DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Östersund Fredag 20/12

20 December 2019 - 15:03

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Östersund och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 6 Höwings Star som slutade fyra i Rovaniemi i ett rätt bra lopp som vanns av stallkamraten Magnifik Brodde senast. Gången innan det så svarade han för en mycket vass insats när han satte in attacken från en bit ner i kön och avgjorde till en säker seger över kort distans på Umåker. Han är kvick iväg ur volten så det är inte omöjligt att John Östman som kör hästen kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle han lyckas med så blir han svårfångad här. Han går bra även bakifrån så om det inte blir någon ledning är det ingen katastrof för han är vass om han får spara speeden fram till upploppet så jag tror han blir svår att stå emot här. Vinnarodds 1.65 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-4 på nummer 10 Kiss Me som gästar från Norge med bra form. Senast hon tävlade i Östersund för fyra starter sedan så slutade hon fyra från spets i ett långlopp som vanns av Fugazi Mary. I den senaste starten på Leangen så tog hon hand om ledningen och ledde in på upploppet men kunde inte stå emot Dancer Halbak som kom loss från rygg ledaren så hon fick nöja sig med andraplatsen. Hon kan öppna rätt så vettigt så om Ragnhild Björnbeth som kör hästen kan få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 12.50 hos Unibet & LeoVegas

V64-1 6 Höwings Star
V64-2 3,7,8,9,10,11,12
V64-3 2,3,6,8,9,12
V64-4 10 Kiss Me
V64-5 5,10,11
V64-6 1,5,7,9,14

630 rader x 1 = 630 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 11 Hibovalle
DD2: 1,5,7,9,14

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Höwings Star som slutade fyra i Rovaniemi i ett rätt bra lopp som vanns av stallkamraten Magnifik Brodde senast. Gången innan det så svarade han för en mycket vass insats när han satte in attacken från en bit ner i kön och avgjorde till en säker seger över kort distans på Umåker. Han är kvick iväg ur volten så det är inte omöjligt att John Östman som kör hästen kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle han lyckas med så blir han svårfångad här. Han går bra även bakifrån så om det inte blir någon ledning är det ingen katastrof för han är vass om han får spara speeden fram till upploppet så jag tror han blir svår att stå emot här, vid gardering kan 8 Importedfrmdetroit som av ett fint formbesked när han avgjorde till en enkel seger över en opassande kort distans senast vara tänkbar. Nu är det bättre distans och han är stark och rejäl och kan utmana min spik över upploppet, 3 Pippi Roc vann i regidebuten för fyra starter sedan men efter det har det varit nattsvart. Hon var sjuk senast och är åtgärdad efter det och hon har tränat på bra men det är inte tal om någon toppform nu så då tror jag hon får svårt att räcka till seger.

Min Vinnare: 6 Höwings Star
Spets efter 500m: 6 Höwings Star
Skrällen: 1 Secret Of Joy
Ranking: A 6 B 8,3,1 C 4,5,2,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 12 Mias Sardonyx tog två raka segrar tidigare under hösten. Senast så galopperade han i ledningen med 800 meter kvar till mål men han kom tillbaka bra och räddade andraplatsen bakom vinnande S.T.C.C.Bror. Ingvar Nyberg som sitter upp i sulkyn har kört honom en gång tidigare och då blev det seger så om det löser sig med positionerna här så kan han blanda sig i segerstriden här, 8 Ylva Li Karma var med om en olycka i Derbystoet och har varit borta från tävlingsbanorna sedan mitten på juli och tränare Malin Löfgren meddelar att det kan fattas en del till toppformen. Hon håller annars hög kapacitet och kan Mats E Djuse servera henne en fin löpning så kan hon duga en bit här direkt i comebacken.

7 Myrs Meja vann från ledningen i comebacken näst senast. Springspår här och kan han dra nytta av utgångsläget så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 3 Olsimspingstbruden har ännu inte vunnit på 17 försök. Hon återkom efter en tids frånvaro senast och hon var då tvåa bakom Myrs Meja i ett billigt lopp. Kan Jan Ove Olsen ge henne en bra löpning så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 12 Mias Sardonyx
Spets efter 500m: 7 Myrs Meja
Skrällen: 5 Olsimspingstbruden
Ranking: A 12,8 B 7,3,9,10,11 C 4,1,2,6,5,14,13
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Nicois Du Gull debuterade i ny regi för Oskar Kylin Blom efter lång frånvaro senast. Han har galopperat en hel del för sin tidigare tränare så han är inte att lita på men om han skulle hålla sig i rätt gångart här så kan det vara läge för karriärens andra seger, 2 Santos As satt fast med en del sparade krafter senast. Han kan öppna bra så jag tror att Daniel Selin vill köra i ledningen här och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka hela vägen till seger här.

3 Marimaräng tog hand om ledningen men släppte för att sedan återta ledningen med 1400 meter kvar av loppet och vann sedan enkelt i ett billigt lopp senast. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin resa i den främre träffen och kan bli att räkna med över upploppet, 6 Home Made Candy gjorde första starten sedan mars senast när hon blev tvåa i ett breddlopp. Med lopp i kroppen nu så kan hon ha gått framåt rejält med den genomköraren i sig. Hon är inte så tokig från start så om Gunilla Oscarsson som sitter upp bakom hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 9 Nicois Du Gull
Spets efter 500m: 2 Santos As
Skrällen: 8 Kairos Forte
Ranking: A 9,2 B 3,6,8,12 C 10,11,7,1,5,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 10 Kiss Me som gästar från Norge med bra form. Senast hon tävlade i Östersund för fyra starter sedan så slutade hon fyra från spets i ett långlopp som vanns av Fugazi Mary. I den senaste starten på Leangen så tog hon hand om ledningen och ledde in på upploppet men kunde inte stå emot Dancer Halbak som kom loss från rygg ledaren så hon fick nöja sig med andraplatsen. Hon kan öppna rätt så vettigt så om Ragnhild Björnbeth som kör hästen kan få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 1 Mellby Hyacint som ledde hela vägen näst senast och segern blev enkel vara tänkbar. Nu är det debut bakom bilen men om hon kan öppna lika bra som hon har gjort ur volten så kan det bli spets här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Anders And smög med senast och fick ett snällt lopp men avslutningen var sedan fin i skymundan till tredjepriset bakom Okalani Grazia. Lite bättre läge den här gången och med en fin resa i den främre träffen så kan det räcka en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Kiss Me
Spets efter 500m: 1 Mellby Hyacint
Skrällen: 4 Anders And
Ranking: A 10 B 1,4,12,2,3,5 C 9,7,6,8,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Hibovalle kommer med två raka segrar och fin form. Han är stark och rejäl så spåret här behöver inte vara någon större nackdel då han har god tid att trava in sig och kan han få lite draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här, 5 Bäcklös Tamlin avgjorde till en knapp seger för tre starter sedan. Här återkommer han efter en drygt tre månader lång paus och kan behöva något lopp i kroppen men han har visat god startsnabbhet tidigare så om Oskar Kylin Blom kan komma till spets smärtfritt så kan blanda sig i segerstriden direkt i återkomsten här, 10 Norrbo Odin är inte att lita på men de gånger han har skött sig så har det ofta blivit bra placeringar. Den långa distansen har han ännu ingen seger på men kan han få ett passande rygglopp så biter hans avslutning bra till slut och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 11 Hibovalle
Spets efter 500m: 5 Bäcklös Tamlin
Skrällen: 6 Knallhatten
Ranking: A 11 B 5,10,6,9,8 C 3,1,2,4,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Lolee Rockza vann i debuten för Per Linderoth från ledningen för tre starter sedan. Från innerspåret här så kan det bli spets på nytt och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 5 Appassionata var senast tvåa senast från ledningen bakom Listas Alice och kan hon ta sig förbi de invändiga hästarna så tror jag man provar i spets på nytt men i annat fall så kanske det blir vinnarhålet och då kan det lösa sig bra med en lucka till slut så oavsett så ska hon räknas tidigt här, 9 Peter Highness kunde inte utmana ledaren senast men höll godkänt till andrapriset bakom Joe's Day Tripper från dödens under slutrundan. Här har han ett lurigt spår i volten men om han kliver iväg i rätt gångart så tror jag man väljer att köra i ryggar den här gången och med en bra spurt över upploppet så kan han bli farlig den sista biten.

14 Frida Taxam har tagit ett par vinster under året men formen nu är väl inte den bästa. Knepigt utgångsläge här men Magnus A Djuse i vagnen är duktig och med lite klaff på vägen så kan hon dyka upp långt framme här, 7 Global Tribunal fick en fin resa när han skrällde rejält till över 115 gånger pengarna för tre starter sedan. Kan han få smyga med och spara speeden fram till upploppet så kan han städa av det här gänget också.

Min Vinnare: 1 Lolee Rockza
Spets efter 500m: 1 Lolee Rockza
Skrällen: 14 Frida Taxam
Ranking: A 1,5 B 9,14,7,2,8 C 6,12,13,11,4,10,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hertha Berlin - Frankfurt
Fotboll - Bundesliga - 1 draw no bet
1.69
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.03
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.0
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 768 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming