DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme Fredag 12/6

12 Juni 2020 - 12:37

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Romme. Nedan följer min lösning av omgången. 

V64 Tips Romme Fredag 12/6
V64-1 13,14
V64-2 1,2,3,11
V64-3 15 Grisle Odin G.L.
V64-4 3,4,5
V64-5 7,8,9,14
V64-6 1,3,4,5,8,9

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 12/6
DD1: 8,14
DD2: 4,5,8

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64 TIPS ROMME FREDAG 12 JUNI

V64-1
Vi inleder V64 med ett Kallblodslopp - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat två hästar. 14 Rappnor har visat en härlig form på slutet och ståtar med två raka segrar. Han var riktigt bra vid vinsten över kort distans senast. Han tryckte då till och tog över ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll han sedan undan för en bra spurtande Månlykke A.M. Här har han 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten men det är lång distans och han är stark och han tål att göra en del grovjobb ute i spåren så kan Ole Johan Östre få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet också. 

13 Vollanfaks var riktigt bra när han vann från ledningen för tre starter sedan. Senast så hade han dubbla tillägg över medeldistans och han satt långt bak men han avslutade sedan okej i skymundan. Nu är det ett varv längre än senast och klaffar det med löpningsförloppet här så är han vass den sista biten och då kan han bli att räkna med över upploppet.

I övrigt kan 6 Gomnes Hans T. som kommer från en bra prestation vara tänkbar. Han avslutade starkt och var inte så långtifrån segern då men Forspärla drog det längsta strået då så han fick nöja sig med andraplatsen. Kan Ulf Ohlsson dra fördel av de 20 meterna han startar före den stora favoriten så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt.

Min Vinnare: 14 Rappnor
Spets efter 500m: 1 Gnistas Filur
Skrällen: 13 Vollanfaks
Ranking: A 14,13 B 6,1,5,8 C 3,9,10,7,11,12,15,4

V64-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Easy Cash har gjort bra insatser utan att få vinna den sista tiden. Senast så fick han ett lopp i rygg på den ledande Dark Roadster. Ledaren tröttnade sedan och han lyckades ta sig loss och då avslutade han mycket vasst i skymundan men det räckte inte till mer än en fjärdeplats bakom Stonecapes Superb som vann det loppet. Han är snabb ut och ska ha goda möjligheter att nå ledningen och kommer han till spets här så kan han bli svår att fånga in över den korta distansen. 

1 Borin T.N. har gjort två starter för sin nuvarande tränare Katja Melkko utan att få till det. Han har varit struken inför en tilltänkt start i slutet på maj så formen nu är oviss. Han har annars gott kunnande och utgångsläget nu blev bra så med en fin resa i den främre träffen här så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering. 

2 Get Involved satt en bit ner i kön innan han kom med en härlig avslutning fast åt Lamona Håleryd som vann från ledningen så fanns det inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Första gången över den korta distansen nu men får han gå med i en vettig rygg innan han sätter in attacken så kan han bli farlig över upploppet. 

11 Big Shot är härdad mot tufft motstånd. Senast så var han ute i en tuff final i Klass II på Solvalla under Elitloppshelgen. Han fick då en löpning i tredje invändigt och hängde sedan på klart godkänt till femteplatsen bakom en mycket bra Don Fanucci Zet. Efter en strykning av nummer 10 har läget blivit lite bättre och kan Örjan Kihlström sitter upp bakom Roger Walmann tränat här få lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 3 Easy Cash
Spets efter 500m: 3 Easy Cash
Skrällen: 11 Big Shot
Ranking: A 3 B 1,2,11,9,7,4 C 6,5,8,12

V64-3
Ett Kallblodslopp - Sleipner Cup 2020, Final över 2140 meter. Jag har spikat 15 Grisle Odin G.L. som har 12 segrar på 14 starter hittills i karriären. När han inte har vunnit så har han varit tvåa respektive trea. Senast så kunde han inte försvara
innerspåret fast han tog sig ut i ett tidigt skede av loppet och efter ett tungt slutvarv så vann han smått överlägset. Här har han 40 meters tillägg jämfört mot hästarna på startvolten och det är tufft över medeldistans men det här är en undantagshäst så han tål att göra en del grovjobb ute i spåren så jag tror han blir mycket svår att stå emot den sista biten. 

Vid gardering kan 2 Moddson som inledde karriären med sju raka segrar vara tänkbar. Han var minst lika bra senast även om det bara blev en andraplats bakom Järvsö Elling som vann det loppet. Från ett trevligt läge så tror jag att han kan nå ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. 

12 Bäcklös Uriel fick vandra i dödens på den ledande Järvsö Elling och orkade inte riktigt så det slutade med en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Grisle Odin G.L. senast. Kan Wiktor Kylin Blom som sitter upp bakom hästen få lite draghjälp under slutrundan så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 15 Grisle Odin G.L.
Spets efter 500m: 2 Moddson
Skrällen: 12 Bäcklös Uriel
Ranking: A 15 B 2,12,14,11,13,3,1,9,8,7 C 10,4,6,5

V64-4
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 7 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Försteslåtten hade varit borta från tävlingsbanorna ett år innan comebacken för tre starter sedan. Han hade då tillägg men han fick en väldigt bra start och satt i ledningen in i den första kurvan och från den positionen så dansade han undan till en klar seger. Det följde han upp med ytterligare en spetsseger. 

Senast så galopperade han i början av loppet och han hade inte sin bästa dag så det räckte inte till mer än en sjundeplats i ett lopp som vanns av Häsen Räsern. Han har öppnat bra i voltstart men nu är det autostart och då är han inte lika snabb iväg men kan Ole Johan Östre hitta ner i en vettig position innan han går till anfall så kan han bli farlig över upploppet. 

3 Eldson tog sin senaste seger över den korta distansen för fyra starter sedan. Senast så hade han ett risigt utgångsläge och hamnade långt bak men han kom med en stark avslutning även om det ebbade ut lite den sista biten så han fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Stjärn Truls C.F. som vann det loppet från vinnarhålet. Det är en fyraåring som nu möter äldre hästar men han är en bra sprinter så jag tror han duger en bit här också. Från ett bättre startspår nu än senast så borde han kunna slinka ner i en fin position och då kan han vara med och kämpa om segern.

4 Maxey Melanin kommer från en seger. Han travade då i ledningen och hade full kontroll på loppet när han omotiverat galopperade i den sista kurvan. Han ställde sig dock rätt fort och då kom han tillbaka starkt och räddade segern före en bra avslutande Jeksa. Med en lyckad start här så tror jag att Knut Arne Ödegaard sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han ta ytterligare en seger. 

I övrigt drar 2 Månbest A.M. en del streck. Han har gjort två starter efter lång frånvaro utan att få vinna. Bra läge nu så här kan han få ett passande lopp i den främre träffen. Han har dock bara en seger efter 19 starter och jag ratar honom på systemet här. 

Min Vinnare: 5 Försteslåtten
Spets efter 500m: 4 Maxey Melanin
Skrällen: 10 Rote Lin
Ranking: A 5,3,4 B 2,9,10,12 C 8,1,7,6,11

V64-5
Dalatravets Stayerserie avd 3 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Master Blaster gjorde en stark insats när han från ledningen försvarade sig länge och väl men han fick ge sig kort före mål mot Van Gogh Z.S. för tre starter sedan. Efter det så har det blivit två raka galoppmisslyckanden. Felfri nu så har han en härlig styrka och han duger bra i klassen så får han ett passande lopp så kan det vara läge för en seger så han ska räknas tidigt här.

14 Sir Henry P.Hill hade två raka segrar inför den senaste starten. Då var det väldigt tufft motstånd i Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen och han fullföljde klart godkänt till sjätteplatsen bakom Moni Viking där. Nu är det inte lika hårt motstånd även om det är några bra med. Han tål att göra en del av jobbet själv vilket han visade vid segern på Solvalla näst senast. Kan Jörgen Westholm servera honom ett bra lopp så kan han blanda sig i segerstriden igen.

7 Exaudio Vici har vunnit hälften av sina 22 starter. Han var näst senast ute i ett Klass I försök i Mantorp och satt en bit bak men han avslutade riktigt bra fast han nådde aldrig till Cobbys Nana som vann det loppet så han fick nöja sig med andraplatsen. Senast på Solvalla så fick han vandra i dödens och gjorde det klart godkänt som femma i ett lopp som vanns av Enriko Ha från vinnarhålet. Han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand och då kan det räcka en bit här. 

9 Indy D. hade två raka segrar inför den senaste starten. Han var då ute i Lilla Harpers på Solvalla. Han satt en bit ner i kön innan han gick med i ryggar och han avslutade plusbetonat i skymundan men då var Elmo Ice som vann från ledningen redan i mål så det räckte bara till en tredjeplats. Kan Örjan Kihlström komma ner i en bra position så kan han duga mot det här gänget om det klaffar med löpningsförloppet. 

Min Vinnare: 8 Master Blaster 
Spets efter 500m: 1 Bikila
Skrällen: 1 Bikila
Ranking: A 8,14 B 7,9,1,15,3,4 C 11,12,13,10,2,5,6

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 8 Volare Gar satt i tredje utvändigt innan han vreds på till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner den ledande Zodiac Dany Grif till seger senast. Tråkigt läge nu men löser det sig med positionerna och om det blir bra tempo på loppet så har han en stark långspurt och då kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här. 

4 Opalis kommer med två raka segrar. Hon inledde i tredjespår innan hon landade i dödens efter ett halvvarv och från den positionen så plockade hon ner den ledande Captivate på ett bra vis och hon höll även undan för övriga motståndare till seger senast. Det finns risk för en tung löpning igen men så bra som hon har varit på sistone så kan hon bli att räkna med även mot det här motståndet. 

5 In Line Tooma är en vass sprinter som gjorde det bra när han vann från spets näst senast. Gången efter det så var han ute i Speedrace på Solvalla under Elitloppshelgen och då hade han ingen chans mot Jefferson Dotcom. Han har tagit många vinster från ledningen så här blir det nog full laddning mot spets och kan han hushålla med krafterna där framme i täten så kan han rinna undan till en seger. 

9 Quarcia svarade för en riktigt bra insats på Romme näst senast när hon plockade ner sitt motstånd till seger från utvändigt om ledaren. Det gick inte lika bra från samma position gången efter det. Kan Kim Moberg få till en bra styrning så kan hon duga en bit här. 

3 In Love Boko fick ett för tufft lopp på V75 näst senast. Han visade dock att formen finns där när han avgjorde till seger i ett enklare gäng gången efter det. Kan Rikard N Skoglund hitta en vettig rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han vara långt framme igen.

1 D'Laina har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara klart vassare till den här starten. Hon är rejält kuskförstärkt med Örjan Kihlström nu och får hon smyga med på innerspår så kan hon överraska med en eventuell lucka till slut. 

Min Vinnare: 8 Volare Gar
Spets efter 500m: 5 In Line Tooma
Skrällen: 1 D'Laina
Ranking: A 8,4,5 B 9,3,1,2,10,6 C 7,11,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Hamburg - Osnabruck
Fotboll - Bundesliga 2 - 1 asian hcp -1
1.98
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - Marchand Målskytt
3.05
23:00  NY Islanders - Boston
Ishockey - NHL - 2
2.30
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Måndag 18/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming