V64 Tips Romme 6/8

Publicerad på 6 Aug 2021 - 12:53

DrTrav

DrTrav

6 Aug 2021 - 12:53

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Omgången innehåller bland annat uttagningslopp till korta E3 och en jackpot på 4,5 Miljoner.

Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, 2 Seventh Heaven i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 6/8
V64-1 1,6
V64-2 1,3,4,5,9
V64-3 2,6
V64-4 2 Seventh Heaven.
V64-5 1,5,7,8,10
V64-6 1,2,3,5,6,11

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 6/8
DD1: 1,8,10
DD2: 1,3,5,6

12 rader x 20 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
6 Felix Orlando kommer närmast från seger i finalen av långa E3 där man inkasserade 975.000kr på ett bräde. Man vann då trots ett högt tempo i ledningen och höll sen säkert undan tillslut. Ikväll har man visserligen spår en bit ut bakom vingen, men ses som den troliga ledaren av loppet ändå. Han öppnar kvickt och tror många konkurrenter är nöjda om man får sitta i rygg på denna treåring som man vet går hela vägen in i mål. Samtliga Felix Orlandos segrar är tagna från ledningen, och i den positionen är man den givna första hästen ikväll igen. Till kvällens start är det även anmält barfota runt om vilket är spännande.

1 Ambrosius gör ikväll en spännande debut för Björn Goop. Han har fått ett perfekt läge i detta uttagningslopp och är garanterad en fin resa. Skulle det stämma med positionerna under vägen och luckan uppenbarade sig tillslut är Ambrosius det givna motbudet till Felix Orlando.

Min Vinnare: 6 Felix Orlando
Spets efter 500m: 6 Felix Orlando
Skrällen: 1 Ambrosius
Ranking: A 6 B 1,7,10,5,4,8 C 9,2,3,11

V64-2 1640m auto
1 Bouillabaisse var ute i Finalen i den senaste starten av E3 och stod då för en vislande avslutnign i skymundan, klockan stannade på 10,5 sista 1000m. Hon visade att formen är på topp och ikväll ser vi Bouillabaisse med helt andra förutsättningar. Hon öppnar okej från start och från sitt innerspår finns det möjligheter att hon lyckas hålla upp ledningen men oavsett om hon lyckas med det eller inte kommer Bouillabaisse få ett fint lopp. Över kort distans blir hon svårfångad från ledningen. Men hon kan även vinna loppet genom att stå för en liknande avslutnign som senast. Förstahäst.

9 Chatty Kronos kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start. Hon har vunnit båda loppen via ruskiga avslutningar. För två starter sedan stod hon för en vass avslutning och klockan stannade på 1.09 sista 800m och i den senaste starten svepte man fältet på bortre långsidan och avgjorde sen säkert från ledningen. Trots sitt bakspår ikväll måste man ses som en tidig utmanar om segern här.

Nämner även 4 Breeze tidigt. Detta treåriga sto har aldrig varit sämre än trea felfri och på sina tolv starter i livet har det redan blivit sex segrar. För två starter såg man fin ut vid sin seger, då avslutade man sista 700m via 11,3. Formen är bra och Breeze är både snabb och stark och är ett givet streck på kupongen.

3 Polar Operation är den som kommer utmana 1 Bouillabaisse spetsstriden. Hon höll upp innerspåret i den senaste starten och ledde sen loppet runt om. Kan hon nå ledningen ikväll igen kommer man leda loppet länge.

Min Vinnare: 1 Bouillabaisse
Spets efter 500m: 1 Bouillabaisse
Skrällen: 9 Chatty Kronos
Ranking: A 1,9,4 B 3,5,10,2,7 C 11,6,8

V64-3 2640m volt
2 Guli Fantom är inte att lita på travmässigt, vilket tio galopper på sina tolv starter beskriver. Men trots detta har Guli Fantom sex segrar på kontot. I den senaste starten blev det en kort galopp direkt i inledningen av loppet men hade ändå inga problem att bärga segern efter att gått sista 800m ute i tredjespår. Ikväll har man läge för ledningen om man sköter sig från start och i den positionen visade man för två starter sedan att man trivs i. Då stod man nämligen för en överlägsen seger. Har två raka segrar på kontot och måste ses med god segerchans ikväll även om galopprisken är överhängande.

Nämner även 6 Wilda Simon som visserligen var chanslös att utmana Guli Fantom för två starter sedan, men han står bättre till ikväll och som vi varit inne på tidigare är Guli Fantom inte att lita på när det handlar om att trava. Var ute i kval till Derbyt senast vilket blev för tufft, ikväll är det enklare motstånd på pappret och skulle dessutom favoriten göra bort sig ikväll är Wilda Simon ett givet segerbud.

12 Tallmons Wiking är hästen på dubbla tillägg med störst chans att blanda sig i segerstriden. Han kommer med en uppåtgående formkurva till kvällens start och i den senaste starten visade fyraåringen att han tål att göra en hel del jobb själv. Ska inte nonchaleras vid större gardering.

Min Vinnare: 2 Guli Fantom
Spets efter 500m: 2 Guli Fantom
Skrällen: 6 Wilda Simon
Ranking: A 2 B 6,12,5,11,4 C 1,3,8,7,9,10

V64-4 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 2 Seventh Heaven. Hon kommer med två raka spetssegrar till ikväll. För två starter sedan övertygade hon stort när det blev seger via 1.12,2 över full väg. I den senaste starten blev segern, men prestationen var bra när hon höll undan för en smygkörd Afrodite Face sista biten. Seventh Heaven håller fin form och är kvick iväg från start. Från bricka två är jag inne på att hon tar sig förbi främsta motbudet 1 Lacille Boko direkt och väl i ledningen ska segerchansen vara bra. Spik till bra procent.

Motbud
1 Lacille Boko har börjat karriären lovande med fem segrar på sina åtta starter. I den senaste starten blev det galopp när man laddade från start i långa E3-finalen. Men Lacille Boko har tidigare visat att hon duger bra bland kullens bästa ston. Bricka ett kan dock innebära lite strul då hon har en kvick konkurrent utvändigt. Men Erik Adielsson som sitter i vagnen känner hästen väl, han har kört henne vid de tre senaste starterna. Det har även resulterat i två segrar. Löser det sig bara från start ikväll är man ett givet segerbud i loppet.

Skrällen är 10 Ain't Misbehavin som har kapacitet för att blanda sig i segerstriden men har tyvärr fått ett tufft utgångsläge ikväll. Men skulle hon få smyga med i ryggar in på upploppet är detta en individ som är rapp i benen och som kan avsluta vasst.

Min Vinnare: 2 Seventh Heaven
Spets efter 500m: 2 Seventh Heaven
Skrällen: 10 Ain't Misbehavin
Ranking: A 2 B 1,10,3,9,7,5 C 4,8,6,11

V64-5 1640m auto
10 Islay Mist Sisu har en intressant uppgift framför sig ikväll trots bricka tio. Hon vann under förra året Svensk Uppfödningslöpning och visade då att hon tillhör den yttersta eliten i kullen. För tre starter sedan vann hon Guldstoet från ledningen. I den två senaste starterna har hon fått snälla lopp och man har inte brukat henne till max. Ikväll är det dags att kvala in till ytterligare en final och från bricka tio handlar det inte om att chansa och köra snällt, utan Islay Mist Sisu kommer troligen få ett offensivt upplägg. Man låter positiva i stallet inför kvällens start och det är dessutom anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Förstahäst.

En annan bra häst som fått ett tufft utgångsläge är 8 Bright Crystal som gjorde det bra som fyra i långa E3-finalen senast. Hon fick då offra en del speed för att komma ner i ett andraspår. Drog sen tåget i tredjespår på bortre långsidan, klockan stannade på 1.10 sista 800m. Löser det sig bara någorlunda med positionen härifrån ikväll finns både kunnande och styrka för att blanda sig i segerstriden.

Nämner även 1 Florence Ima som jämfört med de två ovan fått intressanta förutsättningar ikväll med bricka ett. Även om hon ännu inte slagit de bästa i kullen kan man inte nonchalera denna Maharajah avkomma som öppnar kvickt från start. Båda segrarna i karriären är tagna från ledningen och väl i den positionen ikväll kommer man leda loppet länge.

Min Vinnare: 10 Islay Mist Sisu
Spets efter 500m: 1 Florence Ima
Skrällen: 8 Bright Crystal
Ranking: A 10,1,8 B 7,6,2,3,11 C 4,5,9

V64-6 1640m auto
3 Mellby Joker kvalade in till långa E3-finalen, men fick aldrig se dagens ljus där och gick i mål med allt sparat. Han skrevs upp i boken för nästagångare och i den senaste starten fick han tyvärr för egen del ge sig mot Donizetti. Ikväll är motståndet på nytt tufft, men Mellby Joker står på tur för seger och har ikväll fått ett bra utgångsläge. Det är flera som säkerligen vill till ledningen från start men skulle Mellby Joker vara den som kommer dit ökar såklart segerchansen. Förststreck i ett öppet lopp.

5 Francesco Zet ska bli spännande att se ikväll. Han kommer från formstallet Daniel Redén och inledde sitt tävlande med tre raka segrar. Var inte frisk inför en tilltänkt start och har därför varit struken inför kvällens start vilket gör att formen är ett frågetecken. Örjan Kihlström är kanske inte mest känd för att vara kusken som vinner mest försk och uttagningslopp men med tanke på att det är anmält amerikansk vagn till kvällens start går det inte att nonchalera denna treåring ikväll.

Skrällen är 6 Power Doc som har varit ute i tuffa sammanhang under året och gjort det bra. Var bland annat tvåa bakom Borups Victory i en snabb avslutning för tre starter sedan. I den senaste starten var man ute i ett Margareta-lopp, då drog man tåget i tredjespår och avslutade sista 700m via 10,6. Formen sitter där och till kvällens start är det anmält barfota runt om för första gången vilket är spännande. Givet streck i avslutningen.

Nämner även 1 Dozen Of Oysters som kan öppna kvickt bakom bilen, men i den senaste starten blev det dock galopp från innerspåret vilket gör att man kanske vill köra mer på safe i kvällens uttagningslopp. Oavsett är man garanterad ett bra lopp på innerspåret om Dozen Of Oysters håller sig till rätt gångart och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 3 Mellby Joker
Spets efter 500m: 3 Mellby Joker
Skrällen: 6 Power Doc
Ranking: A 3,5 B 6,1,2,11,4,9 C 8,10,7

Lycka till med spelet
Oliver Bergman



Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto