DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Rättvik Måndag 6/7

6 Juli 2020 - 12:27

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Rättvik. Det är en Jackpot på 4,5 miljoner kronor som kryddar omgången. Nedan följer min lösning.

Jag spelar med två spikar. 7 Mister Hercules i den första avdelningen och 5 Seismic Wave i den tredje avdelningen.

V64 Tips Rättvik Måndag 6/7
V64-1 7 Mister Hercules
V64-2 7,9
V64-3 5 Seismic Wave
V64-4 1,3,4,8,14
V64-5 1,2,3,4,5,6,8,10,12
V64-6 1,3,4,5,6,7,10,11

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Rättvik Måndag 6/7
DD1: 4,5
DD2: 1,6,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS RÄTTVIK MÅNDAG 6 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med Dalatravets Treåringsserie, Final vol 1 - Spårtrappa över 2140 meter. Jag har spikat 7 Mister Hercules som fortsatt är obesegrad efter tre starter hittills. I debuten kördes han fram och tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och han vann sedan överlägset. I den efterföljande starten så travade han i dödens och han plockade ner den ledande Fröken Marie till seger kort före mål. Senast var han ute i ett litet fält på Solvalla. Han tog då omgående hand om ledningen och sedan så var han aldrig i någon förlustfara.

Det är en undantagshäst som har gjort allt rätt i loppen hittills. Jag tror att Örjan Kihlström kan glida fram till ledningen i ett tidigt skede och sedan så blir han mycket svårslagen. Skulle det inte bli ledningen så kan han vinna loppet från utvändig position också.

Vid gardering kan 4 Marre's Dreamboy som har vunnit två av tre starter hittills vara tänkbar. Han fick bestämma och han vann sedan lätt från ledningen senast. Det är tuffare motstånd nu och jag tror att han får svårt att stå emot min spik men en plats där bakom finns inom räckhåll. Han går med skor runt om och i hybridvagnen som tidigare meddelar Jörgen Westholm.

2 Hefner Am vann i debuten på ett bra vis men senast så galopperade han i starten och han kördes sedan bara runt på avstånd. Felfri nu så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Mister Hercules
Spets efter 500m: 7 Mister Hercules
Skrällen: 4 Marre's Dreamboy
Ranking: A 7 B 4,2,5 C 3,6,1

V64-2
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 7 Orvar Mollyn har vunnit 12 av 25 starter hittills i karriären. Han kommer till den här starten med två raka segrar. Han spetsade busenkelt och vann sedan väldigt lätt från den positionen senast. Tillägg och kort distans nu är inte det bästa men jag tror att Dagfinn Aarum som finns i vagnen söker sig framåt när tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

9 Järvsö Fux är inte att lita på och han galopperade bort sig med 700 meter kvar av loppet i comebacken senast. Han kändes riktigt fin i det läget så det får ses som ett olycksfall i arbetet meddelar Jan-Olov Persson. Nu tar Mats E Djuse plats i sulkyn och kan han se till att hålla hästen i rätt gångart så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering här om det klaffar med löpningsförloppet.

Vid ytterligare gardering kan 3 Höstbo Sune inte har startat sedan början på april vara tänkbar. Han fick problem med magen så han fick ta det lugnt ett tag. Allt är normalt nu och han har fått en hel del mängdträning fast det kan saknas lite tempo i kroppen. Jan-Olov Åberg som tränar hästen ligger lågt och det är ett avvaktande lopp att vänta och då kan det bli tufft att räcka hela vägen till en seger.

Min Vinnare: 7 Orvar Mollyn
Spets efter 500m: 5 Nordby Hugin
Skrällen: 11 Gullkongen
Ranking: A 7,9 B 3,5,11,12,13,8,15,2 C 14,4,6,1,10

V64-3
Henning Mårthans Minne - Femåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 5 Seismic Wave som kommer till den här starten med fyra raka V75-vinster och han är fortsatt obesegrad på svensk mark. Han vann på Örebro i början av maj efter en fin resa i andra utvändigt. Senast på Solvalla under Elitloppshelgen så var han ute i finalen av Bronsdivisionen. Han spetsade då och sedan så stack han bara undan från ledningen efter en snabb avslutning. Första gången Björn Goop upp nu och jag tror på tidig ledning igen och sedan så blir han svårstoppad.

Vid gardering kan 4 Evaluate som höll farten bra som fyra i ett lopp som vanns av Conrads Rödluva senast vara tänkbar. Han kan öppna fort vid laddning men jag tror inte att Torbjörn Jansson väljer att svara när min spik ställer frågan och då kanske han kan få ett passande lopp i rygg på ledaren istället och skulle så bli fallet så kan han lifta med till en fin placering bakom min vinnare.

8 Maxus gjorde det bra vid vinsten näst senast. I den senaste starten så kördes han till spets efter 600 meter men han orkade inte riktigt hela vägen och kom in på en tredjeplats i ett lopp där Chianti spurtade in till seger före en vasst avslutande Generaal Bianco och han borde kanske ha vunnit det loppet. Iskallt utgångsläge nu men löser det sig med positionerna och om den stora favoriten skulle underprestera så kan han slå till med en ny seger.

Min Vinnare: 5 Seismic Wave
Spets efter 500m: 5 Seismic Wave
Skrällen: 4 Evaluate
Ranking: A 5 B 4,8,7,3 C 1,2,6

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Silver Bullit har inte fungerat i de senaste loppen så han har blivit kastrerad efter den senaste starten och han har även haft en träningsperiod. Med bara två motståndare på startvolten här så borde Jörgen Westholm kunna hitta en vettig position innan attacken sätts in och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering. 

1 Duke Blair Atholl travade i ledningen senast. Han fick då en del press och han orkade inte stå emot en bra avslutande Anna Mauds Lassie så det slutade med en andraplats. Från det här läget så tror jag att Emilia Leo tar hand om ledningen igen och skulle han få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

4 Noblesse d'Inverne kom med en vass avslutning i skymundan men det räckte bara till en femteplats i ett billigt lopp som vanns av Daughterofdarkness senast. Den senaste segern tog i maj 2016 och det är ju ett tag sedan. I karriärens 79:e start nu så får Björn Goop chansen för första gången vilket kan lyfta henne ett snäpp. Med lite klaff så kan hon ställa till med en rejäl överraskning.

14 Hundredprocent Up vinner inte så ofta vilket 2 segrar efter 32 starter visar. Hon har gjort flera bra lopp i år utan att få sätta nosen först. Jobbigt utgångsläge men många hästar att runda men kan Claes Eskilsson hitta en trevlig rygg att gå i och om hon kan få en del draghjälp under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en efterlängtad seger.

8 Orongo har gjort tre starter efter en tids frånvaro. Han galopperade bort sig kort före mål för tre starter sedan och efter det har det blivit två raka tredjeplatser. Senast så fick han bestämma i ledningen men han stumnade lite de sista 100 meterna så Bicc's Avalon som vann loppet före Beluga Winner tog sig förbi. Eventuellt kan det bli urryckare för första gången och får han en fin resa så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 3 Silver Bullit
Spets efter 500m: 1 Duke Blair Atholl
Skrällen: 4 Noblesse d'Inverne
Ranking: A 3 B 1,4,14,8,11,12,13,10 C 6,15,2,5

V64-5
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat nio hästar. 4 Young Highness gjorde det bra vid två raka segrar i april-maj. Gången efter det så var hon ute i ett Klass II försök i Östersund för en månad sedan. Där fick hon det inte att stämma och galopperade. Det var barfota runt om då och hon fick det inte riktigt att flyta i travet. Senast fick hon ett tufft lopp över en opassande lång distans. Kan Per Linderoth hitta en vettig position innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden här. Hon går med skor runt om som senast.

5 Gorgeous Am travade utvändigt om den ledande Sassy Royal Review och hade inga problem med att plocka ner sitt motstånd till en säker seger över kort distans för tre starter sedan. Gången efter det så räckte det inte hela vägen till seger så hon fick nöja sig med andraplatsen bakom Invented Sund som vann det loppet. Hon galopperade i ett tidigt skede men hon kom tillbaka bra och räddade sjätteplatsen bakom Bicc's Avalon senast. Felfri nu så ska hon räknas tidigt här från ett trevligt utgångsläge.

2 Break Through återkom efter en paus senast. Hon fullföljde då godkänt som trea i ett lopp där Hadrianos tog en knapp seger före Gassin Am. Lopp i kroppen nu kan ha fört fram henne en del till den här starten. Hon är kvick från början och kostar det inte alltför mycket kraft för Anders Erikssons uppsittning att komma till täten här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

3 Dearest har bara 1 seger efter 17 starter hittills i karriären. Hon fick en invändig löpning innan hon hittade loss men hon kom sedan med en stark avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Love No More senast. Får Örjan Kihlström smyga med i ryggar och spara speeden fram till upploppet så kan det var läge för en fullträff.

10 Janis Brown travade en stor del av loppet i dödens och hon gjorde det bra men hon fick aldrig tag i Ella Victorystone som vann det loppet från ledningen så det slutade med en andraplats för tre starter sedan. Hittar Torbjörn Jansson rätt väg med henne så kan hon bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 4 Young Highness
Spets efter 500m: 2 Break Through
Skrällen: 10 Janis Brown
Ranking: A 4,5 B 2,3,10,1,6,8,12 C 9,11,7

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat åtta hästar. 6 Xanthis Brazil gjorde första starten sedan mars ifjol senast. Han satt då djupt nere i kön innan han gick en stark sista långsida och han spurtade in till tredjeplatsen bakom Ture S.E. som vann det loppet från ledningen. Det loppet i kroppen nu borde ha fört fram honom en del till den här starten. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så kan Nicklas Westerholm servera honom en passande löpning så kan han vara långt framme.

1 S.G.Charpentier kommer nu ut i sin tredje start i Oscar Berglunds regi. Han har strulat en del sen han kom till sin nuvarande tränare fast han avslutade positivt i skymundan senast som femma bakom Pontiac S.W. som vann det loppet. Utgångsläget nu är tilltalande så här kanske det kan bli ett lopp vinnarhålet och får han sedan en lucka så kan han bli farlig den sista biten. Han är stark så den dryga distansen ska han klara av.

10 Alfred Zonett har gjort det bra i fyra starter sedan han kom i träning hos Daniel Wäjersten. Han har vunnit två av dessa och han har ännu inte varit sämre än trea. Senast så kördes han till ledningen i ett tidigt skede och han vann sedan lätt med sparade krafter. Den här gången blir det ingen ledning men löser det sig med positionerna så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka långt här.

11 M.T.Knight Rider var ute i ett långlopp över tre varv i midsommarhelgen senast. Där avslutade han godkänt i skymundan och kom i mål som fyra men det blev en tredjeplats sedan målettan Mago diskats för passgång. Han är stark och rejäl så distansen är den rätta och han går alltid hela vägen till mål. Blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så är han stark den sista biten.

4 Winner Bac visade inget extra i ett Klass I försök på Åmål där han kom in på sjätteplatsen bakom Inspector senast. Han kliver ner en del i klass och får Örjan Kihlström i vagnen för första gången nu. Får han ett fint lopp i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 6 Xanthis Brazil
Spets efter 500m: 3 Opalis
Skrällen: 11 M.T.Knight Rider
Ranking: A 6,1,10 B 11,4,3,5,7 C 9,2,8,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  WBA - Everton
Fotboll - Premier League - 2
1.91
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
20:45  Parma - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian -1,5
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Livestreaming