DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Östersund Måndag 6/4

6 April 2020 - 12:44

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Östersund med en Jackpot på 7 miljoner kronor och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-4 på nummer 14 Elsa Mearas som är en tuff märr som kommer ut i en spännande comeback här. I det senaste jobbet var allt bra meddelar man från stallet. Däremot har voltstart har varit ett orosmoln tidigare fast det är fördelaktigt att det inte är någon häst utvändigt om henne så kliver hon iväg i rätt gångart och om hon kan få gå med i en vettig rygg under slutrundan så tror jag hon kan bli svår att stå emot över det långa upploppet här. Barfota runt om nu är en klar fördel för henne. Vinnarodds 6.75 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V64 Tips Östersund Måndag 6/4
V64-1 1,3,6
V64-2 8,9
V64-3 4,7
V64-4 14 Elsa Mearas
V64-5 1,2,4,5,7,8
V64-6 1,2,3,4,6,7,8,11,12

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Östersund Måndag 6/4
DD1: 5,7
DD2: 3,7,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Lupin Håleryd inledde karriären starkt med fem vinster på de sex första starterna ifjol men sedan gick det lite tyngre mot slutet av året. Nu är hon redo för comeback och är hon inte alltför ringrostig så¨tror jag att hon blir att räkna med direkt. Kan Magnus A Djuse som kör hästen servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden här.

3 A Nice Gift S.H. har varit borta från tävlingsbanorna sedan september ifjol men hon har tränat på hela vintern och känns bra även om det kanske behövs något lopp i kroppen för att hitta formen meddelar man från stallet. Hon har inte gått några snabbare farter men hon är rätt kvick iväg så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Global Worthy satt en bit ner i kön innan hon gick till attack i spåren med knappa varvet kvar till mål och via en stark avslutning så var hon först i mål näst senast. Gången efter det så blev det en invändig löpning och en galopp på den sista bortre långsidan. Hon kan få problem med att hålla upp ledningen här men det är inte så många hästar med i fältet så hittar hon bara loss i god tid före mål så kan hon vara med och utmana om en fin placering här.

Min Vinnare: 6 Lupin Håleryd
Spets efter 500m: 3 A Nice Gift S.H.
Skrällen: 5 Miss Hugloveyou
Ranking: A 6,3,1 B 8,5 B 2,4,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Finalizer är väldigt galopplysten och har galopperat i 6 av karriärens 10 starter hittills. Näst senast i slutet av det förra året så startade han i Gävle och då skötte han sig och då travade han utvändigt om den ledande Nimbus Tabac och plockade ner denne till seger den sista biten. Utgångsläget är inte det bästa men om han kan hålla sig till rätt gångart så är motståndet rätt lämpligt så kan Nicklas Westerholm slinka ner i ett vettigt slagläge så är han stark och rejäl och kan bli svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten.

9 Sugar Beans travade en stor del av loppet utvändigt om den ledande Lyckans Quick och tog ner denne in på upploppet men kunde inte stå emot Bone Hard Flash som hade liftat med i rygg så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Med en vettig rygg att gå i under slutrundan här så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen och då är det inte omöjligt att karriärens första seger kommer. Planen nu är att köra någon form av barfota troligen barfota runt om och eventuellt testar man även både jänkarvagn och någon form av skygglappar nu meddelar Daniel Wäjersten vilket kan ha en bra effekt här, vid ytterligare gardering kan 1 Hidden Assets som avslutade godkänt till fjärdeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Youhadmeathello senast vara tänkbar. Kan han hitta loss från innerspåret i god tid före mål så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Finalizer
Spets efter 500m: 7 Anton Bore
Skrällen: 6 Tiara C.D.
Ranking: A 8,9 B 1,6,7,3,4,10,11 C 2,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Sleipner Cup, Försök 6 - Fyraåringslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Bara Blixten kommer med fin form och två raka andraplatser till den här starten. Näst senast så avslutade han positivt men fick aldrig tag i Mjölner Apollo som vann från ledningen. Gången efter det så travade han i ledningen och gjorde det bra men Ulvsåsen var för stark. Han sänkte sitt rekord rejält vid andraplatsen senast och motståndet här ser överkomligt ut så kan Stefan Edin servera honom ett passande lopp så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

4 Langlands Viking har inlett karriären bra med två vinster och en tredjeplats på tre starter hittills. Nu är det årsdebut så formen nu är oviss men kan Lars-Åke Svärdfeldt som kör hästen få till en bra styrning så kan han dyka upp i segerstriden direkt i comebacken här, vid ytterligare gardering kan 1 Myrs Sol som ännu är obesegrad efter två starter vara tänkbar. Motståndet nu är dock lite tuffare och dessutom är det årsdebut så hon behöver nog sänka sitt rekord rejält om hon ska räcka hela vägen till seger så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Bara Blixten
Spets efter 500m: 1 Myrs Sol
Skrällen: 3 Slotts Rigel
Ranking: A 7,4 B 1,9,3,6 C 5,10,2,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 14 Elsa Mearas som är en tuff märr som kommer ut i en spännande comeback här. I det senaste jobbet var allt bra meddelar man från stallet. Däremot har voltstart har varit ett orosmoln tidigare fast det är fördelaktigt att det inte är någon häst utvändigt om henne så kliver hon iväg i rätt gångart och om hon kan få gå med i en vettig rygg under slutrundan så tror jag hon kan bli svår att stå emot över det långa upploppet här. Barfota runt om nu är en klar fördel för henne.

Vid gardering kan 10 Testa Di Cavolo som har lämnat Hans R Strömbergs träning och kommer nu ut i en intressant debut för Nicklas Westerholm vara tänkbar. Han har varit ute i rätt tuffa gäng så raden är lite missvisande så klaffar det med löpningsförloppet så kan han utmana om en framskjuten placering direkt i comebacken här, 7 Showtimejackflower fullföljde klart bra till en delad andraplats bakom Charlock Wiking senast. Han är startsnabb så från springspåret här så tror jag att Ulf Ohlsson har siktet inställt på ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han leda loppet länge.

Min Vinnare: 14 Elsa Mearas
Spets efter 500m: 7 Showtimejackflower
Skrällen: 10 Testa Di Cavolo
Ranking: A 14 B 10,7,8,12,1,3,4,6 C 11,5,13,2,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Ohio U.B. travade större delen av loppet utvändigt om den ledande Dyrgripen innan han satte klorna i ledaren i slutsvängen och tog över ledningen och från den positionen så höll han sedan undan för övriga ekipage till seger. Han kan öppna fort så här finns ledningen inom räckhåll så skulle han få bestämma som han vill i spets så kan det bli en ny seger, 7 Ryjet har inte startat sedan julhelgen så formen nu är oviss. Spår lite långt ut här men om Ingvar Nyberg som kör hästen kan ramla ner i ett vettigt slagläge innan han väljer att sätta in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden här. Barfota runt om nu är ett plus.

8 Knifetown Hall har bra farter i sig när han fungerar men han har inte fått till det på slutet. Uselt läge här över den korta distansen men felfri nu och med lite klaff så kan det vara läge för en fullträff, 2 Shut Up And Dance har haft svårt att sköta sig under vintern men senast så lyckades han hålla ordning på benen och då blev det också seger. Han travade då i ledningen och höll undan till en säker seger. Han är inte att lita på men felfri nu så gör nog Robert Dunder ett försök att svara upp ledningen mot tipsettan och då kan det bli ett uppskruvat tempo på loppet och då kan han göra livet surt för favoriten, 4 Gliding Sun kom med en stark avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av R.M.G. Lady In Red på Leangen senast. Det var första starten sedan september så med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Intressant med Ulf Ohlsson upp från ett trevligt utgångsläge så med ett passande lopp i den främre träffen så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 5 Ohio U.B.
Spets efter 500m: 5 Ohio U.B.
Skrällen: 7 Ryjet
Ranking: A 5,7 B 8,2,4,1 C 3,9,6,12,10,11
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med DubbelCupen, Försök 4 i Meeting 2 - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat nio hästar, 3 Spang Viktor gav ett fint formbesked när han spurtade in till seger i den senaste starten. Kan Björn Karlsson servera honom ett bra lopp här så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten så han ska räknas tidigt här, 12 Norrbo Odin kom med en stark avslutning till seger senast. Tufft läge nu med många hästar att runda men får han lite draghjälp under slutrundan och om ett par hästar gör bort sig så kan han smälla till med en ny seger, 7 Spik Loke gick till attack från långt ner i kön på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så såg han segerfarlig ut in på upploppet men han fick ge sig mot Norrbo Odin den sista biten. Löser det sig med positionerna så kan han få sin revansch här.

2 Optandsfröken är kvick ut så från ett trevligt utgångsläge här är det inte omöjligt att Michael Von Essen provar i ledningen och skulle hon få trolla bort en del av loppet i spets så kan hon ställa till med en rejäl överraskning, 11 Thess Prinsen var ute i nyss nämna lopp som Norrbo Odin vann senast och fullföljde då klart bra till fjärdeplatsen utan att kunna hota om segern. Ingvar Nyberg som får chansen den här gången har lyckats väl med honom tidigare. Han är anmäld barfota runt om nu och blir det den balansen till loppet så är det mycket intressant här.

Min Vinnare: 3 Spang Viktor
Spets efter 500m: 2 Optandsfröken
Skrällen: 11 Thess Prinsen
Ranking: A 3,12,7 B 2,11,6,8,1,4 C 5,9,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:52  Lopp 5 - 7 Horizon du Gers
Trav - Mantorp  - Vinnare
2.75
20:45  AC Milan - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.82
21:00  Levante - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
1.83
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
01:15  Rams - Bears
Amfotboll - NFL - 1 -4,5
1.74
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2
1.72
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.91
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.76
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.76
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 26/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 26/10
Insats: 240 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming