V64 Tips Romme 12/3

Publicerad på 12 Mar 2021 - 11:33

DrTrav

DrTrav

12 Mar 2021 - 11:33

Kvällens V64-tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar, 9 Prins C.K. i den tredje avdelningen och 9 Harvard Student i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 12/3
V64-1 1.2.4.5.9,11
V64-2 4,5,6,10
V64-3 9 Prins C.K.
V64-4 9 Harvard Student.
V64-5 2,3,4,5,7,8,10
V64-6 2,9,10

504 rader x 1 = 504 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 19/2
DD1: 4,8,10
DD2: 2,9,10

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
1 Backhammer gjorde årsdebut i den senaste starten och höll bra från ledningen till en andraplats. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del till dagens start. Man få fått ett perfekt läge ikväll med bricka ett och man är kvick iväg från start. I min bok är Backhammer den tidiga ledaren och från den positionen kommer man sälja sig dyrt.

9 Årdals Finpåvin är skrällen i loppet. Detta är ett femårigt sto som har sin bästa bit tillslut. I den senaste starten stod man för ett vasst sista halvvarv. Ikväll har man ett intressant läge och kan välja på en position i andraspår direkt eller att försöka hålla upp ryggen på favoriten från start. Oavsett kommer man kunna flytta på sig snabbt från slutkurvan och framåt. Till 9% är man en skräll jag betalar för.

4 Midgårds Viking är en sexåring som besitter bra kapacitet, men i de två senaste starterna har man inte kunnat hålla reda på benen och det har slutat med galopp. Midgårds Viking är kvick iväg från start och skulle kunna utmana favoriten om man håller sig till rätt gångart. Felfri är man med och gör upp om segern här.

Min Vinnare: 1 Backhammer
Spets efter 500m: 1 Backhammer / 4 Midgårds Viking 
Skrällen: 4 Midgårds Viking
Ranking: A 1 B 9,4,5,11,2,6,3 C 7,12,8

V64-2 2140m auto
6 Red Hot Roadster vann för två starter sedan enkelt från ledningen. I den senaste starten var man ute på V75 och hade ett tufft utgångsläge och stumnade in på upploppet. Ikväll har man ett mer passande utgångsläge, man är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Red Hot Roadster har härdats i relativt tuffa sällskap och utvecklats på bra sätt hela tiden. Lever han upp till sin normala nivå ikväll är segerchansen bra.

5 Athos dei Greppi gör ikväll en intressant debut på Svensk mark, detta är en femåring som tränaren Felicia Molin siktar på större uppgifter med. Formen är troligtvis inte riktigt på topp nu när det är årsdebut, men att ha fyra raka segrar på kontot säger en del om kapaciteten. Är med och gör upp om segern här trots att formen är ett frågetecken.

4 Conrads Janne är en femåring med fin inställning, han är mer stark än snabb. Han har bättre form än vad resultatraden skvallrar om. I den senaste starten blev man dragen bakåt när man hamnade bakom en dålig rygg och den starten är bara att glömma. Att tränaren Robert Bergh startar här bara sex dagar senare tyder på att formen finns där. Robert Berghs hästar verkar även trivas bra för stunden och stallet har fin form. Han tål jobb att göra jobb på egen hand och streckas på systemet.

Min Vinnare: 6 Red Hot Roadster
Spets efter 500m: 6 Red Hot Roadster
Skrällen:
Ranking: A 6,5 B 4,10,8,1 C 2,3,7,9

V64-3 2140m auto
Här hittar vi kvällens första spik 9 Prins C.K. Detta är en sjuåring som besitter en bra kapacitet för klassen och i sin årsdebut för två starter sedan gjorde man det bra som fyra bakom vinnaren Tangen Elvira. I den senaste starten stod man för en bra insats trots att det blev galopp med 150m kvar till mål, men man såg fin ut före och galoppen som kom snöpligt efter strul i sista sväng. Främsta motbudet är stallkamraten 2 Häsen Räsern som är bra, men jag är inne på att man kommer få svårt att stå emot min spik sista varvet. När man dessutom bara är streckad på 30% och är jämn spelad med stallkamraten känns det givet att ta ställning och spika.

Motbud
2 Häsen Räsern gjorde det bra senast och visade fin form. Även om man inte är en blixt från start kommer man sitta bra på det då man har ett fint utgångsläge från bricka två. Skulle Häsen Räsern kunna forcera sig till ledning så ökar segerchansen. Främsta motbudet till min spik.

3 Lill Brisa är skrällen för den som vill gardera. Hon är en fartfylld sjuåring som ikväll skulle kunna få en fin resa, och får man spara speeden tillslut kommer man lägga många bakom sig över upploppet.

Min Vinnare: 9 Prins C.K.
Spets efter 500m: 2 Häsen Räsern
Skrällen: 3 Lill Brisa
Ranking: A 9 B 2,1,3,4,10,8,12 C 11,7,5,6

V64-4 2140m auto
Kvällens andra spik hittar vi här, 9 Harvard Student. Hon kommer från en V75 start senast där hon gjorde det bra som tvåa trots störningsmoment längs vägen. Man står bra inne i klassen båda kapacitetsmässigt och pengamässigt. Från bricka nio lär man hamna före motbudet 10 Västerbo Jolene från start och utan strul längs vägen ikväll är man den i loppet med högst segerchans. Till enbart 23% är man en spelvärd spik.

Motbud
10 Västerbo Jolene var också ute på V75 i den senaste starten, då blev det galopp med 100m kvar till mål efter att man gått en bra bortre långsida. Intrycket gav formbesked och kanske var det segern på 110.000kr som försvann,, men nu blev man istället kvar i denna klassen och står bra inne i loppet pengamässigt. För den som garderar är detta ett givet streck på kupongen.

5 Firstclass U.M. gjorde inte sin bästa start senast, men dessförinnan har man visat form vid flera starter. Studsar man tillbaka här ikväll kan man utmana om segern. Man är min tidiga ledare av loppet och lever man upp till sitt fulla kunnande leder man loppet länge ikväll.

Min Vinnare: 9 Harvard Student.
Spets efter 500m: 5 Firstclass U.M.
Skrällen:
Ranking: A 9 B 10,5,1,6,3,2,4 C 11,8,7

V64-5 2140m volt
4 Bill Gates har inlett året lovande och har på sina tre starter två segrar och en andraplats. I den senaste starten segrade man i ett lopp med 100 000 kr i förstapris. Man gjorde det dessutom genom att plocka ner Sir Henry P.Hill. från dödens sista halvvarvet. Prestationen lyste form och lever man upp till samma prestation ikväll kommer denna sexåring duga en bra bit upp i klasserna. Ikväll ser motståndet något enklare ut och löser det sig bara från start med innerspåret på tillägg är segerchansen hög.

8 Black And Quick är en fyraåring med bra kapacitet, under fjolåret kvalade man bland annat in till Kriteriet och är den som sticker ut kapacitetsmässigt ihop med min tipsetta. Ikväll är det årsdebut och från stallet tror man det kan behövas lopp i kroppen vilket gör att jag inte kan gå på honom fullt ut. Men han är ett givet streck på kupongen trots allt.

Skrällen är 10 Nebbiolo som ikväll är helt bortglömd av spelarkolektivet. Detta är en åttaåring som sällan gör dåliga lopp. I den senaste starten står det galopp i programmet, men för er som kollar loppet så sitter man som fastlåst med gott om krafter kvar när galoppen kommer och det är en framskjuten placering som försvinner. Ikväll har man ett spännande springspår och prickar kusken Elina Rodionovskaya starten kommer man kunna få en fin position och med de rätta ryggarna längs vägen skulle detta kunna bli en riktig kioskvältare i omgången till 1%. Jag streckar.

Min Vinnare: 4 Bill Gates
Spets efter 500m: 2 Ange Jas
Skrällen: 10 Nebbiolo
Ranking: A 4,8,10 B 2,7,5,3,12,11 C 6,1,14,9,13

V64-6 2140m auto
9 Rocky Tilly är en kapabel sjuåring som inte var på topp in de senaste starterna och har därför fått ett välbehövligt tävlingsuppehåll inför kvällens start. Nu har man kunnat träna på hemma på gården och har Rocky Tilly sett alla sina stallkamrater som är i toppform i träningen och hängt på dem är jag inte orolig för avsaknaden av lopp. Hela stallet hos Team Westholm går som tåget för dagen. Dessutom har man motståndsmässigt slagit betydligt bättre hästar än vad man möter ikväll och är bara formen någorlunda okej ska han ha bra chans att spurta ner dem samtliga här.

2 Opalis är ett åttaårigt sto som inte är helt att lita på, vilket man genom att se resultatraden förstår. Men när han går felfritt har han visat sig tidigare duga bra emot kvällens motstånd. Ikväll har man dessutom fått ett perfekt utgångsläge och är den tidiga ledaren av loppet felfri. Håller man sig bara till rätt gångart hela vägen är segerchans hög.

Vill även nämna 10 Alorac Mathbell som i den senaste starten såg formstark ut. Han besitter en vass avslutning och ska dessutom utrustas med amerikansk vagn till dagens start. Han är skrällen i loppet för mig.

Min Vinnare: 9 Rocky Tilly
Spets efter 500m: 2 Opalis
Skrällen: 10 Alorac Mathbell
Ranking: A 9,2 B 10,6,11,4,12,5 C 8,1,7,3

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto