DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme 18/12

18 December 2020 - 10:49

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, 6 Helluva Am i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 18/12
V64-1 2,3,4,8,9,11
V64-2 6,11
V64-3 2,5,7
V64-4 6 Helluva Am
V64-5 3,5,6,10,12
V64-6 2,3,5

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 18/12
DD1: 3,6,10
DD2: 2,3,5

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
9 Xanthis Fantasy väntar fortfarande på sin första seger segern, och den skulle mycket väl kunna komma ikväll. Hon besitter en del fartresurser och trivs som bäst med att få smyga med i ryggar. Utgångsläget idag ser passande ut då man kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt från start med spår nio. Får hon vänta in på upploppet med att bruka sin slutspurt kommer hon kunna fälla samtliga. Förstahäst i ett öppet lopp så givet att gardera bakom.

8 Prins Solero har fått sätta nosen först en gång tidigare, det gjorde man efter att tagit hand om ledningen direkt. Idag är läget inte optimalt men Rikard N Skoglund som sitter i vagnen kommer troligtvis vara offensiv från start med denna femåring. Det är dock svårbedömt hur Prins Solero kommer fungera med skor, då han i livets samtliga starter har gått med någon form av barfota. Kanske kompenserar jänkarvagnen som det är premiär för ikväll det hela och vi får en positiv effekt istället. Tidig på systemet.

3 Nonstop All Over var tidigt slagen i den senaste starten när man fick trava utvändigt om ledaren. Förhoppningsvis var det upplägget då som inte passade Nonstop All Over. För form visade han för två starter sedan då han sprang 15,5 i 2000m efter startgalopp och gick i mål som trea. Är formen bara konserverad sedan dess och denna sjuåring får ett mer passande löpningsförlopp kommer han vara med långt framme idag.

Min Vinnare: 9 Xanthis Fantasy
Spets efter 500m: 8 Prins Solero
Skrällen: 3 Nonstop All Over
Ranking: A 9,8,3 B 4,2,11,5,7,1 C 10,6,12

V64-2 2140m volt
6 Sassy Since Birth formen på topp vilket man visade senast när man gick i mål som trea på nytt rekord. Gången före satte man nosen först efter att tidigt tagit hand om ledningen. Ikväll från springspåret är hon min tidiga ledare av loppet och från den positionen kommer hon bli tuff för övriga konkurrenter att plocka ner. Min tydliga förstahäst i loppet.

Vill ändå dubbla systemet med en skräll, 11 Mohawk Savage. Han var okej som fyra för två starter sedan på en godkänd tid. Senast blev det galopp 200m från mål efter att man gjort grovjobb ute i spåren 600m kvar. Formen pekar uppåt och ikväll möter man ett rutinerat gäng och skulle det klaffa lite från detta bakspår är inte omöjligt att man är med och gör upp om segern här.

Vill man gardera ytterliggare 2 Captain P.R. tidig. Han är kvick iväg från start och är den som skulle kunna utmana om ledningen i loppet. För två starter sedan vann Captain P.R. efter att man tidig hittat till ledningen. Denna treåring är något osäker i aktionen men skulle det bli en felfri avgång här ska man inte nonchaleras för de som vill gardera bredare.

Min Vinnare: 6 Sassy Since Birth
Spets efter 500m: 6 Sassy Since Birth
Skrällen: 11 Mohawk Savage
Ranking: A 6 B 11,2,7,10,5,8 C 3,1,4,12,9

V64-3 2640m auto
2 Carry Cash gillar den längre distansen vilket hon visade för två starter sedan när hon satte nosen först efter att tagit hand om ledningen och sen säkert hållit undan för övriga. I den senaste starten fick man göra jobbet i dödens i ett tufft lopp vilket inte passade denna fyraåring speciellt bra. Nu ser det upplagt ut för repris på näst senaste starten, distansen är densamma och hon är även min tidiga ledare av loppet idag precis som då och från ledningen är hon hästen att slå för övriga. Förstahäst för mig.

5 Gloria Victis lämnade ett positivt formbesked i den senaste starten när man sköt till vasst över upploppet från femte ytter. Skor på hovarna är inget som oroar då Gloria Victis har tagit fyra av fem segrar i livet med just skorna på. Gloria Victis trivs också bra över distansen och skulle hon få smyga med i ryggar in i slutkurvan kommer hennes avslutning kunna fälla samtliga tillslut.

7 Prodigy Shark är jämn och säker i sina framträdanden och senaste gången man startade på Romme satte man nosen först. Formen är okej och Mika Forss hoppar upp i vagnen för första gången vilket är intressant. Pass upp.

8 Millmighty har inte optimala förutsättningar inför dagens start, spåret är långt ut på vingen och från stallet meddelar man att avsaknaden av lopp gör att formen är osäker inför dagens start. Jag väljer att stå över på systemet, även om grundkapacitet och kunnande finns i denna fyraåring för att vinna ett lopp som detta.

Min Vinnare: 2 Carry Cash
Spets efter 500m: 2 Carry Cash
Skrällen: 7 Prodigy Shark
Ranking: A 2 B 5,7,8,4,10,6,11,12 C ,3,9,1

V64-4 2140m auto
I denna avdelningen hittar vi kvällens första och enda spik, 6 Helluva Am. Denna treåring tog sin första seger för Katja Melkko i den senaste starten, det blev seger trots att hon fick göra grovjobbet ute i spåren under slutvarvet och kunde ändå avgöra på ett bra sätt. Hon är blott sina tre år ändå härdad i tuffa sammanhang. Ikväll ser uppgiften passande ut, och nu med strykning på en invändig konkurrent har Helluva Am halkat ner ett hack i banan vilket såklart är positivt. Helluva Am är min tidiga ledare av loppet och därifrån ska sen segerchansen vara hög, Katja Melkkos stall har dessutom fin form för dagen och spiken hamras in.

Motbud
4 S.G.'s Accenta är främsta utmanare till min spik. Hon är rejäl och när denna damen får allt att fungera så är man med och gör upp om segern här. Men hon är osäker och har galopperat bort sig i fem av de åtta senaste starterna. Från stallet meddelar man att hon tränar fint hemma på gården men har svårt att få ut allt på tävlingsovalen. Går man på tränings rapporterna är hon given vid gardering.

Vill även nämna 10 I Am Rapida som för två starter sedan satt fast med sparade krafter. I den senaste starten stod man för en hygglig avslutnign. Skulle man hitta en fin ryggresa ikväll och få spara speeden tillslut är man en outsider.

Min Vinnare: 6 Helluva Am
Spets efter 500m: 6 Helluva Am
Skrällen: 7 Prodigy Shark
Ranking: A 6 B 4,10,2,3,9,11,8 C 7,12,5

V64-5 2140m auto
10 Västerbo Highscore har radat upp flera fina prestationer den senaste tiden. I senaste starten var man ute på V75 och sköt till bra som fyra efter sen lucka. För två starter sedan gick man 11,1 sista varvet ute i spåren och gick i mål som trea i hård konkurrens. Ikväll är motståndet enklare på förhand, dock har man ett bakspår som man måste hantera. Men löser det sig bara hyggligt från spår 10 har man en bra uppgift och en hög segerchans. Förstahäst.

6 Fonda Boko kommer med två raka segrar med sig bagage till dagens start. I den senaste starten vann man mycket enkelt och formen hos denna åttaåring är på topp för dagen. Fonda Boko är kvick iväg från start men frågan är om man tar sig förbi invändiga 5 Hector Bok? Lyckas man trycka sig till ledningen ikväll är såklart mycket vunnet men ledningen är heller inget måste för att vinna loppet. Fonda Boko besitter även en vass avslutning om han får spara speeden. Tidig på systemet.

Skrällen för mig är 3 Busy Doin’ Nothing, han är en sexåring som ofta står för bra prestationer. I den senaste starten gick man bra bakom Electrical Storm och höll till fjärdeplatsen. Ikväll har man ett bra utgångsläge, och hittar man ner i en vettig rygg så kommer Busy Doin’ Nothing kunna avsluta vasst. Formen är uppåt och till endast 2% är detta en given skräll för mig i omgången.

Vill även nämna att 5 Hector Bokogör ikväll sin andra start för Sybille Tinter och skulle man hålla upp ledningen är man med i segerstriden här.

Min Vinnare: 6 Helluva Am
Spets efter 500m: 6 Helluva Am
Skrällen: 3 Busy Doin’ Nothing
Ranking: A 6 B 4,10,2,3,9,11,8 C 7,12,5

V64-6 1640m auto
2 And Stitch satt fast med allt sparat i den senaste starten, och hon såg dessutom väldigt fin ut inför den starten. Ikväll har man fått ett bra andraspår och är formen lika bra som intrycket senast skvallrade om så kommer kvällens start bli intressant för tränaren Kristofer Jansson. And Stitch är min tidiga ledare och från tränarhåll meddelar man att det är i den positionen hon ska tävla ikväll. 5 Dark Roadster kommer utmana om ledningen, men tror inte man tar sig förbi And Stitch. Från ledningen tror jag sen And Stitch har toppchans. Förstahäst.

5 Dark Roadster imponerade i den senaste starten när han från ledningen gick undan från ledningen till en överlägsen seger. Detta är en humör betonad fyraåring som duktiga Oskar J Andersson behöver hålla på rätt humör ikväll. Senaste starten var det jänkarvagn och barfota som gällde, men Dark Roadster har visat tidigare att han tävlar bra med skor på hovarna också. Tidig på systemet.

3 Missing Tooma var senast ute i en Breeders Crown-semifinal och är troligtvis den individ med högst kapacitet i fältet. Missing Tooma har dock varit sjuk efter senaste starten så formen är ett frågetecken inför ikväll. Men om tränaren Pow Mahony försatt Missing Tooma i någorlunda form inför kvällens start kommer hon vara med och göra upp om segern här.

Min Vinnare: 2 And Stitch
Spets efter 500m: 2 And Stitch
Skrällen:
Ranking: A 2 B 5,3,1,6,8 C 4,11,9,7,10,12

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
19:00  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Superettan - 1
2.05
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:29  Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Solvalla 26/7
Insats: 648 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Solvalla 26/7
Insats: 240 kr - DrTrav
19:20  V75 Tips Jägersro 27/7
Insats: 1350 kr - DrTrav
21:05  DD Tips Jägersro 27/7
Insats: 210 kr - DrTrav

Livestreaming