DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro Torsdag 13/2

13 Februari 2020 - 12:52

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Örebro och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 11 Payet D.E. som hade två raka segrar inför den senaste starten. Han fick då trava större delen utvändigt om ledande Boulder Luke och det blev för tufft så han fick nöja sig med andraplatsen. Det är enklare motstånd den här gången och han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan vinna det här loppet från dödens om det skulle behövas så kan Kim Eriksson få till en bra styrning så tror jag han har god chans att runda det här gänget till seger. Vinnarodds 1.45 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Örebro Torsdag 13/2
V64-1 11 Payet D.E.
V64-2 1,3,9,11
V64-3 2,3,4,5,6,12
V64-4 1,8,13
V64-5 2,3,4,9,10
V64-6 1,7

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Örebro Torsdag 13/2
DD1: 2,4,10
DD2: 1,7

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2100 meter och jag har spikat nummer 11 Payet D.E. som hade två raka segrar inför den senaste starten. Han fick då trava större delen utvändigt om ledande Boulder Luke och det blev för tufft så han fick nöja sig med andraplatsen. Det är enklare motstånd den här gången och han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan vinna det här loppet från dödens om det skulle behövas så kan Kim Eriksson få till en bra styrning så tror jag han har god chans att runda det här gänget till seger.

Vid gardering kan 7 Jack Zon som har gjort tre lopp för Fredrik Wallin utan att riktigt få till det då det har blivit en femteplats som bäst på dessa lopp vara tänkbar. Kan Carl Johan Jepson som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han duga en bit mot det här gänget men det blir tufft att nå ända fram till seger, 2 Jaanus Tooma gick en bra avslutning till andraplatsen bakom vinnande Young Da Vici senast. Han har bara tre vinster på 55 starter i karriären men betydligt fler andraplatser. Här kan det bli tidig ledning och skulle Paw Mahony som kör hästen få fuska bort en del av loppet i spets så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Payet D.E.
Spets efter 500m: 2 Jaanus Tooma
Skrällen: 7 Jack Zon
Ranking: A 11 B 7,2,8,1,5 C 6,3,12,10,9
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 New Dawn har inga meriter i monté men är en kapabel häst som vunnit 15 av 30 sulkylopp. Han vann på ett bra vis från ledningen näst senast och gången efter det så var han ute i ett tufft V75 lopp Åby över lång distans där han blev sjua bakom vinnande Burning Man. Det blir första gången i montédisciplinen under Sybille Tinters träning men det tror jag kommer fungera bra och trots 40 meters tillägg att hämta in jämfört med den enda hästen på start så ska han räknas tidigt här, 11 True Vision har lämnat Per Nordlunds träning och kommer nu ut i ny regi för Lars Erixon. Den här starten är en test för att se om han fungerar under sadel så han är svårbedömd fast samtidigt så är det inte det tuffaste motståndet här så kan Anna Erixon som rider hästen få till en bra styrning så kan det räcka en bit här.

3 My Open Art vann ett billigt lopp efter en bra avslutning näst senast. Här startar han 20 meter före tipsettan och kan Sofia Adolfsson som sitter på ryggen servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering, 1 Crazy Horse har inte någon vidare rad och har bara en seger på 37 starter. Nu blir det första starten i monté och det kanske kan bli ett lyft och som ensam på startvolten och felfri här så sitter Julia Andersson som styr hästen i ledningen direkt och då kan han vara långt framme här. Värt att tänka på är dock att han är anmäld till en start redan om ett par dagar så då kanske man inte vill bruka hästen för fullt här.

Min Vinnare: 9 New Dawn
Spets efter 500m: 1 Crazy Horse
Skrällen: 1 Crazy Horse
Ranking: A 9 B 11,3,1,13,14,8,2 C 6,5,10,7,4,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 12 Scary Montreal har hunnit bli sju år men har endast gjort fem starter hittills. Tre segrar har det blivit och senast så avgjorde han på ett bra vis till seger från utvändig position. Här är det tuffare motstånd och det finns det risk att han får göra mycket av jobbet på egen hand på nytt men han är stark och tål att göra en del jobb så trots tillägg här så kan han bli farlig den sista biten, 5 Iggy Boko tog över ledningen efter ett knappt halvvarv senast och från den positionen så höll han undan till seger. Ställer inte femtespåret i volten till med problem här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då bli att räkna med här.

2 Gassin Am gjorde första starten sedan augusti senast. Han tog då hand om ledningen men släppte och han avslutade sedan klart bra och var inte så långt ifrån segern men han fick nöja sig med andraplatsen bakom Unique Q.C. Han kan öppna bra så kommer han till ledningen den här gången så tror jag han körs i spets så länge lampan lyser och då kan det räcka till seger, 3 Timetomakeitrite har inte startat på några månader så formen nu är svårbedömd. Oskar J Andersson upp för första gången är intressant och kan han få till en bra styrning så kan det vara läge för karriärens första seger.

Min Vinnare: 12 Scary Montreal
Spets efter 500m: 2 Gassin Am
Skrällen: 3 Timetomakeitrite
Ranking: A 12 B 5,2,3,4,6 C 14,15,11,1,7,9,13,10
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett Stolopp - Spårtrappa över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 13 Kitsune kom inte riktigt till senast fast hon avslutade ändå klart godkänt och till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Sten Åke. Gången innan det travade hon i ledningen men kunde inte stå emot Rapide Cash som avgjorde från utvändig position så hon fick nöja sig med andraplatsen. Klaffar det med löpningsförloppet och om Carl Johan Jepson kan servera henne en fin löpning så kan hon vara med och göra upp om segern här.

1 Lisa K. gjorde comeback efter en tids frånvaro senast men visade inget extra då men hon behövde nog loppet. Innerspåret är inte det bästa och hon riskerar att bli över från start men om hon skulle ta sig loss i god tid före mål så kan hon blanda sig i segerstriden här, 8 Sabina Memphis kommer från en seger som togs från ledningen. Här har hon ett spår långt ut men jag tror att Kaj Widell trycker gasen i botten från start och kan hon komma till ledningen smärtfritt så kan det räcka en bit mot det här gänget, 15 Lyckans Cash drar en del streck men hon är inte att lita på och står tufft placerad så hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 13 Kitsune
Spets efter 500m: 8 Sabina Memphis
Skrällen: 8 Sabina Memphis
Ranking: A 13 B 1,8,15,9,11,14,5,6 C 2,3,7,4,10,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Athos Race gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Efter det har han varit ute i två raka V75 lopp utan några större framgångar. Nu handlar det om årsdebut men han besitter gott kunnande och kan Åke Lindblom som kör hästen hitta en bra rygg att gå i och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, 2 Han Herred har inte vunnit sedan juli 2018 men när han senast gjorde sin andra start för Reijo Liljendahl så var han inte långt ifrån segern men nu blev det en andraplats bakom vinnande Weekend Fun som tog sig förbi precis på linjen. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i andraspår omgående så han ska räknas tidigt här.

4 Peder Mykla (struken) var ute i ett sexhästarsfält på Momarken senast. Där fick han trava utvändigt om den ledande Fossens Bonus och kunde inte plocka ner denne och kunde heller inte stå emot en bra avslutande Kick Off Classic som var först i mål. Här kan det bli ett bra lopp i den främre träffen och då kan han vara långt framme här, 9 Highspirit är missgynnad av bakspår nu då han är bäst i ledningen och över kort distans. Här har han rygg på en startsnabb Vacqueyras i startögonblicket så om han kan slinka igenom bra så kan han kanske komma ner i vinnarhålet här och om Vacqueyras rusar på i ledningen så kanske han kan hitta loss i god tid före mål och då kan han utmana om segern här, 3 Felix V.M. satt sist utvändigt och gick med i ryggar fram till upploppet och då spurtade han bra i skymundan och nådde sjätteplatsen i ett lopp som Smokey Herman vann från ledningen senast. Med en liknande spurt här så kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 10 Athos Race
Spets efter 500m: 1 Vacqueyras
Skrällen: 3 Felix V.M.
Ranking: A 10,2 B 4,9,3 C 1,11,5,6,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2100 meter och jag har streckat två hästar, 9 Axl Brown (struken) kommer till den här starten med fin form. Näst senast kördes han till ledningen i ett tidigt skede och sedan vann han lätt från den positionen. Gången efter det så kördes han fram utvändigt ledaren innan han tog över ledningen ut på slutvarvet och från den positionen så höll han klart bra även om han fick se besegrad när en bra spurtande Pirate Broline tog sig förbi kort före mål. Kan Rikard N Skoglund servera honom en fin löpning här så kan han dyka upp i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här.

1 Young King har vunnit 7 av 20 starter i karriären och har tre vinster på de fem senaste loppen men också två galoppmisslyckanden. Han är mer stark än snabb så innerspåret här är inte optimalt men om Ulf Ohlsson som sitter upp bakom hästen kan hitta loss i god tid före mål så kan han bli att räkna med här, vid ytterligare gardering kan 7 Twice Kronos som är kapabel vara tänkbar. Han kommer nu ut i första starten sedan elitloppshelgen ifjol så formen nu är ett frågetecken och han kan nog behöva loppet. Han är startsnabb och kan Petter Lundberg som kör hästen nå ledningen i ett tidigt skede så kan det ändå räcka en bit i comebacken här.

Min Vinnare: 1 Young King 
Spets efter 500m: 7 Twice Kronos
Skrällen: 8 Load Relief
Ranking: A 1 B 7,8,10,11,2,4,6 C 3,5,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.60
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.15
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
1.92
21:15  Lopp 9: Mellby Hoffa
Trav - Eskilstuna - Vinnare
2.60
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
20:45  Brighton - Man United
Fotboll - League Cup - Över 2,5 mål
1.83
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.88
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Eskilstuna Tisdag 29/9
Insats: 720 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Eskilstuna Tisdag 29/9
Insats: 180 kr - DrTrav
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming