DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro Torsdag 14/11

14 November 2019 - 12:17

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Örebro och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 5 Mister Donald som har gjort det mycket bra så här långt och har aldrig varit sämre än trea efter fyra starter. Björn Goops fina treåring stack till ledningen senast och vann sedan mycket enkelt. Här tror jag att Carl Johan Jepson som sitter upp bakom hästen den här gången sitter i ledningen i ett tidigt skede och om han får styra och ställa som han vill där framme i täten så tror jag han säljer sig dyrt här.

V64-1 Alla
V64-2 8,11
V64-3 1,2,3,4,5,11
V64-4 5,9
V64-5 5 Mister Donald
V64-6 2,5,11

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 5 Mister Donald
DD2: 2,5,8,9,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 1 Keylor Navas är orutinerad men han gick en bra avslutning till andraplatsen bakom M.G.Livin Miracle näst senast och gången efter det så fick han bestämma i ledningen och gick undan till en säker seger på Åmål. Här är han ensam på startvolten så jag tror att Mikael J Andersson kör i ledningen så länge lampan lyser och då kan det räcka en bit i det här sammanhanget, 7 U.B.Cool hade två raka spetssegrar innan han senast var ute i Amatör-SM på Åby där han travade i ledningen på nytt men fick nöja sig med en tredjeplats bakom Andre Agassi. Här är det ett litet fält så om Åke Lindblom kan servera honom en fin resa här så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 5 Bottnas Explosive har inte startat sedan han slutade sjua i en Klass II final på Åby i början av februari men Björn Röcklinger brukar ha hästarna väl förberedda när de gör comeback. Den långa distansen passar bra så löser det sig med positionerna så kan han göra sig gällande direkt trots avsaknaden av lopp i kroppen nu, 6 Ready To Roll avgjorde fint till en knapp seger från dödens näst senast. Gången efter det var han betydligt sämre men han är stark och rejäl och kan utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 1 Keylor Navas
Spets efter 500m: 1 Keylor Navas
Skrällen: 2 Serenity Face
Ranking: A 1,7 B 5,6,2 C 4,8,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Red Alert W.F. gav ett fint formbesked när hon gick undan till en enkel seger via 12,3 sista 800 meterna från ledningen senast. Här är det andra förutsättningar och ett chansartat utgångsläge men om hon kan hitta loss i god tid före mål så fäller hon många hästar till slut så hon ska räknas tidigt här, 11 B.W.Empress har varit fin på sistone och har levererat bra avslutningar i skymundan. Kan Carl Philip Lindblom som sitter i vagnen hitta en vettig rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutrundan så kan hon bli farlig över upploppet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, vid ytterligare gardering kan 1 Vavin Love som inte har startat på några månader vara tänkbar. Hon har lämnat Lars Friberg och gör nu en intressant debut i ny regi för Juhani Partanen och från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Red Alert W.F.
Spets efter 500m: 6 Amper
Skrällen: 4 Marres Diva
Ranking: A 8,11 B 1,4,2,3,7,6 C 10,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
E3 Bonus - Treåringslopp Ston över 2100 meter och jag har streckat sex hästar, 11 Quite A Barbara står dåligt till här men med två hästar strukna så underlättar det en del och kan Kajsa Frick komma igenom hyggligt och kan få bra draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och är intressant till en låg procent på spelet, 3 Definitif gör en intressant debut i ny regi för Mattias Djuse. Hon har varit ute mot tuffare motstånd än det här tidigare och hon kan öppna bra så här kan hon få ett fint lopp i den främre träffen och kan blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här, 2 Jula Madonna har ännu ingen seger men hon har gjort en del bra insatser som tvåa tidigare. Hon är startsnabb så här tror jag att Carl Johan Jepson kör till ledningen och skulle hon få trolla bort en del av loppet i täten så kan hon bli svårfångad från den positionen, 4 Embla Brick höll farten godkänt från dödens till en delad tredjeplats bakom vinnande Ain't No Saint senast. Kan hon undvika att göra alltför mycket jobb på egen hand här så kan det vara en jätteskräll, 9 Dearest blir en del betrodd här men hon har två raka galopper i raden och har varit borta ett tag så hon rankas ner och får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 11 Quite A Barbara
Spets efter 500m: 2 Jula Madonna
Skrällen: 4 Embla Brick
Ranking: A 11,3,2 B 4,5,1 C 9,7,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Solars lopp över 2100 meter och jag har streckat två hästar, 9 Hope Of Joy var alldeles för laddad senast och galopperade i starten men gick sedan en mycket stark upphämtning och var inte långt ifrån segern men fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Balto D'Huon. Nu har han bakspår och då kanske han kan hålla sig lugnare och kan Carl Johan Jepson servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här. Vanlig vagn istället för jänkarvagn som det var senast meddelar Ulf Stenströmer, 5 Mas Capacity har galopperat i två av de tre senaste starterna men han gjorde det bra när han vann från ledningen näst senast. Vid galopperna så har det varit voltstart men nu är det åter autostart som vid vinsten näst senast och felfri nu så tror jag att Jorma Kontio har ledningen i sikte och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han bli svårfångad från den positionen, vid ytterligare gardering kan 10 M.T.Knight Rider som gick klart godkänt som fyra bakom vinnande Power Broline senast men efter det så har han varit struken för halsinfektion så formen nu är kanske inte på topp så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Hope Of Joy
Spets efter 500m: 5 Mas Capacity
Skrällen: 10 M.T.Knight Rider
Ranking: A 9,5 B 10,8,3,1,4 C 6,11,7,2,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Treåringslopp över 2100 meter och jag har spikat nummer 5 Mister Donald som har gjort det mycket bra så här långt och har aldrig varit sämre än trea efter fyra starter. Björn Goops fina treåring stack till ledningen senast och vann sedan mycket enkelt. Här tror jag att Carl Johan Jepson som sitter upp bakom hästen den här gången sitter i ledningen i ett tidigt skede och om han får styra och ställa som han vill där framme i täten så tror jag han säljer sig dyrt här, vid gardering kan 6 Svecak Palema som har provat mot hårt motstånd på slutet men inte fått så mycket med sig vara tänkbar. Näst senast gick hon en positiv avslutning och nådde fjärdeplatsen bakom Ganga Bae som vi såg vinna Breeders' Crown finalen i söndags. Kan Mikael J Andersson hitta ner i ett vettigt slagläge och få spara speeden fram till upploppet så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud, 2 Get Involved har blivit nerstruken till innerspår nu men han kan öppna bra och kan få ett fint lopp i vinnarhålet här och kan då lifta med till bra placering men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 5 Mister Donald
Spets efter 500m: 5 Mister Donald
Skrällen: 6 Svecak Palema
Ranking: A 5 B 6,2,8,3 C 11,4,7,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Urgent Call galopperade innan bilen släppte fältet senast men innan det så var han duktig med två raka segrar. Näst senast så fick han trava först i andraspår sista 1300 meterna men trots det så visade han sig vara starkast över upploppet. Han växer en klass i ledningen så här tror jag att Oskar J Andersson har taktiken given att köra i spets så länge lampan lyser så han ska räknas tidigt här, 11 Bo C. var senast ute i finalen av Bronsdivisionen och galopperade då bort sig i en trång situation med 250 meter kvar av loppet. Kan Carl Erik Lindblom som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så har han en vass avslutning och kan då bli giftig den sista biten, 5 Jaques Noir har ingen vidare rad men han kan bättre. Han återkom efter en tids frånvaro senast och det slutade då med galopp före starten gick men om han skulle behaga att gå felfritt och få ett bra lopp i den främre träffen här så går ingen häst säker.

Min Vinnare: 2 Urgent Call
Spets efter 500m: 2 Urgent Call
Skrällen: 8 Final Dream
Ranking: A 2,11 B 5,8,9,1,7 C 4,6,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:15  Lopp 9: Lome Storm
Trav - Bollnäs - Vinnare
1.85
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 + Under 3,5 mål
2.15
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming