DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro Tisdag 17/3

17 Mars 2020 - 12:28

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Örebro med en Jackpot på 5 miljoner kronor och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 2 Jinx'em som kommer ut i en spännande årsdebut här. Han har tränat på bra och är väl förberedd inför den här starten. Han har gått ett fint jobb i 17 tempo i 1600 meter på bra vis och då gick han med skor meddelar man från stallet. Han är mycket startsnabb och brukar följa bilen så här tror jag att han tar en längd på invändig häst och kan han komma till ledningen smärtfritt så tror jag att han blir svår att fånga in även om det kan saknas en del till toppformen. Skulle det inte bli spets så blir det så klart tuffare att vinna loppet. Barfota runt om nu är en fördel. Vinnarodds 4.00 hos 888sport, Casumo, Unibet & LeoVegas

V64 Tips Örebro Tisdag 17/3
V64-1 2,5,9
V64-2 3,4,7
V64-3 7,8
V64-4 2 Jinx'em
V64-5 2,7,9,11,13,14
V64-6 1,2,3,4,8,15

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Örebro Tisdag 17/3
DD1: 2,7,9,11,13,14
DD2: 4 Valletta

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Vivacious Allie vann fyra av sex starter ifjol för Daniel Redén. Nu har hon inte startat på länge och kommer ut i årsdebut här men hon kan lägga iväg rätt bra från början så här tror jag på tidig ledning och kan hon komma till spets smärtfritt och få bestämma en del där framme i täten så kan hon bli svår att fånga in så hon ska räknas med bra chans här men om hon är lite ringrostig så är det inte säkert att det räcker hela vägen så jag vill jag ha med ett par motbud.

2 Vikens Fingerprint är härdad mot tufft motstånd på rikstoton. Hon har pausat ett tag men från ett fint utgångsläge här så sitter Oskar J Andersson som kör hästen i en vettig position omgående och då kan hon vara med och utmana om en fin placering här, 9 Gun Palema kommer från en seger. Hon satt då långt ner i kön innan hon gick till attack på den sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så var hon först i mål. Kan Anders Svanstedt som kör hästen få en del draghjälp under slutrundan så har hon en vass spurt att ta till och kan då vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 5 Vivacious Allie
Spets efter 500m: 5 Vivacious Allie
Skrällen: 9 Gun Palema
Ranking: A 5 B 2,9,7,4,10,3 C 6,1
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Ett Spårtrappa lopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Yellow Diamant är orutinerad och har bara gjort tre starter hittills. I debuten så fick hon ett bra lopp i vinnarhålet innan hon hittade loss och då spurtade hon in till seger. Ulf Ohlsson upp för första gången är intressant men det är debut bakom bilen nu så det är lite osäkert hur fort hon kan öppna men om hon kan hitta ner i en vettig position så kan hon vara med och göra upp om segern här.

4 Tracy's Princess satt en bit ner men avslutade klart godkänt i skymundan fram till femteplatsen i ett lopp som vanns av Dark Angel Avenue senast. Hon kan öppna rätt så vettigt och hon har tagit sin hittills enda seger från ledningen så här tror jag att Jorma Kontio som sitter upp bakom hästen för första gången har spets i sikte så kan hon komma till täten smärtfritt så kan det räcka långt här, 7 Oliver Hall klev fram utvändigt om ledaren och knäckte denne och höll även undan för övriga ekipage till seger i debuten för tre starter sedan. I den senaste starten så blev det fel när han gick till attack från tredje utvändigt men kom aldrig ner utvändigt ledaren så han fick trava ett drygt varv som först i tredjespår men han höll ändå starkt till femteplatsen bakom Justhewayouare. Slipper han en lika jobbig löpning här så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 3 Yellow Diamant
Spets efter 500m: 4 Tracy's Princess
Skrällen: 13 Duke Snapper
Ranking: A 3,4,7 B 13,11,9,5,15,2 C 12,6,1,10,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat två hästar, 7 Je T'aime Explosiv har gjort två starter efter lång frånvaro. Näst senast så kom han med en stark avslutning men fick inte tag i Livi Majesty som satt i ledningen så det slutade med en tredjeplats då. Det följde han upp med en ny tredjeplats i ett lopp som vanns av Conrads Wilhelm. I ett litet fält här så borde Oskar J Andersson som kör hästen kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och eventuellt ta över ledningen efter ett halvvarv om kusken är offensiv men om det inte blir spets så har han en vass avslutning att ta till så oavsett så ska han räknas tidigt här.

8 Mr Creation har ingen vidare rad och har inte startat på ett tag nu så formen är oviss. Han är rätt kvick iväg men det kan kosta mycket kraft att nå ledningen från det här läget även om en invändig strykning underlättar en del men löser det sig med positionerna så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, vid ytterligare gardering kan 2 Saga Doc som har varit ute i tuffa gäng vara tänkbar. Hon är nedstruken till innerspår nu men med en fin resa i den främre träffen så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 7 Je T'aime Explosiv
Spets efter 500m: 7 Je T'aime Explosiv
Skrällen: 8 Mr Creation
Ranking: A 7,8 B 2,4,5,3 C 6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Ett lopp över 1609 meter och jag har spikat nummer 2 Jinx'em som kommer ut i en spännande årsdebut här. Han har tränat på bra och är väl förberedd inför den här starten. Han har gått ett fint jobb i 17 tempo i 1600 meter på bra vis och då gick han med skor meddelar man från stallet. Han är mycket startsnabb och brukar följa bilen så här tror jag att han tar en längd på invändig häst och kan han komma till ledningen smärtfritt så tror jag att han blir svår att fånga in även om det kan saknas en del till toppformen. Skulle det inte bli spets så blir det så klart tuffare att vinna loppet. Barfota runt om nu är en fördel.

Vid gardering kan 1 Valnes Isidor som har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro vara tänkbar. Han satt då i tredje utvändigt innan han vreds ut till attack med halvvarvet kvar till mål men han tog ingenting utan han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Enjoy's Jagger. Han kan öppna bra men jag tror att min spik är kvickare men skulle han lyckas hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Linares är jämn och säker men väntar fortfarande på den första segern. Han kan öppna fort så om Ulf Ohlsson kan hitta ner i en vettig position här så kan han vara långt framme på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Jinx'em
Spets efter 500m: 2 Jinx'em
Skrällen: 11 Another Trial
Ranking: A 2 B 1,4,11,9,7 C 6,10,8,12,3,5
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Don Fanucci Zet har vunnit fyra av sex starter i karriären och kommer nu ut i årsdebut här. Han är startsnabb och han är obesegrad i ledningen på fyra försök han har travat i den positionen så här tror jag att han kan komma till ledningen om Örjan Kihlström kan få en bra start från springspåret här och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svår att fånga in. Han är dock väldigt stor favorit och han har aldrig varit ute över den dryga distansen så jag väljer att gardera, 11 Opalis är härdad mot tufft motstånd. Senast så slutade hon oplacerad i ett V75 lopp som vanns av American Hill. Vi får gå tillbaka drygt två år för att hitta den senaste segern på svensk mark men om Sybille Tinter kan servera henne en fin löpning och om den stora favoriten skulle ha en sämre dag så kan hon dyka upp i segerstriden här.

13 Kaiser Southwind har gott kunnande och kommer även han ut i årsdebut här. Han testade bland annat Derbykval ifjol men där räckte han inte riktigt till men om Åke Lindblom kan hitta en vettig rygg att gå i och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så kan han duga en bit mot det här gänget, 9 A Deal Is A Del gjorde bort sig med galopp i comebacken senast. Felfri nu så kan han bli farlig om det klaffar med löpningsförloppet.

Min Vinnare: 7 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 7 Don Fanucci Zet
Skrällen: 9 A Deal Is A Deal
Ranking: A 7 B 11,13,9,14,2,8,1,6,5 C 10,15,4,12,3
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp - Spårtrappa lopp över 2100 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Valletta tog ett par fina segrar på Solvalla i början av året. Efter gjorde hon bort sig med galopp vid två tillfällen och senast så hade hon ett dåligt läge och togs lugnt från start men avslutade positivt även om det inte räckte till mer än en femteplats i ett lopp som vanns av Radetzky. Bättre läge nu och felfri här så kan hon öppna fort om Mika Forss väljer att ladda men det är inte säkert att det blir någon ledning fast blir det inte spets så borde hon kunna hitta en vettig position så hon ska räknas tidigt här, 1 Smaragd Norrgård gjorde det bra vid vinsten näst senast då hon kom till ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så blev det en lätt seger. Nu har hon inte startat på ett par månader så det är ovisst hur formen är men med ett bra lopp på innerspår här så kan hon duga en bit mot det här gänget.

3 Gloria Sisu hamnade illa till men hon kom med en mycket stark avslutning från kön men åt vinnande Cherry Oh Baby som vann från ledningen fanns det inget att göra så hon fick nöja sig med fjärdeplatsen. Det var årsdebuten så med lopp i kroppen så kan hon vara klart förbättrad nu och från ett bra läge här så kan hon få en fin resa i den främre träffen och kan då vara långt framme här, 8 La Mauresque gjorde ett par fina lopp ifjol. Nu kommer hon ut efter vila och har ett tufft utgångsläge men med lite klaff så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet. Örjan Kihlström upp för första gången är en intressant förändring.

Min Vinnare: 4 Valletta
Spets efter 500m: 4 Valletta
Skrällen: 8 La Mauresque
Ranking: A 4 B 1,3,8,15,2,11,6,5,10 C 7,14,13,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Eskilstuna 29/11
Insats: 864 kr - DrTrav

Livestreaming