DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme 30/7

30 Juli 2021 - 10:58

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik i omgången, 4 Under The Counter i den tredje avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 30/7
V64-1 2,5,6,8
V64-2 1,2,3,4,5,8,9
V64-3 4 Under The Counter
V64-4 5,9,10,14
V64-5 3,5
V64-6 1,9,11

672 rader x 1 = 672 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 30/7
DD1: 3,5
DD2: 1,9,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1140m auto
Ett ovanligt lopp inleder V64 tävlingarna, Midnattssprinten som endast mäter 1140m.
Mycket kommer såklart handla om inledningen på loppet och där håller jag 5 In Love Boko som knapp spetsfavorit. Han var med i en rejäl öppning senast och första 500m klockades på 1.06,0. Trots den tuffa öppningen av loppet höll In Love Boko klart godkänt hela vägen in i mål. Denna sexåring är väldigt kvick iväg från start och sitter inte senaste loppet för mycket i benen ska segerchansen vara bra. Från ledningen blir man svårslagen.

6 Enzo Am är regerande segrare av detta loppet och är en rutinerad sprinter som visserligen har spår utvändigt om främsta motbudet men som inte kan nonchaleras ändå. Får skickliga start kusken Carl Johan Jepson i vagnen till kvällens start vilket känns positivt. Skulle man kunna ta sig förbi In Love Boko från start ökar såklart segerchansen.

Skrällen är 8 Betting Rebel som visserligen inte har fått ett gynnsamt utgångsläge. Men detta är en tuffing som kan öppna kvickt. Till kvällens start väntas även spännande utrustnings förändringar, det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn. Vid gardering ska han inte räknas bort.

Min Vinnare: 5 In Love Boko
Spets efter 500m: 5 In Love Boko / 6 Enzo Am
Skrällen: 8 Betting Rebel
Ranking: A 5,6,8 B 2 C 7,1,3,4

V64-2 1640m auto
2 Vanessa Face är en tuffing som kommer till kvällens start med fin form. För två starter sedan vann man enkelt och i den senaste starten fick man inte aktionen att stämma vilket gör att hästen är ursäktad. Ikväll står man med intressanta förutsättningar, hon har ett perfekt utgångsläge över kort distans och är den min knappa spetsfavorit. Lyckas Vanessa Face komma till ledningen ikväll blir hon svårslagen. Men hon kan även vinna loppet från andra positioner.

9 Point To Point är en intressant skräll som har ett fint smygläge ikväll bakom bra startryggar. Kommer sitta bra på det i ett andraspår direkt. Till kvällens start är det anmält barfota runt om för första gången i livet, dessutom blir det amerikansk vagn vilket känns spännande. Kommer fälla många över upploppet.

3 Campagne de Press är en individ med bra grundkapacitet men hände töm i den senaste starten och såg inte som bäst ut. Men tills ikväll väntas det lättning i balansen och enligt tränaren Jimmi Ehlers känns Campagne de Press väldigt fin hemma i träning. Ska passas vid gardering.
Nämner även 5 Cape Town som står för gedigna och fina insatser hela tiden. Han kan öppna bra bakom bilen och har slutat på pallen vid samtliga sex starter under året. Cape Town står på tur för seger och till 8% är detta en skräll jag betalar för.

Min Vinnare: 2 Vanessa Face
Spets efter 500m: 2 Vanessa Face
Skrällen: 9 Point To Point /5 Cape Town
Ranking: A 2,9,3 B 5,8,1,4 C 10,12,11,6,7

V64-3 1640m auto Monté
Här hittar vi omgångens första spik, 4 Under The Counter som i den senaste starten såg ut att gå emot segern i Monté-Stochampionatet på V75 i söndags. Men fick stumma ben tillslut över Axevallas långa upplopp och fick ge sig tillslut. Till Under The Counters försvar var det då comeback efter en tids frånvaro och dessutom blev det en rejäl öppning på loppet. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ett steg tills ikväll och det känns på förhand som en bra segerchans. Täta starter har hon visat tidigare att hon trivs med, och hon är kvick iväg från start. Lyckas hon komma till ledningen blir man svårslagen, man kunnat finns även att vinna loppet från andra positioner också. Spik.

Motbud
2 Accord Marjacq är främsta motbudet till min spik, detta är en individ som visat hög kapacitet men som haft svårt att sköta i loppen på slutet. Vilket gör att han inte fått något riktigt lopp i kroppen inför kvällens start. Men enligt tränaren ska Accord Marjacq vara i fin författning och sköter han sig är man med och utmanar om segern. Man har fått ett bra utgångsläge och duktiga Jonathan Carre ska rida hästen för tredje gången. Vid de två tidigare tillfällena har det slutat med seger. Givet streck vid gardering.

6 Linus Boy gjorde comeback efter ett kortare uppehåll senast och gick klart bra i ett sulkylopp. Hästen har tidigare visat bra kunnande i monté och nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 4 Under The Counter
Spets efter 500m: 4 Under The Counter
Skrällen: 6 Linus Boy
Ranking: A 4 B 2,6,7,3 C 1,5

V64-4 2140m volt
9 Prins C.K. är en kapabel häst för klassen men har tyvärr en hel del galopper i raden vilket gör honom svårbedömd. I den senaste starten såg man ut att göra upp om segern in på upploppet med med 100m kvar till mål blev det galopp. Utan galoppen hade man troligtvis gått i mål på nytt rekord och slutat etta eller tvåa i loppet, vilket i alla fall tyder på att formen sitter där. Felfri ikväll är segerchansen bra, dessutom är det anmält barfota runt om för först gången i livet vilket är klart intressant. Förstahäst.

5 Klack Ymer gör ikväll här en spännande debut för Daniel Redén. Detta är en sjuåring som inte startat på ett tag men Daniel väljer att rycka samtliga skor direk i första starten vilket tyder på att man kommer väl förberedd. Jag är inne på att Ulf Ohlsson tidigt kör sig till ledningen och väl i den positionen kommer man sen leda loppet länge. Givet streck på kupongen.

10 Moddson har nio segrar på sina 14 starter i livet och en bra häst för klassen. Att man ikväll gör årsdebut tyder på att man inte startat på ett tag och det troliga är att man behöver lopp i kroppen men sett till kunnande ska man ändå räknas tidigt i kvällens sammanhang.

Min Vinnare: 9 Prins C.K.
Spets efter 500m: 5 Klack Ymer
Skrällen:
Ranking: A 9,5 B 10,14,1,15,11,7,2 C 12,8,3,6,4,13

V64-5 2140m auto
5 Illfindmywayhome är en häst med högt kunnande, men samtidigt är det en humörs häst som som ibland kan ställa till det lite för sig själv. Men på slutet har han visat fin form, för två starter vann man från ledningen på bra sätt och i den senaste starten var man ute i en V75-final och gick i mål med sparade krafter efter ett snällt upplägg. Precis som vid segern för två starter sedan är det åter Ulf Ohlsson i vagnen igen. Illfindmywayhome är kvick iväg från start och laddas emot ledningen, men oavsett om man kommer dit eller inte ska detta vara en bra segerchans i loppet om Illfindmywayhome håller sitt humör i schack.

Främsta motbudet i loppet är 3 Again Kronos som höjt sig på slutet och kommer med bra form till kvällens start. Han är också kvick iväg från start och skulle Again Kronos lyckas att svara ut tipsettan från start blir han inte helt enkel att plocka ner i ledningen.

Skrällen är 6 Brunello Hall som besitter kapacitet i grunden men behöver höja sig för att kunna utmana de två ovan nämnda.

Min Vinnare: 5 Illfindmywayhome
Spets efter 500m: 5 Illfindmywayhome / 3 Again Kronos
Skrällen: 6 Brunello Hall
Ranking: A 5 B 3,6,4,7,10 C 11,9,8,1,2,12

V64-6 3140m volt
9 Gardner Shaw stå för klassen i gänget ikväll, men har efter tre raka galopper tvingats gå ett kvallopp för att kunna starta här. I kvalet skötte han sig bra och lever bara Gardner Shaw upp till sitt fina kunnande så ska chansen att man rundar samtliga här ikväll vara hög. Men när det strulat så mycket som på slutet för hästen så vill man se han fungera fullt ut innan man kan gå fullt ut på honom igen.

1 Chestnut har likväl en spännande uppgift på start. Han har två lopp i kroppen efter ett långt uppehåll, och vid båda starterna har han avslutat bra. I årsdebuten näst senast avslutade han sista 800m via 1.12. I senaste starten blev det dock galopp, men upphämtningen var bra och Chestnut visade att formkurvan pekar uppåt. Man är den troliga ledaren av loppet och får man fuska bort lite under loppets gång kan man hålla den positionen hela vägen in till mål.

Skrällen är 11 My Dream Art som besitter hög kapacitet och har nu fått två lopp i kroppen. Han trivs över den längre distansen och klaffar det bara någorlunda längs vägen ikväll är denna sjuåringen med och utmanar om segern. Endast 5%.

Min Vinnare: 9 Gardner Shaw
Spets efter 500m: 1 Chestnut
Skrällen: 11 My Dream Art
Ranking: A 9,1 B 11,10,5,6,8,7 C 4,12,3,2

Lycka till med spelet
Oliver Bergman


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Skellefteå AIK
Ishockey - SHL - 2 (ink. OT)
2.00
19:00  Tingsryd - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 5,5 mål
1.75
20:00  Marocko - Malawi
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 2 asian +1,5
1.70
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
20:45  Birmingham - Peterborough
Fotboll - Championship - Under 2,5 mål
1.80
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - Bergmans succétåg (unik)
Insats: 350 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 25/1
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Bollnäs 25/1
Insats: 756 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Tisdag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Bollnäs 25/1
Insats: 300 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Aliassime - Medvedev
Tennis - Australian Open - Över 32,5
1.78

Livestreaming