DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme Fredag 20/3

20 Mars 2020 - 12:35

Det är V64 tävlingar på Romme ikväll med en Jackpot på 5,5 miljoner kronor i potten och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 3 Macelleria som har varit väldigt bra sedan han kom i Robert Berghs träning. I årsdebuten senast så gled han fram och tog över ledningen från Jeppas Picasso med 1350 meter kvar av loppet och från den positionen så vann han sedan väldigt enkelt. Han gick med skor och i en vanlig vagn då men nu är det aviserat barfota runt om och hybridvagn och med lopp i kroppen nu så tror jag på en ännu bättre insats här så kan Robert Bergh servera honom ett bra lopp så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 2.25 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 9 Radetzky som har lyft sig rejält sedan han kom till Mattias Djuses träning. Han har nu tagit fyra segrar på lika många starter för sin nuvarande tränare. Näst senast så klev han fram utvändigt om den ledande Stonecapes Superb med dryga varvet kvar till mål och hade inga problem med att plocka ner denne och även hålla undan för övriga motståndare till seger. Senast så travade han i ledningen och trots en del press under vägen så gick han undan i säker stil till seger. Här blir det nog ett tidigt avancemang framåt och då tror jag han har god chans att reglera det här fältet från dödens om han inte skulle bli släppt till ledningen. Vinnarodds 1.65 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Romme Fredag 20/3
V64-1 10,12
V64-2 3 Macelleria
V64-3 4,6,8,9
V64-4 Alla
V64-5 1,2,3,4,5,8
V64-6 9 Radetzky

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 20/3
DD1: 1,2,3,4,5,8
DD2: 9 Radetzky

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett K100 lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 The Lucky One gavs ett bra lopp i ryggar innan han vreds ut till attack på upploppet och via en stark avslutning så spurtade han ner Julian Sand som hade kopplat greppet till seger kort före mål senast. Kan Dick S Jansson få till en lika bra styrning här så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här. Han är anmäld barfota runt om nu och det kan göra honom ännu bättre till den här starten.

12 Cuarto Käbb tog sin senaste seger i april 2018 och han har hunnit med 12 starter till efter det. Senast så fick han en del draghjälp under slutrundan och kom sedan med en stark avslutning men det räckte inte till mer än en tredjeplats. Här har han springspår på tillägg så kan Carl Philip Lindblom som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge och om han kan få smyga med i en bra rygg fram tills han väljer att sätta in slutstöten så kan det vara läge för en efterlängtad seger, vid ytterligare gardering kan 5 My Golden Eye som gör debut i ny regi för Joakim Elfving vara tänkbar. Hon har känts riktigt fin i jobben meddelar man från stallet men hon har varit borta från tävlingsbanorna länge så hon kan behöva loppet men kan hon få ett bra lopp i den främre träffen så kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 10 The Lucky One
Spets efter 500m: 6 Loui Laday
Skrällen: 7 Tarpon
Ranking: A 10,12 B 5,6,7,11,8,9,3,15,2 C 1,13,14,4
Travbonus: Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 3 Macelleria som har varit väldigt bra sedan han kom i Robert Berghs träning. I årsdebuten senast så gled han fram och tog över ledningen från Jeppas Picasso med 1350 meter kvar av loppet och från den positionen så vann han sedan väldigt enkelt. Han gick med skor och i en vanlig vagn då men nu är det aviserat barfota runt om och hybridvagn och med lopp i kroppen nu så tror jag på en ännu bättre insats här så kan Robert Bergh servera honom ett bra lopp så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 1 Djokovic som är en högkapabel fyraåring som kvalade in till Kriteriet ifjol och är nu redo för årsdebut vara tänkbar. Han har tränat på fint hela vintern men han är inte jättevässad till den här starten för det kommer viktigare lopp senare på säsongen meddelar man från stallet. Han har 40 meters försprång på min spik här så håller Mattias Djuse ett bra tempo där framme i täten så kan han leda loppet länge men jag tror ändå han får svårt att hålla undan till seger, 7 Narold Vox är härdad mot tufft motstånd i gulddivisionen och trivs ypperligt över den långa distansen. I ett litet fält här så kan han bli farlig den sista biten men jag tycker min spik har större segerchans.

Min Vinnare: 3 Macelleria
Spets efter 500m: 1 Djokovic
Skrällen: 4 Radjah D'Inverne
Ranking: A 3 B 1,7,5 C 4,8,6,2
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Cherry Oh Baby gjorde årsdebut senast och hon gjorde det på bästa vis med seger. Hon tog då hand om ledningen in i första sväng och från den positionen så var hon aldrig hotad och gick undan till en överlägsen seger med sparade krafter. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare till den här starten och kan Åke Lindblom servera henne ett bra lopp här så kan det bli ytterligare en seger så hon ska räknas tidigt här, 8 Valuta E.W. tog tre segrar på tio starter ifjol och kommer nu ut i årsdebut här. Hon har tränat bra och hon är väl förberedd inför comebacken här meddelar Svante Båth. Hon kan kliva iväg rätt bra ur volten så med en lyckad start från springspåret så tror jag att Ulf Ohlsson kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Joy Frances Boko har inte startat sedan november ifjol så hon kan behöva loppet. Från springspår här så kan hon bli farlig om Fredrik Linder kan slinka ner i ett vettigt slagläge och då kan hon bli att räkna med över upploppet här, 6 Olmeda tog sin hittills enda seger för tre starter sedan. Hon travade då utvändigt om ledaren men hade inga problem med att plocka ner denne och höll även undan för övriga ekipage. Hon har varit borta länge så det kan saknas lopp i kroppen men med lite klaff så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 4 Cherry Oh Baby
Spets efter 500m: 8 Valuta E.W.
Skrällen: 6 Olmeda
Ranking: A 4 B 8,9,6 C 3,7,5,2,1
Travbonus: Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 9 i Meeting - Fördel Ston över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 11 Guli Glöd skrällde rejält vid segern i den senaste starten. Med en lyckad start från springspår på tilläggsvolten här så borde han kunna ramla ner i en vettig position och kan han få smyga med i en bra rygg fram tills kusken väljer att sätta in attacken så kan han bli svår att stå emot den sista biten, 7 Guldtopp gjorde det bra när han vann ett V75 lopp på Bergsåker i början av året. Senast så återkom han efter en tids frånvaro och kördes då passivt och var fullt godkänd som femma i ett lopp som vanns av Don Viking. Nu är det ett varv kortare distans och det är mycket bättre för honom men han ska inte göra alltför mycket jobb på egen hand men kan han få en del draghjälp och få spara speeden så länge som möjligt så fäller han många hästar till slut.

10 Grude Svarten satt en bit ner i kön men kom med en stark avslutning och det räckte till fjärdeplatsen i ett V75 lopp på Färjestad som vanns av Viking Faks senast. Kan Morgan Ivarsson få till en bra styrning så kan han utmana om en framskjuten placering här, 9 Faks Nils har inte riktigt fått till det sedan han blev tvåa bakom Bellfaks under julhelgen. Han behöver ha det serverat men kan han få ett passande lopp i ryggar så kan han avsluta loppet bra och då kan det vara läge för en seger. Barfota runt om nu är en klar fördel, 4 Hönn Blesa travade länge i ledningen senast men orkade inte hela vägen. Nu är det halvvarvet kortare distans och kan hon få styra och ställa som hon vill där framme i täten så kan det räcka hela vägen den här gången istället så hon är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 11 Guli Glöd
Spets efter 500m: 4 Hönn Blesa
Skrällen: 10 Grude Svarten
Ranking: A 11,7 B 10,9,4,8,12,1,2 C 5,6,13
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Höwings Unbeatable gjorde många bra insatser ifjol och kommer nu ut i en intressant årsdebut här. Robert Bergh brukar ha hästarna i god författning när de återkommer så jag tror på en bra insats direkt i comebacken här. Från ett trevligt utgångsläge så är han favorit till att nå ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan det räcka långt här, 8 Pikachu Face gjorde det bra vid segern näst senast. Gången efter det så satt han en bit ner i kön innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark spurt så slutade han trea i mål bakom Up To Me som vann det loppet. Dåligt läge här men om han kan slinka ner i en vettig position och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att ta till och då kan han bli farlig den sista biten.

1 New Dawn har ingen vidare rad men kan bättre än så. Trevligt utgångsläge här så kan Carl Johan Jepson servera honom ett bra lopp i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här, 5 Patricia Zaz gjorde debut i ny regi för Jörgen Westholm senast. Hon fick ett snällt upplägg då och slutade oplacerad över lång distans. Med lopp i kroppen nu så tror jag på en bättre prestation och ett mer offensivt upplägg den här gången och då kan hon duga en bit mot det här gänget. Jänkarvagn den här gången är intressant, 2 Global Thunder kommer till den här starten med fin form. Senast så avslutade han starkt men kunde inte stå emot Up To Me som drog fördel av att ha gått med i rygg på Global Thunder under slutrundan så han fick nöja sig med andraplatsen. Fint läge här och han har en bra spurt att ta till och då kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 4 Höwings Unbeatable
Spets efter 500m: 4 Höwings Unbeatable
Skrällen: 5 Patricia Zaz
Ranking: A 4,8 B 1,5,2,3 C 7,6,10,12,9,11
Travbonus: Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Radetzky som har lyft sig rejält sedan han kom till Mattias Djuses träning. Han har nu tagit fyra segrar på lika många starter för sin nuvarande tränare. Näst senast så klev han fram utvändigt om den ledande Stonecapes Superb med dryga varvet kvar till mål och hade inga problem med att plocka ner denne och även hålla undan för övriga motståndare till seger. Senast så travade han i ledningen och trots en del press under vägen så gick han undan i säker stil till seger. Här blir det nog ett tidigt avancemang framåt och då tror jag han har god chans att reglera det här fältet från dödens om han inte skulle bli släppt till ledningen.

Vid gardering kan 13 Fighter Mearas som har fem vinster på 16 starter och har visat gott kunnande när han sköter sig vara tänkbar. Han har dock galopperat i tio av sina starter och det var längesedan han var felfri i ett lopp nu så trots att han har ett bra läge för honom för att kliva iväg i rätt gångart så kan han galoppera när som helst i loppen och en galopp tror jag inte han har råd med här, 6 Applejack Mile travade i ledningen i årsdebuten senast men fick ge sig på målfoto mot Firebird Scoop. Med lopp i kroppen så kan han vara klart bättre nu och kan Troels Andersen hitta till ledningen smärtfritt så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Radetzky
Spets efter 500m: 6 Applejack Mile
Skrällen: 6 Applejack Mile
Ranking: A 9 B 13,6,7,10,4 C 3,8,11,12,5,1,2
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  PSG - Manchester United
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1
1.97
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Dynamo Kiev - Juventus
Fotboll - Champions League - 2
2.00
19:00  Mora - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
1.73
19:00  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.60
19:00  Leksand - Djurgården
Ishockey - SHL - 2
2.90
19:00  Lazio - Dortmund
Fotboll - Champions League - Haaland målskytt
1.96
20:36  Lopp 7 - Bunch Of Buddies
Trav - Romme - Plats
2.10
21:00  PSG - Manchester United
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1
1.97
21:00  PSG - Man United
Fotboll - Champions League - PSG u 18,5 fri
1.66
21:00  Chelsea - Sevilla
Fotboll - Champions League - Sev u 16,5 fri
1.66
21:00  Barcelona - Ferencvaros
Fotboll - Champions League - 1 & håller nollan
1.61
18:55  Real Madrid - Shakhtar
Fotboll - Champions League - BLGM
1.90
21:00  Midtjylland - Atalanta
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.86
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
21:00  Man City - Porto
Fotboll - Champions League - City ö 4,5 ins
1.83
21:00  Ajax - Liverpool
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.15
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 20/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:30  V64 Romme 20/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 20/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Romme 20/19
Insats: 240 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming