DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme Fredag 24/7

24 Juli 2020 - 12:46

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Romme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 9 Sashay Kemp i den första avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 24/7
V64-1 9 Sashay Kemp
V64-2 1,4,5
V64-3 1,4,6,9,11
V64-4 Alla
V64-5 4,8
V64-6 8,9

660 rader x 1 = 660 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 24/7
DD1: 4,8
DD2: 8,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ROMME FREDAG 24 JULI

V64-1
Vi inleder V64 med ett Treåringslopp Ston över 2140 meter. Jag har spikat 9 Sashay Kemp som var duktig vid seger för fyra starter sedan. Hon satt då i andra utvändigt innan hon gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade hon ner den ledande Mellby Happy på ett bra vis till seger. Senast så fick hon vandra först i andraspår och hon gjorde det helt okej som trea bakom No Business som vann det loppet från ledningen. Bakspår nu men med en trevlig rygg att gå i innan hon sätter in slutstöten så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet här. Barfota runt om nu.

Vid gardering kan 7 Babsan Kronos som tog karriärens första seger i den senaste starten vara tänkbar. Hon drog då till ledningen och bestämde och hon gick sedan undan till en överlägsen seger. Hon möter tuffare hästar nu vilket gör det svårare för henne att vinna loppet men kan Ulf Ohlsson som finns i vagnen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

4 Motive Match var ute i ett uttagningslopp till E3 senast. Hon blåste då till ledningen och från den positionen så var hon i täten in på upploppet men Barbro Kronos kom med en stark avslutning och hon fick även släppa M.T.Perette förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Efter det har hon varit struken inför en tilltänkt start på Lindesberg för hosta. Hon är snabb iväg och kommer hon till ledningen smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 9 Sashay Kemp
Spets efter 500m: 4 Motive Match
Skrällen: 1 Make My Dream
Ranking: A 9 B 7,4,5,8,1 C 6,2,3

V64-2
Midnattsprint över 1140 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Cargo Door är jämn och säker. Han fullföljde bra och kom in som femma i Klass I finalen på Bergsåker så vanns av Vaduz Wise AS näst senast. Gången efter det så satt han i femte utvändigt innan han gick med i ryggar i tredjespår och via en härlig avslutning så spurtade han in till tredjeplatsen bakom Mega Star som drog det längsta strået. Han trivs väldigt bra i ledningen så kommer han till spets så är mycket vunnet men det är inte säkert att så blir fallet men ett passande lopp i den främre träffen borde det kunna bli och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

5 Surf'n Turf höll farten bra men han var aldrig med segerchans så han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett litet fält där Karat Band vann från spets näst senast. Gången efter det så gick han okej som sjua i ett lopp där Eric The Eel drog det längsta strået. Han kan öppna bra men det kan bli tufft att komma till spets här men kan han komma ner i en hygglig position så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

1 B.B.S.Day Dream kommer från en färsk seger. Han attackerade då på den sista bortre långsidan och i den sista kurvan så tog han över ledningen och från den positionen så höll han sedan undan för en bra avslutande Mogas Piggelin till en knapp vinst. Han är mycket snabb från början så här kan det nog bli ledningen eller rygg på ledaren och då kan han vara med i segerstriden igen.

Min Vinnare: 4 Cargo Door
Spets efter 500m: 1 B.B.S.Day Dream
Skrällen: 1 B.B.S.Day Dream
Ranking: A 4 B 5,1,8,6,2 C 7,3

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Ganja d'Am har ännu inte vunnit något lopp på sex försök. Hon står dock verkligen på tur för en seger. Näst senast så fick hon ett tungt lopp i dödens och hon höll mycket starkt som trea bakom Timetomakeitrite. Hon galopperade före starten senast och tappade mycket men hon kom tillbaka starkt och kom in som sexa i ett lopp som vanns av Glide Devie. Felfri nu så kan hon öppna fort och med en offensiv Jörgen Westholm i vagnen så kan det bli tidig ledning och från spets så kan det räcka långt här.

9 Elle Vild fick en resa i tredje utvändigt innan hon fick fritt spelutrymme på upploppet och då avslutade hon klart godkänt och kom in som trea bakom Being Jolly som vann det loppet från ledningen senast. Nu är hon anmäld barfota runt om för första gången och får hon smyga med i en vettig rygg innan hon spelar ut speeden så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

1 Doesn't Matter var duktig vid två raka segrar i maj-juni. Senast så blev det en startgalopp. Felfri nu så är hon snabb från start och från ett trevligt utgångsläge här så kan hon sitta i en bra position omgående eventuellt i ledningen och då kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt.

4 Dream E.G. tog ledningen och efter ett halvvarv så släppte han till Börge Kosing. Han fick sedan luckan ut ur den sista kurvan och på upploppet så gick han i en rejäl närkamp med ledaren men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats senast. Löser det sig med positionerna och om Mattias Djuse som kör hästen kan servera honom ett passande lopp så kan han vara långt framme igen.

11 Stiernhööks Siri är jämn och säker. En seger har det blivit och hon har aldrig varit sämre än femma efter fem starter. Hon kom med en härlig avslutning och då räckte det till andraplatsen bakom Eagle Owl senast. Utgångsläget här är mindre bra men klaffar det med löpningsförloppet och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan Kajsa Frick som finns i vagnen vara först i mål.

Min Vinnare: 6 Ganga d'Am
Spets efter 500m: 6 Ganga d'Am
Skrällen: 11 Stiernhööks Siri
Ranking: A 6 B 9,1,4,11,3,5,2,7,10 C 8,12

V64-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat alla elva hästarna. 1 Acksjökungen har varit bra en längre tid. Han återkom efter en liten paus på Arvika senast. Han tog då över ledningen ut på slutvarvet och från den positionen så gick han undan till en säker seger. Autostart nu tror jag är ett plus för honom gentemot voltstart och vid en lyckad start så kan han nå en fin position omgående och då kan han vara långt framme på nytt. Intressant kuskförstärkning då Oskar J Andersson tar plats i vagnen. Det kan eventuellt bli rycktussar för första gången nu.

5 Zenit har varit bra i alla årets starter. Han har bara vinster och andraplatser i raden. Senast så pressade han sig till ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men Mjölner Apollo var för stark så han fick nöja sig med andraplatsen. Han var inte som bäst då för man hade kört snabbjobb lite för nära inpå starten meddelar Gunnar Gabrielsson. Trevligt läge nu och med en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden.

10 Klack Tore har bara en seger efter 16 starter i karriären men han är rätt jämn och säker. Han hängde med okej som trea i ett litet fält på Skellefteå där Fräcke Prins vann näst senast. Läget nu är inte det bästa men med en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här motståndet.

6 Önnes Grimner vinner inte heller speciellt ofta. Senast så travade han i tredjespår i 1200 meter och han gjorde det bra som kom in som trea i ett lopp där Zenit tog ner den ledande Rappjerv från dödens. Första gången med Torbjörn Jansson i vagnen nu och slipper han att vandra i tredjespår lika länge den här gången så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här.

7 Eldson avslutade mycket vasst men han fick aldrig tag i Månbest A.M. så det slutade med en andraplats näst senast. Gången efter det så provade han lyckan i ett uttagningslopp till Kallblodsderbyt. Där blev han femma bakom Kinge Svarten. Klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli farlig över upploppet med en liknade avslutning som näst senast.

Min Vinnare: 1 Acksjökungen
Spets efter 500m: 5 Zenit
Skrällen: 11 Ängsodin
Ranking: A 1,5,10 B 6,7,9,11 C 3,2,4,8

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 8 Super Sarah blev det fel för senast i kvalet till StoChampionatet fast hon var ändå okej som femma bakom Mahma Lane efter en tuff resa. Det är enklare motstånd nu men hon är inte helt att lita på i voltstart. Vid starten näst senast så försvann hon med en startgalopp. Felfri nu så kan hon bli farlig när Ulf Ohlsson som kör åt Svante Båth här väljer att sätta in slutstöten så hon ska räknas tidigt.

4 Grace Journey har bara en seger efter 14 starter. Hon har visat en gryende form på sistone med två raka andraplatser. Näst senast så tog hon ledningen men släppte efter ett halvvarv och sedan så hängde hon med godkänt bakom Chicharita som vann loppet. I den efterföljande starten så blev det ett liknande scenario med spets och släpp till Chicharita men den gången var hon närmare i mål. Nu slipper hon att möta den hästen och kommer hon iväg bra ur volten så kan det bära av till ledningen och från spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

I övrigt kan 11 Angel From Above som är jämn och säker vara tänkbar. Hon gjorde ett hyggligt lopp på Visby senast. Hon fick en tung sista sväng med tredjespår och hon gjorde väl ungefär vad man kan begära när hon kom in som fyra bakom Hasty Helene som var starkast i det loppet. Springspår på tilläggsvolten nu fast det är ändå lite vingelrisk men löser det sig med positionerna så kan hon duga en bit mot det här motståndet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Super Sarah
Spets efter 500m: 4 Grace Journey
Skrällen: 1 You To Racer
Ranking: A 8,4 B 11,1,6,14,3,9 C 13,7,2,10,12

V64-6
Vi avslutar V64 med Dalatravets Stayerserie avd 5 - Midnattsstayer över 3140 meter och jag har streckat två hästar. 8 Global Unesco har vunnit 8 av karriärens 21 starter men han är även väldigt galoppbenägen. Näst senast så kördes han till ledningen i ett tidigt skede av loppet och sedan så fick han styra och ställa som han ville där framme i täten och han vann sedan mycket lätt. Han galopperade bort en trolig andraplats på upploppet senast. Han är stark och rejäl så kan Per Nilsson se till att hålla honom i rätt gångart så kan han bli farlig över upploppet.

9 Kalashnikov är en jämn och bra stayer. Det var inte det riktiga trycket någon gång i honom senast och han kom in som fyra i ett lopp som vanns av Enge Eros. Man hade tränat honom något annorlunda inför den starten och kanske var det som gjorde att han var lite tung i kroppen. Ulf Ohlsson har kört hästen vid ett tillfälle tidigare och då blev det seger. Får han en bra löpning så är han stark den sista biten och då kan det vara läge för en fullträff.

I övrigt kan 12 Apollon De Kacy som kommer ut i första starten sedan april så formen nu är svårbedömd vara tänkbar. Han har varit struken efter det men han har tränat på fint en tid meddelar man från stall Jörgen Westholm. Med lite klaff och om han har en bra dag så kan han duga direkt i comebacken fast han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 8 Global Unesco
Spets efter 500m: 4 Zio Paperone Jet
Skrällen: 11 Tsar Brodde
Ranking: A 8,9 B 12,6,4,11,14,3 C 10,1,13,2,7,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.12
19:00  Rögle - Djurgården
Ishockey - SHL - 1
1.73
19:00  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 2
6.00
21:15  Leicester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.95
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
15:00  Udinese - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2
1.75
21:00  Betis - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Tisdag 19/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 20 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming