DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro Måndag 15/6

15 Juni 2020 - 14:39

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Örebro. Fina unghästar då fem av loppen är uttagningar till E3. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i andra avdelningen på 7 Globalizer.

V64 Tips Örebro Måndag 15/6
V64-1 4,5,7
V64-2 7 Globalizer
V64-3 2,5
V64-4 1,2,3,5,7
V64-5 1,2,3,11
V64-6 4,6,8,9,12

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Örebro Måndag 15/6
DD1: 1,2,3,11
DD2: 6 Forever Melon

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS ÖREBRO MÅNDAG 15 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Ferrari B.R. kunde inte ta något från samma tråkiga utgångsläge över kort distans i ett lopp i den högsta klassen på Gävle så han slutade oplacerad bakom Racing Mange som vann det loppet från ledningen. Gången innan det så tog han över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så dansade han undan till en mycket lätt seger över aktuell distans. Kan Per Oleg Midtfjeld slinka ner i ett hyggligt slagläge innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Diamanten var med i nyss nämnda lopp som Racing Mange vann. Han satt då bättre till och avslutade plusbetonat fast det räckte bara till sjätteplatsen. Gången innan det travade han i ledningen och svarade för stark insats men Sorbet var för bra den gången så han fick nöja sig med andrapriset. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att han kan komma till ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Gretzky B.R. har ett lopp i kroppen efter väldigt lång frånvaro och kan vara klart förbättrad nu till den här starten. Kan Magnus Teien Gundersen som kör hästen servera honom ett passande lopp i den främre träffen så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 7 Ferrari B.R.
Spets efter 500m: 4 Diamanten
Skrällen: 9 Romanesque
Ranking: A 7,4,5 B 9,10,1 C 3,6,8

V64-2
E3 Uttagningslopp - Ston över 2100 meter. Jag har spikat 7 Globalizer som är väldigt formstark för dagen. Hon har vunnit två av sju starter hittills. För tre starter sedan så tog hon ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så vann hon sedan rätt lätt. I den efterföljande starten så var hon ute i ett Breeders' Crown lopp på Halmstad. Då satt hon långt bak men hon avslutade klart godkänt till fjärdeplatsen bakom Hill's Angel som vann det loppet från dödens.

Senast så klev hon fram utvändigt om den ledande Naughty Girl Tooma med varvet till mål och på den sista bortre långsidan så hade hon knäckt ledaren men hon kunde sedan inte stå emot en bra avslutande Sanderson så det slutade med en andraplats. Spår lite långt ut men en invändig strykning underlättar så kan Stefan Persson hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så tror jag hon blir svårstoppad här.

Vid gardering kan 6 Florist som inledde karriären starkt med fem vinster på de sex första starterna vara tänkbar. Efter det har hon startat fyra gånger till utan att lyckas ta någon mer seger. Hon kan öppna snabbt och här kan det bli tidig ledning. Skulle hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan hon leda loppet länge.

3 Chiffchaff avslutade klart godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av M.T.Perette senast. Hon har inte visat någon större startsnabbhet hittills men löser det sig med positionerna så kan hon bli farlig över upploppet fast hon får ses främst som ett platsbud. Hon gick barfota bak senast men nu blir det aluminiumskor runt om meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 7 Globalizer
Spets efter 500m: 6 Florist
Skrällen: 8 Heather Am
Ranking: A 7 B 6,3,2,8,9,5 C 4,10

V64-3
E3 Uttagningslopp - Hingstar/valacker över 2100 meter och jag har streckat två hästar. 2 Bombus Jet kommer från en seger. Han satt då en bit bak men med en härlig avslutning så fångade han in den ledande Maestro Zon till seger precis på linjen. Här sitter han perfekt på det i andraspår omgående och med en liknande avslutning som senast så kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt här.

5 Maestro Zon inledde karriären med tre raka segrar på lika många starter. Senast så åkte han på den första förlusten när han från ledningen fick se sig besegrad mot tipsettan som kom med en stark avslutning. Här tror jag att Michael Larsson har ställt in siktet på ledningen igen och skulle han få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka till en seger. Tätare starter nu och han ska nog ha gått framåt med loppet i kroppen. Första rycktussar nu kan ha en bra effekt.

I övrigt kan 6 Natorp Bo som var duktig när han spårade runt om i årsdebuten för fyra starter sedan vara tänkbar. Han har efter det inte räckt till mot en väldigt duktig Hell Bent For Am i tre lopp på raken. Senast i Treåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen så hakade han på klart bra till tredjeplatsen. Han kan öppna väldigt bra vid laddning men kan få svårt att ta en hel längd på Maestro Zon men skulle han komma till spets så stiger hans chanser men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Bombus Jet
Spets efter 500m: 5 Maestro Zon
Skrällen: 7 Armani Degato
Ranking: A 2,5 B 6,3,7,1,9,11,4 C 8,10

V64-4
E3 Uttagningslopp - Ston över 2100 meter och jag har streckat fem hästar. 3 M.T.Perette har efter en andraplats i debuten nu tagit tre raka segrar. Senast så kom hon med en härlig avslutning och hon plockade då ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Från ett trevligt utgångsläge här borde hon kunna hitta en vettig position och får hon gå med i ryggar och spara speeden fram till upploppet så kan hon bli svår att stå emot den sista biten.

7 Barbro Kronos gjorde det bra vid vinsten i årsdebuten. Gången efter det så avslutade hon positivt till tredjeplatsen i ett Margareta lopp som vanns av Clockwork. Hon har efter det varit struken inför en tilltänkt start för förkylning. Från stallet meddelar man att hon känns bra i jobben nu och Svante Båth brukar ha hästarna i god författning när det handlar om E3. Kan Erik Adielsson som sitter upp bakom hästen hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så har hon en vass spurt att tillgå och då kan det räcka en bit här.

5 Global Brexit kommer från en färsk seger. Hon fick då trava en stor del av loppet i dödens på den ledande Hidden Assets och hon tryckte då till i den sista kurvan och tog över ledningen och sedan så länsade hon undan till en väldigt enkel seger. Hon visade senast att hon tål att vandra utvändigt om ledaren om det skulle bli aktuellt så hon kan vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

2 Aperfecttric tävlade barfota runt om för första gången senast. Hon hamnade då långt ner i kön men på upploppet sedan så avslutade hon strålande men Hill's Angel i ledningen blev för svår att nå så hon fick nöja sig med andraplatsen bakom denne. Hon är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här. Skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan hon bli svår att fånga in. Barfota runt om igen.

1 Begum Kronos är ännu utan seger men hon har ett fint utgångsläge nu. Hon kan öppna hyggligt men håller nog inte upp ledningen. Det kan bli vinnarhålet eller tredje invändigt istället och skulle hon få luckan till slut så kan hon ställa till med en överraskning här. Hon är anmäld barfota runt om för första gången. Det kan lyfta henne ett par snäpp.

Min Vinnare: 3 M.T.Perette
Spets efter 500m: 2 Aperfecttric
Skrällen: 1 Begum Kronos
Ranking: A 3,7 B 5,2,1,9,6,4 C 8,10

V64-5
E3 Uttagningslopp - Hingstar/valacker över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Ferox Brick hade två raka segrar inför den senaste starten. Han kördes då till ledningen efter ett halvvarv och från den positionen försvarade han sig länge och väl men han blev utnosad av en starkt avslutande Hidalgo Heldia senast. Han kan öppna bra så här sitter han bra till i den främre träffen omgående så han kan vara med och göra upp om segern här.

1 Climber fick trava en stor del av loppet i dödens på den ledande Hector Sisu och höll klart bra till tredjeplatsen bakom Selected News som tog en knapp seger senast. Tätare starter nu och ett spännande utgångsläge. Kan Björn Goop servera honom ett passande lopp så kan det vara läge för årets första seger.

11 Revelation avslutade fjolåret med att vinna Svensk Uppfödningslöpning. Han har inlett året på bästa med två raka segrar. Senast var han ute i Breeders' Crown för en månad sedan. Han klev då fram utvändigt om den ledande Voyager West med 1250 meter kvar av loppet och i slutsvängen så hade han knäckt ledaren och sedan så drog han undan till en överlägsen seger. Tråkigt utgångsläge nu men här är nog en offensiv styrning är nog att vänta och då kan han visa sig vara starkast den sista biten.

3 Born Winner har inte fått till det i årets starter. Han blev störd till galopp men gick okej efteråt och räddade femteplatsen i ett lopp som vanns av Loaded Maria senast. Felfri nu så är han kvick iväg och då är det inte omöjligt att det går att nå ledningen och skulle han komma till täten så stiger hans chanser här. Blir det inte ledningen så kan han ändå få en fin resa och då kan det räcka en bit här. Första gången barfota runt om nu kan lyfta honom en nivå.

Min Vinnare: 2 Ferox Brick
Spets efter 500m: 3 Born Winner
Skrällen: 3 Born Winner
Ranking: A 2 B 1,11,3,9,6 C 7,10,4,5,8

V64-6
Vi avslutar V64 med E3 Uttagningslopp - Hingstar/valacker över 2100 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Forever Melon har vunnit hälften av sina åtta starter. Han är kvick iväg och han trivs väldigt bra i ledningen så här tror jag det blir full satsning mot spets och kommer han till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Örjan Kihlström upp igen precis som när han vann från ledningen för fyra starter sedan.

9 Usain Tilly inledde karriären med tre raka segrar. Han har bara gjort en start i år. Han blev lite för ivrig i ryggar och galopperade bort sina möjligheter då. Eftersom han är startsnabb så hade ett framspår varit att föredra. Han har dock rygg på en startsnabb häst så han kanske kan komma igenom rätt så vettigt och kan han hålla ihop aktionen nu så kan det räcka långt här.

12 Kensington Bros svarade för en vass insats när han trummade på till en ohotad seger från ledningen näst senast. Gången efter det så försvann han med en tidig galopp. Iskallt utgångsläge så det behövs en del klaff för att han ska komma in i matchen men felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

8 Global Badman tog över ledningen efter ett knappt halvvarv och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis senast. Tätare starter nu men han har fått ett dåligt startspår här. Kan han slinka ner i en hygglig position innan han sätter in attacken så kan det räcka en bit mot det här motståndet också.

4 Furies Rain gav ett fint formbesked vid vinsten i den senaste starten. Det var ett litet fält då och han satt i ledningen i ett tidigt skede och sedan var han aldrig i någon förlustfara. Trevligt utgångsläge nu fast det kanske ändå inte blir någon ledning den här gången men kan Peter Untersteiner servera honom ett passande lopp så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 6 Forever Melon
Spets efter 500m: 6 Forever Melon
Skrällen: 12 Kensington Bros
Ranking: A 6 B 9,12,8,4,1,2,3 C 10,5,11,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
1.97
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
2.20
21:00  Porto - Manchester City
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.72
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
1.97
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 1/12
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Jägersro 1/12
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 1/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming