DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro 20/5

20 Maj 2021 - 10:52

V64 från Örebro på torsdag och även om ett par lopp ser greppbara ut finns det skrällpotential i några svårlösta lopp också. Jag spelar med två spikar i omgången, formstarka Eddy West i V64-1 samt 4 Selected News i V64-4 som jag tror visar sig vara bäst även om det är några intressanta hästar emot.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Örebro Torsdag 20/5
V64-1 10 Eddy West
V64-2 3.4.8.9.10.13.15
V64-3 2.7.10
V64-4 4.6.8.11.14
V64-5 1.2.4.5.6.7.9
V64-6 4 Selected News

735 rader x 1kr = 735kr

Dagens Dubbel Örebro Torsdag 20/5
DD-1 2.4.5.6
DD-2 4 Selected News

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m Volt
10 Eddy West fick tävla barfota för andra gången i karriären senast i sin 34e start och det slutade med seger inom V75 när han mötte tuffare hästar än vad han ställs mot nu. Nu återgår man till skorna men det ser jag ändå inte som något större minus eftersom det är så han brukar tävla, och för fjärde gången i karriären startar han över lång distans. På sina tre tidigare försök över lång distans har han som bäst varit sexa men han har tagit stora kliv sedan dess och det är inget som oroar mig överdrivet mycket. Han står förvisso på 40 meters tillägg men formen är på topp och jag tycker inte att motståndet skrämmer nämnvärt nu. Det är lång distans och ett litet fält och jag Claes Sjöström har gott om tid att runda det här fältet och jag tror inte att någon orkar stå emot honom över upploppet i nuvarande form. Spik.

5 Testa Di Cavolo känns på förhand som det värsta motbudet när han står tjugo meter före Eddy West. Här råder det inget tvivel om att han är distansgynnad och skulle han pricka starten bra är det väl ingen omöjlighet att han kan få överta ledningen från hästarna på den främre volten om han kommer fram tidigt och ställer frågan. Han tål annars att göra mycket jobb på egen hand och skulle Eddy West hamna dåligt till från den bakre volten kan det bli långt fram.

8 Quite E. Wood har varit positiv i två snabba avslutningar, senast i ett tufft bronsdivisions lopp och med lite draghjälp under vägen kan han avsluta fort igen.

4 Pine Muscle känns inte riktigt där formmässigt även om han har varit ute i tuffa lopp på slutet. Med ett par lopp i kroppen och med Björn Goop i sulkyn kan han vara förbättrad nu och den långa distansen borde inte vara några problem. Han är säker med och tar en framskjuten placering men jag har ingen superkänsla att han ska kunna vara med och hota om segern nu.

Min Vinnare: 10 Eddy West
Spets efter 500m: 1 Massive Attack/5 Testa Di Cavolo
Skrällen: 8. Quite E. Wood
Rankingen A: 10 B:5.8.4 C: 1.6.2.3.9.7

V64-2 2100m Auto
15 Express Love är en avkomma efter Readly Express och jag är rätt övertygad om att det är loppets bästa häst och jag trodde mycket på hästen i årsdebuten och det var bra tongångar från stallet inför start. Det slutade dock precis som fjolåret avslutades med en galopp i körning om tätpositionen och det gör honom svårbedömd nu. Håller han sig i trav ser det ut som ett motstånd som han ska kunna runda men läget är svårt och jag litar inte på hästen med tanke på galoppen senast och bakom Express Love känns loppet vidöppet och en skräll skulle kunna ligga nära till hands.

4 Cookie Girl kan öppna snabbt och borde ha en bra chans att hitta till ledningen. Efter debuten på svensk mark när hon gjorde bort sig med galopp har hon radat upp fyra raka andraplatser och visat att hon fungerat med olika upplägg men det kanske saknas den där riktiga vinnarskallen? Läget är bra och med värsta motbuden från sämre lägen kan det mycket väl räcka hela vägen nu.

13 Zurich As är ett nyförvärv från Tyskland till Stall Goop. Han har förvisso startat på svensk mark tidigare ett par tillfällen utan att visa något extra men med en längre tid i träning hos Goop är han säkerligen väl förberedd och det är en spännande start.

9 Campagne De Press har väl inte den mest rutinerade kusken i fältet och har varit struken inför den här starten men hon var faktiskt riktigt bra som tvåa i sin senaste start när hon fick ett tufft lopp i dödens mot ett rätt hyggligt motstånd. Är hon lika bra som vid den starten och kan få en mer vilsam resa nu kan det vara en storskräll som mer eller mindre ospelad.

Bakom räknas 3 Royal T.C, 8 Kezia Boko samt 10 Dragon Speed D.S och samtliga får en markering på min kupong.

Min Vinnare: 15 Express Love
Spets efter 500m: 4 Cookie Girl / 3 Royal T.C
Skrällen: 9 Champagne De Press
Rankingen A: 15.4.13.9 B: 3.8.10 C: 2.1.11.14.5.6.12

V64-3 2100m Auto
10 Jaguar Dream tror jag är loppets bästa häst eller åtminstone den med bäst framtidsutsikter i loppet eftersom det känns som att det finns mycket att hämta framöver, framför allt när han får tävla med barfotabalans. Det har man bara gjort vid ett tillfälle sedan comebacken efter den långa tävlingsfrånvaron man hade i ett och ett halvt år och man är såklart försiktig med sin talangfulla häst och sparar på den balansen till viktigare lopp. Det var en otrolig uppvisning på V75 när man valde att köra barfota och han fullständigt krossade sina konkurrenter och vann med 7 längder. Näst senast gjorde han det bra från bakspår över kort distans som trea men med skor och högt tempo gick det inte ta något på duktiga Short In Cash över upploppet.

Senast vid segern var det full laddning mot spets igen mot ett enklare gäng och han visade att formen är intakt. Nu är det bakspår igen och skorna sitter kvar och även om jag inte blir förvånad om han rundar hela fältet får det inte strula från det här läget och motstånd saknas inte.

7 Ivory Di Quattro är det självklara motbudet och han startar på framspår. Även om han har fått ett spår långt ut på vingen och inte kan spetsa av egen kraft känns det som att Hanna Gustafsson kommer att vara offensiv och spetskandidaterna har väl kanske inte den där absoluta toppformen för dagen och det är ingen större överraskning om man överlåter ledningen till Ivory Di Quattro och därifrån blir han mycket svårslagen. Formen är på topp och senast slutade han tvåa i Örebro International bakom Elitloppshästen Moni Viking. Hannah Gustavsson kör den här gången och medeldistans är ett minus även om han är bra även på den distansen också.

Dessa två höjer sig men jag testar att plocka med en skräll som som är bra i grund och botten och som var ute mycket på V75 under fjolåret. 2 Flash Håleryd har fått ett bra läge och när han är anmäld med bike är det ingen omöjlighet att han kan hålla ut Ural den första biten för att sedan överlåta ledningen till Ivory Di Quattro. När han får spara sin speed är han riktigt snabb på korta sträckor och om Hannah Gustavsson blir lite bekväm i ledningen kan det bli svårt att hinna med i accelerationen om Flash Håleryd får fritt över upploppet.

3 Ural har ett kunnande som är bättre än raden men får visa lite mer på banan innan jag tror på honom och 5 Jasons’ Camden har gjort det bra i tuffa gäng och skulle kunna slå till med rätt resa nu.

Min Vinnare: 10 Jaguar Dream
Spets efter 500m: 7 Ivory DI Quattro
Skrällen: 2 Flash Håleryd
Rankingen A:10.7 B:2.3.5.12 C: 6.4.1.11.9.8

V64-4 2140m Volt
ett lurigt lopp över två volter där 11 She Follow Me får tipset. Hon varvar topprestationer med galopper och senast såg hon väldigt fin och laddad ut när hon skötte sig och avgjorde enkelt i en snabb avslutning när hon satte in stöten. Hade jag vetat att hon är lika fin den här gången och inte gör bort sig med galopp hade det kunnat vara en tänkbar spik i omgången men jag litar inte alls på hästen. Stort plus med Ulf Ohlsson i sulkyn även om det var tränare Svedberg som körde vid segern senast. Ulf Ohlsson har kört hästen vid ett tillfälle tidigare och den gången slutade det med seger.

6 Bolla Spritz blev lite utav ett stallskrik senast när hon fullkomligt glänste i värmningen och vann direkt i årsdebuten och är hon ännu bättre med lopp i kroppen kan hon mycket väl leda det här från start till mål. Det är dock tuffare emot nu och täta starter kan slå åt båda hållen. Hon är snabb från start och borde kunna köra sig till ledningen omgående och om Stefan Persson gör det svårt för tilläggshästarna kan det bli svårt att ta in försprånget.

8 Ies Juvel har inte varit som bäst i år men var förbättrad senast och om hon är på rätt väg igen räcker hon normalt långt mot det här motståndet.

4 Global Bellicosa är en talangfull häst som har gjort bort sig med två raka galopper och spår 4 i volten är såklart inte positivt för en osäker häst. Hon har dock startar i voltstart två gånger och lyckats gå i väg felfritt från spår 4 tidigare och håller hon sig i trav hela vägen den här gången har hon definitivt kunnandet för att kunna vinna det här loppet.

14 Klara Zonett har ett jobbigt läge och efter det vansinnigt snabba upploppet för tre starter sedan har hon väl kanske inte presterat lika bra, men om hon kommer igenom någorlunda från det här utgångsläget har vi sett att hon kan avsluta riktigt snabbt tidigare.

Min Vinnare: 11 She Follow Me
Spets efter 500m: 6 Bolla Spritz
Skrällen: 14 Klara Zonett
Rankingen A: 11.6 B:8.4.14 C:15.12.1.10.2.3.5.13.7

V64-5 1609m Auto
4 Fille Am kan öppna snabbt från start och även om det inte är någon självklarhet att han kan hålla ut utvändiga ekipage från start håller jag han ändå som spetsfavorit, och över 1609m måste det vara en bra chans att leda det här loppet från start till mål.

Fille Am har vunnit 7 av 18 starter i karriären och senast i årsdebuten såg han formstark ut när han satt fast med gott om krafter över mål. Lyckas han hålla upp ledningen tror jag han blir mycket svårslagen på Örebros korta upplopp även om den korta distansen kanske inte är någon fördel.

5 Break Through utmanar om ledningen och i den positionen växer han ett par klasser. Han är inte helt att lita på men om han sköter sig blir denna Varenne avkomma att räkna med. Han hängde med klart bra som trea bakom suveräna Redén-debutanten Margareta Tooma senast och med ett lopp i kroppen är formen säkert framflyttad nu.

6 Alert Kronos är segervan och är han väl förberedd i årsdebuten kan han bli svår att stå emot över upploppet. Jag tror inte att det blir någon ledning här ifrån med två startsnabba invändigt och det kan bli vingel från det här läget men han räknas mycket tidigt i ett väldigt öppet lopp.

2 Romantico inledde året med två raka galopper men svarade för en stark prestation senast när han körde fram i dödens och vann sedan tämligen enkelt. Läget är bra och han behöver inte vara med i någon startrustning från början och om konkurrenterna kör mot varanda i början kan han mycket väl avgöra över upploppet.

1 Take It Easy Tour, 7 Bottnas Explosive samt 9 Greta Journey får också plats på kupongen.

Min Vinnare: 4 Fille Am
Spets efter 500m: 4 Fille Am/5 Break Through
Skrällen: 4 Fille Am
Rankingen A:4.5.6.2 B:7.1.9 C: 3.11.10.8.12

V64-6 2100m Auto
4 Selected News tillhör den absoluta kulltoppen och var trea i en Breeders Crown final under fjolåret bakom Brambling och Manny Muscle. Även om det såklart var en aning oroväckande startgalopp senast i ett uttagningslopp till kungapokalen så ser den här uppgiften klart vettig ut. Han är normalt sett inte osäker av sig och jag ser det som ett olycksfall i arbetet och han såg fin och laddad ut efter galoppen och jag tror vi får se en snabb revansch av Hans-Owe Sundbergs talangfulla häst. Det blir svårt att nå ledningen här eftersom Ulf Ohlsson knappast lär vara intresserad att släppa någon ledning med Stefan Melanders snabba häst Maesteraeom men jag tror ändå att Selectted News är huvudet högre och är starkast över upploppet i det lilla startfältet även om det är några bra hästar emot.

Motbud
1 Maesteraemon har fått ett fint läge den här gången och har sett fin ut vid två raka starter när han startar från bakspår, och det verkar som att det här är en bra häst för klassen. Näst senast liftade han med i ledarryggen till en andraplats bakom Önas Prince och nu senast i Kungapokalen såg han fin ut bakom hästar på innerspåret och kunde lifta in till femteplats. Nu har han äntligen fått ett framspår bakom bilen och det ser ut som en vettig chans att kunna hålla upp ledningen och från ledningen känns det som den absolut starkaste utmanaren.

3 Take The Credit är väldigt svårbedömd. Det är ett nyförvärv till stall Redén från Åke Svanstedt i U.S.A. som ännu inte vunnit lopp men Daniel Redén brukar ha sina debutanter i ordning men jag är lite osäker på hur snabbt han kan öppna från start. Min förhoppning är att Örjan kan få fart på honom från start så att det blir lite körning inledningsvis mot 1 Maesteraemon, vilket skulle underlätta ytterligare för min spik.

7 Bandido Gar vet vi har hög kapacitet men han har inte lyckats visa det på tävlingsbanan på ett tag och han har nu varit tvingad till att kvala efter en rad med galopper. Skulle dom få ordning på den här hästen finns det mycket att hämta framöver men det är ändå svårt att tro på honom den här gången.

8 Hell Patrol är ytterligare ett svårbedömt nyförvärv från U.S.A, i det här fallet hos stall Goop. Han har gjort det bra som unghäst mot tuffa hästar och är säkerligen en talangfull individ men läget är besvärligt och det låter ändå som att man ligger lite lågt, även om träningsrapporterna är goda. Spännande start hur som helst och att stallet ligger lite lågt ska man kanske inte lägga allt för stor vikt vid och vid gardering är det ett givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 4 Selected News
Spets efter 500m: 1 Maesteraeom/3 Take The Credit
Skrällen: 8 Hell Patrol
Rankingen A: 4 B:1.8.3.7.2 C: 6.5

Lycka till 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  West Bromwich - Preston
Fotboll - The Championship - 1
1.64
21:51  Lopp 10 - 12 Charming Krono
Trav - Solvalla  - Vinnare
4.00
04:00  Colorado - Boston
Ishockey - NHL - 1
1.884
19:00  Djurgården - Linköping
Ishockey - SHL - 1 (moneyline)
1.80
22:00  Ecuador - Brasilien
Fotboll - VM-kval - 1X
1.65
21:00  Valladolid - Gijon
Fotboll - La Liga 2 - Under 2,5 mål
1.81
02:00  Witt - Rowe
Annat - UFC - Witt vinnare
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 1050 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 200 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Torsdag 27/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming