DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Rättvik Fredag 1/5

1 Maj 2020 - 12:16

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Rättvik. Det är en Jackpot på 7 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 4 Missle Hill som drog direkt till ledningen i sin årsdebut och såg löpglad ut hela vägen och vann på ett mycket bra vis. Han har på åtta starter för Daniel Redén ännu inte varit sämre än trea. Med lopp i kroppen nu så tror jag på en minst lika bra insats som senast. Här tror jag han sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets så blir han svårslagen. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna det här loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.20 hos bet365

Min andra spik kommer i V64-4 på nummer 3 Milligan's School som Stefan Melander låg lågt med senast när han menade att han behövde loppet. Det blev också ett defensivt upplägg då och han pressades inte nämnvärt så med det loppet i kroppen nu så är en bättre insats att vänta här. Läget är bra och motståndet är passande och här tror jag att Ulf Eriksson skickar hästen till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad här. Vinnarodds 2.50 hos bet365

V64 Tips Rättvik Fredag 1/5
V64-1 1,2,3,4,7,9,11
V64-2 4 Missle Hill
V64-3 2,4,5,7,10,11,13
V64-4 3 Milligan's School
V64-5 6,8,12,14
V64-6 3,7,9

588 rader x 1 = 588 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Rättvik Fredag 1/5
DD1: 6 Ninepoints Yankee
DD2: 3,7,9

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 1 Gaz Oil var grymt bra senast. Han gick då i tredjespår sista 1400 meterna men höll ändå starkt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Crevisse. Intressant utgångsläge nu men han är väl ingen snabbstartare fast det är bara två motståndare på startvolten så Jörgen Westholm kanske kan få ta över ledningen i ett andra skede och kommer han till spets efter en bit här så kan han blanda sig i segerstriden.

9 Francky Des Molles har gjort tre starter för Fredrik Wallin och har gjort det okej utan att det har räckt till någon seger. Senast så blev han över i tredjespår och galopperade sedan med 800 meter kvar av loppet men han ställde sig och kom tillbaka bra och räddade fjärdeplatsen i ett lopp som Miss Brilliance vann. Från springspår nu med Carl Johan Jepson här så kan han med en lyckad start kanske ramla ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här. Barfota runt om och hybridvagn nu är intressanta ändringar mot senast.

11 Quarcio Ducal är en knepig typ som har svårt att sköta sig. Dåligt läge här men han är ändå inte så snabb iväg och kan Björn Goop se till att hålla honom i rätt gångart så är han stark och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Enge Eros gjorde det bra när han avgjorde till seger för tre starter sedan. Gången efter det travade han i ledningen men fick ge sig och han slutade då fyra bakom Quickatore som vann det loppet. Senast så gjorde han bort sig med en startgalopp så han är inte att lita på men felfri här så kan han vara långt framme.

7 Lansky var jämn och säker under fjolåret. Nu kommer han ut i årsdebut och får Örjan Kihlström i vagnen. Fjärdespåret i volten är ju inte det bästa men ställer inte det till med problem här så har han gott kunnande och då kan han bli farlig direkt i comebacken.

Min Vinnare: 1 Gaz Oil
Spets efter 500m: 1 Gaz Oil
Skrällen: 3 Orlanda G.M.
Ranking: A 1,9 B 11,4,7,2,3 C 14,12,6,5,10,15,13,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Åke Sundberg 1928 segrar - Marknadsprinter över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Missle Hill som drog direkt till ledningen i sin årsdebut och såg löpglad ut hela vägen och vann på ett mycket bra vis. Han har på åtta starter för Daniel Redén ännu inte varit sämre än trea. Med lopp i kroppen nu så tror jag på en minst lika bra insats som senast. Här tror jag han sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets så blir han svårslagen. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna det här loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Motbudet är nummer 7 Maxus som galopperade i årsdebuten. Gången efter det så avslutade han starkt men han fick aldrig tag i Attraversiamo så han fick nöja sig med andraplatsen. Spår långt ut på vingen här men kommer Carl Johan Jepson ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när han väljer att sätta in attacken.

3 Antonio Tabac debuterade i ny regi för Jörgen Westholm senast. Efter en tidig galopp då kom han tillbaka och avslutade starkt som fyra i ett lopp som vanns av Jeppas Picasso. Han möter nu riktigt bra hästar och han kan knappast nå önskepositionen ledningen men får han gå med i en vettig rygg och spara spurten till upploppet så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Missle Hill
Spets efter 500m: 4 Missle Hill
Skrällen: 3 Antonio Tabac
Ranking: A 4 B 7,3,2,5 C 8,6,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 7 i Meeting 2 över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 2 Moepilen hade två raka segrar innan han fick vandra en stor del av loppet utvändigt om ledaren och gjorde det bra som tvåa i ett lopp som vanns av Tangen Töff näst senast. Gången efter det så fick han återigen göra en del grovjobb utvändigt om Tangen Töff som vann från spets och han orkade inte riktigt och kom i mål som fyra. Nu har han ett bra läge så här tror jag att Ulf Ohlsson kan köra sig till spets i en tidig del av loppet och över den korta distansen här så kan han då bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt.

7 Ängspilen vann en lätt seger i monté senast. För tre starter sedan segrade han i ett sulkylopp efter att ha kommit till spets. Kan Rikard N Skoglund som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt.

13 Orvar Mollyn gick en bra avslutning till seger näst senast. Gången efter det galopperade han i början av loppet men han kom tillbaka starkt och levererade en mycket vass avslutning i vida spår men han fick aldrig tag i Lill Maria som vann det loppet så det slutade med en andraplats. Tråkigt utgångsläge nu och det kan strula på vägen här men löser det sig med positionerna så är han stark den sista biten och kan då duga en bit mot det här motståndet.

4 Nordby Elde har man inte varit helt nöjda med på slutet. Olle Alsén meddelar att han var inne på Gävletravet i lördags och körde i 38 tempo i 3000 meter och då kändes han väldigt fin. Troligen ett halv- eller helstängt huvudlag istället för öppet nu när det är kort distans och får han ett passande lopp i den främre träffen så kan han vara långt framme.

10 Aas Balder gjorde det bra vid vinsten näst senast. Gången efter det så spurtade han vasst från kön och då räckte det till tredjeplatsen bakom Bol Brage. Björn Goop upp för första gången är intressant och blir inte femtespåret i volten ett problem här så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 2 Moepilen
Spets efter 500m: 2 Moepilen
Skrällen: 4 Nordby Elde
Ranking: A 2,7,13 B 4,10,11,5,6,1,9 C 14,15,8,3,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Åke Sundberg 1928 segrar - Marknadsprinter över 1640 meter och jag har spikat nummer 3 Milligan's School som Stefan Melander låg lågt med senast när han menade att han behövde loppet. Det blev också ett defensivt upplägg då och han pressades inte nämnvärt så med det loppet i kroppen nu så är en bättre insats att vänta här. Läget är bra och motståndet är passande och här tror jag att Ulf Eriksson skickar hästen till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad här. Blir det inte ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Motbudet är nummer 1 Dreammoko som har ett par lopp i kroppen. Han fick ett lopp i rygg på den ledande Son Of God senast och fick aldrig någon lucka och kom i mål som trea bakom Next Direction som var starkast från dödens. Lyckas Björn Goop hålla upp ledningen här så stiger hans chanser men blir det inte spets så kan han ändå få ett bra lopp i den främre träffen och då kan han vara långt framme på nytt.

6 Canari Match har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen så kan han vara vassare nu. Hittar Örjan Kihlström ner i en bra position innan han sätter in attacken så kan han duga en bit mot det här motståndet men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 3 Milligan's School
Spets efter 500m: 3 Milligan's School
Skrällen: 8 Baron Gift
Ranking: A 3 B 1,6,8,2 C 4,7,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Rättviksbagarns lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Ninepoints Yankee har gjort tre riktigt bra lopp sedan han kom i träning hos Hans R Strömberg. I årsdebuten spurtade han vasst men han fick aldrig tag i Otroligosåfin så det slutade med en andraplats. Gången efter det så satt han fast med sparade krafter och senast vann han väldigt enkelt från spets. Med en lyckad start från ensam på springspår så tror jag att Kaj Widell kan nå ledningen och kommer han till spets smärtfritt så blir han inte helt lätt att plocka ner så han ska räknas tidigt.

8 Royal T.N. har gjort bra prestationer en längre tid mot tuffare motstånd än detta. Senast så fick han släppa ifrån sig ledningen med varvet kvar till mål och sedan så gick han ut först i andraspår på den sista bortre långsidan och höll klart bra till tredjeplatsen bakom Indy D. som drog det längsta strået då. Kan Rikard N Skoglund servera honom ett passande lopp så har han en vass avslutning att ta till och då kan han blanda sig i segerstriden.

14 Fleet Admiral är en jättefin häst som gick riktigt bra inledningsvis efter flytten från USA. Han tappade dock stilen mot slutet av säsongen. Han har nu tränat på bra i vinter och han besitter gott kunnande så klaffar det med positionerna från ett chansartat utgångsläge här så kan han bli att räkna med direkt i comebacken.

12 Euskara har varit nere i Frankrike och tävlat där hon har gjort det bra i monté. Hon gick jobb inne på banan förra veckan där hon kändes stark och fin meddelar man från stallet. Hon är mer stark än snabb så den långa distansen är ett plus. Hon är dock långsam ut men om hon kan hitta ner i en vettig position från springspåret här så kan hon bli farlig när Carl Johan Jepson väljer att sätta in attacken.

Min Vinnare: 6 Ninepoints Yankee
Spets efter 500m: 6 Ninepoints Yankee
Skrällen: 1 Fidji Rags
Ranking: A 6 B 8,14,12,1,2,3,11,9,7 C 13,15,10,4
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Falcon Am har gjort tre bra lopp i år där det två senaste har slutat med seger. Han plockade ner sitt motstånd från dödens näst senast. Gången efter det så tog han över ledningen efter ett drygt halvvarv och han vann sedan lätt från den positionen. Kan Örjan Kihlström hitta en bra rygg att gå i och om han kan få lite draghjälp under slutvarvet så är han stark den sista biten och då kan han blanda sig i segerstriden igen.

7 Tayson Bi avslutade starkt från kön men tappade stilen och galopperade på upploppet och det var en fin placering som försvann i det läget i årsdebuten näst senast. Gången efter det så satt han i tredje utvändigt innan han vreds på till attack på den sista bortre långsidan och när sedan den ledande NoLimitJimMit galopperade i slutsvängen så tog han över ledningen och han stack sedan undan till en klar seger. Björn Goop satt i sulkyn vid vinsten senast och han får förtroendet igen och det är inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här men han är inte beroende av att trava i spets för att ha segerchans.

3 Aramis Amok kom med en stark avslutning och var inte så långt ifrån segern i ett lopp som Falcon Am vann från dödens senast. Trevligt utgångsläge här och med en fin resa i den främre träffen så kan han vara med och utmana om framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 9 Falcon Am
Spets efter 500m: 7 Tayson Bi
Skrällen: 3 Aramis Amok
Ranking: A 9 B 7,3,5,12,1,2,8 C 11,10,4,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming