DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Östersund Torsdag 12/3

12 Mars 2020 - 12:44

Torsdagen bjuder på V64 tävlingar ifrån Östersund med en Jackpot på 4,5 miljoner kronor och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 3 Macelleria som utvecklades på ett härligt vis när han kom i Robert Berghs träning och tog flera V75 segrar under fjolåret. Nu handlar det om årsdebut men Robert Bergh brukar ha sina hästar väl förberedda när de kommer ut till start och i ett litet fält här så tror jag han kan få ta över ledningen av nummer 2 Cobourg Hanover i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.30 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Östersund Torsdag 12/3
V64-1 3 Macelleria
V64-2 1,6,7,9,10,12,13,15
V64-3 1,2,3,7,9
V64-4 3,11
V64-5 6,10,11
V64-6 2,3,14

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Östersund Torsdag 12/3
DD1: 10,11
DD2: 2,3,14

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Macelleria som utvecklades på ett härligt vis när han kom i Robert Berghs träning och tog flera V75 segrar under fjolåret. Nu handlar det om årsdebut men Robert Bergh brukar ha sina hästar väl förberedda när de kommer ut till start och i ett litet fält här så tror jag han kan få ta över ledningen av nummer 2 Cobourg Hanover i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 4 Ippon Futura som avslutade bra i skymundan senast men han slutade ändå oplacerad i ett V75 lopp på Bergsåker som vanns av Religious. Gången innan det så satt han i tredje invändigt och när luckan kom i sista sväng så spurtade han strålande in till seger. Får han sitt lopp i ryggar fram till upploppet så har han en vass avslutning att ta till och kan då bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud, 2 Cobourg Hanover är startsnabb och tar nog hand om ledningen inledningsvis men där vill man att hästen ska få ett rygglopp så då tror jag att Emilia Leo släpper till min spik och då kan han kanske lifta med till en bra placering men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 3 Macelleria
Spets efter 500m: 3 Macelleria
Skrällen: 5 Jeppas Picasso
Ranking: A 3 B 4,2,5 C 7,1,6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 15 Klack Pansar har årsdebuten avklarad. Den slutade på bästa vis när han attackerade från kön och tog över ledningen in i slutsvängen och från den positionen så höll han undan till en ohotad seger. Här har han springspår på den andra tilläggsvolten så med en lyckad start här så borde han kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och kan han få en del draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 13 Tangen Töff har lämnat Jan Roar Mjölneröds träning och kommer nu ut i en intressant debut för Robert Bergh. Han har inte visat något extra och gick segerlös ifjol men miljöombytet kanske kan få honom att tända till så ställer inte fjärdespåret i volten till med problem här så kan han bli att räkna med direkt i årsdebuten här.

7 Ylva Li Karma gick bra efter startgalopp och nådde fjärdeplatsen i samma lopp som tipsettan vann senast. Gången innan det så travade hon i ledningen och höll starkt till en delad seger med Månodin A.M. Här har hon springspår på tillägg och det är lite osäkert hur fort hon kan öppna men om hon kan slinka ner i en fin position så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt, 1 Rote Lin har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara förbättrad till den här starten. Här står hon ensam på start så här blir det ledningen om hon kan kliva iväg i rätt gångart och från den positionen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 15 Klack Pansar
Spets efter 500m: 1 Rote Lin
Skrällen: 12 Knallhatten
Ranking: A 15,13 B 7,1,10,9,6,12 C 8,3,5,14,11,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Moonrise har blivit kastrerad för inte så länge sedan och har blivit klart förbättrad. Han gjorde det bra vid seger näst senast men var sämre gången efter det. Han är inte snabb från start utan han är mer stark och vill ha ett jämnt tempo så kan Jan Roar Tröan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet. Att han kan tävla med körspö nu är en fördel för den här norska gästen, 2 Dyrgripen var inte bra i sin senaste start när han travade i ledningen och var slagen tidigt. Nu har han inte startat på länge och kommer ut i årsdebut här men han är kvick iväg och med spetsläge här så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt i comebacken här.

3 Florentin gick bra efter galopp som trea i ett lopp som vanns av Moonrise senast. Han har inlett karriären bra med tre segrar på åtta starter. Sist han gästade Östersund i maj ifjol så slutade det med ett galoppmisslyckande men felfri nu så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och han kan då vara med och utmana om en framskjuten placering igen, 9 G.K.Abstrakt har inte fungerat och har galopperat i de två senaste starterna. Löser det sig med positionerna och om Rikard N Skoglunds styrning kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan han duga en bit mot det här gänget, 1 Cobbys Yourah kommer ut i årsdebut nu så formen är oviss men utgångsläget är bra och med en fin resa på innerspår och en lucka till slut så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 7 Moonrise
Spets efter 500m: 2 Dyrgripen
Skrällen: 9 G.K.Abstrakt
Ranking: A 7 B 2,3,9,1 C 8,4,10,5,6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 11 Payet har ägnat sig åt galopp i de två senaste starterna men innan det så var han duktig vid seger. Nu kommer han ut efter ett par månaders vila och felfri nu så tror jag att Robert Bergh söker sig framåt när tillfälle ges och då kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

3 Federico har ännu ingen seger efter 14 starter. Han har dock visat gryende form på slutet när han blivit tvåa och trea i sina två senaste lopp. Nu blir det debut på svensk mark och kan Jomar Blekkan servera honom ett bra lopp i den främre träffen så kan det vara läge för en efterlängtad seger, vid ytterligare gardering kan 9 O.P.'s Fantastic som gick rätt bra som tvåa bakom en överlägsen Kairos Forte senast vara tänkbar. Han vinner inte direkt ihjäl sig vilket en seger efter nio starter visar men kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Payet
Spets efter 500m: 1 Bossa Nova Baby
Skrällen: 12 Eclair Sisu
Ranking: A 11,3 B 9,12,4,8 C 1,2,6,5
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Real Masterpiece var utan chans och galopperade bort sig med 400 meter kvar av loppet senast. Han har pausat i en månad efter det men med ett lopp i kroppen efter lång frånvaro kan han vara förbättrad till den här starten och felfri nu så är han stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan och då kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

11 Chef Superb hade två raka segrar inför den senaste starten. Han släppte då ifrån sig ledningen med varvet kvar och fullföljde sedan klart godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Robin G.T. Tråkigt läge här men kan Jomar Blekkan som kör hästen få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan det räcka långt här så han är intressant till en låg procent på spelet.

6 Denali fick ett bra lopp i andra utvändigt i ett V75 lopp på Bergsåker men han kroknade tidigt och slutade sist av de felfria hästarna då. Innan det så hade han gjort flera bra prestationer så kan Magnus A Djuse få till en bra styrning här så kan han blanda sig i segerstriden igen, 4 Hulk Boko har en del anhängare. Han inledde bra med två raka segrar när han kom till Nicklas Westerholms träning men därefter har han gått segerlös i elva raka lopp och jag tror inte att det blir någon vinst ikväll heller så han rankas ner en bit.

Min Vinnare: 10 Real Masterpiece
Spets efter 500m: 2 Wilshere
Skrällen: 11 Chef Superb
Ranking: A 10,11 B 6,4,13,12,2,9,8,14,5 C 1,3,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Guldtopp var mycket bra när han kom loss från vinnarhålet och avgjorde sedan i säker stil i ett V75 lopp i början av året. Får han sitt lopp i ryggar så är han riktigt vass om han bara får spara sin speed till sista halvvarvet. Han har inte startat på ett tag nu och det är möjligt att han behöver loppet men jag tror han kommer att göra ett bra lopp här sen återstår det att se hur långt det räcker.

14 Don Viking gjorde det mycket bra vid vinsten näst senast. Det följde han upp med att galoppera i ett V75 lopp senast. Felfri nu så är han stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand och då kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här, 3 Nordby Fröy har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara ännu vassare till den här starten. Så sent som i söndags på Umåker så fick han ett bra lopp i tredje utvändigt innan han vreds ut till attack på upploppet och han gick sedan en stark avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Guli Roy. Kan Rickard N Skoglund servera honom en fin löpning så fäller han många hästar till slut så han kan vara långt framme igen.

Min Vinnare: 2 Guldtopp
Spets efter 500m: 1 Linda Kavat
Skrällen: 3 Nordby Fröy
Ranking: A 2 B 14,3,11,1,9,8,6,12 C 4,10,5,7,13
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 1
2.30
19:00  IFK Norrköping - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.14
19:52  Lopp 5 - 7 Horizon du Gers
Trav - Mantorp  - Vinnare
2.75
20:45  AC Milan - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.82
21:00  Levante - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
1.83
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
01:15  Rams - Bears
Amfotboll - NFL - 1 -4,5
1.74
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2
1.72
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.91
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.76
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.76
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 26/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 26/10
Insats: 240 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming