DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme 8/1

8 Januari 2021 - 10:30

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Dalatravet och närmare bestämt Romme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik, 4 Grude Tilla i den andra avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 8/1
V64-1 1,3,5,6,8,9,12
V64-2 4 Grude Tilla
V64-3 6,7,8
V64-4 2,11,12,14
V64-5 2,3,10
V64-6 6,11

504 rader x 1 = 504 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 8/1
DD1: 2,3,10
DD2: 6,11

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640 auto
Öppen inledande avdelning på V64 spelet.

9 Hooper des Chasses gör ikväll debut för Sybille Tinter och tongångarna från tränare håll är klart optimistiska inför dagens start. Hooper des Chasses vann sin senaste start i Hamburg efter att tagit över ledningen efter 500m och sen gått undan till seger. Men denna fyraåringen är inte helt att lita på. Han har galopperat bort sig i två av sina fem starter men har också vunnit lika många gånger. Hooper des Chasses besitter viss fart vilket man visat när man gått 14,9 i 1900m i Berlin. Ett givet streck på kupongen ikväll men också givet att gardera loppet.

1 Make It Rain stod för en bra comeback när man vann i debuten för Jonna Irri. Nu med lopp i kroppen är man min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man garanterad en fin resa även om man släpper spets efter en bit. Är med och gör upp om segern ikväll.

3 Håna Am fick ett tufft lopp senast men höll ändå starkt till andraplatsen från utvändigt ledaren sista varvet. MAn har tidigare haft svårt att hålla reda på benen och det har blivit ett par galopper. Skulle man hålla sig till rätt gångart loppet igenom ikväll är man en kandidat till segern.

6 Indigo Keeper är skrällen i loppet, men detta är ytterligare en häst som har tagit till galoppen på slutet. Men detta är en femåring som utöver galopperna visat fina fartresurser. Lyckas man få runt Indigo Keeper felfritt ikväll är man till endast 2% i skrivande stund en rolig skräll att betala för.

Vill även nämna två ekipage som gynnas av den längre distansen. Det är 8 Geronimo d'Hello och 12 Bonfire Ås som båda har fin styrka att tillgå och som blir streck på mitt system.

Min Vinnare: 9 Hooper des Chasses
Spets efter 500m: 1 Make It Rain
Skrällen: 6 Indigo Keeper
Ranking: A 9,1,3 B 6,12,8,5,10,11 C 4,2,7

V64-2 1640 auto
I denna avdelningen hittar vi kvällens första och enda spik 4 Grude Tilla, hon stod för en bra prestation i den senaste starten. Då körde man sig till ledningen efter ett varv och fick sen ge sig och gå i mål som tvåa. Idag är loppet 500m kortare vilket kommer gynna min spik. För två starter sedan gick man 24,5 i 1200m efter galopp. Idag är det återigen Ulf Ohlsson som sitter i vagnen och jag tror man tidigt sitter i ledningen och därifrån blir man inte lätt för övriga att slå. Spelvärd spik i min bok.

Motbud
8 Grude Bambi är stallkamrat med spiken och är i grunden den bättre hästen av de två, men med tanke på dagens förutsättningar med kort distans och spår 8 har 4 Grude Tilla en högre segerchans ikväll. I den senaste starten gick man med i tredjespår med 800m kvar till mål och höll godkänt. Hon har bra kapacitet och ska trots trist läget ses som främsta motbud till min spik.

7 Klack Ibra har sett formstark ut men i den senaste starten blev det galopp. Kan man studsa tillbaka från den prestationen till dagens start så finns kapacitet att vara med i segerstriden om Öystein Tjomslands hästar inte är på topp.

Min Vinnare: 4 Grude Tilla
Spets efter 500m: 4 Grude Tilla
Skrällen:
Ranking: A 4 B 8,7,5,1,3 C 6,9,10,2

V64-3 2140 auto
Tre hästar höjer sig över övriga och jag plockar med samtliga på systemet.

8 Volare Gar spurtade vasst i sin senaste start i V75 finalerna på Solvalla, då körde man invändigt och fick sent fritt. Ikväll blir det Erik Adielsson som hållet tömmarna igen, vilket verkar passa bra på denna sjuåriga valacken. De har en tredjeplats och en seger tillsammans som facit. Trots spår åtta bakom bilen lär Erik Adielsson vara offensiv från start och skulle inte bli överraskad om man kör sig hela vägen till ledningen efter en bit. Styrkan har Volare Gar och kan även vinna loppet från dödens och segerchansen bör vara hög ikväll. Förstahäst.

7 In Love Boko har blivit behandlad efter senaste starten vilket borde vara positivt inför kvällens lopp. I den senaste starten gick man ett rejält slutvarv och denna sexåringen är van att möta tufft motstånd. Skulle Rikard N Skoglund hitta en fin position in på slutvarvet kommer In Love Boko avsluta vasst och utmana om segern.

6 Alorac Mathbell har fin form och stod också för en vass avslutning i den senaste starten, avslutade 11,7 sista 700 senast från femte ytter. I min bok handlar det om vem som får bäst läkningsförlopp av 6 Alorac Mathbell och 7 In Love Boko som i första hand kommer utmana 8 Volare Gar om segern ikväll. 

Min Vinnare: 8 Volare Gar
Spets efter 500m: 8 Volare Gar
Skrällen: 6 Alorac Mathbell
Ranking: A 8,7,6 B 1,5,4,3,2 C -

V64-4 2140 volt
2 Forcement är klar förstahäst i dagens lopp, detta är en kraftfull sexåring som besitter hög kapacitet. Däremot är denna fransk travande valacken inte helt att lita på då han galopperat bort en del fina placeringar. I den senaste starten skulle man öka tempot och Forcement kunde inte hålla reda på benen och galopperade. Då var det autostart och ikväll är det voltstart vilket brukar passa bättre för denna stora favoriten. Går man iväg sitter man tidigt i ledningen och därifrån är såklart segerchansne hög. Men som storfavorit med ett orosmoln över sig att gå felfritt gör att jag väljer att gardera loppet.

14 R.K.Queen fick ett snällt lopp i sin comeback och bör nu vara framflyttad formmässigt till dagens start. Detta är ett sexårigt sto som kan en hel del i sina ljusa stunder men inte riktigt fått kontinuitet i sitt startande för att kunna lyfta på allvar. Skulle storfavoriten göra bort sig här är man högst segeraktuell. Givet streck när man garderar.

12 Mio Flash har fin kapacitet när han tävlar på toppen av sin förmåga. Denna sjuåring har vunnit på V75 i somras och är van att möta tuffare motstånd än ikväll. Utgångsläget är dock ingen höjdare ikväll, men till endast 2% vill jag ändå plocka med honom på systemet när jag garderar.

Min Vinnare: 2 Forcement
Spets efter 500m: 2 Forcement
Skrällen: 14 R.K.Queen
Ranking: A 2 B 14,12,11,4,5,9,15,13,7 C 6,8,10,3,1

V64-5 1640 auto
2 Self Taught Beauty är ett femårigt sto med bra kapacitet vilket hon visat upp hemma i Finland. Man har haft problem i voltstart när man besökt Sverige tidigare och galopperat i startmomentet i de två senaste starterna. Men ikväll är det bilstart och då har hon fungerat betydligt bättre, man är kvick iväg från start och jag är inne på att man tar hand om ledningen i kvällens start. Hittar man till ledningen här är man hästen att slå. Erik Adielsson sitter återigen upp i vagnen och han borde ha bra koll på vad han har att åka med då han även kört Self Taught Beauty i de två senaste starterna.

3 Solöns Allica är en spännande fyraåring som började karriären med två raka segrar. Ikväll återkommer man efter nästan fyra månaders tävlingsuppehåll vilket gör hästen svårbedömd formmässigt. Men man är kvick iväg från start men frågan är om man kommer förbi min förstahöst som är invändigt om Solöns Allica, det är tveksamt. Jorma Kontio sitter upp i vagnen och de har en seger på lika många starter tillsammans tidigare. Är man iordning direkt i comebacken kommer man utmana om segern.

Skrällen i loppet är 10 My Andovra som har visat att formen är på topp, en seger och en andraplats på de två senaste starterna är facit. I den senaste starten avslutade man sista 700m via 13,7. Skulle man få smyga med här och de två förhandsfavoriterna kör lite mot varandra kommer My Andovra ha en vass pollett kvar tillslut. Skräll.

Min Vinnare: 2 Self Taught Beauty
Spets efter 500m: 2 Self Taught Beauty
Skrällen: 10 My Andovra
Ranking: A 2,3 B 10,11,5,6,1,9,8 C 4,12,7

V64-6 1640 auto
6 Knifetown Hall var i den senaste starten ute i en klass II-final på Solvalla, man stod då för en bra avslutning men kunde inte rå på vinnaren Morotai Degato och blev fyra i mål.Klockan stannade på 10,8 sista 800m. Denna femåring tränas av Jörgen Westholm och kommer köras ikväll av Rikard N Skoglund. Formen är uppåt och Knifetown Hall är okej från start. Hittar bara Rikard N Skoglund en vettig position ska det vara en bra segerchans ikväll.

Skrällen i loppet är 11 Glide Devie, denna sexåring står alltid för jämna och fina prestationer. Nu på slutet har även formen varit mycket bra och då har även resultaten också kommit. Glide Devie har slutat topp-3 i de fyra senaste starterna och i den senaste starten var man helt överlägsen och vann med halva upploppet. Ikväll har man spår elva över kort distans vilket såklart inte är optimalt men skulle Oskar J Andersson som är en skicklig kusk hitta de rätta ryggarna och spara speeden till upploppet så kommer man kunna blanda sig i segerstriden här. Till endast 9% är men intressant.

Min Vinnare: 6 Knifetown Hall 
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Glide Devie
Ranking: A 6,11 B 3,5,1,4,9,2,12 C 8,10,7

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
19:00  Norrby - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.95
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming