V64 Tips Östersund 3/5

Publicerad på 3 Maj 2021 - 11:18

DrTrav

DrTrav

3 Maj 2021 - 11:18

V64 hämtar vi på från Östersund denna måndagskvällen. Min Lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik, 8 Ulvsåsen i den avslutande och sista avdelningen.

V64-tips Östersund Måndag 3/5
v64-1 5,6,8,9
v64-2 2,3,5,12
v64-3 3,4,6,7
v64-4 1,4,5
v64-5 5,8,9
v64-6 8 Ulvsåsen

576 x 1kr = 576kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Östersund Måndag 3/5
DD-1 5,8,9
DD-2 8 Ulvsåsen

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
9 Järvsöodin är draget i loppet. Man kommer till kvällens start med formen på topp vilket man visade i den senaste starten när man sänkte sitt rekord en hel del över kvällens aktuella distans. Järvsöodin gynnas även av att det är ett litet startfält ikväll. Man kommer få en bar position i loppet oavsett och skulle man få smyga med i ryggar fram till halvvarvet kvar är det fullt rimligt att man kan brotta ner samtliga över upploppet. Jan-Olov Persson som tränar är skicklig på att matcha sina kallblod, och en häst i form från hans stall ska alltid räknas tidigt.

8 Don Viking kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna. Man mötte även Järvsöodin för tre starter sedan och vann då men med knapp marginal. Nu på slutet har även Don Viking gjort succé i disciplinen Monté och har tagit två av sina segrar där. Formen sitter där för denna tolvåring men risken finns ikväll att man själv kommer behöva göra jobbet i loppet. Men man är stark och rejäl och måste ses med en bra segerchans ändå.

Nämner även 6 Bellfaks som har stått för bra prestationer början av året men har ännu inte fått utdelning på sin fina form. Man är kvick bakom bilen och ikväll är det läge för kusken Mats E Djuse att styra framåt mot ledningen direkt och väl i den positionen blir man inte enkel att plocka ner. Givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 9 Järvsöodin
Spets efter 500m: 6 Bellfaks
Skrällen: 5 Torpa Olea
Rankingen: A: 9,8 B 6,5,7,4 C 2,3,1

V64-2 1640m auto
12 Nuclear Håleryd är en talangfull fyraåring som tränas av Robert Dunder. Man kommer med tre segrar och en andraplats på sina fyra starter i livet vilket säger en del. Inför kvällens start har man dock varit struken för problem med halsen. Men Robert är rädd om denna talangfulla springare och tror inte han skulle chansa att starta Nuclear Håleryd om han inte var redo. Utgångsläget är inte det bästa men kapacitet finns och man måste ses med bra segerchans i loppet trots allt.

5 Claude P.Hill kommer till dagens start med färsk form, i den senaste starten vann man knappt men säkert efter att travat sista 600m utvändigt om ledaren. Man är ingen blixt från start så frågan är vart man hamnar från start ikväll. Men skulle kusken och tränaren Daniel Wäjersten lyckas få iväg sin fyraåring okej och inte hamna för långt bak är man ett givet segerbud i loppet pånytt.

2 Lyckans Quick har inte varit som bäst på slutet men detta är en femåring som verkar gilla den korta distansen och har ikväll fått ett perfekt utgångsläge. Man har vid sina två tidigare försök över 1640m slutat tvåa och trea. Nu är man den troliga ledaren av loppet och skulle han fungera kan mycket väl första segern komma ikväll.

Skrällen är 3 Spicy Morique som fick ett tufft lopp senast utvändigt om ledaren. Men till kvällens start får man tillbaka Magnus A Djuse i vagnen och dessutom blir det första gången barfota runt om i livet. Pass upp till 8%.

Min Vinnare: 12 Nuclear Håleryd
Spets efter 500m: 2 Lyckans Quick
Skrällen: 3 Spicy Morique
Rankingen: A: 12,5,2 B 3,10,9,6 C 1,11,4,8

V64-3 2640m volt
6 Donners Am kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då gjorde man det bra och även om det var något enklare emot den gången så var intrycket mersmakande. Han verkar även trivas bra på Östersund där man hittills har tagit sex segrar. Den längre distansen ikväll ses som ett plus och han blir min förstahäst i loppet även om det känns givet att gardera.

7 Weekend Fun startat i minté på sltet och ser ut att hittat formen där. Även om det blev galopp i den senaste starten så var Weekend Fun läcker och såg formstark ut i aktionen före galoppen. Den längre distansen har man testat vid ett tillfälle tidigare och det slutade med en seger. Den av Weekend Fun och Donners Am som får det bästa loppet ikväll har i min bok störst segerchans.

Framhåller även 3 Berra Steel som ikväll har ett bra utgångsläge 40m försprång på de två främsta motbuden. Det ser även ut som Berra Steel och Daniel Wäjersten kommer kunna köra sig till ledningen här och den positionen har man tävlat vid ett tillfälle tidigare och då slutade det med seger. Leder länge även ikväll.

Plockar även med 4 Lyckans Olov som trivs över den längre distansen och var positiv tvåa senast trots galopp. En skräll till 7%.

Min Vinnare: 6 Donners Am
Spets efter 500m: 3 Berra Steel
Skrällen: 4 Lyckans Olov
Rankingen: A: 6,7 B 3,4 C 1,2,5

V64-4 2140m auto
Mitt drag i loppet är 1 Load Master som ikväll gör debut för sin nya tränare Håkan Skoglund. Ikväll är det årsdebut men från stallet framhåller man Load Master som är bror med Heading Reference, en stjärna stall Skoglund också huserar över. Detta är en fyraåring som under förra säsongen var med i E3 finalen, vilket säger en hel del om kapaciteten. Tränaren Håkan fuskar sällan med träningen och ikväll när man ska visa upp ett nyförvärv för första gången räknar jag med att det är vältränat. När motståndet heller inte skrämmer avsevärt på förhand är Load Master spelvärd till sina 9%. Förstahäst för mig.

5 Excellent Ima har nu fått ett lopp i kroppen. I årsdebuten senast var man godkänd utan att visa något extra. Excellent Ima är kvick iväg bakom bilen och skulle han kunna utmana Load Master från start. Hittar man till ledningen ikväll ökar såklart segerchanserna och med ett lopp i kroppen bör även formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Endast 13% i nuläget.

Favoriten 4 G.K.Justus är en talangfull fyraåring som är under utveckling. På sina fem starter under året har man aldrig slutat sämre än tvåa. G.K.Justus är mer stark än snabb och gynnas om det blir tempo på loppet. Man är ett givet segerbud men till 65% är det ingen jag går rakt ut på i omgången.

Min Vinnare: 1 Load Master
Spets efter 500m: 1 Load Master / 5 Excellent Ima
Skrällen: 4 G.K.Justus
Rankingen: A: 1 B 5,4,6,3 C 2,7

V64-5 2140m auto
8 Zooropa kommer från en bra prestation när man höll starkt till andraplatsen bakom Pleasure For Cash senast. Men efter den starten har man varit struken för en halsinfektion vilket gör att formen är ett frågetecken. Men är Zooropa bara i närheten av den form man hade i den senaste starten bör segerchansen vara god. Med bara nio hästar till start så räknar jag med en offensiv styrning direkt och jag har svårt att se någon ta emot henne när hon kommer fram och ställer frågan om ledningen. Given förstahäst i loppet.

9 Elsa Mearas gjorde årsdebut i den senaste starten och fick då ett snällt lopp invändigt. Nu med den genomköraren i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del till kvällens start. Kunnande finns och från bricka nio kommer man sitta bra på det i ett andraspår och till endast 14% är man ett givet streck på min kupong.

En annan skräll i loppet är 5 Avantis Red Witch. Hon vann ett enklare lopp för två starter sedan och i den senaste starten gjorde man det bra som fyra. Med en formkurva som pekar uppåt i kombination med lite tur längs vägen kommer Avantis Red Witch kunna passera många över upploppet. Skräll.

Min Vinnare: 8 Zooropa
Spets efter 500m: 8 Zooropa
Skrällen: 9 Elsa Mearas
Rankingen: A: 8 B 9,5,7,6,4 C 3,2,1

V64-6 2140m auto
Vi avslutar V64 spelet med omgångens enda spik, 8 Ulvsåsen. Detta trots att det blev galopp i den senaste starten. Dock var detta första galoppen i karriären och jag ser det mer som ett olycksfall i arbetet än något annat. Ulvsåsen står för klassen i gänget och ses som en häst utöver det vanliga. Per Linderoth som sitter i vagnen har kört femåringen med framgång tidigare. Nio segrar på tolv starter skvallrar en hel del om kapaciteten. Ikväll håller utgångsläget ner streckprocenten något och i min bok är detta en given spik till under 50%. Blir inte helt förvånad om man är överlägsen på banan ikväll. Spik.

Motbud
3 Bleke Silver kom till Sverige med tre raka segrar inför den senaste starten. Då svek man dock som stor favorit och känslan var att Bleke Silver inte var helt kurant den dagen. Ikväll jagar man revansch och från ett bra utgångsläge ska man ses som främsta utmanare till min spik.

Nämner även 9 Wild Donnan som besitter bra fart. Detta är en femåring som även håller bra form för dagen. För två starter sedan vann man på ett bra sätt efter att travat större delarna av loppet utvändigt om ledaren. Senast fick man ge sig från ledningen. Men skulle kunna få loppet här ikväll och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 8 Ulvsåsen
Spets efter 500m: 8 Ulvsåsen
Skrällen: 3 Bleke Silver
Rankingen: A: 8 B 3,9,6,1,5,11,4 C 12,7,10,2

Lycka till med spelet
Oliver Bergman


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto