DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro Torsdag 16/4

16 April 2020 - 12:42

Det är V64 tävlingar ifrån Örebro ikväll med en Jackpot på 6,5 miljoner kronor och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 11 Mellby Hope som kommer till den här starten med två raka segrar. Senast så tog hon över ledningen på den första långsidan och från den den positionen så höll hon sedan undan till en knapp seger före en bra avslutande She Follow Me. Hon hade ett liknande utgångsläge som nu vid den segern.

Med en lyckad start för Erik Adielsson från springspåret här så tror jag hon kan sitta i ledningen efter ett halvvarv på nytt och skulle så bli fallet så blir hon svårstoppad här. Skulle det inte bli ledningen så borde hon iallafall kunna ramla ner i ett vettigt slagläge innan hon sätter in slutstöten så jag tror hon har en god segerchans här. Vinnarodds 2.65 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V64 Tips Örebro Torsdag 16/4
V64-1 4,9,11,12
V64-2 3,7,12,15
V64-3 4,6,8
V64-4 11 Mellby Hope
V64-5 5,6
V64-6 1,4,5,6,7,11

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Örebro Torsdag 16/4
DD1: 5,6
DD2: 1,7,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Västerbo Imtheman vann hela 6 av 9 starter ifjol. I årsdebuten senast så satt han långt bak och var aldrig med chans men han höll farten okej till fjärdeplatsen i ett V75 lopp på Jägersro som vanns av Fredric Palema. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten och ställer inte fjärdespåret i volten till med problem här så tror jag att Jorma Kontio kör till spets när tillfälle ges och kommer han till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

12 Zinzan Cash återkommer nu efter ett kortare uppehåll. Han är van vid att möta tufft motstånd och kan Mikael J Andersson som kör hästen få en bra start från springspåret på tilläggsvolten här så kan han sitta i en fin position omgående och då kan han vara med och kriga om en framskjuten placering här.

11 Gordon Mearas har gjort det rätt bra på sistone. Näst senast orkade han inte hela vägen i ledningen utan stumnade på upploppet och slutade sexa i ett lopp som vanns av Merritt. Gången efter det så avslutade han klart bra till andraplatsen bakom en överlägsen The Bald Eagle. Kan Erik Adielsson servera honom en fin resa här så kan bli farlig när attacken sätts in.

9 Ready To Roll har inte alls fått till det i sina tre senaste starter. Det visade sig att han var öm i sina bakknän senast och han har blivit behandlad efter det. Han kan bättre än vad han har visat på slutet och kan han hålla sig i rätt gångart så är han inte borta här om det klaffar lite med löpningsförloppet. Skor runt om och vanlig vagn nu när det är voltstart.

Min Vinnare: 4 Västerbo Imtheman
Spets efter 500m: 4 Västerbo Imtheman
Skrällen: 9 Ready To Roll
Ranking: A 4 B 12,11,9,3,1 C 8,10,7,2,6
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 15 Wallbase har visat god form på slutet. Senast så blev det en tredjeplats i ett lopp där Chris Crystal drog det längsta strået. Dubbla tillägg nu är tufft men hon har springspår så prickar Ludwig Wickman i starten så kan hon kanske ramla ner i ett vettigt slagläge omgående och får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon blanda sig i segerstriden här. Barfota runt om nu och så har hon inte tävlat sedan augusti så det kan göra henne lite bättre.

12 Red Alert W.F. har två segrar i raden och möter ett lättare motstånd än vad hon är van vid. Hon har inte startat på två månader men hon har jobbat på bra under uppehållet och hon har blivit uppfräschad till den här starten så kan Tommi Mäenpää som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon vara långt framme direkt i comebacken. Barfota runt om nu passar bra på henne.

7 Princess Kei'em gör första starten sedan december så det är lite ovisst hur formen är. Hon var duktig när hon skrällde till seger på Solvalla näst senast. Magnus A Djuse får köra henne åt broder Mattias för första gången nu och är hon inte alltför ringrostig i comebacken så kan hon bli att räkna med här.

3 Tracy's Princess fick ge sig kort före mål när Oliver Hall tog sig förbi näst senast. Med en lyckad start ur volten här så kanske hon kan komma till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Hanna Odder som får chansen istället för Jenny A Björk har dock inte vunnit ett lopp hon kört sedan 2016 men nu kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 15 Wallbase
Spets efter 500m: 3 Tracy's Princess
Skrällen: 1 Gino
Ranking: A 15,12 B 7,3,11,10,1,2,4,13 C 5,14,8,6,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Linares är jämn och säker men han väntar fortfarande på den första vinsten. Fem andraplatser på nio starter har han tagit. Senast var han inte fullt körbar den sista biten så han fick nöja sig med andraplatsen bakom Valnes Isidor som vann det loppet. Han är uppfräschad efter senaste starten och han känns helt okej i jobben meddelar Svante Båth. Han kan öppna bra men det är inte säkert att det blir någon ledning men får han ett passande lopp i den främre träffen så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

6 Love In Vain ströks inför en tilltänkt start för en månad sedan då han inte var i tävlingsmässigt skick. Nu är han tillbaka på banan och Åke Lindblom brukar ha hästarna i god författning när de kommer till start så kan han slinka ner i ett vettigt slagläge innan han går till attack så kan han blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här.

8 Valnes Isidor travade i ledningen och höll undan till en knapp seger från den positionen näst senast. Tufft utgångsläge här men han har fyra vinster på nio starter så kommer Jorma Kontio ner i en hygglig position så kan han duga en bit mot det här motståndet. Eventuellt första barfota runt om nu är intressant.

Min Vinnare: 4 Linares
Spets efter 500m: 1 Janssons Frestelse
Skrällen: 2 Akbar
Ranking: A 4 B 6,8,1,5,2,3,9 C 12,10,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Mellby Hope som kommer till den här starten med två raka segrar. Senast så tog hon över ledningen på den första långsidan och från den den positionen så höll hon sedan undan till en knapp seger före en bra avslutande She Follow Me. Hon hade ett liknande utgångsläge som nu vid den segern. Med en lyckad start för Erik Adielsson från springspåret här så tror jag hon kan sitta i ledningen efter ett halvvarv på nytt och skulle så bli fallet så blir hon svårstoppad här. Skulle det inte bli ledningen så borde hon iallafall kunna ramla ner i ett vettigt slagläge innan hon sätter in slutstöten så jag tror hon har en god segerchans här.

Vid gardering kan 9 She Follow Me som avslutade starkt och inte var så långtifrån min spik senast vara tänkbar. Hon är anmäld barfota runt om för första gången nu vilket kan ge en extra växel så kan Markus B Svedberg få till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här gänget.

3 Aurora Borealis galopperade i starten i årsdebuten men kom tillbaka starkt och räddade andraplatsen långt bakom en överlägsen Dream On senast. Hon är osäker i voltstart så en viss galopprisk föreligger men kliver hon iväg i rätt gångart så kan hon få ett passande lopp i den främre träffen och kan då vara med och kriga om en fin placering här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Mellby Hope
Spets efter 500m: 11 Mellby Hope
Skrällen: 3 Aurora Borealis
Ranking: A 11 B 9,3,6,12,10,5,7,8 C 1,2,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat två hästar, 5 Young Da Vici kommer från en seger. Han satt en bit ner i kön innan han gick på först i tredjespår med varvet kvar till mål och där tuggade han på och på upploppet fångade han in den ledande Ippon Futura till seger kort före mål. Han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb under slutrundan om det skulle behövas så kan Per Lennartsson sitta i en bra position när han sätter in attacken så kan bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

6 Smokey Herman har gjort det bra inom V75 spelet på sistone även om det inte har räckt till någon seger. Senast i bronsfinalen på Solvalla så tog han ledningen och släppte och hängde sedan med klart bra till en delad fjärdeplats. Han är väldigt startsnabb och är loppets troliga ledare och skulle Ulf Ohlsson få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka till en seger.

Vid ytterligare gardering kan 1 Tjacko Zaz som var med i ett försök till Elitloppet 2017 som Bold Eagle vann vara tänkbar. Han har efter det lämnat Timo Nurmos träning och kommer nu ut i en intressant debut i ny regi för Jörgen Westholm. Den senaste starten gjorde han i augusti 2017 men han var fin i kvalloppet nyligen. Han är startsnabb och är obesegrad i ledningen men innerspåret i Örebro är inte det bästa och det är inte heller säkert att man vill köra honom i spets om han kommer dit med tanke på den långa frånvaron men får han ett passande lopp här så kan det räcka en bit mot det här motståndet direkt i comebacken.

Min Vinnare: 5 Young Da Vici
Spets efter 500m: 6 Smokey Herman
Skrällen: 8 Leader Brodde
Ranking: A 5,6 B 1,8,9,3,2,4,10 C 7,11,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2100 meter och jag har streckat sex hästar, 11 Amazing Warrior har 20 vinster på 45 starter i karriären. Senast på Vermo så travade han i ledningen men han fick nöja sig med andraplatsen för Roofer som satt utvändigt om honom avgjorde till en säker seger. Det hade varit mer gynnsamt med ett framspår då han är startsnabb men får han ligga på rulle och få spara speeden så länge som möjligt så kan han avsluta loppet fort och då kan han blanda sig i segerstriden här.

7 Personal Goals har svarat för bra prestationer inom V75 spelet den sista tiden. Han segrade efter en bra avslutning näst senast och i Klass I finalen gången efter det så fick han ett lopp i rygg på den ledande Betting Rebel och sedan så kom han loss på upploppet och spurtade vasst men han fick aldrig tag i Image Rapida som avgjorde till seger från andra utvändigt så han fick nöja sig med andraplatsen. Han kan öppna bra så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Han har dock gått barfota på slutet och nu är det aviserat skor istället.

1 McGarret har årsdebuten avklarad och kan vara klart förbättrad med det loppet i kroppen. Han kan öppna hyggligt men får nog ändå svårt att hålla upp ledningen men med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten. Det blir jänkarvagn på den här gången meddelar man från stallet.

5 Toreador galopperade senast och är inte att lita på men han skötte sig näst senast och då levererade han en mycket vass avslutning till seger. Nu har han fått en liten paus inför det här loppet och han känns fin i jobben meddelar Svante Ericsson fast han är inte vässad på något vis. Eventuellt helstängt huvudlag nu är intressant. Det har han haft en gång tidigare men den gången gjorde han bort sig direkt. Här är det en offensiv styrning att vänta och håller han sig lugn i dödens eller i spets så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 11 Amazing Warrior
Spets efter 500m: 7 Personal Goals
Skrällen: 4 Power Broline
Ranking: A 11,7,1 B 5,4,6 C 9,2,3,10,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
1.97
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
2.20
21:00  Porto - Manchester City
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.72
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
1.97
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 1/12
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Jägersro 1/12
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 1/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming