DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme Fredag 21/2

21 Februari 2020 - 12:35

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Romme och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 4 Milord som har gjort det bra på sistone och ståtar med två raka segrar. Båda gångerna har han avgjort till seger från dödens. Tränare Eric Martinsson hade velat se honom på V75 på Axevalla imorgon men hans poäng räckte inte till för att komma med där så därför får han starta här istället. Den korta distansen är ingen fördel men jag tror att Carl Johan Jepson synar dödens i ett tidigt skede igen och från den positionen så tror jag han blir svår att stå emot här. Vinnarodds 2.05 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Romme Fredag 21/2
V64-1 3,5,6,15
V64-2 1,2,3,6,8
V64-3 2,6,9,11,12
V64-4 1,6
V64-5 1,11,14
V64-6 4 Milord

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 21/2
DD1: 1,11,14
DD2: 4,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Hadrianos är en nybliven fyraåring som endast gjorde tre starter ifjol med två andraplatser som bästa resultat. Nu kommer han ut i årsdebut från ett fint läge och här tror jag att Jörgen Westholm kan köra sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så han ska räknas tidigt i comebacken här, 6 Seven Seas travade i ledningen näst senast men fick ge sig och slutade oplacerad. Gången efter det så serverades hon ett bra lopp i andra utvändigt men kunde trots det ingenting och blev bara fyra i ett lopp som vanns av Break Through. Hon tränar bättre än vad hon får ut i loppen meddelar man från stallet men skulle hon få det att stämma så kan hon bli att räkna med här.

15 Bill Gates svarade för en mycket fin prestation vid vinsten senast när han avgjorde lätt efter att ha fått ett fint lopp i andra ytter. Han har tjänat mest pengar i fältet och har således många hästar att runda men om löser sig med positionerna och om han kan få gå med i en bra rygg under slutvarvet så har han en bra avslutning och kan då utmana om en framskjuten placering igen, 3 Kutafort gjorde det bra när han klev fram utvändigt om ledaren med dryga varvet kvar och från den positionen så plockade han ner sitt motstånd till seger näst senast. Gången efter det så kördes han återigen offensivt fram till dödens och höll sedan okej till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Iggy Boko från ledningen. Här kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara med och göra upp om segern.

Min Vinnare: 5 Hadrianos
Spets efter 500m: 5 Hadrianos
Skrällen: 2 Adora
Ranking: A 5 B 6,15,3,2,10,7,11 C 13,1,9,8,14,4,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
ATG-ombudens lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Order To Fly har hunnit bli tio år gammal nu och har gjort 96 starter i karriären. Han är van vid att möta tufft motstånd och han gick en godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett V86 lopp som vanns av Weekend Fun senast. Då hade han spår tolv så det är ett helt annat läge den här gången även om han troligen blir över från start så är det bara sju motståndare och blir han inte fast på innerspår så kan han bli svår att stå emot den sista biten. Första gången Jorma Kontio får köra honom är mycket intressant, 3 Ajlexes Cubano var ute i gulddivisionen på Mantorp i lördags och tog sig inte förbi Zack's Zoomer i starten och fastande sedan i rygg på Firewire och tappade mycket mark och sedan så kunde han inte så mycket utan fick nöja sig med femteplatsen bakom vinnande Super Nice. Han kvick iväg vid laddning så här tror jag att Tomas Pettersson som kör hästen kan nå ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svårfångad om han skulle få dämpa tempot där framme i täten så han ska räknas tidigt här.

6 Let's Dance D.E. gjorde det bra när han vann från ledningen näst senast. Han trivs bra i ledningen så Oskar J Andersson som kör hästen provar säkert mot spets och skulle han komma till ledningen så kan det räcka en bit mot det här gänget, 2 Super Zantos är van vid att tampas mot tufft motstånd. Här är det enklare emot och kan han få ett passande lopp och få gå med i en bra rygg fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 8 Highspeed Call har tre lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande. Han är helt ospelad i nuläget men är inte så mycket sämre än de mer betrodda hästarna och kan Niclas Hammarström som kör hästen få till en bra styrning så kan han ställa till med en överraskning här.

Min Vinnare: 1 Order To Fly
Spets efter 500m: 3 Ajlexes Cubano
Skrällen: 8 Highspeed Call
Ranking: A 1,3 B 6,2,8 C 4,5,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Tjötta Gottfred kördes offensivt och tog över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så gick han sedan undan till en klar seger för tre starter sedan. Kan Svante Ericsson som kör hästen hitta en bra rygg att gå i och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut, 2 M.H.Herkules har vunnit 13 av 40 starter hittills i karriären. Senast så fick han en fin löpning i andra utvändigt och han avslutade sedan bra till seger. Från ett fint utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och då kan han vara långt framme på nytt.

6 Tana Faxen har inlett året på bästa vis med två vinster och två andraplatser på fyra starter. Senast så gick han en bra avslutning men det räckte inte riktigt ända fram till seger så han fick nöja sig med andraplatsen bakom Hof Blesen. Med en lyckad start så kanske han kan nå spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 11 Nygårds Hillevi har inte startat på ett tag så formen nu är ett frågetecken. Löser det sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen, 12 Mån Viktor kommer från en spetsseger. Han har tidigare visat att han även går bra bakifrån så kan Mikael J Andersson som kör hästen få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 9 Tjötta Gottfred
Spets efter 500m: 6 Tana Faxen
Skrällen: 3 Nygårds Hillevi
Ranking: A 9,2 B 6,11,12,3,8,5 C 10,7,1
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 6 Alorac Mathbell har fin form och har två vinster på de tre senaste starterna. När han inte vann näst senast så blev det en startgalopp. I den senaste starten så satt han långt ner i kön men han avslutade strålande och fångade in Scarlets Mirakel till seger kort före mål. Han är mer stark än snabb så den långa distansen är passande. Det blev ett mindre fält med endast sex motståndare så jag tror att Oskar J Andersson är offensiv och söker sig framåt utvändigt ledaren i ett tidigt skede och då kan han vara med och göra upp om segern igen.

1 Enriko Ha såg fin ut i en V75 final senast men fick chansen lite för sent för att kunna vara med och utmana om segern så nu blev det en tredjeplats bakom Il Duce Boko. Han kan öppna bra ur volten och är spetsbudet här och den långa distansen är inga problem så slipper han alltför hård press under vägen där framme i täten så kan han bli svår att fånga in, vid ytterligare gardering kan 5 U.R.Amazing som kom med en stark avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Give Me Ten senast vara tänkbar. Klaffar det med löpningsförloppet så har han en bra spurt att ta till och kan då vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Alorac Mathbell
Spets efter 500m: 1 Enriko Ha
Skrällen: 9 Super Benny
Ranking: A 6,1 B 5,9 C 2,3,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Ella Victorystone har ännu ingen seger efter tolv starter. Hon har varit ute inom V75 spelet i de två senaste starterna och har gjort det rätt bra. Senast så blev det en fjärdeplats bakom en överlägsen American Hill. Här är det en annan klass på motståndet och från springspår på tilläggsvolten med endast fyra hästar på start så tror jag hon kan komma rätt så vettigt på det och kan Magnus A Djuse servera henne ett bra lopp så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 14 Victoria Tilly är lite ojämn i sina prestationer. Hon fick en elak tryckare i ledningen efter en bit fast hon hakade sedan på godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Frozen Queen senast. Dåligt läge nu men om det klaffar med löpningsförloppet och om Oskar J Andersson kan få gå med i en bra rygg fram till upploppet så kan hon blanda sig i segerstriden här.

1 Livi Opal H.M. tog karriärens första seger näst senast när hon fick bestämma i ledningen. Gången efter det så gjorde hon bort sig med galopp men felfri nu så har hon läge för ledningen igen och skulle Paw Mahony som kör hästen få trolla bort en del av loppet i täten så kan hon ta ytterligare en seger, 8 Bling Bling drar en del streck. Hon gjorde comeback i ett sjuhästarsfält senast och travade då i ledningen och fick bestämma och hon borde ha vunnit det loppet för att få godkänt men hon vek ner sig och blev bara tvåa bakom Fuel Burn. Spår fyra i volten är inte bra men vid felfri avgång så kan hon duga en bit mot det här gänget om Juha Siirtonen kan få till en bra styrning men hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 11 Ella Victorystone
Spets efter 500m: 1 Livi Opal H.M.
Skrällen: 15 Felicienne
Ranking: A 11 B 14,1,8,3,15,10,6,5,9 C 12,7,4,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Milord som har gjort det bra på sistone och ståtar med två raka segrar. Båda gångerna har han avgjort till seger från dödens. Tränare Eric Martinsson hade velat se honom på V75 på Axevalla imorgon men hans poäng räckte inte till för att komma med där så därför får han starta här istället. Den korta distansen är ingen fördel men jag tror att Carl Johan Jepson synar dödens i ett tidigt skede igen och från den positionen så tror jag han blir svår att stå emot här.

Vid gardering kan 5 Charming Soldier som är startsnabb och trivs i ledningen vara tänkbar. Mikael J Andersson som kör hästen brukar inte släppa ledningen om han kommer dit och skulle han få bestämma som han vill i spets så kanske han kan rinna undan till en seger men han får ses främst som ett platsbud, 8 New Dawn var ute i ett montélopp senast och fick det inte att stämma då och galopperade bort sina möjligheter. Dåligt läge nu och det finns risk att han hamnar illa till men med lite klaff och tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 4 Milord
Spets efter 500m: 5 Charming Soldier
Skrällen: 8 New Dawn
Ranking: A 4 B 5,8,6,2,3,1 C 11,10,12,9,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming