DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Rättvik 7/5

7 Maj 2021 - 13:57

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt från Rättvik. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, 10 Mo Sjur i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Rättvik Fredag 7/5
V64-1 11,14,15
V64-2 2,3,4,5,7,9
V64-3 2,5,11
V64-4 10 Mo Sjur
V64-5 1,2,11,13
V64-6 4,5,6

648 rader x 1 = 648 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Rättvik Fredag 7/5
DD1: 1,2,11,13
DD2: 4,6

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
11 Parker är en lovande fyraåring som startat året och sin karriär på absolut bästa sätt. Man har fyra raka segrar på lika många starter vilket är imponerande. Detta är en stark och snabb individ som tål att göra en del själv i loppet, vilket gör att spåret inte är lika dåligt som för en häst som är beroende av tätkänning. I den senaste starten såg man läcker och stabil ut i sin nya balans. Dock är man startfältets minst rutinerade häst och har trots sina segrar två galopper på kontot. När man är streckad på 68% vill jag försöka fälla. Kommer plocka med tre hästar på systemet även om segerchansen är bra för 11 Parker.

Skrällen är 15 Capital Gain C.C. I årsdebuten för två starter sedan fick han inte chansen i på upploppet och gick imål med sparade krafter. I den senaste starten var han ute och mötte hårt motstånd i kungapokalens uttagningslopp. Nu är man tillbaka igen och möter lämpligare motstånd och även om storfavoriten Parker har övertygat med fem raka segrar så är Capital Gain en bra utmanare med hårdhet från både uttagningslopp i kungapokalen och kriteriet. Till 7% är Capital Gain C.C. en intressant skräll i loppet.

Plockar även med 14 Pelas Orthos på systemet. Ikväll får man Örjan Kihlström i vagnen för första gången, dessutom är det anmält barfota runt om och amerikansk vagn, vilket är intressant. När man försöker fälla favoriten känns detta som en given utmanare.

Min Vinnare: 11 Parker
Spets efter 500m: 11 Parker
Skrällen: 15 Capital Gain C.C.
Ranking: A 11 B 15,14,12,13,4,5,10,2 C 9,1,8,3,7

V64-2 2140m auto
5 Swisha gör ikväll debut för sin nya tränare Jörgen Westholm. Detta är ett fyraårigt sto som tidigare var hos Markus B Svedberg, där visade Swisha att hon kan öppna från start. Trots sin unga ålder känns hon allround och går från olika positioner. Men ikväll är det aviserat barfota tur om och dessutom amerikansk vagn för första gången vilket tyder på laddning från start och i min bok leder hon loppet efter en bit. Därifrån är man sen hästen att slå för övriga. Förstahäst.

4 A Whispering Angel är en annan som kan öppna bra från start och har ikväll fått ett intressant utgångsläge. Frågan är bara hur kusken Olle Wäjersten lägger upp taktiken när man får press utvändigt i starten? A Whispering Angel är under fin utveckling och går framåt lite hela tiden för varje start. I den senaste starten fick man ett tufft lopp och nu är med över en månad paus gör att formen är något svårbedömd. Men väljer man att svara upp från start kommer loppet öppna upp sig.

Skrällen är 3 Curie som nu fått två lopp i kroppen, vilket borde göra gott för formkurvan. I den senaste starten satt man även fast med sparade krafter över mållinjen. Krafter hon kan ha god användning för ikväll. Hon har även fått ett bra utgångsläge och är garanterad ett fint lopp. Till endast 4% är man skrällen för mig.

Min Vinnare: 5 Swisha
Spets efter 500m: 5 Swisha / 4 A Whispering Angel
Skrällen: 3 Curie
Ranking: A 5 B 4,3,9,2,7,1,11,8 C 6,10,12

V64-3 1640m auto
2 Illfindmywayhome är den stora favoriten i loppet. Dock är detta en sexåring som är lite svår att räkna på. I den senaste starten på V75 var Illfindmywayhome inte helt harmonisk men genomförde loppet ändå godkänt som trea. Kapacitetsmässigt är man överlägen kvällens startfält och från perfekt utgångsläge över kort distans ser även uppgiften lämplig ut. Det är även anmält barfota runt om och amerikansk vagn för första gången, faller ändringarna väl ut blir Daniel Redén som själv sitter i vagnen svårstoppad med sin uppsittning. Men med intrycket från senast på näthinnan och spelad till över 60% så kan jag inte gå på honom rakt ut.

5 B.G.Pastor Jonte kommer från två bra prestationer på kontot. För två starter sedan vann man säkert via en bra avslutning ute i spåren. Även senast stod man för en vass avslutning med då räckte till en fjärdeplats. Ikväll har man fått ett betydligt bättre utgångsläge och med en formkurva som pekar uppåt ska man tas på allvar. B.G.Pastor Jonte besitter en tung slutspurt som kommer fälla många. Streckas.

Skrällen är 11 Walk Out. Visst bakspår över 1640m är inte det bästa, men skulle det bli tempo på loppet gynnar de Pekka Korpis sjuåring. I den senaste starten visade man att formen är bra när man blev trea i comebacken i sulkyn, man fastnade i rygg på ledaren och gick imål med obrukade krafter. Dessförinnan hade man gjort två raka starter i monté. Farten finns att utmana om det skulle klaffa med positionerna längs vägen och till endast 2% är man en kantboll i omgången som jag vill nämna.

Min Vinnare: 2 Illfindmywayhome
Spets efter 500m: 2 Illfindmywayhome
Skrällen: 11 Walk Out
Ranking: A 2 B 5,11,1,8,3,4 C 9,7,10,6

V64-4 2140m volt
Detta är en öppen avdelning på förhand, men jag har en idé i loppet och tänker spika mig ur ett annars sträck krävande lopp. 10 Mo Sjur gjorde debut för sin tränare Joakim Elfving i den senaste starten. Då hade man inte startat sedan den 11 november. Men Mo Sjur visade inget prov på ringrost och var väl förberedd inför uppgiften. Man gick utvändigt om ledaren tills ca900m kvar till mål, då satte man in stöten och koppla grepp om ledaren och vann sen enkelt. Under förra året kvalade man in till norsk kallblodsderbyt vilket säger en del om hans talang. Nu med en genomkörare i kroppen lär Mo Sjur knappast vara sämre till dagens start. Löser det sig bara från bakspåret på tillägg är detta bästa hästen i fältet och ska i min bok ha goda segerchanser. Jag tar ställning och spikar till 23%.

Motbud
7 Stjerne Tore gjorde comeback i den senaste starten efter tre månaders uppehåll. Man hade då en hel del otur i loppet men avslutade klart godkänt, Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad något och skulle man ha bättre tur med positionen ikväll är man inte oäven för att göra upp om segern. Givet streck för den som garderar.

Nämner även 4 Vimse Lars som fick ge sig sista biten från ledningen i den senaste starten. Gången före vann med övertygande med krafter orsakade. Vid båda tillfällena var det Ulf Ohlsson som körde men ikväll blir det Jimmy Jonsson. Vilket ses som ett minus i min bok. Även om Jimmy också är skicklig på att köra häst, så spelar Ulf i en helt annan liga.

Min Vinnare: 10 Mo Sjur
Spets efter 500m: 4 Vimse Lars
Skrällen:
Ranking: A 10 B 7,4,8,12,13,9,3,11 C 6,5,2,14,1

V64-5 2640m volt
2 Ottens Hero kommer från en bra prestation när man avslutade sista 800m på 11,6 från kön. Med en formkurva som pekar uppåt ska det bli spännande att se vad man kan göra från detta utgångsläge. Jag är inne på att man kommer kunna ta sig till ledningen och även om man fick ge sig ifrån den positionen för två starter sedan kommer man leda loppet länge ikväll. Kanske får man revansch nu när formen är bra. Fröstahäst.

11 Morotai Degato har varit ute i tuffa sammanhang på slutet. För två starter sedan imponerade man tog en V75 seger. Efter det fick man välbehövlig vila och har ni inför dagens start fått en genomkörare i kroppen. Till dagens start ska formen vara förbättrad och skulle det inte strula allt för mycket ifrån dubbla tillägg är man en given utmanare om segern.

13 Matadoren Eme står också med dubbla tillägg ikväll. Detta är en femåring som vunnit två av tre starter man gjort för Tomas Pettersson och formen är verkligen på topp. Ikväll skulle man kunna få det rätta loppet att smyga med i ryggar för att sen avsluta rappt. Till 10% betalar jag för honom.
Nämner också 1 Santos de Castella som är en kapabel häst som inte riktigt fick allt att stämma under förra säsongen. För två starter sedan gjorde man årsdebut och comeback, det loppet genomförde man på bästa sätt när man vann från ledningen på 1.14 sista 1000m. I den senaste starten blev det galopp i första sväng. Skulle man trava hela loppet ikväll kan man både utmana om ledningen från start men också om segern tillslut. Streckas.

Min Vinnare: 2 Ottens Hero
Spets efter 500m: 2 Ottens Hero
Skrällen: 13 Matadoren Eme
Ranking: A 2,11 B 13,1,3,5,6,10 C 7,4,12,8

V64-6 1640m auto
Vi avslutar omgången med ett lopp som håller hög klass.

Vi får bland annat se 4 Disco Volante som vi vet besitter hög kapacitet även om man i den senaste starten fick ge sig från ledningen i ett lopp där Whoś Who vann före Very Kronons. Ikväll är det kort distans vilket är en fördel och vi vet att denna åttaåring är ruskigt snabb från start. Väl i ledningen kommer man bli svårslagen. Förstahäst.

Men 6 Missle Hill kommer ge Disco Volante en match. Missle Hill gjorde årsdebut på Solvalla i den senaste starten, då fick man gå ett lopp utvänsdingt om Milliondollarrhyme som var mycket bra för dagen och man fick nöja sig med en tapper andraplats. Det troliga är att man inte tar sig förbi Disco från start och att man troligtvis kommer få göra jobbet utvändigt igen. Men denna sexåringen från Daniel Redén besitter kapacitet för att vinna även från den positionen. Missle Hill har tidigare gjort en start på Rättvik och det blev seger då. Givet streck på min kupong.

Måste även betala för Dalarnas och kanske hela Sveriges krälekshäst, 5 On Track Piraten. Visst har man haft svårt att utmana de allra bästa på slutet men formen är det inget fel på inför kvällens start och när man dessutom tänker rycka samtliga skor på hemmabanan för första gången på över ett år, då kan jag inte nonchalera honom till 15%.

Min Vinnare: 4 Disco Volante
Spets efter 500m: 4 Disco Volante
Skrällen: 5 On Track Piraten
Ranking: A 4,6 B 5,7,9 C 2,10,8,11,3,1

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
20:45  West Bromwich - Preston
Fotboll - The Championship - 1
1.64
21:51  Lopp 10 - 12 Charming Krono
Trav - Solvalla  - Vinnare
4.00
04:00  Colorado - Boston
Ishockey - NHL - 1
1.884
19:00  Djurgården - Linköping
Ishockey - SHL - 1 (moneyline)
1.80
22:00  Ecuador - Brasilien
Fotboll - VM-kval - 1X
1.65
21:00  Valladolid - Gijon
Fotboll - La Liga 2 - Under 2,5 mål
1.81
02:00  Witt - Rowe
Annat - UFC - Witt vinnare
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 1050 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 200 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Torsdag 27/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming