DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Östersund 24/11

24 November 2020 - 08:14

V64 på tisdagskvällen hämtar vi från Östersund och jag spelar med två spikar i omgången. J.H. Mannerheim i avd 3 och Kissinger Boko i avd 5. 

V64 Tips Östersund 24/11
v64-1 1.3.9.12.14
v64-2 1.2.3.4.6
v64-3 1 J.H. Mannerheim
v64-4 3.4.9.14.15
v64-5 4 Kissinger Boko
v64-6 3.5.6.9.11.15

750 rader x 1kr = 750 kr (spelar för endast 6 rätt)

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

DD-Tips Östersund 24/11
DD-1 4 Kissinger Boko
DD-2 3.5.6.11

4 raderx60kr = 240kr

V64-1 3140m Volt
9 I’ll Fixit tror jag är bästa hästen rent kapacitetsmässigt och man går ner i klass här. Man gjorde comeback efter lång frånvaro i sin senaste start och tog en lugn resa invändigt i ett lopp i hård konkurrens och även om det såg ut att saknas en del form i hästen så har man säkerligen gått framåt med det loppet. Löper man upp till sin kapacitet här så blir man farlig även om distansen kanske är lite väl lång.

1 Unleash The Steal känns intressant. Taktiken är given då man trivs i spets och tanken är att man ska stanna där hela vägen in i mål. Distansen är ett frågetecken då man aldrig har varit ute över lång distans tidigare men om man lyckas fuska bort lite av loppet och bestämma i tät så kan man hålla hela vägen.

11 Wilmer Gel är distansgynnad och stark och rejäl och man räds inte att göra jobbet på egen hand. Man har inte aktionen med sig alla gånger och tar ofta till galopp men om hästen fungerar så har man styrkan att avgöra här, vilket man gjorde från positionen utvändigt ledaren näst senast i ett rätt så bra lopp.

12 Nyhet ska också räknas tidigt. Man har bra form och gjorde det godkänt mot tufft motstånd i samma lopp som I’ll Fixit var ute i och gången innan dess vann från ledningen enkelt i fin stil och stack undan på lätta ben då. Är med långt framme här.

Min Vinnare: 11 Wilmer Gel
Spets efter 500m: 1 Unleash The Steal
Min Skräll: 1 Unleash the Steal
Rankingen A:11.9.12.1 B:3.5.8.10.15 C: 2.6.13.4.7.11

V64-2 1640 m Volt
Ett voltlopp för kallblod över kort distans och min åsikt är att det brukar vara otroligt svårt för tilläggshästar att vinna dessa lopp när det kommer till kallblod och jag tror vi hittar vinnare från den främre Volten.

1 Nordsjö Vinn ser jag som spetsfavorit här och är mitt förstastreck i loppet. Senast var man ute över medeldistans och brände då som jättefavorit när man inte orkade stå emot den sista biten trots att man fick bestämma tempot där framme och var en besvikelse. Innan dess kommer man dock från två raka spetsegrar över kort distans och även om det var mot ett billigt gäng så var stilen fin. Förstahäst men inget att gå på rakt ut även om uppgiften ser vettig ut.

6 Färsta Vilma är väldigt osäker av sig men har vunnit vid fyra tillfällen i år och Öystein Tjomsland vet hur man tränar kallblod. Felfri så känns det som främsta utmanaren här och fartmässigt så är man bra för loppet.

4 Pyckolina gör comeback och är svårbedömd men har segrat vid 5 av 18 starter i karriären. Man är snabb ut från start och skulle kanske kunna utmana om ledningen här. Hur som helst får man en vettig position och kommer att sitta bra på det inför upploppet och jag blir inte förvånad om man vinner här trots avsaknad av lopp. Man är anmäld med skor just nu vilket är ett litet minus men man har gjort bra insatser med skor också så jag lägger inte allt för stor vikt vid det.

Min Vinnare: 1 Nordsjö Vinn
spets efter 500m: 1 Nordsjö Vinn
Min Skräll: 4 Pyckolina
Rankingen: A: 1.6.4.2.3 B: 12.8.14.9.7 C: 5.11.13.10.15

V64-3 1640m Auto
1 J.H. Mannerheim kommer med formen på topp och även om man inte kan vara med i någon spetskörning här så känns risken att sitta fast inte särskilt stor i det lilla fältet. I sin senaste start slog man duktiga spetshästen Nobel Amok från positionen utvändigt ledaren och lyckades samtidigt hålla undan emot en smygkörd Eder Bob. Man har sett väldigt fin ut i regi Daniel Wäjersten och ingenting tyder på att man skulle vara sämre till denna start och jag tror att man är starkast här sista biten. Det känns dessutom som man kommer att få loppet då det säkert kommer bli lite körning om tätpositionen mellan de två främsta motbuden som borde vara angelägna om spetspositionen. Spik!

Utmanare:
3 Clemenza Am känns otroligt svårbedömd. Man gör debut i regi Per Linderoth här och kommer från en längre period av tävlande i Frankrike. Man har inte startat i Sverige sedan 2018 men det är en väldigt kapabel häst som har mött tuffa hästar i Frankrike och som borde stå sig bra i detta gäng. Man meddelar från stallet att hästen känns bra i ordning men att det alltid är svårt att veta hur det kommer fungera i lopp. Linderoth är lite osäker på startsnabbheten då hästen har öppnat ojämnt tidigare men man gör ett försök att ladda framåt från början. Svårbedömd som sagt men måste räknas.

8 Weekend Fun är en häst med hög kapacitet som gör sina bästa lopp i ledningen och man lär säkerligen göra ett försök att nå den positionen här. Hästen har varit ifrån ett tag men trivs på hösten och vintern när det inte är lika varmt ute och man meddelar från stallet att man gärna ser hästen i tät men att man också är oroliga att det kommer att kosta för mycket för att nå den positionen från spår 8. Skulle man lyckas ta sig till spets utan att det kostar för mycket så har man bra chans här, annars är man lite utelämnad.

Dessa tre höjer sig och strecken kommer hamna på dessa tre främst men vill man betala för en skräll är det främst 7 Voleuz Vous som räknas. Formen är god och kan profitera om det blir tempo på loppet men motståndet är tufft nu. Inte jättehet, ,men på form kan man plocka med den om man väljer att gardera min spik.

Min Vinnare: 1 J.H. Mannerheim
Spets efter 500m: 3 Clemenza Am
Min Skräll: 7 Voleuz Vous
Rankingen: A: 1 B:3.8 C: 7.4.6.2.5

V64-4 1640m Volt
Ett voltlopp över 1640m där 3 Super Express S.W ser ut att bli stor favorit och mångas spikval i omgången och det är klart att det ser ut som en vettig uppgift med spetsläge över kort distans och tjugo meters försprång på sina konkurrenter. Vi får dock inte glömma att hästen bara är tre år gammal och möter äldre hästar. Jag har lite svårt för att en så pass orutinerad häst troligen kommer bli stor favorit här och segrarna har kommit i billiga gäng även om hästen har sett fin ut. Näst senast blev hästen dessutom väldigt ivrig och galopperade som favoritspelad till 1.44 i vinnarodds. Det är möjligt att man bara vinner det här loppet men jag vill ändå gardera här.

9 Made by Vitsand har springspår på tillägg och kommer komma iväg bra här då man är startsnabb. Senast gjorde man comeback efter knappt två månaders frånvaro och var väl i ärlighetens namn inte speciellt bra i den starten men innan uppehållet tog man en spetsseger i imponerade stil och om man har hittat tillbaka till den formen igen så blir man att räkna med här.

13 Comte Godiva tror jag är bästa hästen i det här gänget och från ett bättre läge hade det varit en toppchans här är känslan. Nu fick man sämsta tänkbara läge i detta lopp men jag vågar ej räkna bort hästen på grundkapacitet. Man låter positiva från stallet angående formen och innan man hade tilldelats startspåret så kändes det enligt tränare Pihlström som att hästen inte kunde förlora det här loppet. Man är som sagt inte lika optimistiska nu men ändå ett givet streck för mig.

Jag Vill även betala för 14 Sidney Crosby som har sett otroligt fin ut på slutet även om läget är dåligt här och 4 Prince S.W som är distansgynnad och borde hitta en vettig position.

Min Vinnare: 3 Super Express S.W
Spets efter 500m: 3 Super Express S.W
Min Skräll: 15 Comte Godiva
Rankingen: A:3 B: 15.9.14.4 C:8.10.13.7.6.11.12.2.5.1

V64-5 2140m Auto
Här tycker jag att två hästar höjer sig en aning. I skrivande stund är 5 Money Smiley klar favorit i loppet men det kommer säkert att jämna ut sig lite spelmässigt mot 4 Kissinger Boko som blir min andra spik i omgången.

4 Kissinger Boko var inte alls att känna igen i sin senaste start från bakspår och var aldrig med och tävlade riktigt och var direkt dålig. Men det finns förklaringar till insatsen då banan inte passade för dagen och att man dessutom är väldigt stänkrädd och hästen ville helt enkelt inte springa när den fick stänk på sig. Innan den insatsen har man sett otroligt fin ut i två raka spetssegrar. Här borde man hitta till spets tidigt och är man som vid segrarna så är det en bra chans här. I skrivande stund är hästen endast spelad på 15% jämfört med favoritens 65%. Det jämnar säkert ut sig en aning men jag tycker att det känns som en spelvärd spik i omgången!

Utmanare:
5 Money Smile har övertygat i inledningen på karriären med två segrar och en andraplats på tre försök. Vid andraplatsen var man slagen av duktiga Versace Face och gjorde det bra även då. Man har inte visat någon startsnabbhet tidigare men nu är det debut bakom bilen och det borde passa bättre meddelar man från stallet. Man kommer troligen får göra jobbet utvändigt ledaren här men man har visat att man tål att göra jobb och kan säkert vinna den tunga vägen här också även om jag tror det blir svårt att plocka ner min spik utvändigt här.

Vid gardering känns 11 Chestnut Bojje intressant som har bra kapacitet. Var inte som bäst senast men såg fint ut näst senast när man överlägset från spets i ett billigt gäng. Skulle gynnas om det blev tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 4 Kissinger Boko
Spets efter 500m: 4 Kissinger Boko
Min Skräll: 11 Chestnut Bojje
Rankingen: A:4.5 B: 11.10.3.1.7 C:8.9.6.2

V64-6 2140m Voltstart
3 Nordby Elde är positionsvinnaren här och kommer sitta i spets i ett tidigt skede av loppet och kan bli svårslagen därifrån. Man har tävlat i tuffa gäng på slutet och gjort det klart bra. Senast var man sexa i ett lopp där snabbe B.W Rune segrade. Man gjorde jobbet utvändigt ledaren då och var tapper mot tufft motstånd. Det saknas inte motstånd denna gång heller men uppgiften känns betydligt lämpligare nu och med 20 meter försprång på sina konkurrenter kan det hålla hela vägen. Man kommer försöka köra i ett hårt jämnt tempo för att inte bjuda in konkurrenterna och man är hoppfulla från stallet.

11 U.R Faxe är ett fartfyllt kallblod som håller bra form för dagen. Läget är lite chansartat men man kommer köra lite på chans här meddelar man från stallet. man är som bäst när man får gå i ryggar och spara på sin speed till sista biten så läget behöver inte var fel här. Utan alltför mycket strul så blir man farlig här.

5 Brenne Järven kan vara loppets skräll. Hästen har sett trevlig ut i nya regin och har fina fartresurser även om det var ett tag sen man vann nu. Även Brenne Järven behöver ha det lite serverat för att bjuda till och tål inte göra så mycket jobb på egen hand men med rätt resa fäller man många här.

Min Vinnare: 3 Nordby Elde
Spets efter 500m: 3 Nordy Elde
Min Skräll: 5 Brenne Järven
Rankingen: A:3.11B:6.9.5.15.10.14.12.1 C:2.4.13.8.7

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming