DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme 4/6

4 Juni 2021 - 12:24

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme.
Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, 4 Höstbolillemori den andra avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 4/6
V64-1 10,11
V64-2 4 Höstbolillemor
V64-3 1,2,8,12
V64-4 1,4,7,8,9,10,11
V64-5 6,10
V64-6 1,2,6,7,8

560 rader x 1 = 560 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 4/6
DD1: 6,10
DD2: 7 Syoss

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
11 Monster Merete blir bara bättre och bättre, han har på sina sex senaste starter tagit fyra segrar och två andraplatser. I den senaste starten övertog man ledningen efter 600m och gick sen undan till en enkel seger. För två starter sedan gjorde man grovjobbet själv sista halvvarvet men hade ändå inga problem att avgöra till seger. Trots att man har många att runda ikväll från sitt tillägg på 20m så ska segerchansen vara god. Förstahäst.

10 Lykkje Tuva är en talang som tränaren Ole Johan Östre har höga tankar kring. Enligt rapporterna så tränade hon väldigt bra hemma på gården, men fick det aldrig riktigt att lossna i lopp. Men senast i årsdebuten visade hon något helt annat när man vann överlägset och slog då bland annat Monster Merete. Nu var det över två månader sedan vilket gör att formen är osäker. Dessutom har man bakspår på start. Men fortsätter Lykkje Tuva framåt på sin utvecklingskurva till dagens start kommer hon bli att räkna med på nytt.
För den som garderar beredare vill jag nämna 7 Klack Sigrid som kommer med fin form till dagens start. För två starter sedan vann man på bra sätt och i den senaste starten avslutade han 25,7 sista 700m.

Min Vinnare: 11 Monster Merete
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Lykkje Tuva
Ranking: A 11,10 B 7,6,1,2,13,3 C 4,8,9,12,5

V64-2 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 4 Höstbolillemor. Detta är ett nioårigt sto som nu har gjort tre starter i år, och hon inledde året lovande med två raka segrar. För två starter sedan imponerade hon dessutom när klockan stannade på 25,1 sista 1000m från ledningen. Men i den senaste starten blev det galopp x2 och dagen var förstörd. Dock såg hon fin ut mellan galopperna och hade bra fart i benen. Håller hon sig till rätt gångart ikväll och presterar som vid segern för två starter sedan talar mycket för att hon sitter i ledningen igen och väl i den positionen blir hon svårslagen. I ett jämnspelat lopp väljer jag att ta ställning, spik.

Motbud
11 Rein Flax har ett sämre utgångsläge, men kommer till dagens start med två raka segrar på kontot. I den senaste starten attackerade han i tredjespår med 700m kvar till mål. Han landade omgående utvändigt om ledaren för att sen avgöra till seger i fin stil tillsut. För två starter sedan rekord sänkte Rein Flax en hel del när han enkelt vann från ledningen. Med formen på topp ska man ses som den givna utmanaren till min spik.

Nämner även 5 Grude Bambi som besitter en hel del kapacitet i grunden. Hon stod för ett par fina prestationer under förra säsongen men har hittills i år inte hittat rätt. Letar formen, men när hon väl hittar den blir hon farlig i dessa typer av lopp.

Min Vinnare: 4 Höstbolillemor
Spets efter 500m: 4 Höstbolillemor
Skrällen:
Ranking: A 4 B 11,5,1,12,9,2 B 7,10,6,8,3

V64-3 2140m volt
1 Erv Zet har inte varit sämre än tvåa i år hittills på sina fyra starter. Fär två starter sedan fick han en del press i ledningen men kunde ändå hålla starkt till en andraplats bakom V75 härdade Max Håleryd. I den senaste starten gjorde man det ännu bättre, då fick han göra jobbet utvändigt om ledaren men kunde ändå till seger kort före mål. Erv Zet är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet, från den positionen kommer man sen bli svårslagen. Men denna fyraåringen ser ut att bli väldigt stor favorit och då kliar det i fingrarna att försöka fälla.

Främsta utmanare är 8 Majestic Up som har ett tufft utgångsläge med bakspår på startvolten. Men han har inlett året lovande med två raka segrar på lika många starter. I den senaste starten avgjorde han enkelt via 12,5 sista 800m. Behöver såklart en del tur härifrån, men skulle det klaffa med positionerna så kommer Majestic Up vara med där framme när mållinjen närmar sig.

Nämner även 12 Your Dreamlove som ikväll gör intressant debut Jörgen Westholm. Formen är såklart svårbedömd då häste även gör årsdebut. Men Jörgen brukar sällan fuska med träningen. Vid gardering ska hon inte nonchaleras.

Min Vinnare: 1 Erv Zet
Spets efter 500m: 1 Erv Zet
Skrällen: 8 Majestic Up
Ranking: A 1 B 8,12,2,11,7,13 C 4,15,10,6,5,3,9,14

V64-4 3140m volt
9 Rappnor har gott kunnande men kommer från sämre insats senast, men förklaringen var att Rappnor hade en halsinfektion då. För två starter sedan gjorde han det bra, då gick han bra ute i spåren. Detta är en häst som visat sig trivas bra under sommarhalvåret och har man inte tappat all form efter sin halsinfektion är man segeraktuell ikväll. Rappnor lever på sin styrka och att det ikväll är ett lopp över 3000m är bara positivt för honom. Från stallet är man även optimistiska trott med tanke på att hästen var nedsatt senast. Förstahäst.

11 Hugo Bäck kommer med en färsk seger i bagaget. I den senaste starten vann man från ledningen i bra stil, segern blev säker tillslut. Ikväll ser uppgiften annorlunda ut men med tanke på form beskedet senast kan man inte nonchaleras ikväll.

Nämner 8 Bokli Rapp N.O. tidigt även om han har svikit ett längre tag. Men detta är en häst som kan en hel del i grunden. Ikväll blir det även barfota runt om för första gången på ett bra tag, kanske är det de som nu får Bokli Rapp N.O. att blixtra till.

Skrällen på start är 1 Nordby Kuling som blev hovöm i den senaste starten, och känslan var att det fanns en hel del krafter sparade över mål. Ikväll har man spår ett på start och lyckas man hålla upp ledningen kommer denna rejäla åttaåring kunna tugga på där framme ett bra tag över den längre distansen.

Min Vinnare: 9 Rappnor
Spets efter 500m: 1 Nordby Kuling
Skrällen: 1 Nordby Kuling
Ranking: A 9,11,8 B 1,10,7,4,12,3 C 13,2,6,5

V64-5 2140m volt
6 Eld Tekno tillhör de bättre fyraåringarna i landet men har ännu inte fått det att stämma fullt ut i loppet. Det är också därför han står billigt inne i ett lopp som detta. Vid de senaste två andraplatserna har man vid båda tillfällena fått ge sig emot stallkamraten 10 Oppgårdsdrängen. Men ikväll står man 20m bättre till gentemot honom vilket är en klar fördel. Övriga konkurrenter i loppet har han tidigare bevisat att han matchar och med ett försprång till stallkamraten ikväll är känslan att en välförtjänt seger är inom räckhåll. Dessutom är det anmält barfota runt om för andra gången i livet vilket är intressant.

10 Oppgårdsdrängen är som jag nämnt ovan stallkamrat med 6 Eld Tekno och har dessutom besegrat honom vid de två senaste starterna. Ikväll står man 20m sämre till vilket gör uppgiften tuffare på förhand. Men med formen på topp och att han står ensam på sitt tillägg gör att man ändå inte kan nonchalera honom ikväll.

Nämner även 3 Mjölner Rönner som inte riktigt levde upp till sin fulla förmåga senast. Men ikväll står man perfekt inne i loppet och har ett bra utgångsläge. Han är den troliga ledaren av loppet och studsar man tillbaka prestationsmässigt jämfört med den senaste starten kommer Mjölner Rönner inte bli enkel att fånga in för tilläggshästarna.

Min Vinnare: 6 Eld Tekno
Spets efter 500m: 3 Mjölner Rönner
Skrällen: 3 Mjölner Rönner
Ranking: A 6,10 B 3,4,5,7,8, C 9,2,1

V64-6 2140m auto
Med 4 Västerbo Lexington struken inför kvällens start så har den avslutande avdelningen öppnat upp sig en hel del.

7 Syoss stod för en fin årsdebut för två starter sedan, då fick han attackera först i tredjespår med 700 kvar men kunde trots detta enkelt spurtade hem en välförtjänt seger. I den senaste starten var man ute på V75, då var man med i en tuff körning från början för att sen hitta ner i rygg på ledaren. Men trots den tuffa inledningen på loppet kunde han avsluta okej som femma. Skulle han hitta en vettig position ikväll från sitt sjunde spår besitter denna åttaåring en vass avslutning. Till endast 19% är detta min förstahäst i loppet.

6 Quarcia är ett kapabelt sto som kan en hel del i grunden, men hon kommer tillbaka ikväll från sjukdom vilket gör att formen är svårbedömd. Men vid årsdebuten för två starter sedan gjorde hon det riktigt bra och avslutade sista varvet via 1.12, vilket räckte för seger. Nu är man nedstruken ett hack i banan vilket är positivt. I en öppen avslutning ska Quarcia räknas tidigt.

2 Manuzio Hanover står något hårt inne i loppet men har samtidigt fått ett perfekt utgångsläge. Han håller även fin form för dagen och med en vettig resa är ikväll kommer man vara med där framme när det ska avgöras.

1 Zinco Jet besitter bra kapacitet för loppet men kommer dessvärre bli över från start. Men skulle Jorma Kontio lyckas med att komma iväg okej och hitta en bra position finns både kunnande och speed för att utmana om segern. Anmält med amerikansk vagn ikväll vilket är intressant.

Min Vinnare: 7 Syoss
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Quarcia
Ranking: A 7 B 6,2,1,8,11,9 C 10,3,12,5

Lycka till med spelet


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:51  Lopp 10 - 12 Charming Krono
Trav - Solvalla  - Vinnare
4.00
04:00  Colorado - Boston
Ishockey - NHL - 1
1.884
19:00  Djurgården - Linköping
Ishockey - SHL - 1 (moneyline)
1.80
22:00  Ecuador - Brasilien
Fotboll - VM-kval - 1X
1.65
21:00  Valladolid - Gijon
Fotboll - La Liga 2 - Under 2,5 mål
1.81
02:00  Witt - Rowe
Annat - UFC - Witt vinnare
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 26/1
Insats: 162 kr - MrHockey
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 1050 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Åby & Solvalla 26/1
Insats: 200 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Torsdag 27/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming