DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Örebro Torsdag 9/7

9 Juli 2020 - 12:04

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Örebro. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 2 Un Mec d'Or i den första avdelningen.

V64 Tips Örebro Torsdag 9/7
V64-1 2 Un Mec d'Or
V64-2 6,7,9,11
V64-3 2,5
V64-4 3,4,7,9
V64-5 2,6,9
V64-6 1,2,3,6,9,12

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Örebro Torsdag 9/7
DD1: 2 Fleet Admiral
DD2: 1,2,3,6,9,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ÖREBRO TORSDAG 9 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med Spårtrappa lopp över 2609 meter. Jag har spikat 2 Un Mec d'Or som ännu är utan seger i år efter sex starter. Han visade gryende form i den senaste starten. Han tog då över ledningen från Aguero efter 900 meter och från den positionen stretade han emot länge och väl men de sista 50 meterna tryckte sig Zacapa Grim som vann loppet och Ajusco sig förbi så det slutade med en tredjeplats. Trevligt utgångsläge nu och kan Björn Goop köra sig till ledningen i ett tidigt skede så tror jag han har en god chans att ta årets första seger. Skulle det inte bli ledningen så tål han att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan så jag inleder med en spik. Han gick barfota runt om för andra gången senast och han är anmäld så även nu.

Vid gardering kan 7 Jackpot Tooma som kommer ut i en intressant debut i ny regi för Daniel Redén vara tänkbar. Han har inte startat sedan april men han har varit fin i jobben även om han har varit lite vass meddelar man från stallet. Han skulle ha startat för sin nuvarande tränare redan i slutet av maj men han blev då förkyld så han kom inte till start. Han är inte att lita på men kan Örjan Kihlström se till att hålla honom i rätt gångart och om han kan servera honom ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken.

5 Gooner var duktig vid två raka segrar i februari-mars. Även han har pausat ett tag och ska debutera i ny regi för Björn Norén. Han är åtgärdad efter den senaste starten fast han har inte startat på några månader så det finns risk att han är lite ringrostig. Rikard N Skoglund upp för första gången är intressant och klaffar det med löpningsförloppet så kan han nypa en fin placering här.

Min Vinnare: 2 Un Mec d'Or
Spets efter 500m: 2 Un Mec d'Or
Skrällen: 14 Forever Newport
Ranking: A 2 B 7,5,14,3,4,12,9,15 C 8,13,6,10,11,1

V64-2
Ett P22-lopp över 1609 meter och jag har streckat fyra hästar. 11 Listas Marion var duktig ifjol när hon vann fem lopp på tolv starter. I år har hon inte alls fungerat för hon har galopperat i samtliga fyra lopp. Hon har en seger längst upp i raden som försvinner vid kvällens start så hon behöver sköta sig nu annars är det kvallopp som gäller. Utgångsläget nu är tufft med bakspår över kort distans men kan hon hålla ihop aktionen så har hon bra farter i sig och då kan hon städa av det här gänget.

9 Marengo blev generad till galopp i den första svängen men han gjorde sedan en godkänd upphämtning och kom in som åtta i ett V86 lopp på Åmål som vanns av Quickly S.W. senast. Han har tränat på som vanligt efter det och hästen är väldigt allround. Han är lite vassare när han får vara med framme så utgångsläget är inte optimalt för honom men kan han hålla sig till rätt gångart så kan han duga en bit mot det här motståndet.

7 Dream On gav sig lite väl enkelt från ledningen senast för att hon skulle ha fått godkänt för den insatsen. Hon hade dock inte startat på ett tag och hon tävlade dessutom med skor då så jag tror hon kommer att vara bättre den här gången med det loppet i kroppen. Hon duger i klassen och kommer Kaj Widell till ledningen smärtfritt så kan hon bli svårfångad över den korta distansen. Hon kommer att tävla barfota runt om nu och dessutom blir det ett open-eyehuvudlag för första gången.

6 Love In Vain har inte fungerat på sistone. Han galopperade innan bilen släppte fältet senast. Han var duktig vid ett par segerlopp ifjol så han har gott kunnande. Kan Åke Lindblom hitta ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 11 Listas Marion
Spets efter 500m: 7 Dream On
Skrällen: 8 Viktor Danoi
Ranking: A 11 B 9,7,6,8,1,2,10,4 C 3,5,12

V64-3
Juliloppet - Treåringslopp över 2609 meter och jag har streckat två hästar. 2 Önas Prince tog hand om ledningen och från spets så vann han sedan Vårfavoriten på Solvalla för tre starter sedan. Gången efter det så öppnade han fort från ett spår långt ut i banan och i kampen om ledningen så galopperade han sedan in i den första kurvan. Senast på Åby så tryckte han sig till spets och från den positionen så trummade han på till en ohotad seger. Han har vunnit 4 av 7 starter men nu är det lång distans för första gången. Det blir barfota runt om för första gången nu och med den startsnabbheten han besitter så tror jag på tidig ledning och från den positionen så kan det räcka långt här.

5 Vici Volantes ser bländande ut för dagen. Han var i sin senaste start ute i E3-finalen på Bergsåker. Han avslutade positivt där och kom in som femma bakom Global Badman som drog det längsta strået då och han hade sparade krafter i mål. Får han en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet. Det var barfota runt om senast men nu är han anmäld med skor men det har fungerat väl tidigare.

I övrigt kan 3 Custom Cheval som kommer till den här starten med två raka segrar vara tänkbar. Han fick trava hela loppet först i andraspår på Leangen senast men han gjorde det bra när han avväpnade sitt motstånd till seger. Kan Rikard N Skoglund servera honom ett passande lopp så kan han nypa en framskjuten placering igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Önas Prince
Spets efter 500m: 2 Önas Prince
Skrällen: 3 Custom Cheval
Ranking: A 2,5 B 3,4,7 C 1,6,8

V64-4
Göran Abrahamsons lopp - Fyraåringslopp över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Dwayne Zet tog över ledningen med varvet till mål och från den positionen så blev det sedan en lätt seger för tre starter sedan. Det följde han upp med att leda loppet från start till mål i den efterföljande starten. Senast så var han ute i Klass II finalen på Bergsåker i slutet av juni. Där hamnade han helt snett på det från ett risigt utgångsläge och slutade oplacerad så det loppet kan vi glömma. Han kan öppna bra vid laddning så kommer han till spets smärtfritt så är mycket vunnet. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med en god segerchans här.

9 Gulfstream Am har inte alls fungerat på sistone och kommer till den här starten med tre stycken galoppmisslyckanden i raden. Han var annars väldigt duktig vid vinsten i årsdebuten så han har gott kunnande men han har inte visat det på länge nu. Löser det sig med positionerna och om Conrad Lugauer som sitter i vagnen kan se till att hålla honom i rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Millmighty har gjort det bra i alla årets starter. Han avslutade starkt senast men över Åmåls korta upplopp så rann Kadabra Bolets undan till seger i ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen. Nu rycker Paw Mahony framskorna för första gången och det blir intressant att se vad det kan göra på honom. Han siktas mot det norska Derbyt och från ett trevligt utgångsläge så ska han räknas tidigt här.

3 Eenymeenyminymoedk hade två raka segrar inför den senaste starten. Då var hon ute i högervarv på Århus. Hon fick vandra först i andraspår och var egentligen aldrig med någon segerchans den gången så det slutade med en femteplats. Kan Flemming Jensen hitta ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 7 Dwayne Zet
Spets efter 500m: 7 Dwayne Zet
Skrällen: 4 Millmighty
Ranking: A 7 B 9,4,3,5,6,8 C 10,2,1

V64-5
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Fleet Admiral gjorde det bra när han plockade ner sitt motstånd till seger i årsdebuten. Gången efter det så försvann han med en startgalopp i ett V75 lopp på Åby. Senast så var han ute i ett långlopp på Färjestad. Då slog han på en galopp i ett tidigt skede av loppet men han ställde sig och landade utvändigt om den ledande Payet D.E. ut på slutrundan men in i den sista kurvan så var krafterna slut och han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av B.W.T.Caesar. Nu har det gått en tid sedan den starten men från ett trevligt utgångsläge här så kan Örjan Kihlström sitta i en vettig position omgående och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

9 Polly Avenue har inlett karriären strålande med åtta segrar på tolv starter. Hon har två lopp i kroppen efter vintervilan så formen nu borde vara i antågande. Hon fick göra en del grovjobb senast och hon höll bra till tredjeplatsen bakom Use Face som vann det loppet. Fint smygläge här och får hon bra ryggar att gå i under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en fullträff.

6 Kaptah är jämn och säker. Näst senast så kom han med en stark avslutning men Van Gogh Z.S. höll undan till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så gled han fram och tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen så blev det sedan en väldigt enkel seger. Löser det sig med positionerna och om Ulf Ohlsson kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 2 Fleet Admiral
Spets efter 500m: 1 Charming Soldier
Skrällen: 3 Dallas As
Ranking: A 2,9,6 B 12,5,3,1,11 C 7,10,4

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1609 meter och jag har streckat sex hästar. 1 Valley Brodde fick en dryg inledning på loppet innan han kom till ledningen efter 700 meter i ett försök i Silverdivisionen i Gävle senast. Det blev alldeles för tufft och han utgick sedan felfri. Nu har han fått pusta ut och återhämta sig ett tag efter den insatsen. Innan det var han duktig vid tre raka segrar. Han kan kliva iväg bra från start och lyckas Örjan Kihlström hålla upp ledningen så är mycket vunnet men det finns risk att han blir över från start och då är han sårbar även om det kan lösa sig med en lucka till slut så jag vill ha med ett par hästar till.

3 Smokey Herman galopperade bort en fin placering senast. Han är kvick iväg vid laddning och kommer han förbi tipsettan i startögonblicket så tror jag att Ulf Ohlsson provar i ledningen så länge lampan lyser. Han har inte vunnit på ett tag men skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det vara läge för en seger.

9 Urban Kronos har verkligen ingen tur med spårlottningen. För fjärde starten i följd har han fått ett bakspår över kort distans. Han avslutade positivt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Hill Street senast. Får han hjälp med att tempot hålls uppe och om han kan hitta en vettig rygg att gå i innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut.

6 Bon Ego var knappt slagen från ledningen av Louie Brodde näst senast. Gången efter det så slutade hon oplacerad i finalen av Bronsdivisionen som Seismic Wave vann från ledningen. Hon är snabb iväg så det är inte helt omöjligt att ledningen kan nås och Jorma Kontio trivs ju som bekant i täten men jag tror ändå att det kan bli tufft att komma till den positionen nu men löser det sig med positionerna så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

2 Han Herred har galopperat bort sig två gånger i rad. Han vinner inte direkt ihjäl sig för den senaste segern togs för nästan precis två år sedan. Skulle han sköta sig och om ett par av de mer betrodda ekipagen skulle göra bort sig eller underprestera så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

12 Ferrari River kröp ner i rygg på den ledande Dragster innan han tog sig ut i andraspår ur den sista kurvan och då knäckte han ledaren men utvändigt kom flera hästar och Hill Street drog det längsta strået då och han fick nöja sig med fjärdeplatsen. Iskallt utgångsläge nu men med lite klaff och överpace på loppet så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 1 Valley Brodde
Spets efter 500m: 1 Valley Brodde
Skrällen: 12 Ferrari River
Ranking: A 1,3,9 B 6,2,12 C 5,11,7,4,8,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
12:30  Endre - Karlstad
Innebandy - SSL - 1 hcp -4,5
1.90
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Vita Hästen - AIK
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.25
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA-cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
18:00  Man United - Liverpool
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
1.66
18:00  Lazio - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 1
1.80
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.75
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Gävle 24/1
Insats: 768 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming