DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme Fredag 22/11

22 November 2019 - 14:20

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Romme och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 9 Van Gogh Z.S. som har gjort det mesta rätt sedan ankomsten till Robert Bergh där han förutom galoppen i debuten ifjol har vunnit samtliga starter. Senast så hade han inte startat på drygt två månader men visade inget prov på någon ringrost utan avgjorde på ett bra vis. Med det loppet i kroppen så kan han vara ännu vassare den här gången. Känslan är att han kommer klättra en bra bit upp i klasserna och mot ett överkomligt motstånd här så tror jag han blir svårslagen hur än Linda Artursson väljer att lägga upp taktiken.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 6 Stuve Sky som som svarade för en mycket vass insats i den senaste starten. Hon fick då trava större delen av loppet i dödens men hon gjorde det bra och när sedan de båda konkurrenterna galopperade samtidigt på upploppet blev segermarginalen ner till tvåan stor. Hon har efter det varit struken för hosta men när hon nu kommer ut till ny start så tror jag hon är väl förberedd. Från springspåret här så tror jag Kaj Widell kör till ledningen och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

V64-1 1,3,4,5,6,7,8,9
V64-2 9 Van Gogh Z.S.
V64-3 3,6,8,9,10,11
V64-4 7,9
V64-5 6 Stuve Sky
V64-6 3,4,5,8,9,10

576 rader x 1 = 576 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 6 Stuve Sky
DD2: 3,4,5,8,9,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 8 Listas Marion är inte att lita på men hon skötte sig senast när hon togs lugnt från start och hamnade långt bak men när Magnus Jakobsson sedan styrde på med 700 meter kvar så avgjorde hon sedan lätt. Från springspåret här så borde hon kunna komma rätt så vettigt på det och felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden igen, 9 Victoria Tilly gjorde comeback efter en tids frånvaro senast när hon kördes till ledningen efter 700 meter och gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Med lopp i kroppen nu och om Oskar J Andersson kan servera henne en fin löpning här så kan hon bli att räkna med över upploppet, 1 Hedens Mirakel är ännu utan seger efter 15 starter. I den förra starten var det inte långt ifrån att han fick spräcka segernollan men Kick Her Highness tog sig förbi kort före mål så han fick nöja sig med andraplatsen. Nu är han ensam på startvolten och om Ulf Ohlsson drar i ett jämnt hårt tempo där framme i ledningen så kan det räcka en bit här, 3 Harvesting Time kommer från en seger i ett breddlopp. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 8 Listas Marion
Spets efter 500m: 1 Hedens Mirakel
Skrällen: 3 Harvesting Time
Ranking: A 8,9 B 1,3,6,4,7,5 C 11,10,14,12,13
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-2
Like a Horse Amatörserie, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Van Gogh Z.S. som har gjort det mesta rätt sedan ankomsten till Robert Bergh där han förutom galoppen i debuten ifjol har vunnit samtliga starter. Senast så hade han inte startat på drygt två månader men visade inget prov på någon ringrost utan avgjorde på ett bra vis. Med det loppet i kroppen så kan han vara ännu vassare den här gången. Känslan är att han kommer klättra en bra bit upp i klasserna och mot ett överkomligt motstånd här så tror jag han blir svårslagen hur än Linda Artursson väljer att lägga upp taktiken, vid gardering kan 6 Jaguar Tooma som gick en bra avslutning ute i spåren förvisso i tveksam aktion till andraplatsen bakom vinnande Peter Highness senast vara tänkbar. Med lopp i kroppen nu så kan han vara bättre nu och kan ledningen nås efter en bit så kan det räcka långt här men min spik har större segerchans så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Van Gogh Z.S.
Spets efter 500m: 6 Jaguar Tooma
Skrällen: 6 Jaguar Tooma
Ranking: A 9 B 6,4,1,5 C 12,10,8,2,3,7,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
ATG-ombudens lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Radjah D’Inverne gick näst senast i mål med sparade krafter i ett V75-lopp som vanns av Cobbys Olifant. Gången efter det så galopperade han före start, men han reparerade det bra och nådde fjärdeplatsen bakom Ontrack He’s Black. Lång distans nu passar bra och felfri här så kan han blanda sig i segerstriden, 9 On Track He’s Black vann näst senast från ledningen och gången efter det så kördes han åter till spets men fick en del press på sista borte långsidan och fick nöja sig med andraplatsen bakom Lövdala Principito. Kan Nicklas Westerholm servera honom en fin löpning så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här, 6 Running Like Hell avslutade fint mellan hästar i ett lopp som Seismic Wave vann senast. Han gillar lång distans och står 20 meter före ett par av de värsta konkurrenterna här så om Lars D Carlsson som kör hästen kan hitta en vettig position så har han en vass spurt som biter bra till slut, 11 Ippon Futura vinner inte så ofta men han är jämn och säker och kan han få bra draghjälp under slutvarvet så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 10 Radjah D’Inverne
Spets efter 500m: 2 Västerbo Call You
Skrällen: 3 Azarayah Ridge
Ranking: A 10,9 B 6,11,3,8 C 5,2,4,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-4
Treåringsserie, Final 2 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Southwind Queen är en segervan dam som satt långt ner i kön senast innan hon gick med i ryggar och via en vass avslutning på 12,3 sista 800 meterna så var hon först i mål. Nu är hon nerstruken ett hack och kan Rebecca Dahlén som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så har hon en vass avslutning så hon ska räknas tidigt här, 9 Adriatic Kronos var en liten besvikelse senast när han vek ner sig från ledningen. Kan han få smyga med i en bra rygg och få bra draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut, vid ytterligare gardering kan 6 Condior som är jämn och säker vara tänkbar. Han vinner inte så ofta men i ett litet fält här så kan han ta en framskjuten placering på nytt fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Southwind Queen
Spets efter 500m: 3 My Sweden
Skrällen: 6 Condior
Ranking: A 7,9 B 6,3 C 2,4,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Västerbergslagens Travklubbs Vandringspris - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Stuve Sky som svarade för en mycket vass insats i den senaste starten. Hon fick då trava större delen av loppet i dödens men hon gjorde det bra och när sedan de båda konkurrenterna galopperade samtidigt på upploppet blev segermarginalen till tvåan i mål stor. Hon har efter det varit struken för hosta men när hon nu kommer ut till ny start så tror jag hon är väl förberedd. Från springspåret här så tror jag Kaj Widell kör till ledningen och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid gardering kan 7 Dånpilen som kommer från en seger vara tänkbar. Kan Tomas Rosén som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan det räcka en bit här, 13 Isbjörn var blek senast i Norge och sprang mest och bromsade. Det kan vara så att han inte tände till till när man inte hade körspöt att påminna honom med. Han har gjort många bra insatser innan det så om han löper upp till sitt kunnande och det klaffar med löpningsförloppet så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 6 Stuve Sky
Spets efter 500m: 6 Stuve Sky
Skrällen: 7 Dånpilen
Ranking: A 6 B 7,13,8,12,1,9,11,4,10 C 14,15,5,2,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Aramis Amok kommer med fin form och hängde med godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Lövdala Principito senast. Kan Susanne Österberg som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 5 Lass Revenue är snabb ut och kan ta hand om ledningen initialt men han vill nog släppa och hoppas på en lucka till slut. Skulle han hitta loss så har han en vass speed och kan bli att räkna med här, 3 Beauty Leg gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Det blev en tidig galopp då men hon kom tillbaka bra och nådde fjärdeplatsen bakom Final Dream. Hon är inte så snabb ut och riskerar att få göra en del grovjobb på egen hand här men med lopp i kroppen nu så kan hon vara vassare den här gången, 10 Brothers In Am är ännu utan seger i år efter tolv starter. Klaffar det med löpningsförloppet och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han det vara läge för en efterlängtad vinst.

Min Vinnare: 9 Aramis Amok
Spets efter 500m: 5 Lass Revenue
Skrällen: 8 Dominator D.T.
Ranking: A 9 B 5,3,10,8,4,1,12 C 2,11,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.95
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
17:30  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 (asian +0)
2.09
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 -1.5 mål
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 864 kr - DrTrav
16:55  DD Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming