DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Rättvik Måndag 20/7

20 Juli 2020 - 12:53

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Rättvik. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 12 Vidivici C.C. i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Rättvik Måndag 20/7
V64-1 3,6,11,12,13 
V64-2 5,10
V64-3 4,5
V64-4 12 Vidivici C.C.
V64-5 1,2,3,8,9
V64-6 1,5,7,9,12,13

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Rättvik Måndag 20/7
DD1: 1,9
DD2: 7,9,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS RÄTTVIK MÅNDAG 20 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 12 Short Circuit tävlade barfota runt om för första gången och det gav en rejäl förbättring mot tidigare när han spurtade ner sitt motstånd till seger senast. Utgångsläget den här gången med bakspår på tilläggsvolten är besvärligt men hittar Kajsa Frick en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Det är anmält barfota runt om igen.

3 Matamoros är segerlös efter sex starter hittills. Han har inte startat sedan början på året och han har varit struken inför en tilltänkt start i slutet av juni för korsförlamning. Han rapporteras träna bra och vid en lyckad start här så tror jag att Magnus A Djuse som får chansen för första gången nu kan hitta till ledningen i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Första gången barfota runt om nu kan ge en extra växel.

6 Joyness kommer till den här starten med fin form. I den senaste starten så fick han en invändig löpning innan han hittade loss på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så fångade han in sitt motstånd till seger kort före mål. Det var ett billigt lopp men med en liknande avslutning här så kan han hon duga en en bit mot det här gänget också om inte innerspåret på tilläggsvolten blir en fälla.

11 Livi Nationality blev hängandes i spåren senast så den starten kan vi glömma. Nu har han springspår på tilläggsvolten här så kan Björn Persson som sitter i vagnen komma iväg bra och om han kan slinka ner i en vettig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 12 Short Circuit
Spets efter 500m: 3 Matamoros
Skrällen: 13 Vrål Harry
Ranking: A 12,3 B 6,11,13,2,10,14,7 C 1,8,9,4

V64-2
Ett K150 - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 10 Anna Mauds Lassie kommer till den här starten med fin form. Näst senast så kom hon med en stark avslutning och då plockade hon ner den ledande Duke Blair Atholl till seger kort före mål. Gången efter det fick hon vandra en stor del av loppet i andraspår utan rygg och hon gjorde det bra men åt Recall Rivner som avgjorde från rygg på ledaren fanns inget att göra så hon fick nöja sig med andrapriset. Nu blir det eventuellt barfota runt om för första gången och hittar Niclas Hammarström som finns i vagnen en bra väg med henne så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

5 Recall Rivner fick en drömresa senast i rygg på den ledande Coco Loco Razz och när hon sedan tog sig loss på upploppet så avgjorde hon väldigt enkelt till seger. Gången innan det så gjorde hon bort sig med en tidig galopp. Felfri nu och om Victor Lyck som finns i vagnen kan hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt.

Vid ytterligare gardering kan 1 S.G.'s Accenta som har galopperat bort sig i sina senaste starter vara tänkbar. Hon har tävlat barfota runt om då men nu ska hon tävla med skor vilket gör henne mer stabil. Utgångsläget är ingen fördel för hon kan knappast hålla upp ledningen men sköter hon sig och om det löser sig med positionerna så kan hon duga en bit mot det här motståndet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Anna Mauds Lassie
Spets efter 500m: 6 Mogas Cassandra
Skrällen: 3 Titania I.S.
Ranking: A 10,5 B 1,3,6,7,12 C 2,8,4,9,11

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 5 Son Of God startade senast i ett lopp på Solvalla under Elitloppshelgen i slutet av maj. Han satt då i tredje utvändigt och kunde inte ta något i en snabb avslutning så han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Stepping Spaceboy. Nu har han haft en träningsperiod och han känns bra i jobben så han är väl förberedd inför sin comeback meddelar man från stallet. Han är väldigt startsnabb och gäller som spetsfavorit här. Skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan han rinna undan till en seger.

4 GlobalSatisfaction gjorde sitt senaste framträdande i Gulddivisionen i september 2018 och det är ju ett tag sedan. Han var ute i ett kvallopp i maj och han skötte sig fint i kvalet då. Sedan skulle han ha startat en gång efter det i mitten på juni fast då fick han en hovböld och blev struken. Formen nu är oviss även om Timo Nurmos säkert har förberett honom väl inför comebacken och får han en passande löpning så kan han duga direkt i återkomsten.

I övrigt kan 6 Super Zantos som är härdad mot tufft motstånd vara tänkbar. Han var lite seg i den senaste starten och slutade oplacerad i ett stayerlopp som vanns av Euskara. Han har inte vunnit sedan februari men han är en härlig kämpe och får han en fin resa i det här lilla fältet så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Son Of God
Spets efter 500m: 5 Son Of God
Skrällen: 6 Super Zantos
Ranking: A 5,4 B 6,2,3,7,1

V64-4
Ett Montélopp över 2140 meter. Jag har spikat 12 Vidivici C.C. som årsdebuterade med en bra insats då han gick starkt efter galopp och kom in som femma bakom Sign Me Up Too som vann det loppet näst senast. Gången efter det så var han ute i ett stayerlopp i montédisciplinen på Lindesberg. Han gick då i rejäl närkamp med Digital Promise på upploppet men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Jonathan Carre är vass i sadeln och får han ett passande lopp så tror jag han blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 4 Volcan d'Inverne som är bättre än raden vara tänkbar. Han gjorde bort sig med galopp efter 400 meter senast. Han var duktig vid vinsten i montédisciplinen för fyra starter sedan. Vid en lyckad start från fjärdespåret i volten här så kan det kanske bli tidig ledning om Emilia Leo som finns på ryggen kan komma iväg bra. Skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

13 Börge har galopperat i de två senaste loppen. Han kom tillbaka positivt och spurtade in som trea långt bakom en överlägsen Valter L.P.C. näst senast. Felfri nu så har han bra farter i sig och han har gjort många bra lopp under sadel tidigare. Man åker långt för det här loppet och det gör man såklart med förhoppningar så kan Sofia Adolfsson som styr hästen här få till en bra styrning så kan det räcka en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Vidivici C.C.
Spets efter 500m: 4 Volcan d'Inverne
Skrällen: 7 Sugar Daddy
Ranking: A 12 B 4,13,7,3,6,8 C 10,1,11,2,9,5

V64-5
Ett K150 lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Knifetown Hall debuterade i ny regi för Jörgen Westholm senast. Han tryckte då till och fick ta över ledningen ut på slutrundan och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men han åkte dit i det sista steget när Artico Zack slog av honom precis på linjen så han fick nöja sig med andraplatsen. Det var första starten sedan april så med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Med rätt resa här så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

1 Listas Alice trummade på till en ohotad seger från ledningen för tre starter sedan. Senast fick hon inte riktigt fritt och kom i mål med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Barley Sugar från ledningen. Intressant utgångsläge nu och löser det sig med positionerna så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

8 No Regrets Trot vann i ohotad stil från ledningen näst senast. Nu har han inte startat sedan februari så formen är svårbedömd. Han är annars väldigt snabb den första biten så trots ett spår långt ut på vingen så kanske han kan komma till spets här. Skulle ledningen nås utan att han slipper att ödsla alltför mycket krafter så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Super Class C.H. hakade på rätt så bra som trea i E3- Consolation där No Doubt vann senast. Han är vassare på sprinterdistans så medeldistans nu är inte det optimala för hans del men han klarade det bra senast. Från stallet meddelar man att det här loppet inte är det viktigaste utan han ska få en genomkörare inför E3-försöket. Från ett trevligt utgångsläge så kan han ändå få en fin resa och får han ett passande lopp i ryggar så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

3 Cordelia I.S. gjorde det bra vid segern från ledningen näst senast. Gången efter det så hade hon bakspår i Åmål över sprinterdistans så det var inte så lätt att ta något när hon var ute i spåren i sista sväng men hon plockade femteplatsen bakom Quickly S.W. som vann det loppet. Från ett trevligt utgångsläge så är hon kvick den första biten och hon har vunnit ett par lopp från ledningen tidigare så det är inte omöjligt att Linus Lönn som kör hästen provar i spets om han kommer till den positionen och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 9 Knifetown Hall
Spets efter 500m: 8 No Regrets Trot
Skrällen: 3 Cordelia I.S.
Ranking: A 9,1 B 8,2,3,5,4,6,12 C 7,10,11

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 9 Intake kördes till ledningen med 1450 meter kvar av loppet senast. Hon galopperade då i den sista kurvan och blev diskad. Gången innan det gjorde hon det bra vid seger. Hon tog då över ledningen ut på slutrundan och från den positionen så höll hon sedan undan före en bra avslutande Rally Carin. Maharajah-dottern är kvick den första biten så prickar Jörgen S Eriksson bra från springspåret här så kan hon sitta bra till omgående eventuellt i ledningen på nytt. Får hon en fin resa så kan hon vara långt framme.

7 Marrakesh var ute över kort distans i Örebro näst senast. Då satt han en bit ner i fjärde utvändigt innan han vreds på till attack i vida spår och avslutningen var sedan riktigt vass men Arras Cando som satt i ledningen höll undan till seger så han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så galopperade han när tempot ströps men han kändes annars bra enligt Jorma Kontio. Kliver han iväg i rätt gångart så är han stark och rejäl och då kan han blanda sig i segerstriden här.

12 Minnestads Ecuador har haft skadeproblem i hela sitt liv. Han har lämnat Stefan P Pettersson och gör nu en intressant debut i ny regi för Dennis Palmqvist och det skall bli spännande att se vad han kan uträtta. Han har gått ett 22-jobb inför sin comeback meddelar man från stallet. Utgångsläget med bakspår på tilläggsvolten är besvärligt men med lite klaff så kan han duga en bit mot det här motståndet. Barfota runt om och jänkarvagn.

13 Alorac Mathbell gick bra över upploppet senast men han fick för långt fram så det var det svårt att ta så mycket till slut så han fick nöja sig med sjundeplatsen i ett lopp som vanns av Enge Eros. Medeldistans nu är ett litet minus och läget är svårt men löser det sig med positionerna så är han stark den sista biten.

5 Fleet Admiral gjorde det bra när han plockade ner sitt motstånd till seger i årsdebuten för fyra starter sedan. Efter det har han inte alls fungerat för det har blivit tre stycken galoppmisslyckanden. Han har gått barfota runt om de senaste tre loppen men nu ska han gå med skor och då kanske han kan sköta sig. Voltstart är inte är hans bästa gren och han är svårbedömd men har han en bra dag så duger han en bit mot det här gänget.

1 Untilwemeetagain kommer från en seger i ett billigt lopp. Med bara två motståndare på startvolten så kan det vid en lyckad start bära av till ledningen inledningsvis men om tipsettan kommer tidigt från tillägg så är det inte säkert att Rikard N Skoglund kan försvara ledningen. Då kan han få ett bra lopp i vinnarhålet istället och med en eventuell lucka till slut så kan bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 9 Intake
Spets efter 500m: 9 Intake
Skrällen: 1 Untilwemeetagain
Ranking: A 9,7,12 B 13,5,1,6,4,3,2,8,10,14 C 11,15

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
01:00  NY Rangers - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.97
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 26/2
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming