V64 Tips Romme 11/6

Publicerad på 11 Jun 2021 - 12:24

DrTrav

DrTrav

11 Jun 2021 - 12:24

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Omgången kryddas av en jackpot på 4 Miljoner. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, 2 Hazard Boko i den avslutande och sjätte avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 11/6
V64-1 2,5,7,10
V64-2 1,2,3,6,7,12
V64-3 1,8,9
V64-4 2,6
V64-5 1,3,10,13
V64-6 2 Hazard Boko

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 11/6
DD1: 1,3,10,13
DD2: 2 Hazard Boko.

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
10 Heavenly May är ett fint sto som haft lite svårt att sätta nosen först över linjen trots ett par fina prestationer. Men både formen och kapaciteten finns där för dagen och skulle det klaffa lite med positionerna längs vägen ikväll är detta ett motstånd man mycket väl kan speeda ner över upploppet. Dags för seger ikväll?

2 Platinum Tile står på start ikväll och detta är en individ som tidigt visade prov på fin talang men som inte riktigt haft den utvecklingen som man förväntat. Ikväll är det debut för tränaren Sofia Aronsson vilket är intressant. Hon är kvick från start och den troliga ledaren av loppet initialt, ska bli spännande att se sen vilken taktik kusken Mats E Djuse väljer. Streckas.

Framhåller även kapabla 5 Cobbys Nana är en tuff och rejäl märr som vid sina bästa stunder står för klassen ikväll. Dock ha hon inte fungerat fullt ut på slutet vilket gör hennes form svårbedömd. Under förra säsongen vann man V75 utvändigt om ledaren, vilket säger en del om hennes inställning. Hon har flertalet gånger visat att hon är bra för klassen och att hon inte räds att göra jobbet själv. Nu återkommer hon hon efter uppehåll, men skulle hon leva upp till sitt kunnande är hon given i segerstriden.

Min Vinnare: 10 Heavenly May
Spets efter 500m: 2 Platinum Tile
Skrällen: 7 Dolly Dream
Ranking: A 10,2,5 B 7,9,8 C 6,3,1

V64-2 2140m volt
Ett lopp för orutinerade treåringar som alltid är svåra att bena ut.

6 Magic Madonna gjorde en mersmakande debut när hon vann från ledningen via 1.14 sista 800m. I den senaste starten blev det också ledningen men fick då ge sig mot en bättre häst, klockan stannade på 12,8 sista 800m och prestationen var bra. Ikväll har man springspår och prickar kusken Ulf Ohlsson starten talar mycket för att Magic Madonna återigen sitter i ledningen. Därifrån blir man sen svårslagen.

7 Robthebank har också springspår och kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Då vann man på bra sätt och har visat fint kunnande hittills. Erik Adielsson i vagnen till dagens start är spännande och skulle det inte sturla från springspåret ikväll är Robthebank med och utmanar om segern på nytt.

Nämner även 1 Illuminati K.W. som visserligen galopperade i den senaste starten. Men han har innan det bra i lopp. Ikväll har man ett spännande utgångsläge med bricka ett och ska inte nonchaleras.

Min Vinnare: 6 Magic Madonna
Spets efter 500m: 6 Magic Madonna
Skrällen: 12 Sixten Roc
Ranking: A 6,7,1 B 12,2,3,5,8 C 4,7,11,9

V64-3 2140m auto
9 Bol Brage kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, då vann man enkelt från ledningen med obrukade krafter kvar över mållinjen. Formen är bra och från bricka nio kan man hitta en vettig position i andraspår direkt från start. När det finns en del frågetecken på favoriten 1 Björlifanner så blir istället Bol Brage min förstahäst i loppet.

1 Björlifanner blir favorit och är den som står för klassen i gänget. Han har hittat nya växlar sedan han kom till tränaren Nathalie Blom. Han kan avsluta snabbt och håller bra form för dagen. Men det finns en del galopper på kontot som oroar, framförallt nu när man har ett innerspår bakom bilen och man antingen måste ladda iväg från start eller söka lucka för att komma ut i ett andraspår. I den senaste starten hade han gått en 1.22-tid utan galopp. Kapacitetsmässigt höjer han sig över mängden och enda frågetecknet är hur han löser starten. Felfri ska man ha goda segerchanser ikväll.

Skrällen är 8 Norrbo Odin som är stark och rejäl och tål att göra en del jobb själv under loppen. För tre starter sedan gjorde han det bra som tvåa bakom Mo Sjur och i den senaste starten gick han i mål som fyra på ett bra sätt efter en rapp avslutning. Utgångsläget ikväll är såklart tufft men också inbakat i den låga procenten. Skulle det klaffa med positionerna och man kan hitta ner i ett andraspår från start kommer man kunna fälla många konkurrenter under slutvarvet. Gynnas om det blir tempo på loppet och till 4% streckas han på systemet.

Min Vinnare: 9 Bol Brage
Spets efter 500m:
Skrällen: 8 Norrbo Odin
Ranking: A 9,1 B 8,2,10,3,11 C 12,5,4,6

V64-4 2140m auto
6 Love Affair är en fin fyraåring som kommer till kvällens start med bra form. För tre starter sedan vann hon enkelt från ledningen och i den senaste starten satt man fast med krafter sparade i rygg på ledaren. Hon kan öppna kvickt och ska ha bra chanser på att komma till ledningen även ikväll. Väl där kommer Love Affair sen bli svårslagen. Förstahäst.

Dubblar ändå systemet med draget 2 Modern Times. Detta är ett fyraårigt sto som vann 2 av sina 4 fyra starter under 2020 som treåring. Hon imponerade bland annat när hon vann på på Solvalla ohotat från ledningen. Då stannade klockan på 1.12 sista varvet. I år har hon ännu inte riktigt fått till det i lopp och har två galopper på sina tre starter. Men att hon besitter fart har hon hunnit med att bevisa. Skulle hon sköta sig ikväll så har hon kapacitet för att kunna vara med och utmana om segern. Till endast 4% är detta en skräll jag kommer

Söker man ytterligare streck är 5 Livenletdiefor'em tidig. Hon har en programrad som lämnar övrigt att önska, men när hon fungerar har hon visat höga toppar. Ikväll har Livenletdiefor'em ett okej utgångsläge och bör kunna hitta en vettig position. Bil det sen tempo på loppet besitter hon en vass avslutning,

Min Vinnare: 6 Love Affair
Spets efter 500m: 6 Love Affair
Skrällen: 2 Modern Times
Ranking: A 6,2 B 5,12,9,11,3 C 1,7,10,4,8

V64-5 2640m volt
10 Zinco Jet kommer till dagens start med bra form, i den senaste starten fick man aldrig chansen och gick i mål med sparade krafter. Detta är en individ som besitter en vass avslutning och skulle det klaffa någorlunda med positionerna här ikväll kommer han inte bli lätt att stå emot över upploppet. Försthäst i loppet.

1 The Engine fick står på start och kommer med en fin prestation i ryggen från senast, då fick han offra en hel del för att komma till ledning för att sen hålla upp ett högt tempo. Men trots detta kunde The Engine f gå undan till en enkel seger. Från bricka ett är det återigen ledningen som är i fokus. Sitter The Engine i ledningen kommer han sälja sig dyrt ikväll. Distansen ska inte heller vara några problem.

Nämner även 3 Bästa Sebbe som fungerar fint i voltstart och har vid flera tillfällen visat att han trivs över den den längre distansen. Han har styrkan som sitt främsta vapen, men snabbheten har även kommit mer och mer på slutet. Streckas på systemet.

Min Vinnare: 10 Zinco Jet
Spets efter 500m: 1 The Engine
Skrällen: 13 Empire Garbo
Ranking: A 10,1 B 3,13,9,6,5,11 C 12,2,4,7,8

V64-6 2140m auto
Vi avsluta omgången med att spika 2 Hazard Boko. Detta är en numera sjuåring som är väldigt kvick iväg frå start. Han har visat under året att han duger bra i gulddivisionen på V75. Han blev bland annat tvåa bakom Disco Volante i slutet av februari. I den senaste starten var han ute i i Meadow Roads lopp och stod då för en imponerande prestation när man blev trea i mål efter att blivit hängandes i tredjespår i 400m för att sedan landa utvändigt om ledaren. Ikväll har han fått ett utmärkt läge från spår två bakom bilen och det mesta talar för att han tidigt kommer leda loppet. Väl där är han sen hästen att slå för övriga. Jag tar ställning och spikar Hazard Boko, spets och slut!

Motbud
4 Coin Perdu gör det bra och är stabil i sina prestationer. Detta är en individ som har lagt en skadeperiod bakom sig och som nu ser ut att ta varje lopp på rätt sätt. I den här omgivningen står han sig bra och är ett givet motbud till min spik. Formen är bra och han har fyra segrar på sina sex senaste starter. Givet streck vid gardering.

Nämner även hedershästen 6 On Track Piraten som inte behöver någon närmare presentation. Trots sina tretton år gör han det bra varje gång och ser ut att njuta av livet. Han är allround och har visat att han trivs på Romme. Ska inte nonchaleras vid gardering ikväll.

Min Vinnare: 2 Hazard Boko
Spets efter 500m: 2 Hazard Boko
Skrällen: 6 On Track Piraten
Ranking: A 2 B 4,6,1,7 C 10,9,3,5,8

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto