DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Östersund Fredag 5/6

5 Juni 2020 - 11:34

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Östersund. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast 2 Chestnut i den tredje avdelningen.

V64 Tips Östersund Fredag 5/6
V64-1 2,3,6
V64-2 4,5,7,8,10,11,15
V64-3 2 Chestnut
V64-4 1,2,4,6,11
V64-5 7,9
V64-6 3,4,7

630 rader x 1 = 630 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Östersund Fredag 5/6
DD1: 7,9
DD2: 3,4,7

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS ÖSTERSUND FREDAG 5 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med Östersundstravets Stora Damlopp - Siri Jonssons Minne över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Rose Run Sydney väntar ännu på den första vinsten sedan hon kom till Sverige och Daniel Redéns träning. Hon spurtade starkt som femma i ett lopp som vanns av Tessy d'Ete i debuten och gången efter det så rusade hon undan i ledningen tills krafterna sinade mitt på upploppet. Nu senast var hon ute mot för tufft motstånd i den högsta klassen och där räckte hon inte till. Trevligt utgångsläge och ett litet fält här och med den startsnabbheten hon har visat så kan hon leda det här loppet länge.

6 Mily debuterade i ny regi för Robert Bergh senast. Hon svarade då för en riktigt vass insats när hon trots att hon fick vandra större delen av loppet i dödens så plockade hon ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Hon har efter det varit struken inför en tilltänkt start för en hovböld. Har hon inte tappat alltför mycket av formen på det så kan hon vara med och kämpa om segern här.

3 Adi Gallia fick bestämma i ledningen och vann sedan lätt från den positionen i den senaste starten. Hon är väldigt snabb den första biten men hon får nog ändå svårt att ta en hel längd på tipsettan och då kanske Susanne H Osterling som kör åt Nicklas Westerholm här kan krypa ner i vinnarhålet istället och skulle så bli fallet så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 2 Rose Run Sydney
Spets efter 500m: 2 Rose Run Sydney
Skrällen: 5 Miss Sober
Ranking: A 2 B 6,3 C 5,1,7,4

V64-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 10 Gorgeous Am kommer från en seger. Hon travade då utvändigt om den ledande Zazzi Royal Review och in på upploppet så satte hon klorna i ledaren och hon dansade sedan undan till en överlägsen seger. Kan Daniel Wäjersten hitta en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

8 Merkulov gjorde det bra vid två raka segrar i februari. Senast så gjorde han debut i ny regi för Daniel Wikberg men då försvann han med en startgalopp i volten. Nu är det bilstart istället och det är en klar fördel. Han är kvick iväg så trots utgångsläget här så är det inte omöjligt att han kan komma till ledningen och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Det blir barfota runt om ifall banan tillåter det och eventuellt blir det jänkarvagn också.

15 Orongo galopperade bort en framskjuten placering på upploppet i comebacken senast. Han gjorde ett bra lopp innan galoppen då och har en nyttig genomkörare i kroppen nu. Tufft utgångsläge med många hästar att runda men klaffar det med löpningsförloppet så kan han smälla till med en seger.

4 Tamerlan är en svårbedömd häst som har tävlat i Ryssland. Han har vunnit 13 av 41 starter hittills och kommer nu ut i debut i ny regi för Jevgeni Ivanov här. Kan Ulf Eriksson ge honom ett passande lopp så kan han duga en bit även mot det här motståndet.

7 She's Ready orkade inte hela vägen från ledningen senast så det slutade med en femteplats i ett lopp som vanns av Mionetto T.P. Det var första starten på länge så med det loppet innanför västen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Kan Peter Eriksson som kör hästen få lite draghjälp under slutrundan så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 10 Gorgeous Am
Spets efter 500m: 8 Merkulov
Skrällen: 5 Malibu
Ranking: A 10,8 B 15,4,7,11,5,14,12,13,9 C 6,3,1,2

V64-3
Norrlands Elitserie, Försök - Treåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 2 Chestnut som har inlett karriären på bästa vis med två raka segrar på lika många starter. I debuten så tryckte han sig till ledningen med 850 meter kvar av loppet och från den positionen så vann han sedan i överlägsen stil. 

Gången efter det så satt han i andra utvändigt innan han vreds på i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så plockade han ner den ledande First Love M.L. på ett bra vis till seger. Han kan nog öppna medelsnabbt och från ett bra läge här så kanske Oskar Kylin Blom kan köra sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med god segerchans här.

Vid gardering kan 7 Playing Trix som var knappt slagen som tvåa i tävlingsdebuten vara tänkbar. Det följde han upp med en seger. Senast så tävlade han barfota runt om för första gången och han såg klart förbättrad ut när han fullföljde starkt som tvåa bakom Hidalgo Heldia som ännu är obesegrad efter fyra starter. Det är anmält barfota runt om igen och kan Ulf Ohlsson få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

3 Eagle In Disguise kommer med två raka segrar. Nu får Per Lennartsson chansen bakom hästen för första gången och skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han slå till här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Chestnut
Spets efter 500m: 2 Chestnut
Skrällen: 4 Volt Face
Ranking: A 2 B 7,3,4,1 C 5,6,8

V64-4
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 6 i Meeting 3 - Fördel Ston över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 6 S.T.C.C.Faksen är inte att lita på men han har skött sig i sina två senaste starter och har då stått för riktigt fina insatser. Näst senast så vann han enkelt från ledningen och gången efter det så var han ute i finalen av DubbelCupen på V75. Då kom han till spets efter ett halvvarv och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men Gott Klirr blev för svår att stå emot så han fick nöja sig med andraplatsen. Felfri här så kan han blanda sig i segerstriden om Ulf Eriksson kan få till en bra styrning.

11 Bol Brage kommer med fin form till den här starten. Två vinster på de tre senaste starterna har det blivit. Springspår på tilläggsvolten nu så vid en lyckad start här så borde han kunna ramla ner i en vettig position och sitter han bra till när det ska avgöras så fäller han många hästar till slut.

1 Haga Bruden kan öppna bra från start så jag tror att hon kan nå ledningen här. Hon har inte startat sedan slutet på mars så formen nu är oviss men skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger över den korta distansen.

4 Jo Sefin gjorde det bra när hon fick bestämma i ledningen och från den positionen så höll hon sedan undan till en knapp seger näst senast. Hon är snabb iväg ur volten så hon utmanar Haga Bruden om ledningen här men det är inte säkert att hon tar sig förbi men skulle det lyckas så kan hon bli svår att plocka ner. Blir det inte spets så kan det kanske bli rygg på ledaren istället och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten.

2 Nygårds Hillevi fullföljde hyggligt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Åsrud Vilja senast. Gången innan det så mötte hon tipsettan men hon galopperade då bort sig men det var inte slutsålt i det läget. Nu står hon 20 meter bättre till och andraspåret här är bra så hon borde kunna hitta en trevlig position direkt sen kanske inte den korta distansen är någon fördel men med en fin resa i den främre träffen så kan hon vara med och utmana om segern här.

Min Vinnare: 6 S.T.C.C.Faksen
Spets efter 500m: 1 Haga Bruden
Skrällen: 4 Jo Sefin
Ranking: A 6,11 B 1,4,2,12,9,5 C 7,8,10,13

V64-5
Östersundstravets Stora Stayerlopp - Franceska Stars Minne över 3140 meter och jag har streckat två hästar. 7 Whipped Eggs har haft stora problem med att hålla sig till rätt gångart. Senast så skötte han sig äntligen och då tog han över befälet med varvet kvar till mål och från spets så var han sedan förkrossande överlägsen. Den dryga distansen är passande och han tål att göra en del grovjobb på egen hand så felfri nu så kan han bli svår att stå emot när Robert Bergh väljer att sätta in slutstöten.

9 Perfect Dynamite var väldigt duktig när han klev runt sitt motstånd till seger efter en mäktig avslutning senast på Solvalla. Han står 20 meter sämre till än tipsettan nu men distansen är lång så Ante Lisell har god tid på sig. Han är väldigt bra när han tävlar på topp och är han lika bra den här gången som han var senast så är han given i segerstriden.

I övrigt kan 4 Ontrack He's Black som var ute i en tuff final i bronsdivisionen på Solvalla i lördags vara tänkbar. Han hade då ingen chans mot Seismic Wave som tog en överlägsen seger från ledningen men han hakade på okej där bakom och räddade sjättepriset. Skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han ställa till med en överraskning här.

Min Vinnare: 7 Whipped Eggs
Spets efter 500m: 3 Mellby Galanga
Skrällen: 10 Weekend Fun
Ranking: A 7,9 B 4,5,10,3,1,11 C 8,6,2

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 4 My Tambourine Man har inte startat sedan september ifjol. Han har inte vunnit sedan han vann ett treåringslopp på Solvalla under Elitloppshelgen 2018 och det är ju ett tag sedan. Han har varit fin i banjobb och nu är det debut över den korta distansen. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och är han inte alltför ringrostig i sin comeback här så kan han blanda sig i segerstriden så han ska räknas tidigt här.

3 Cemonroc De Coeur är kvick iväg vilket han visade i den senaste starten. Han blåste då till ledningen men det var lång distans och han orkade inte hela vägen så det slutade med en tredjeplats bakom Tyson Dimanche som vann det loppet. Han gäller som spetsfavorit igen och nu är det ett varv kortare distans så skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en seger.

7 S.G.Charpentier gjorde sin senaste start för två månader sedan. Den slutade på bästa vis med seger på Solvalla. Efter den vinsten så har Oscar Berglund tagit över träningen. Han är väl förberedd och han står perfekt inne i loppet och man har siktat mot det här loppet meddelar man från stallet. Spåret är inte det bästa nu så det finns risk att han hamnar illa till från början men löser det sig lite med positionerna på vägen så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

Min Vinnare: 4 My Tambourine Man
Spets efter 500m: 3 Cemonroc De Coeur
Skrällen: 10 Global Wizard
Ranking: A 4,3,7 B 5,10,9,1,2,6 C 8,11,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming