DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme 11/6

11 Juni 2021 - 12:24

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Omgången kryddas av en jackpot på 4 Miljoner. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, 2 Hazard Boko i den avslutande och sjätte avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 11/6
V64-1 2,5,7,10
V64-2 1,2,3,6,7,12
V64-3 1,8,9
V64-4 2,6
V64-5 1,3,10,13
V64-6 2 Hazard Boko

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 11/6
DD1: 1,3,10,13
DD2: 2 Hazard Boko.

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
10 Heavenly May är ett fint sto som haft lite svårt att sätta nosen först över linjen trots ett par fina prestationer. Men både formen och kapaciteten finns där för dagen och skulle det klaffa lite med positionerna längs vägen ikväll är detta ett motstånd man mycket väl kan speeda ner över upploppet. Dags för seger ikväll?

2 Platinum Tile står på start ikväll och detta är en individ som tidigt visade prov på fin talang men som inte riktigt haft den utvecklingen som man förväntat. Ikväll är det debut för tränaren Sofia Aronsson vilket är intressant. Hon är kvick från start och den troliga ledaren av loppet initialt, ska bli spännande att se sen vilken taktik kusken Mats E Djuse väljer. Streckas.

Framhåller även kapabla 5 Cobbys Nana är en tuff och rejäl märr som vid sina bästa stunder står för klassen ikväll. Dock ha hon inte fungerat fullt ut på slutet vilket gör hennes form svårbedömd. Under förra säsongen vann man V75 utvändigt om ledaren, vilket säger en del om hennes inställning. Hon har flertalet gånger visat att hon är bra för klassen och att hon inte räds att göra jobbet själv. Nu återkommer hon hon efter uppehåll, men skulle hon leva upp till sitt kunnande är hon given i segerstriden.

Min Vinnare: 10 Heavenly May
Spets efter 500m: 2 Platinum Tile
Skrällen: 7 Dolly Dream
Ranking: A 10,2,5 B 7,9,8 C 6,3,1

V64-2 2140m volt
Ett lopp för orutinerade treåringar som alltid är svåra att bena ut.

6 Magic Madonna gjorde en mersmakande debut när hon vann från ledningen via 1.14 sista 800m. I den senaste starten blev det också ledningen men fick då ge sig mot en bättre häst, klockan stannade på 12,8 sista 800m och prestationen var bra. Ikväll har man springspår och prickar kusken Ulf Ohlsson starten talar mycket för att Magic Madonna återigen sitter i ledningen. Därifrån blir man sen svårslagen.

7 Robthebank har också springspår och kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Då vann man på bra sätt och har visat fint kunnande hittills. Erik Adielsson i vagnen till dagens start är spännande och skulle det inte sturla från springspåret ikväll är Robthebank med och utmanar om segern på nytt.

Nämner även 1 Illuminati K.W. som visserligen galopperade i den senaste starten. Men han har innan det bra i lopp. Ikväll har man ett spännande utgångsläge med bricka ett och ska inte nonchaleras.

Min Vinnare: 6 Magic Madonna
Spets efter 500m: 6 Magic Madonna
Skrällen: 12 Sixten Roc
Ranking: A 6,7,1 B 12,2,3,5,8 C 4,7,11,9

V64-3 2140m auto
9 Bol Brage kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann man enkelt från ledningen med obrukade krafter kvar över mållinjen. Formen är bra och från bricka nio kan man hitta en vettig position i andraspår direkt från start. När det finns en del frågetecken på favoriten 1 Björlifanner så blir istället Bol Brage min förstahäst i loppet.

1 Björlifanner blir favorit och är den som står för klassen i gänget. Han har hittat nya växlar sedan han kom till tränaren Nathalie Blom. Han kan avsluta snabbt och håller bra form för dagen. Men det finns en del galopper på kontot som oroar, framförallt nu när man har ett innerspår bakom bilen och man antingen måste ladda iväg från start eller söka lucka för att komma ut i ett andraspår. I den senaste starten hade han gått en 1.22-tid utan galopp. Kapacitetsmässigt höjer han sig över mängden och enda frågetecknet är hur han löser starten. Felfri ska man ha goda segerchanser ikväll.

Skrällen är 8 Norrbo Odin som är stark och rejäl och tål att göra en del jobb själv under loppen. För tre starter sedan gjorde han det bra som tvåa bakom Mo Sjur och i den senaste starten gick han i mål som fyra på ett bra sätt efter en rapp avslutning. Utgångsläget ikväll är såklart tufft men också inbakat i den låga procenten. Skulle det klaffa med positionerna och man kan hitta ner i ett andraspår från start kommer man kunna fälla många konkurrenter under slutvarvet. Gynnas om det blir tempo på loppet och till 4% streckas han på systemet.

Min Vinnare: 9 Bol Brage
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Norrbo Odin
Ranking: A 9,1 B 8,2,10,3,11 C 12,5,4,6

V64-4 2140m auto
6 Love Affair är en fin fyraåring som kommer till kvällens start med bra form. För tre starter sedan vann hon enkelt från ledningen och i den senaste starten satt man fast med krafter sparade i rygg på ledaren. Hon kan öppna kvickt och ska ha bra chanser på att komma till ledningen även ikväll. Väl där kommer Love Affair sen bli svårslagen. Förstahäst.

Dubblar ändå systemet med draget 2 Modern Times. Detta är ett fyraårigt sto som vann 2 av sina 4 fyra starter under 2020 som treåring. Hon imponerade bland annat när hon vann på på Solvalla ohotat från ledningen. Då stannade klockan på 1.12 sista varvet. I år har hon ännu inte riktigt fått till det i lopp och har två galopper på sina tre starter. Men att hon besitter fart har hon hunnit med att bevisa. Skulle hon sköta sig ikväll så har hon kapacitet för att kunna vara med och utmana om segern. Till endast 4% är detta en skräll jag kommer

Söker man ytterligare streck är 5 Livenletdiefor'em tidig. Hon har en programrad som lämnar övrigt att önska, men när hon fungerar har hon visat höga toppar. Ikväll har Livenletdiefor'em ett okej utgångsläge och bör kunna hitta en vettig position. Bil det sen tempo på loppet besitter hon en vass avslutning,

Min Vinnare: 6 Love Affair
Spets efter 500m: 6 Love Affair
Skrällen: 2 Modern Times
Ranking: A 6,2 B 5,12,9,11,3 C 1,7,10,4,8

V64-5 2640m volt
10 Zinco Jet kommer till dagens start med bra form, i den senaste starten fick man aldrig chansen och gick i mål med sparade krafter. Detta är en individ som besitter en vass avslutning och skulle det klaffa någorlunda med positionerna här ikväll kommer han inte bli lätt att stå emot över upploppet. Försthäst i loppet.

1 The Engine fick står på start och kommer med en fin prestation i ryggen från senast, då fick han offra en hel del för att komma till ledning för att sen hålla upp ett högt tempo. Men trots detta kunde The Engine f gå undan till en enkel seger. Från bricka ett är det återigen ledningen som är i fokus. Sitter The Engine i ledningen kommer han sälja sig dyrt ikväll. Distansen ska inte heller vara några problem.

Nämner även 3 Bästa Sebbe som fungerar fint i voltstart och har vid flera tillfällen visat att han trivs över den den längre distansen. Han har styrkan som sitt främsta vapen, men snabbheten har även kommit mer och mer på slutet. Streckas på systemet.

Min Vinnare: 10 Zinco Jet
Spets efter 500m: 1 The Engine
Skrällen: 13 Empire Garbo
Ranking: A 10,1 B 3,13,9,6,5,11 C 12,2,4,7,8

V64-6 2140m auto
Vi avsluta omgången med att spika 2 Hazard Boko. Detta är en numera sjuåring som är väldigt kvick iväg frå start. Han har visat under året att han duger bra i gulddivisionen på V75. Han blev bland annat tvåa bakom Disco Volante i slutet av februari. I den senaste starten var han ute i i Meadow Roads lopp och stod då för en imponerande prestation när man blev trea i mål efter att blivit hängandes i tredjespår i 400m för att sedan landa utvändigt om ledaren. Ikväll har han fått ett utmärkt läge från spår två bakom bilen och det mesta talar för att han tidigt kommer leda loppet. Väl där är han sen hästen att slå för övriga. Jag tar ställning och spikar Hazard Boko, spets och slut!

Motbud
4 Coin Perdu gör det bra och är stabil i sina prestationer. Detta är en individ som har lagt en skadeperiod bakom sig och som nu ser ut att ta varje lopp på rätt sätt. I den här omgivningen står han sig bra och är ett givet motbud till min spik. Formen är bra och han har fyra segrar på sina sex senaste starter. Givet streck vid gardering.

Nämner även hedershästen 6 On Track Piraten som inte behöver någon närmare presentation. Trots sina tretton år gör han det bra varje gång och ser ut att njuta av livet. Han är allround och har visat att han trivs på Romme. Ska inte nonchaleras vid gardering ikväll.

Min Vinnare: 2 Hazard Boko
Spets efter 500m: 2 Hazard Boko
Skrällen: 6 On Track Piraten
Ranking: A 2 B 4,6,1,7 C 10,9,3,5,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örgryte - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - 1
2.35
19:00  Västerås - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.64
19:00  Kristianstad - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - 2
1.76
21:00  West Bomwich - QPR
Fotboll - The Championship - Över 2,5 mål
1.68
13:30  Man United - Aston Viilla
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.60
13:30  Chelsea - Manchester City
Fotboll - Premier League - 1 +0 (asian)
1.94
16:00  Leeds - West Ham
Fotboll - Premier League - 2 (+0 asian)
1.79
17:30  Malmö - Örebro SK
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 3,5 hörnor
2.33
18:30  Sevilla - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.65
18:30  Brentford - Liverpool
Fotboll - Premier League - 1 +4 hörnor (3-vägs)
1.85
21:00  Real Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.82
04:00  Volkanovski - Ortega
Annat - UFC - Volko vinnare på avslut
3.75
15:00  Southampton - Wolves
Fotboll - Premier League - BLGM
1.85
17:30  Arsenal - Tottenham
Fotboll - Premier League - X2
1.69
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 400kr
Insats: 400 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Boden 24/9
Insats: 720 kr - DrTrav
18:00  Powerplay Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Topptipset Tips Fredag 24/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Solvalla 25/9
Insats: 1568 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Jaguars - Cardinals
Amfotboll - NFL - Cardinals -7 +2 spel till
1.87

Livestreaming