DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro Tisdag 6/10

6 Oktober 2020 - 12:33

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Örebro. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 3 Hail Mary i den första avdelningen.

V64 Tips Örebro Tisdag 6/10
V64-1 3 Hail Mary
V64-2 3,7,9
V64-3 1,2,3,4,9,12
V64-4 1,2,5
V64-5 1,2,3,10
V64-6 4,5,9

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Örebro Tisdag 6/10
DD1: 3,10
DD2: 4,5,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ÖREBRO TISDAG 6/10

V64-1
Vi inleder V64 med Breeders' Crown Fyraåriga Hingstar/Valacker över 2100 meter. Jag har spikat 3 Hail Mary som har vunnit hela 14 av karriärens 17 starter. För tre starter sedan så var han ute i ett litet fält på Hagmyren. Han tog då ledningen och han var sedan aldrig i förlustfara. I uttagningsloppet till Derbyt näst senast så klev han fram utvändigt om den ledande Guzz Mearas med 1700 meter till mål. Han avgjorde sedan med knapp marginal till seger. I Derbyfinalen sedan så gick han i ledningen igen och det blev en tuff öppning men han stod pall och den Robert Bergh tränade hästen tog en storloppsseger. Här kan han nog glida till ledningen i ett tidigt skede av loppet och från spets så säljer han sig dyrt. Blir det inte ledningen så är han dock bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 7 Rackham vara tänkbar. Han slutade oplacerad i ett lopp på Åby som vanns av Aramis Bar för fyra starter sedan. Det visade sig dock att han hade en halsinfektion då. Han var ute i ett uttagningslopp till Derbyt gången efter det. Han fick då vandra en stor del av loppet i dödens på Västerbo Lexington som vann det loppet från ledningen och han gjorde det bra även om han tröttnade lite den sista biten och kom i mål som fyra. Han kom med en stark avslutning och fångade in Royce Rolls till seger i ett V75 lopp på Jägersro i den näst senaste starten. Han satt en bit bak innan han gick på i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så sänkte han Victory Lee till en säker seger senast. Klaffar det med löpningsförloppet så biter hans avslutning bra till slut och då kan det räcka en bit här.

11 Brother Bill har gjort fyra lopp efter lång frånvaro. I comebacken så höll han bra bakom Ecurie D. Gången efter det så höll han undan till en knapp seger före Aetos Kronos från ledningen. Han drog en rejäl nitlott i uttagningsloppet till Derbyt näst senast. Han attackerade från kön i tredjespår med 1200 meter kvar av loppet och han orkade inte riktigt och slutade oplacerad då så det loppet kan vi glömma. Senast så liftade han med bra till andraplatsen i rygg på Ecurie D. som vann från spets. Nu har det gått en dryg månad sedan det loppet och utgångsläget här är mindre lyckat men kan han få lite draghjälp under slutrundan så kan han ha vissa möjligheter men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Hail Mary
Spets efter 500m: 3 Hail Mary
Skrällen: 7 Rackham
Ranking: A 3 B 7,11,5,8,9,10,4 C 2,6,1,12

V64-2
Ett Stolopp - Spårtrappa över 2100 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Kantens Rose har gjort fina insatser sedan hon debuterade i Robert Berghs regi under sommaren. Tre segrar på de fem senaste starterna har det blivit. För tre starter sedan så tog hon över ledningen efter ett varv och från spets så vann hon sedan lätt. På Bergsåker gången efter det så avslutade hon positivt från kön men B.W.T.Devil blev för svår att nå så hon fick nöja sig med andrapriset. Senast så tryckte hon sig till spets efter ett halvvarv och från den positionen så försvarade hon sig hela vägen till en ny seger. Det blir första gången tränaren själv ska köra henne i lopp nu. Hon är både stark och snabb så löser det sig med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

9 Laleh Pellini har bra farter i sig men hon är allt annat än stabil. Hon galopperade i klar ledning i början på upploppet i ett kval till StoChampionatet så det var troligen segern som gick upp i rök då för sex starter sedan. Hon kom till ledningen med varvet kvar och hon vann sedan i överlägsen stil gången efter det. Efter det galopperade hon bort sig i två lopp i rad. I ett försök i Diamantstoet på Jägersro näst senast så gick hon hela loppet i dödens och hon gjorde det godkänt även om hon stumnade lite på upploppet och kom i mål först som femma bakom Loes som vann det loppet från spets. I den efterföljande finalen så avslutade hon positivt och kom i mål som fyra bakom Lipstick Tooma som segrade i det loppet. Kan hon hålla ihop aktionen och om Björn Goop kan hitta en bra väg med henne så kan det vara läge för en seger.

3 Dreamgirl Hall gjorde comeback efter några månaders frånvaro senast. Hon gick då i dödens på Aroseforyou och hon sänkte denne på upploppet men hon kunde inte stå emot Elle Titation som kom tillbaka starkt efter sin inledande galopp så hon fick nöja sig med andraplatsen. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Från ett bra utgångsläge här så tror jag att Peter Untersteiner har ställt in siktet på ledningen. Från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 7 Kantens Rose
Spets efter 500m: 3 Dreamgirl Hall
Skrällen: 6 Paris By Cash
Ranking: A 7,9,3 B 4,2,6,10,12,13 C 11,5,8,14,15

V64-3
Breeders' Crown Fyraåriga Ston över 2100 meter och jag har streckat sex hästar. 9 Ghostintheshell galopperade i ett uttagningslopp till StoChampionatet för fyra starter sedan. Sedan drog hon spår 12 i Consolation men hon kom med en stark avslutning som trea bakom Mellby Harissa. I ett uttagningslopp till Derbystoet näst senast drog hon på nytt spår 12 och hon galopperade sedan med knappa halvvarvet till mål men hon var rätt seg i det skedet. Senast så klev hon fram i dödens med halvvarvet till mål och in på upploppet så sänkte hon den ledande Gobi Princess och hon dansade sedan undan till en mycket enkel seger. Bakspår nu men hon har bra startryggar så hon borde kunna komma igenom rätt så vettigt och sitter hon i en fin position inför avgörandet så kan hon bli svår att stå emot när attacken sätts in så hon ska räknas tidigt här.

2 Ganga Bae var aningen stinglöst i uttagningsloppet till Derbystoet där hon fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Milady Grace som vann det loppet. Hon var ute i Stoeliten senast och där gick hon bra som trea bakom Hevin Boko som segrade i det loppet. Här har hon fått ett fint utgångsläge och hon kan öppna bra så här tror jag att Jorma Kontio har ställt in siktet på ledningen och kommer hon till täten smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Queen Of Trixs vann i debuten för André Eklundh näst senast. Hon tog då ledningen och släppte sedan till Golden Tricks efter 700 meter. Från vinnarhålet hittade hon sedan loss och via en stark avslutning så sänkte hon ledaren och hon även undan för en vasst spurtande Fuel Burn. Senast så höll hon bra som trea i ett lopp där Ghostintehshell drog det längsta strået. Intressant med Björn Goop upp för första gången nu och hon är kvick iväg så här kan hon få en fin löpning i den främre träffen och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

3 Mahma Lane slutade oplacerad i finalen av StoChampionatet för tre starter sedan. Hon höll bra som tvåa bakom Milady Grace i uttagningsloppet till Derbystoet gången efter det. I den efterföljande finalen av Derbystoet så satt hon fast med krafter kvar. Trevligt utgångsläge nu så här borde hon kunna komma ner i en duglig position. Med rätt resa här så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 9 Ghostintheshell
Spets efter 500m: 2 Ganga Bae
Skrällen: 4 Tonique
Ranking: A 9,2,1 B 3,12,4 C 7,6,11,10,8,5

V64-4
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Lucifer Lane har inte startat sedan april fast man var nöjda med honom i ett provlopp nyligen så från stallet så tror man att formen ska vara ganska hygglig. Han brukar kunna gå bra direkt efter vila och han fick ett trevligt utgångsläge nu. Han är snabb ut och lyckas Johan A Nilsson hålla ut 4 Monark Newmen och 5 Ural som också kan öppna bra så tror jag han provar i spets. Skulle han sedan få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han bli svår att fånga in över den korta distansen.

5 Ural var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Han trummade då på i ledningen och han vann sedan på ett bra vis från den positionen. Gången efter det på Hagmyren så tappade han travet och galopperade bort sig med 750 meter kvar av loppet. Han hade bakspår över kort distans senast och det gick inte att ta så mycket men han avslutade ändå bra och kom i mål som trea i ett lopp som Monark Newmen vann från ledningen. Kan Jorma Kontio få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

1 Romanesque återkom efter en tids frånvaro på Solvalla för tre starter sedan. Han satt då djupt nere i kön och var aldrig med någon segerchans men avslutningen var av bästa märke och han kom in som trea bakom S.G.Sherman som vann det loppet från spets. Gången efter det gick han en godkänd avslutning och kom i mål som fyra bakom Gigant Invalley. Han hade innerspår bakom bilen även senast och han fick ett lopp i vinnarhålet och han fick sedan luckan på upploppet och han avslutade bra men han tog sig aldrig förbi Monark Newmen som vann det loppet från spets. Innerspåret kan bli en fälla här men hittar Björn Goop loss i god tid före mål så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 2 Lucifer Lane
Spets efter 500m: 2 Lucifer Lane
Skrällen: 9 Always On Time
Ranking: A 2,5,1 B 4,11,10,9,7 C 6,8,3

V64-5
Breeders' Crown Treåriga Ston över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar. 10 Hoboken Am har inlett karriären med fem segrar på sex starter. Hon är både snabb och stark. Hon öppnade fort bakom bilen och tog ledningen och hon vann sedan mycket enkelt för fyra starter sedan. Efter det har hon tagit ytterligare två stycken spetssegrar. Hon var ute i Svenskt Trav-Oaks senast. Då fick hon vandra i dödens på den ledande Beauty Kronos. Hon gjorde det bra och hon knäckte ledaren och hon såg ut att gå mot en ny seger men hon fick ge sig kort före mål mot Eagle Eye Sherry som hade liftat med på innerspår innan hon tog sig loss och kom med en stark avslutning så det slutade med en andraplats. Bakspår nu men kan Jorma Kontio få till en bra styrning så kan hon bli svår att stå emot när attacken sätts in. Det var barfota runt om för första gången senast men nu är det anmält med skor runt om.

3 Beauty Kronos vann i debuten från ledningen och i den efterföljande starten så var hon trea bakom Napoleon Cash från dödens. För tre starter sedan så avancerade hon fram och tog över ledningen med dryga halvvarvet till mål och sedan så vann hon mycket enkelt. I uttagningsloppet till Svenskt Trav-Oaks näst senast så hade hon spår 12 men hon ramlade ner i tredje utvändigt. Från den positionen så attackerade hon i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så sänkte hon den ledande Hill's Angel och hon höll även undan för Nikita Sunrise som avslutade starkt till en ny seger. Hon gick i ledningen i den efterföljande finalen men i den sista kurvan så tappade hon stilen och galopperade bort sig. Hon gick barfota runt om och i jänkarvagn för första gången senast men nu är det anmäl med skor och en vanlig vagn som har fungerat väl tidigare. Skulle hon komma till spets smärtfritt så kan hon bli svårfångad.

1 Honey Mearas tog över ledningen med 1300 meter kvar och hon vann sedan väldigt enkelt i ett litet fält för tre starter sedan. Gången efter det så tog hon över ledningen efter 400 meter och hon vann sedan lätt. I uttagningsloppet till Svenskt Trav-Oaks senast så fick hon vandra större delen av loppet i dödens på Barbro Kronos som vann det loppet från ledningen och hon fullföljde godkänt som trea bakom denne. Spår ett hade Peter Untersteiner inte önskat sig eftersom hon inte har visat någon blixtrande startsnabbhet så spåret kan bli en fälla men kan hon ta sig loss i god tid före mål så kan hon bli farlig över upploppet.

2 You Could Be Mine var sjuk för tre starter sedan. Gången efter det var hon klart bättre när hon vann rätt enkelt från ledningen. Hon drog en rejäl nitlott i spårlottningen i uttagningsloppet till Svenskt Trav-Oaks senast. Hon hamnade då långt bak men hon avslutade godkänt i skymundan fast det räckte bara till en femteplats bakom Barbro Kronos som vann det loppet. Bra läge nu och hon kvick iväg vid laddning så här kan det bli en fin löpning i den främre träffen och har hon en bra dag så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 10 Hoboken Am
Spets efter 500m: 3 Beauty Kronos
Skrällen: 2 You Could Be Mine
Ranking: A 10,3 B 1,2,8,7,11,12,9 C 5,6,4

V64-6
Vi avslutar V64 med Breeders' Crown Treåriga Hingstar/Valacker över 2100 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Mister Hercules har vunnit fem av sju starter hittills i karriären. Han tog över ledningen med varvet kvar och vann sedan väldigt enkelt med sparade krafter för fyra starter sedan. Gången efter det så var det lite bekymmer på vägen för han skyggade lite för stänk men han hann ändå fram till seger. Näst senast så galopperade han i starten men han gjorde det bra efteråt även om han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Selected News. I uttagningsloppet till Svenskt Trav-Kriterium senast så gick han i dödens på Hell Bent For Am och han orkade inte riktigt och kom i mål först som fyra bakom Henry Flyer Sisu som spurtade in till seger. Felfri nu så kan han kliva iväg bra från start och skulle ledningen nås så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt här.

9 Henry Flyer Sisu svarade för en vass avslutning och plockade då ner den ledande Hell Bent For Am i försöket till Kriteriet näst senast. I den efterföljande Kriteriefinalen så gick han med i rygg på San Moteur i tredjespår ut på slutvarvet och han avslutade sedan starkt men Brambling i ledningen höll undan till seger före San Moteur så det slutade med en tredjeplats. Kan Jorma Kontio få smyga med i en vettig rygg och om han kan bli fint framdragen innan attacken sätts in så kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

5 Hennessy Am var ute i den korta E3 finalen näst senast. Han travade då en stor del av loppet i dödens på den ledande Vegan Face och han gjorde det bra som plockade ner denne till seger kort före mål. I försöket till Kriteriet senast så fullföljde han okej men han missade finalen och kom in som trea bakom slutsegraren Brambling. Björn Goop har kört honom en gång tidigare och då blev det seger så kan han hitta en bra väg med honom så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 4 Mister Hercules
Spets efter 500m: 4 Mister Hercules
Skrällen: 6 Hefner Am
Ranking: A 4,9,5 B 3,11,6,7 C 1,10,12,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming