V64 Tips Östersund 12/2

Publicerad på 12 Feb 2021 - 10:37

DrTrav

DrTrav

12 Feb 2021 - 10:37

V64 hämtar vi på från Östersund denna fredagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 3 Xanthis De Roi. i den tredje avdelningen.

V64-tips Östersund Fredag 12/2
v64-1 3,5,6
v64-2 1,3,6,7,9
v64-3 3 Xanthis De Roi.
v64-4 1,2,8,9,11,14,15
v64-5 7,11
v64-6 5,9,11

630 x 1kr = 630kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Östersund Fredag 12/2
DD-1 7,11
DD-2 5,9,11

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
3 Coucher du Soleil är inte att lita på, han har galopperat i tre av de fem senaste starterna. Men ikväll möter man enklare motstånd. Han är kvick från start och går man iväg felfritt bör man hitta till ledningen direkt. Därifrån är man sen hästen att slå. För Coucher du Soleil handlar det främst om att hålla sig till rätt gångart hela loppet, gör man det ska det vara en bra segerchans.

5 Absolut Big Red är en åttaåring som visat fin utveckling på på slutet. Han är mer stark än snabb och blir bara bättre och bättre hela tiden. Absolut Big Red tål att göra en hel del själv i loppen och skulle favoriten galoppera bort sig kommer han vara ett tidigt segerbud.

6 Persos Lime kommer till dagens startar med ett lopp i kroppen och årsdebuten avklarad. Hon kan öppna kvickt och skulle kunna få en fin position. Med framflyttad formkurva jämfört med senaste starten är detta är skräll jag vill betala för på systemet. Endast streckad på 3% i skrivande stund.

Min Vinnare: 3 Coucher du Soleil
Spets efter 500m: 3 Coucher du Soleil
Skrällen: 6 Persos Lime
Rankingen: A: 3 B 5,6,10,1,11,8 C 12,9,2,4,7

V64-2 1640m volt
3 Höstboballerina har två raka segrar med sig i bagaget till dagens start. Dock har man inte startat sedan december ska tilläggas. Ikväll har man fått ett bra utgångsläge, man är kvick från start och kommer man iväg från spår tre i volten så har man goda chanser att sitta bra på det direkt, ledningen eller rygg på ledaren? Oavsett kommer man få ett bra lopp och är ett tidigt segerbud i loppet.

1 Gullviva är en nioåring som blandar och ger, hon har två andraplatser och en seger på de fem senaste. Men i och med dagens startv kommer ettan i resultatraden försvann och jag tror tränaren Svante Bergqvist preparat lite extra inför dagens start. Gullviva är en är kvick från start och skulle kunna sitta bra på det direkt. Från ett fint utgångsläge över 1640m ska man inte nonchalera kunnandet. För två starter sedan gjorde man en bra prestation utvändigt om ledaren. Tidigt streck på min kupong.

6 Åsasindy kommer med formen på topp och stod i senaste starten för nytt rekord över den aktuella distansen. Ikväll möter man något enklare och har ett bra utgångsläge med springspår. Prickar kusken Mats E Djuse starten så kommer man kunna vara med i främre träffen direkt. Skulle det leda hela vägen till ledningen är mycket vunnet. Givet segerbud ikväll.

7 Åsa Klipp har samma tränare Jan-Olov Persson som 6 Åsasindy. Men denna femåring är inte helt att lita på även om kapacitet finns. Ikväll gör hon årsdebut och formen är ett frågetecken. Med springspåret kan även hon få en bra start och sitta i en bra position inledningsvis. Plockar även med henne på systemet.

Min Vinnare: 3 Höstboballerina
Spets efter 500m: 3 Höstboballerina / 6 Åsasindy
Skrällen: 1 Gullviva
Rankingen: A: 3,1,6 B 7,9,2,8,11 C 5,10,4

V64-3 2640m auto
Här hittar vi kvällens första och enda spik, 3 Xanthis De Roi. Han är den stora favoriten i omgången och mycket talar för att han kommer segerdefilera på nytt. Han gjorde debut för sin tränare Daniel Wäjersten i den senaste starten, och det blev seger direkt. Nu med det loppet i kroppen bör Xanthis De Roi gå framåt formmässigt och en ytterligare förbättrad prestation är att vänta ikväll. Han är bara okej från start men jag tvivlar på att någon kommer svara upp ledningen när denna sexåring kör fram och ställer en fråga efter en bit. Väl i ledningen sen ska detta vara en toppchans att leda runt om. Jag spikar även om spelprocenten är höga.

Motbud
1 Axl Brown är bra för klassen och trivs över den aktuella distansen. Från ett bra utgångsläge är man garanterad en bra resa. Skulle det klaffa längs vägen och att luckan uppenbarar sig under slutvarvet kommer denna sjuåring ha en vass avslutning att tillgå. Givet streck vid gardering av loppet.

10 Big Cactus Zet gör ikväll årsdebut men eftersom detta är ytterligare en häst som har en etta i resultatraden som kommer försvinna i och med dagens start så räknar jag med att tränaren Åke Eriksson ställt iordning lite extra tills ikväll. Hon besitter en vass avslutning som kommer fälla många över upploppet. Pass upp vid gardering.

Min Vinnare: 3 Xanthis De Roi.
Spets efter 500m: 3 Xanthis De Roi.
Skrällen: 10 Big Cactus Zet
Rankingen: A: 3 B 1,10,5,6,7,8 C 9,4,2

V64-4 2640m volt
15 Tekno Viking är en högkapabel femåring var med i norskt Derby för fyra starter sedan. Han har nu gjort två starter efter långt uppehåll och galopperat i båda vilket lämnar ett stort frågetecken inför dagens start. Men ska nämnas också är att man trots sin galopp för två starter sedan så lyckades man vinna loppet. Han står för kapaciteten i fältet och håller han sig till rätt gångart hela loppet vinner han det här. Men som sagt det går inte helt att lita på honom för dagen. Given förstahäst men också lika givet att gardera loppet.

9 Sundbo Komet kommer från ett fin prestation i den senaste starten, då fick han ett tungt lopp och kunde trots en resa utvändigt om ledaren vinna säkert. Ikväll har man ett lite knepigt utgångsläge med bakspår på startvolten men skulle man komma iväg så kan man enkelt sitta i ett andraspår direkt. Frågan är bara hur långt bak i andraspår man hamnar? Givet streck på min kupong ikväll trots allt.

8 Troll Prinsen är inte heller helt att lita på även om kapaciteten är hög. Han har galopperat i tre av de fem senaste starterna. För två starter sedan galopperade man bort segern med halvvarvet kvar till mål. Men i och med jag bestämt mig för gardera loppet så känns denna åttaåring som ett givet streck då kapaciteten finns för att vinna loppet.

2 Månodin A.M. tränas av Jan-Olov Persson som även tränar 15 Tekno Viking i loppet. Detta är en femåring som gjorde det bra för två starter sedan när man fick trava utvändigt om ledaren och höll starkt till en andraplats. Men precis som många i detta loppet så har han nära till galoppen.

1 Moetiv är skrällen som var tvåa bakom 9 Sundbo Komet i den senaste starten. Nu har man dessutom ett betydligt bättre utgångsläge jämfört med samma motståndare. Skulle det bli mycket galopper och så är denna åttaåring med formen i antågande inte oäven. Till endast 2% åker han med som ett streck på kupongen också.

Min Vinnare: 15 Tekno Viking
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Moetiv
Rankingen: A: 15 B 9,8,2,1,14,11,6,4,10 C 5,7,3,12,13

V64-5 2140m volt
Denna avdelningen kommer jag låsa på två ekipage, en rolig och en trolig.

11 Donners Am är den troliga, han galopperade senast i inledningen på V75 men kom sen tillbaka starkt och avslutade 1,10 sista 800m och gick imål som sexa. Prestationen i sig efter galoppen lyste form och ikväll är motståndet enklare. Med bara fyra hästar på tilläggsvolten så kommer man kunna ta en safe start och när man sen travat in sig ordentligt kan kusken Mats E Djuse sända framåt. För tre starter sedan hade man en liknande uppgift och då löste man det och vann loppet. Bra segerchans och förstahäst.

7 Andre Agassi är den roliga i loppet och till endast 6% som man är streckad på i nuläget är detta min idé. Han tog fyra vinster under fjolåret och denna sexåring har även segrat på V75 tidigare, så kunnande vet vi finns. Ikväll är det årsdebut och såklart är formen ett frågetecken vilket är en faktor till den låga spelprocenten. Men är denna sexåring väl förberedd för dagens start så kommer han kunna ge favoriten en match och jag väljer att dubbla systemet.

Söker man ytterligare streck på systemet är 6 Pontiac S.W. ett givet alternativ. Han såg fin ut vid segern i Gävle senast då han kördes fram utanpå ledaren inför slutvarvet och sedan såg tränare och kusk Nicklas Westerholm ut att ha kontroll på loppet hela vägen. Men ska nämnas att man hade två raka galopper inför den starten och jag vill gärna se han fungera igen innan jag vågar gå på honom ordentligt.

Min Vinnare: 11 Donners Am
Spets efter 500m: 1 Jockes Abbot
Skrällen: 7 Andre Agassi
Rankingen: A: 11,7 B 6,1,8,4,10 C 5,9,2,3

V64-6 2140m volt
11 Guli Roy spikade jag i den senaste starten och då galopperade man i striden om segern med 150m kvar till mål. Formen tror jag är fortsatt fin och även denna Jan-Olov Persson tränade häst kommer vara med i segerstriden ikväll. Från springspår på bakvolten kommer man tidigt vara ikapp hästarna på start och när man väl är ikapp dem tror jag man kommer vara offensiv direkt. Detta för att slippa dra fram konkurrenterna på bakvolten under slutvarvet. Lyckas Mats E Djuse med styrningen tror jag på toppchans. Men med tanke på galoppen senast väljer jag ändå att gardera med två intressanta bakom.

9 Vestpol Gladiator var inte som bäst senast när man kördes till ledning efter ett varv och sen var slagen 300m kvar. Det troliga är att hur loppet blev kört inte passade hästen utan denna tioåriga valacken trivs bäst med att ligga på rulle och avsluta vasst. Ikväll ser det ut att kunna bli ett lopp på rulle och från han bara spara speeden till halvvarvet från mål kommer man passera många konkurrenter över upploppet. Streckas.

Skrällen är 5 Demex, detta är en åttaåring som trivs med den aktuella årstiden och han kommer med en smygande form till dagens start. Skulle det bara lösa sig lite med positionerna längs vägen idag är detta en häst till 4% som mycket väl kan vara med och göra upp om segern ikväll. Precis som många andra hästar i omgången tränas han av Jan-Olov Persson och skulle det bara sturla lite längs vägen för de två ovan nämnda vill jag varna för Demex. Streckas.

Nämner även 4 G.G.Ojjdo & 1 Orvar Mollyn för de som vill ha ytterligare streck i loppet. Den förstnämnda är kvick iväg från start och kommer få ett bra lopp ikväll. Den andra Orvar Mollyn har nu gjort två starter för sin tränare Nicklas Westerholm och formen bör vara ännu ett snäpp förbättrad till dagens start jämför med senast då man höll bra från utvändigt om ledaren.

Min Vinnare: 11 Guli Roy
Spets efter 500m: 1 Orvar Mollyn
Skrällen: 5 Demex
Rankingen: A: 11,9,5 B 1,4,6,2 C 7,8,10,3

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto