V64 Tips Romme 4/6

Publicerad på 4 Jun 2021 - 12:24

DrTrav

DrTrav

4 Jun 2021 - 12:24

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme.
Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, 4 Höstbolillemori den andra avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 4/6
V64-1 10,11
V64-2 4 Höstbolillemor
V64-3 1,2,8,12
V64-4 1,4,7,8,9,10,11
V64-5 6,10
V64-6 1,2,6,7,8

560 rader x 1 = 560 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 4/6
DD1: 6,10
DD2: 7 Syoss

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
11 Monster Merete blir bara bättre och bättre, han har på sina sex senaste starter tagit fyra segrar och två andraplatser. I den senaste starten övertog man ledningen efter 600m och gick sen undan till en enkel seger. För två starter sedan gjorde man grovjobbet själv sista halvvarvet men hade ändå inga problem att avgöra till seger. Trots att man har många att runda ikväll från sitt tillägg på 20m så ska segerchansen vara god. Förstahäst.

10 Lykkje Tuva är en talang som tränaren Ole Johan Östre har höga tankar kring. Enligt rapporterna så tränade hon väldigt bra hemma på gården, men fick det aldrig riktigt att lossna i lopp. Men senast i årsdebuten visade hon något helt annat när man vann överlägset och slog då bland annat Monster Merete. Nu var det över två månader sedan vilket gör att formen är osäker. Dessutom har man bakspår på start. Men fortsätter Lykkje Tuva framåt på sin utvecklingskurva till dagens start kommer hon bli att räkna med på nytt.
För den som garderar beredare vill jag nämna 7 Klack Sigrid som kommer med fin form till dagens start. För två starter sedan vann man på bra sätt och i den senaste starten avslutade han 25,7 sista 700m.

Min Vinnare: 11 Monster Merete
Spets efter 500m:
Skrällen: 10 Lykkje Tuva
Ranking: A 11,10 B 7,6,1,2,13,3 C 4,8,9,12,5

V64-2 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 4 Höstbolillemor. Detta är ett nioårigt sto som nu har gjort tre starter i år, och hon inledde året lovande med två raka segrar. För två starter sedan imponerade hon dessutom när klockan stannade på 25,1 sista 1000m från ledningen. Men i den senaste starten blev det galopp x2 och dagen var förstörd. Dock såg hon fin ut mellan galopperna och hade bra fart i benen. Håller hon sig till rätt gångart ikväll och presterar som vid segern för två starter sedan talar mycket för att hon sitter i ledningen igen och väl i den positionen blir hon svårslagen. I ett jämnspelat lopp väljer jag att ta ställning, spik.

Motbud
11 Rein Flax har ett sämre utgångsläge, men kommer till dagens start med två raka segrar på kontot. I den senaste starten attackerade han i tredjespår med 700m kvar till mål. Han landade omgående utvändigt om ledaren för att sen avgöra till seger i fin stil tillsut. För två starter sedan rekord sänkte Rein Flax en hel del när han enkelt vann från ledningen. Med formen på topp ska man ses som den givna utmanaren till min spik.

Nämner även 5 Grude Bambi som besitter en hel del kapacitet i grunden. Hon stod för ett par fina prestationer under förra säsongen men har hittills i år inte hittat rätt. Letar formen, men när hon väl hittar den blir hon farlig i dessa typer av lopp.

Min Vinnare: 4 Höstbolillemor
Spets efter 500m: 4 Höstbolillemor
Skrällen:
Ranking: A 4 B 11,5,1,12,9,2 B 7,10,6,8,3

V64-3 2140m volt
1 Erv Zet har inte varit sämre än tvåa i år hittills på sina fyra starter. Fär två starter sedan fick han en del press i ledningen men kunde ändå hålla starkt till en andraplats bakom V75 härdade Max Håleryd. I den senaste starten gjorde man det ännu bättre, då fick han göra jobbet utvändigt om ledaren men kunde ändå till seger kort före mål. Erv Zet är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet, från den positionen kommer man sen bli svårslagen. Men denna fyraåringen ser ut att bli väldigt stor favorit och då kliar det i fingrarna att försöka fälla.

Främsta utmanare är 8 Majestic Up som har ett tufft utgångsläge med bakspår på startvolten. Men han har inlett året lovande med två raka segrar på lika många starter. I den senaste starten avgjorde han enkelt via 12,5 sista 800m. Behöver såklart en del tur härifrån, men skulle det klaffa med positionerna så kommer Majestic Up vara med där framme när mållinjen närmar sig.

Nämner även 12 Your Dreamlove som ikväll gör intressant debut Jörgen Westholm. Formen är såklart svårbedömd då häste även gör årsdebut. Men Jörgen brukar sällan fuska med träningen. Vid gardering ska hon inte nonchaleras.

Min Vinnare: 1 Erv Zet
Spets efter 500m: 1 Erv Zet
Skrällen: 8 Majestic Up
Ranking: A 1 B 8,12,2,11,7,13 C 4,15,10,6,5,3,9,14

V64-4 3140m volt
9 Rappnor har gott kunnande men kommer från sämre insats senast, men förklaringen var att Rappnor hade en halsinfektion då. För två starter sedan gjorde han det bra, då gick han bra ute i spåren. Detta är en häst som visat sig trivas bra under sommarhalvåret och har man inte tappat all form efter sin halsinfektion är man segeraktuell ikväll. Rappnor lever på sin styrka och att det ikväll är ett lopp över 3000m är bara positivt för honom. Från stallet är man även optimistiska trott med tanke på att hästen var nedsatt senast. Förstahäst.

11 Hugo Bäck kommer med en färsk seger i bagaget. I den senaste starten vann man från ledningen i bra stil, segern blev säker tillslut. Ikväll ser uppgiften annorlunda ut men med tanke på form beskedet senast kan man inte nonchaleras ikväll.

Nämner 8 Bokli Rapp N.O. tidigt även om han har svikit ett längre tag. Men detta är en häst som kan en hel del i grunden. Ikväll blir det även barfota runt om för första gången på ett bra tag, kanske är det de som nu får Bokli Rapp N.O. att blixtra till.

Skrällen på start är 1 Nordby Kuling som blev hovöm i den senaste starten, och känslan var att det fanns en hel del krafter sparade över mål. Ikväll har man spår ett på start och lyckas man hålla upp ledningen kommer denna rejäla åttaåring kunna tugga på där framme ett bra tag över den längre distansen.

Min Vinnare: 9 Rappnor
Spets efter 500m: 1 Nordby Kuling
Skrällen: 1 Nordby Kuling
Ranking: A 9,11,8 B 1,10,7,4,12,3 C 13,2,6,5

V64-5 2140m volt
6 Eld Tekno tillhör de bättre fyraåringarna i landet men har ännu inte fått det att stämma fullt ut i loppet. Det är också därför han står billigt inne i ett lopp som detta. Vid de senaste två andraplatserna har man vid båda tillfällena fått ge sig emot stallkamraten 10 Oppgårdsdrängen. Men ikväll står man 20m bättre till gentemot honom vilket är en klar fördel. Övriga konkurrenter i loppet har han tidigare bevisat att han matchar och med ett försprång till stallkamraten ikväll är känslan att en välförtjänt seger är inom räckhåll. Dessutom är det anmält barfota runt om för andra gången i livet vilket är intressant.

10 Oppgårdsdrängen är som jag nämnt ovan stallkamrat med 6 Eld Tekno och har dessutom besegrat honom vid de två senaste starterna. Ikväll står man 20m sämre till vilket gör uppgiften tuffare på förhand. Men med formen på topp och att han står ensam på sitt tillägg gör att man ändå inte kan nonchalera honom ikväll.

Nämner även 3 Mjölner Rönner som inte riktigt levde upp till sin fulla förmåga senast. Men ikväll står man perfekt inne i loppet och har ett bra utgångsläge. Han är den troliga ledaren av loppet och studsar man tillbaka prestationsmässigt jämfört med den senaste starten kommer Mjölner Rönner inte bli enkel att fånga in för tilläggshästarna.

Min Vinnare: 6 Eld Tekno
Spets efter 500m: 3 Mjölner Rönner
Skrällen: 3 Mjölner Rönner
Ranking: A 6,10 B 3,4,5,7,8, C 9,2,1

V64-6 2140m auto
Med 4 Västerbo Lexington struken inför kvällens start så har den avslutande avdelningen öppnat upp sig en hel del.

7 Syoss stod för en fin årsdebut för två starter sedan, då fick han attackera först i tredjespår med 700 kvar men kunde trots detta enkelt spurtade hem en välförtjänt seger. I den senaste starten var man ute på V75, då var man med i en tuff körning från början för att sen hitta ner i rygg på ledaren. Men trots den tuffa inledningen på loppet kunde han avsluta okej som femma. Skulle han hitta en vettig position ikväll från sitt sjunde spår besitter denna åttaåring en vass avslutning. Till endast 19% är detta min förstahäst i loppet.

6 Quarcia är ett kapabelt sto som kan en hel del i grunden, men hon kommer tillbaka ikväll från sjukdom vilket gör att formen är svårbedömd. Men vid årsdebuten för två starter sedan gjorde hon det riktigt bra och avslutade sista varvet via 1.12, vilket räckte för seger. Nu är man nedstruken ett hack i banan vilket är positivt. I en öppen avslutning ska Quarcia räknas tidigt.

2 Manuzio Hanover står något hårt inne i loppet men har samtidigt fått ett perfekt utgångsläge. Han håller även fin form för dagen och med en vettig resa är ikväll kommer man vara med där framme när det ska avgöras.

1 Zinco Jet besitter bra kapacitet för loppet men kommer dessvärre bli över från start. Men skulle Jorma Kontio lyckas med att komma iväg okej och hitta en bra position finns både kunnande och speed för att utmana om segern. Anmält med amerikansk vagn ikväll vilket är intressant.

Min Vinnare: 7 Syoss
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Quarcia
Ranking: A 7 B 6,2,1,8,11,9 C 10,3,12,5

Lycka till med spelet


Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto