DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme 22/1

22 Januari 2021 - 10:48

Kvällens V64-tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. 

Jag spelar med två spikar, 5 Polycrates Face i den andra avdelningen och 9 Estelle Nordique i den femte avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 22/1
V64-1 2,4,5,7,10,11
V64-2 5 Polycrates Face
V64-3 1,3,4,6,7,9,10,11
V64-4 1,4,12
V64-5 9 Estelle Nordique
V64-6 1,2,3,10

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 22/1
DD1: 9 Estelle Nordique
DD2: 1,2,3,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
10 Zeolit hade tre raka segrar i resultatraden innan senaste starte Då var det V75 och man blev hårt betrodd, men Zeolit presterade inte lika bra som vid segrarna tidigare och man tröttnade sista 300m. Då var loppet halvvarvet längre än vad det är ikväll och motståndet är inte detsamma nu som på V75 senast. Studsar Zeolit tillbaka och presterar som vid segrarna kommer man bli tuff för övriga konkurrenter att stå emot här.

4 Hollywood Trick har inte alls fungerat i voltstartsmoment tidigare och har galopperat i flertalet starter. Nu är det autostart och bakom bilen öppnar man över medel. Detta är en talangfull fyraåring som är bättre än vad som går att utläsa ur resultatraden. Ska inte nonchaleras med kvällens förutsättningar. Tidig på systemet.

7 Therion kommer till dagens start med fin form. I den senaste starten stod man för en positiv prestation och blev slagen 50m från mål, men tog andraplatsen. För två starter sedan satt man fast med sparade krafter. Man är kvick iväg från start och kommer utmana om ledningen i loppet härifrån.

Min Vinnare: 10 Zeolit
Spets efter 500m: 4 Hollywood Trick / 7 Therion
Skrällen: 7 Therion
Ranking: A 10,4 B 7,5,2,11,3,1 C 12,6,8,9

V64-2 2140m volt Monté
I dagens monté lopp på V64 spelet hittar vi kvällens första spik. 5 Polycrates Face gjorde debut för Emilia Leo i den senaste starten. Han hade då inte startat på över åtta månader men kom och tog en övertygande seger direkt, gick i tredjespår ett varv innan man kom till ledningen och väl där höll man sedan den positionen resterande del loppet. Spår fem i volten har har han löst tidigare, och tillsammans med en av Sveriges bästa Monté ryttare Emilia Leo så räknar jag med att man tillsammans ordnar en felfri avgång. Jag spikar på systemet.

Motbud
7 M.T.Joinville är en bra konkurrent med hög kapacitet. Ikväll gör man första starten i Monté vilket både är intressant men väcker en del frågetecken. Man har dessutom 20m tillägg att plocka in på min spik. Även om M.T.Joinville har en bra dag och fungerar i disciplinen så tror jag det kommer bli för tufft att plocka in 20m på min spik. Givet motbud för den som garderar.

1 Stud Muffin var inte som bäst senast, men det kan ha berott på barn underlaget som inte var regntung på Solvalla den kvällen. Ikväll har man ett intressant läge, skulle man kunna hitta positionen rygg på ledaren så kan det räcka långt.

Min Vinnare: 5 Polycrates Face
Spets efter 500m: 5 Polycrates Face
Skrällen: 1 Stud Muffin
Ranking: A 5 B 7,1,8,9,10,11 C 2,6,3,4

V64-3 2140m volt
Den tredje avdelningen på V64 spelet är ett öppet kallblodslopp som jag väljer att gardera med det plånboken håller för.

6 Arragon kommer till dagens start med fin form, denna elvaåring kommer med två bra prestationer i ryggen. Torbjörn Jansson som är känd för att vara en skicklig kallblodskusk körde Arragon för första gången senast, nu blir det andra starten tillsammans vilket jag tycker är ett plus. Kommer man iväg okej från start och hittar en vettig position kommer detta ekipaget vara med och göra upp om segern här.

1 Bäcklös Tamlin har tidigare tränats av Wiktor Kylin-Blom via ett leasingupplägg men ikväll ska han nu göra debut för Daniel Redén. Såklart intressant med miljöombytet men även intressant att Ulf Ohlsson ska köra denna sexåring för första gången ikväll. Bäcklös Tamlin besitter höga toppar och har Daniel Redén lyckats pricka en av hans toppar till kvällen så kommer man vara segeraktuell ikväll. Kvick iväg och min tidiga ledare i loppet.

4 Vollanfaks är en tioåring med hög kapacitet som nu fått ett lopp i kroppen efter vila. Man har ett passande utgångsläge i och med att man är kvick iväg från start. Kommer vara ikapp starthästarna tidigt och införskaffa sig ett fint slagläge inför slutvarvet.

Min Vinnare: 6 Arragon
Spets efter 500m: 1 Bäcklös Tamlin
Skrällen: 4 Vollanfaks ä
Ranking: A 6,1 B 4,10,11,9,7,3,2,5 C 8,13,14

V64-4 2140m auto
1 Gitte Silvåkra har nu ett lopp i kroppen efter att man gjorde comeback senast efter två månaders tävlings frånvaro. Man såg väldigt fin ut och presterade direkt därför efter, tag hand om ledningen och sen var man överlägsen via en snabb avslutning. Det var första starten med rycktussar och dem gav en bra effekt. Ikväll är det dessutom anmält amerikansk vagn och man är min tidiga ledare av loppet. Det är 500m längre nu jämfört med senast men Gitte Silvåkra har presterat bra över 2140m tidigare också så det är inget som oroar. Förstahäst.

12 Juvelens Miss F. har varit ute och stött på tufft motstånd och införskaffat sig en hårdhet tack vare det. Man har presterat bra utan att fått sätta nosen först. Idag har man ett tufft utgångsläge med spår tolv, men jag tycker man ändå inte ska nonchaleras. Skulle det bara lösa sig lite längs vägen så finns både fart och kapacitet för att runda samtlig med ett vasst slutvarv. Till 16% som man är streckad på i nuläget är man helt klart streckvärd i omgången.

4 Firstclass U.M. kommer till dagens start med två raka segrar i bagaget. Man har fått vila i en månad men håller Firstclass U.M. fortsatt samma fina form ska man från detta utgångsläget kunna hitta en bra position från start. På enbart kapacitet och talang är man med och gör upp om segern ikväll.

Min Vinnare: 1 Gitte Silvåkra
Spets efter 500m: 1 Gitte Silvåkra
Skrällen: 12 Juvelens Miss F.
Ranking: A 1,12 B 4,5,6,2,11,10 C 3,7,9,8

V64-5 2640m auto
I denna avdelningen hittar vi kvällens andra spik 9 Estelle Nordique. Han kommer med två raka segrar i bagaget till dagens strat. Senast avgjorde säkert via 13,5 sista 800m. För två starter sedan intog man dödspositionen med varvet kvar till mål och man kunde avgöra lätt via 14,0 sista 800. Den längre distansen är ett plus för detta sjuåriga sto. Eftersom man inte är speciellt kvick från start är heller inte utgångsläget så dåligt. Man kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt från start och sen kan kusken Torbjörn Jansson själv välja hur han ska lägga upp loppet. Jag tycker det ska vara toppchans för seger här och jag spikar.

Motbud
7 Bear Victory gör ikväll comeback efter ett längre tävlingsuppehåll. Men denna sexåring besitter hög kapacitet även om formen är svårbedömd inför kvällen. Bear Victory har tidigare presterat bra direkt efter uppehåll och skulle man vara iordning direkt är man ett givet streck för den som garderar min spik.

1 Jaguar Hill har nu fått två lopp i kroppen för Emilia Leo, i båda starterna har det blivit startgalopp för denna åttaåring. För två starter sedan gick man bra efter galoppen och klockades till 14,5 sista 1900m. Skulle man gå iväg från start ikväll är man kvick iväg och skulle kunna sitta i ledningen direkt. Frågan är sen hur Emilia Leo väljer att lägga upp loppet. Intressant vid gardering.

Vill även nämna 4 Lamino som äntligen fått ett bra spår, efter att haft otur i spårlottningen på slutet. Man kommer till dagens start med bra form och stod för en vass avslutning senast. Väljer man att gardera brett får man inte glömma Lamino.

Min Vinnare: 9 Estelle Nordique
Spets efter 500m: 1 Jaguar Hill
Skrällen: 4 Lamino
Ranking: A 9 B 7,1,4,6,2,12 C 10,8,11,3

V64-6 2140m volt
2 D.D.Day Zet är en talangfull femåring som gör årsdebut efter nästan två månaders uppehåll för sin tränare Daniel Redén. Dock har D.D.Day Zet två segrar på de fem starterna man haft mer än 30 dagars tävlingsfrånvaro. Skor på hovarna är heller inget som oroar. Med bara fyra hästar på start räknar jag med att D.D.Day Zet sitter i ledningen efter en bit och därifrån är man sen hästen att slå för övriga. Förstahäst.

Skrällen är 3 Boycott som är en hög kapabel herre efter Maharajah som närmar sig första segern på länge. I den senaste starten lyster man form när man gick en rapp avslutning via 13,4 sista 800m. Visst är det en tuff utmaning att slå D.D.Day Zet men med tanke på intrycket senast och att det förmodligen inte är toppform på favoriten vill jag varna för Boycott som endast är streckad på 7%. Med rätt resa kommer man fälla många med lucka in på upploppet. Pass upp, skräll.

1 I Am Boko fick se sig besegrad från ledningen senast. Men nu med ett fint utgångsläge skulle man kunna hitta positionen i rygg på favoriten som får ledningen. Med lucka kan man avsluta vasst. I Am Boko ska återigen utrustas med rycktussar till kvällens start vilket är intressant.

Nämner även 10 Mahjong som följde med bra i minté senast. Ikväll har man springspår på tillägg och kommer troligtvis hitta ner i en bra position. Med få hästar på startvolten kommer man vara med långt framme ikväll.

Min Vinnare: 2 D.D.Day Zet
Spets efter 500m: 2 D.D.Day Zet
Skrällen: 3 Boycott
Ranking: A 2,3 B 1,10,8,4,7,9,13 C 6,12,5,11

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming