Romme så höll han starkt och kom in som tvåa bakom Wingmaster som skrällde i det loppet. För tre starter sedan så fick han vandra i dödens på Bag's Simoni och han gjorde det bra men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. På Färjestad gången efter det så gick han en stor del av loppet i dödens och han sänkte den ledande Neelix men han kunde inte stå emot Farlander Am som avgjorde till seger och han fick även släppa ett par hästar till förbi sig så det slutade med en fjärdeplats. I finalen i Bronsdivisionen på Solvalla senast så gjorde han bort sig med en startgalopp. Han är inte så snabb från start men han tål att göra en del grovjobb på egen hand så han ska räknas tidigt här.

5 Everton har lämnat Peter Untersteiners träning och kommer nu ut i en intressant debut i ny regi för Kim Hagström. Det har gått nästan ett helt år sedan den senaste starten så det kan saknas en del till toppformen. Han är kvick iväg vid laddning och kommer Peter Zadel som finns i vagnen till ledningen smärtfritt så kan det räcka en bit mot det här motståndet om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Inte säkert att det blir spets för det finns en del startsnabba hästar med i loppet men med rätt resa här så gör han inte bort sig.

2 Counterfeightr kom med en härlig avslutning till seger näst senast. Gången efter det så slutade han oplacerad i ett försök i Bronsdivisionen som vanns av Jackpot Vrijthout. Nu har han fått ladda om batterierna efter det loppet. Här sitter han i andraspår direkt och kan Kevin Oscarsson som kör åt Marcus Lindgren här få smyga med i en trevlig rygg innan han spelar ut speeden så kan han slå till med en ny seger.

Min Vinnare: 3 Sandsjöns Enzo
Spets efter 500m: 5 Everton
Skrällen: 2 Counterfeightr
Ranking: A 3 B 5,2,9,1,6 C 7,4,10,8

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat 11 Jessy Schermer som för fyra starter sedan på Vaggeryd avslutade starkt men Acredula R.L. hade en ännu bättre fart så det slutade med en andraplats. Hon fick en invändig löpning och hon fick inte riktigt fritt för tre starter sedan men hon avslutade godkänt i skymundan och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Ninia's Boy. Hon fick bestämma i ledningen och vann väldigt enkelt gången efter det på Jägersro. Hon kördes offensivt och hon fick ta över ledningen med 1450 meter kvar av loppet. Från spets så hade hon sedan full kontroll och hon vann lätt senast. Hon står lite tufft inne på pengarna och voltstart kan vara ett litet minus gentemot autostart men kan Rick Ebbinge få till en bra styrning så tror jag hon blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 8 Happy Celebration vara tänkbar. Hon blev trea bakom Lisa Lisieux på Charlottenlund i slutet av augusti näst senast. Hon fullföljde sedan godkänt som trea i ett lopp som vanns av Kantens Rose senast. Hon står perfekt inne på pengarna här och från innerspår på tilläggsvolten här så kan hon få en fin smygare. Klaffar det med positionerna och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig under den sista delen av loppet.

6 Clear As Mud kommer från en seger i ett litet fält på Åmål. Hon fick då en lucka på upploppet och hon lyckades sätta nosen först på linjen. Det var karriärens första seger i det elfte försöket. Springspår nu och Carl Johan Jepson upp den här gången så kan hon ramla ner i en hygglig position så kan hon vara med och kämpa om en fin placering här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Jessy Schermer
Spets efter 500m: 3 Eye For Showtime
Skrällen: 6 Clear As Mud
Ranking: A 11 B 8,6,3,9,10,5 C 7,4,1,2

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Olle Då travade i ledningen och från den positionen så vann han lätt näst senast. Han fick ett lopp i vinnarhålet senast och han fick sedan luckan på upploppet men han kunde inte ta något så han fick nöja sig med tredjepriset bakom Ahura Mazda Font som vann det loppet från ledningen. Med den startsnabbheten han besitter så tror jag på tidig ledning här. Skulle han sedan få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny vinst.

7 The Special Man F. är inte att lita på för han har galopperat i tre lopp i rad. Näst senast så kom han tillbaka strålande och via en härlig avslutning i vida spår så spurtade han in till andraplatsen bakom Free Fall Web som vann det loppet från spets. Kan han se till att hålla sig till rätt gångart och om det löser sig med positionerna så har han en vass spurt att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

4 Zorro Kronos är jämn och säker men han har inte vunnit sedan början av sommaren. Han fick lite trafikproblem i sista sväng senast. Han kom dock med en stark avslutning i skymundan men det räckte bara till en femteplats i ett lopp där Jugularis drog det längsta strået. Han har full form för dagen och han är gynnad av högt och jämnt tempo så med rätt resa här så kan det vara läge för en fullträff.

8 Linares har bara en seger i karriären efter 15 starter så här långt. Han har gjort tre starter i Ulf Stenströmers regi. Han kom med en positiv avslutning senast och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Ahura Mazda Font från ledningen. Det var första starten på ett par veckor så han kan vara lite förbättrad med det loppet innanför västen. Utgångsläget nu är mindre bra men med lite klaff och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 3 Olle Då
Spets efter 500m: 3 Olle Då
Skrällen: 8 Linares
Ranking: A 3,7 B 4,8,2,1,9 C 5,6,11,12,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming