V64 Tips Örebro 2/2

Publicerad på 1 Feb 2021 - 22:39

DrTrav

DrTrav

1 Feb 2021 - 22:39

V64 hämtar vi från Örebro denna Tisdagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar, 4 Georgia Am i den första avdelningen och 11 Young King i den tredje avdelningen.

V64-tips Örebro Tisdag 2/2
v64-1 4 Georgia Am
v64-2 8,11,13
v64-3 11 Young King
v64-4 1,2,4,5,6,12,14,15
v64-5 6,9,10,12
v64-6 1,2,3,5,7,8

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Örebro Tisdag 2/1
DD-1 6,9,12
DD-2 3,8,5

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
4 Georgia Am har nu fått två lopp i kroppen hos tränaren David Persson. Man har varit hårt betrodd i båda starterna men tyvärr har detta femåriga sto inte fått full utdelning då banunderlaget inte varit gynnsamt i dessa två starter. Nu med två lopp i kroppen efter ett längre tävlingsuppehåll kommer formen vara framflyttad ytterligare och Georgia Am är min tidiga ledare av loppet. Från den positionen blir hon tuff att plocka ner för övriga och jag går ut hårt och spikar.

Motbud
11 Bo Diddley Besitter en del kunnande men har haft svårt att få till det fullt ut i loppen. Idag blir det årsdebut och det troliga är att formen inte riktigt är det. Men skulle denna femåring hittat rätt i under sin träningsperiod så finns kunnande för att vara med långt framme här ikväll.

7 Kicken V.O.P har formen smygande. Denna sjuåringen hängde med bra efter startgalopp för två starter sedan och i den senaste starten smög man med invändigt och fick en fin resa och gick i mål som trea med till synes krafter obrukade. Med prestationen senast växte troligen tuppkammen hos både tränare och häst. En skräll om man garderar.

2 Cavaradossi är en fin travare som ofta hänger med bra i loppen utan att få vara med och göra upp om segern. Nu testar man täta starter och med endast åtta dagar mellan senast och kvällens start så kan vissa hästar tända till lite extra. Om man plockar med några streck i avdelningen ska man inte nonchalera Cavaradossi.

Min Vinnare: 4 Georgia Am
Spets efter 500m: 4 Georgia Am
Min Skräll: 7 Kicken V.O.P
Rankingen A: 4 B 11,7,2,14,9,8,6,3 C 10,12,5,13,1

V64-2 2140m volt monté
8 Star Advisor Joli har varit ute och mött tufft motstånd på slutet, man har inte riktigt räckt till men en hel del hårdhet har man införskaffat sig. Nu går man tillbaka till att starta i monté, man får dessutom duktiga Jonathan Carre som ryttare. Star Advisor Joli har segrat i fem av sina tolv monté starter. Med en smygande form och skickliga Jonathan Carre i sadeln för första gången blir detta mitt första streck i loppet.

11 Sebastian Hall tränas av Claes Sjöströms som har fin form på stallet för dagen. Sebastian Hall trivs verkligen i montédisciplinen och har en segerprocent på 39% på sina 28 starter. På de senaste åtta starterna har man inte varit sämre än trea över mållinjen. Duktiga Emilia Leo rider och tillsammans kommer ekipaget vara med och göra upp om segern ikväll.

13 Smevikens Cruiser är ytterligare en fin häst som verkar trivas i disciplinen monté. Man startade i monté fyra starter och borde haft tre segrar. För två starter sedan galopperade man nämligen bort en seger med 250m från mål. Till endast 3% som man är streckad på i nuläget är man min skräll i loppet. Kapacitetsmässigt räds man ingen i startfältet.

Min Vinnare: 8 Star Advisor Joli
Spets efter 500m: 8 Star Advisor Joli
Min Skräll: 13 Smevikens Cruiser
Rankingen A: 8,11,13 B 3,9,10,2,12,6 C 7,5,4,1

V64-3 2640m volt
11 Young King kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. I den senaste starten tog man över ledningen med varvet kvar till mål och höll sedan den positionen för att sen gå undan till en seger före bland annat My Dream Art och Electrical Storm. Ikväll är motståndet något enklare och lever Young King upp till den nivån man höll i senaste starten ska chansen att på nytt få segerdefilera vara hög. Med både en stallform som pekar uppåt och en distans som gynnar Young King väljer jag att ta ställning och spika.

Motbud
8 M.T.Magic Dream gjorde det bra i senaste starten när man fick trava i dödens och höll till en fjärdeplats. För tre starter sedan stod man för ett bra slutvarv och kunde avgöra med en vass avslutning sista biten till seger. Hittar man en bra position från mellanvolten så är man främsta motbudet till min spik.

3 Fromheaven Idzarda står på start och kommer med en färsk seger i bagaget. Då avgjorde man efter ett invändigt lopp för att sen skjuta till vasst med lucka in på upploppet. Ikväll skulle scenariot kunna bli liknande om man kör till från start för att sen överlåta ledningen till en bra konkurrent. Pass upp vid gardering.

Min Vinnare: 11 Young King
Spets efter 500m: 3 Fromheaven Idzarda
Min Skräll: 8 M.T.Magic Dream
Rankingen A: 11 B 8,3,12,2,10,4 C 6,5,7,1,9

V64-4 2100m auto
12 Jan Alki gjorde årsdebut i den senaste starten, avslutade då starkt via tredje och fjärde spår och gick i mål som tvåa. Det var första starten för tränaren Morten A Pedersens. Nu med lopp i kroppen lär formen vara framflyttad och vi kan förvänta oss en ännu bättre prestation. Man har ett knepigt utgångsläge men kapacitet finns att göra en del själv under loppet. Löser duktiga kusken Oskar J Andersson styrningen så är jag inne på att hästen löser sitt och blir därför min förstahäst.

5 Snowden Still blir stor favorit, han inledde karriären med två raka segrar och en andraplats innan man i den senaste starten inte trivdes med banunderlaget och vi fick se en sämre prestation. Kapacitet och kunnande finns men att man ska vara streckad på 61% som man är i skrivande stund är inget jag håller med om. Men man är min tidiga ledare av loppet och streckas på systemet med tanke på att jag garderar.

1 Jacky Crown gör ikväll en intressant debut för Ole Johan Östre, men denna femåriga tjej har inte startat på fyra månader så formen är svårbedömd. Man har tidigare inte varit någon katapult från start så det finns stor risk att man blir över från start härifrån. Men denna tjej har tidigare visat bra fart och skulle kusk och tränare Ole Johan Östre hitta ut från innerspåret står man sig kapacitetsmässigt bra för klassen. Streckas.

14 Make It Rain har gjort det bra för sin tränare Jonna Irri och verkar trivas bra med Jorma Kontio i vagnen. De har tillsammans bildat ekipage vid två tillfällen tidigare och det har resulterat i en seger och en andraplats. Från ett tufft läge ska man vara lite spelad, men 3% tycker jag man är streck värd på krogen.

Min Vinnare: 12 Jan Alki
Spets efter 500m: 5 Snowden Still
Min Skräll: 14 Make It Rain
Rankingen A: 12,5,1 B 14,2,6,4,15,10,8,3 C 11,9,7,13

V64-5 2140m volt
6 Annie Flame kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Då stod man för en vass avslutning när man rundade samtliga ute i spåren. Klockan stannade på 15,6 sista varvet. Ikväll är man är man min knappa spetsfavorit och hittar kusk och tränare Markus B Svedberg rätt i volten kommer man sitta i ledningen efter en bit. Får den positionen kommer man streta emot så länge lampan lyser. Till endast 9% som man är streckad på i skrivande stund är man ett givet drag för mig i omgången. Förstahäst.

12 Flavienne Lascaux är ett sexårigt sto som ikväll står med tillägg, hon har en helt annan hårdhet jämfört med konkurrenterna. I den senaste starten blev man ivrig i startmomentet och galopperade. Ikväll förväntas ett lugnare upplägg från start, men att man efter en bit kommer avancera sig framåt. För två starter sedan gick man en stark avslutning på V75 och blev fyra. Hon tål att göra en del jobb själv i loppet och skulle man komma fram hyfsat smärtfritt blir man tuff att stå emot. Men med många hästar framför kan det även strula. Tidig på systemet trots allt.

9 Erin Zet är favorit på V64. Hon gjorde bara fem framträdanden på tävlingsovalen under fjolåret, men visade vid de tillfällena prov på hög kapacitet. Senaste starten gjorde man i November då gick man 11,4 sista 800m. Trots att det är årsdebut ikväll är man en given utmanare till segern. Men från bakspår på startvolten finns det en viss risk för trafikproblem. Men på ren kapacitet blir man ett streck på kvällens system.

Min Vinnare: 6 Annie Flame
Spets efter 500m: 6 Annie Flame
Min Skräll: 12 Flavienne Lascaux
Rankingen A: 6,12,9 B 10,1,8,3,5,13 C 11,7,2,4

V64-6 2100m auto
3 Give Me Ten är en åttaåring som trivs under vinterhalvåret och kommer till dagens start med fin form. För två starter sedan vann man enkelt från ledningen via 12.5 sista 800m. I den senaste starten fick man positionen rygg på ledaren i ett lopp, man kunde inte rå på den överlägsna vinnaren för dagen, Chapuy, men man höll fint till andraplatsen. Man trivs i ledningen och ikväll är man min tidiga ledare av loppet och från den positionen kommer man sälja sig dyrt. Förstahäst.

8 Young Da Vici är en sjuåring som lever på sin styrka. Från detta utgångsläge är ett offensivt upplägg att vänta och man räds inte att inta dödspositoinen. Det förväntas bli amerikansk vagn och helstängt huvudlag till dagens start vilket är intressant. Sex av Young Da Vicis totalt nio segrar har kommit över den aktuella distansen. Givet streck på min kupong.

5 Valley Brodde besitter hög kapacitet men det finns lite frågetecken kring formen då det ikväll är årsdebut och man inte har startat sedan början av Oktober. Men tränaren Daniel Redén visar alltid upp hästar i fin författning och de behöver mer sällan än ofta flera lopp i kroppen för att hitta formen. Givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 3 Give Me Ten
Spets efter 500m: 3 Give Me Ten
Min Skräll: 5 Valley Brodde
Rankingen A 3,8,5 B 2,1,7 C 6,4,10,9

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto