DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro Fredag 24/1

24 Januari 2020 - 15:13

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Örebro och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 5 Love No Pain som gör debut i ny regi för Katja Melkko här. Ställer inte femtespåret i volten till med problem här så tror jag Janne Soronen som kör hästen kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 2.75 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64-1 1,5,7,9,10
V64-2 9,14
V64-3 3,5,9,10
V64-4 1,6,9
V64-5 2,3,4,5,10,11
V64-6 5 Love No Pain

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 3,4,5,10
DD2: 5 Love No Pain

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1609 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Neo Sånna kördes i ledningen senast och han gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Från innerspåret här så tror jag att Carl Johan Jepson som kör hästen för första gången vill köra i ledningen på nytt och över den korta distansen här så kan det bli andra raka segern, 7 Dark Roadster kommer till den här starten med fin form. Senast följde han med i anfall från tredje utvändigt och via en bra spurt så tog han sig förbi Blownaway kort före mål. Här har han ett spår långt ut men om Oskar J Andersson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden igen.

10 Dessert har inte startat sedan början på december så formen nu är oviss fast det har inte varit några fel på henne meddelar man från stallet. Kan hon få smyga med i en vettig rygg så kan hon bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet, 5 Moondance har gjort det bra vid två raka andraplatser. Senast så kopplade han greppet men blev nerspeedad kort före mål när Blue Star Cantab spurtade förbi. Cay Mäkinen vinner inte så många lopp men om han kan få till en bra styrning så kan det vara läge för en seger, 9 Notation vann på Momarken i den senaste starten. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 1 Neo Sånna
Spets efter 500m: 1 Neo Sånna
Skrällen: 5 Moondance
Ranking: A 1,7 B 10,5,9,2,4,6 C 8,3,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett K150-lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 14 Ready To Roll vann trots en tung resa för tre starter sedan. I de två efterföljande starterna så var han dålig då han hade problem med sjukdomar. Kapacitetsmässigt är han mycket bra för klassen fast ett halvvarv längre distans hade varit att föredra då han lever mycket på sin styrka men han körs av sin ordinarie kusk Jan Silvén och han har varit ute mot betydligt hårdare motstånd än det här och med ett offensivt upplägg här så tror jag att han har god chans att runda det här gänget till seger.

9 Nah Des Te vinner inte så ofta men har gjort fyra starter för David Persson med två andraplatser som bästa resultat. Senast så fick han trava utvändigt ledaren och det blev för tufft för han slutade oplacerad. Han är kvick iväg och från springspåret på tilläggsvolten så kan det bli en bra start och med endast två motståndare på start så kanske han kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Blir det ingen ledning så kan han bli farlig om han slipper att göra alltför mycket grovjobb på egen hand under slutvarvet, vid gardering kan 12 Jesper Sånna som besitter god styrka och han gjorde det bra som trea i ett lopp som vanns av Deliver senast vara tänkbar. Kan Jan Gustavsson få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 14 Ready To Roll
Spets efter 500m: 9 Nah Des Te
Skrällen: 9 Nah Des Te
Ranking: A 14,9 B 12,13,2,15,5,4,11 C 10,8,3,6,1,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Victor A.U. har lyft sig ett snäpp sedan han kom till Svante Båths träning. Inför finalen av Silverdivisionen på Solvalla under julhelgen så fick han se sin segerrad bruten när han fick backa sig sist och sedan så slutade han oplacerad. Nu är det betydligt enklare motstånd och han tål att göra en del grovjobb på egen hand så om Ulf Ohlsson som kör hästen kan få till en bra styrning så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här, 5 Arctic Agent vann från spets på Solvalla för tre starter sedan. Gången efter det så fastnade han med sparade krafter och senast så satt han i tredje invändigt och drogs bakåt den sista biten. Femtespår i volten nu men han har inga hästar utvändigt så kan Janne Korpi som kör hästen servera honom en fin löpning i den främre träffen så kan han utmana om en framskjuten placering.

3 Giuseppe Boko gjorde det bra vid segern för tre starter sedan. I comebacken senast så var han för laddad och galopperade i starten men han kom tillbaka fint och räddade tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Vikens Dome. Kan han hålla sig lugnare den här gången så tror jag att Johan A Nilsson som kör hästen kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 10 Comte Du Pommeau visade gryende form när han spurtade bra till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Lexington Hall. Nu sitter Carl Johan Jepson upp bakom honom för första gången och kan han få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så har han en vass spurt och då kan det vara läge för den första segern sedan mars 2018.

Min Vinnare: 9 Victor A.U.
Spets efter 500m: 3 Giuseppe Boko
Skrällen: 5 Arctic Agent
Ranking: A 9 B 5,3,10,6,7,2 C 1,8,4
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Scary Montreal kommer med fin form och senast så höll han bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Flash Fire. Nu möter han lite tuffare motstånd än tidigare fast han kan öppna rätt så bra och skulle han nå ledningen i ett tidigt skede så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det är inte säkert att det blir någon ledning men kan Johan A Nilsson som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan han blanda sig i segerstriden så oavsett så ska han räknas tidigt här.

9 Black Caviar har hunnit bli sex år men har blott gjort sju starter med fyra segrar som resultat. I Sverigedebuten senast så vann han lätt från ledningen. Nu får han attackera bakifrån istället men om Mika Forss som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han vara långt framme här, 1 Ruff Legs har gjort tre starter efter lång vila. Senast så travade han utvändigt ledaren med varvet kvar och han höll då bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Ready Doc. Han kan öppna bra så här kan det bli ett lopp i ledningen eller eventuellt i vinnarhålet så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 6 Scary Montreal
Spets efter 500m: 6 Scary Montreal
Skrällen: 2 Exclusive Face
Ranking: A 6,9,1 B 10,2,3 C 5,4,8,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Vikens Energy vann från ledningen för tre starter sedan. Det blir helstängt huvudlag istället för norskt huvudlag och målet är att nå ledningen igen så kommer Mikael J Andersson som kör hästen till spets här så kan han leda loppet länge. Det blir täta starter nu men det har varit en fördel för hästen tidigare, 5 Arnie Express har härdats mot betydligt tuffare motstånd än det här. Han är kvick iväg men det är inte säkert att det blir någon ledning men om Janne Korpi kan servera honom en fin resa i den främre träffen så kan han dyka upp i segerstriden här.

4 Lovely Secret tog en knapp seger näst senast. Gången efter det så avslutade hon positivt i skymundan till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Abrystir. Från ett trevligt utgångsläge här så kan det bli ett bra lopp och då kan hon bli farlig över upploppet, 10 Gashaw Boko agerar lite ojämnt. Han var inte tom vid galoppen näst senast och kan han hålla ordning på benen hela vägen och om det löser sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering här, 2 Raijin Face har gjort bort sig med galopp på sistone. Felfri nu så kan han lägga iväg bra från start och kan han se till att hålla sig i trav hela vägen så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 3 Vikens Energy
Spets efter 500m: 3 Vikens Energy
Skrällen: 10 Gashaw Boko
Ranking: A 3,5 B 4,10,2,11,6,1,7 C 8,9,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Love No Pain som gör debut i ny regi för Katja Melkko här. Ställer inte femtespåret i volten till med problem här så tror jag Janne Soronen som kör hästen kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svårslagen. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 14 Imilie Boko som gjorde det bra vid en knapp seger för tre starter sedan vara tänkbar. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig den sista biten om Magnus A Djuse som kör hästen kan få till en bra styrning men hon får ses främst som ett platsbud, 8 Greta Journey avslutade bra och var inte så långt ifrån vinnande Jeanne d'Arc Boko näst senast. Kan Jorma Kontio ge henne ett bra lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget men jag tror inte hon räcker till seger.

Min Vinnare: 5 Love No Pain
Spets efter 500m: 5 Love No Pain
Skrällen: 9 Västerbo Dazzel
Ranking: A 5 B 14,8,9,1,2,3 C 10,6,7,12,13,15
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 7 - Global Weather
Trav - Färjestad  - Plats
1.95
21:00  West Ham - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - Under 3 mål
1.75
21:00  West Ham - Aston Villa
Fotboll - Premier League - Villa u 7,5 ins
2.00
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
02:15  Eagles - Seahawks
Amfotboll - NFL - Chris Carson TD
2.20
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
1.95
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
2.05
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Måndag 30/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Färjestad 30/11
Insats: 480 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad 30/11
Insats: 240 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming