DrTrav

V64 Tips Romme Fredag 31/1

31 Januari 2020 - 14:27

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Romme med en Jackpot på 4,5 miljoner och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 6 Bearfire som svarade för en mycket vass prestation när hon plockade ner sitt motstånd från utvändig position vid vinsten senast. Efter den starten så har hon lämnat Björn Röcklingers regi och gör nu en spännande debut för Oskar J Andersson. Spår fyra i volten på tillägg över kort distans är inte det bästa men jag tror hon kliver iväg i rätt gångart och kan hon få en fin löpning i en vettig rygg så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten. Det blir troligen en vanlig vagn samt norskt huvudlag och fasta tussar meddelar man från stallet. Vinnarodds 6.25 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V64-2 på nummer 4 Mellby Galanga som har övertygat stort i montédisciplinen och kommer till den här starten med två raka segrar. Här tror jag att Emilia Leo som sitter upp på hästen sänder fram mot spets omgående och väl i ledningen så tror jag han blir mycket svår att plocka ner för övriga ekipage om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han har förlorat två montélopp men då har han gått med öppet huvudlag och med helstängt huvudlag så är han betydligt vassare så det blir helstängt igen.  Vinnarodds 1.60 hos Unibet & LeoVegas  

V64 Tips Romme 31/1
V64-1 6 Bearfire
V64-2 4 Mellby Galanga
V64-3 4,6,10,11
V64-4 Alla
V64-5 2,6
V64-6 3,6,7,8,10

520 rader x 1 = 520 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 6 Hubba Go Alone
DD2: 3,6,7,8,10

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 6 Bearfire som svarade för en mycket vass prestation när hon plockade ner sitt motstånd från utvändig position vid vinsten senast. Efter den starten så har hon lämnat Björn Röcklingers regi och gör nu en spännande debut för Oskar J Andersson. Spår fyra i volten på tillägg över kort distans är inte det bästa men jag tror hon kliver iväg i rätt gångart och kan hon få en fin löpning i en vettig rygg så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten. Det blir troligen en vanlig vagn samt norskt huvudlag och fasta tussar meddelar man från stallet.

Vid gardering kan 2 Seven Seas som är startsnabb vara tänkbar. Från ett perfekt utgångsläge här med endast en motståndare på startvolten så har har hon läge för att ta hand om ledningen och slipper hon att utstå alltför hård press under vägen så kan hon leda loppet länge. Helstängt huvudlag istället för öppet som hon har gått med tidigare meddelar man från stallet, 13 Anna Mauds Lassie var duktig vid två raka segrar innan hon blev femma i ett uttagningslopp till Oaks senast. Efter det har hon inte startat så formen nu är svårbedömd fast hon känns fin i jobben men är inte vässad och kommer säkert att behöva loppet meddelar Svante Båth så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Bearfire
Spets efter 500m: 2 Seven Seas
Skrällen: 4 Vavin Love
Ranking: A 6 B 2,13,1,8,4,14,7,9 C 12,10,5
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-2
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Mellby Galanga som har övertygat stort i montédisciplinen och kommer till den här starten med två raka segrar. Här tror jag att Emilia Leo som sitter upp på hästen sänder fram mot spets omgående och väl i ledningen så tror jag han blir mycket svår att plocka ner för övriga ekipage om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han har förlorat två montélopp men då har han gått med öppet huvudlag och med helstängt huvudlag så är han betydligt vassare så det blir helstängt igen meddelar Oscar Berglund.

Vid gardering kan 10 Assumetoberich som vann direkt i sin comeback senast när han plockade ner Viking's Topline den sista biten i ett vanligt sulkylopp vara tänkbar. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten och skulle det klaffa lite under loppet så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 7 Power Memphis har vunnit sina två senaste starter i montédisciplinen. Kan Lena Fritz som styr hästen få till en bra styrning här så kan han vara långt framme på nytt fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Mellby Galanga
Spets efter 500m: 4 Mellby Galanga
Skrällen: 7 Power Memphis
Ranking: A 4 B 10,7,9,1,3,12 C 2,11,6,5
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Stepping Ferrari har radat upp bra prestationer en längre tid. I den senaste starten så travade han en stor del av loppet utvändigt ledaren och gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Kingup. Gången innan det så satt han i tredje utvändigt och avslutade sedan okej till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Akbar. Innerspår på tilläggsvolten nu men om Linda Sedström kan ta sig loss i god tid före mål så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 11 Papaya Roadrunner fick gå på i tredjespår under slutvarvet och höll okej till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av La Plus Belle senast. Här blir det troligen ett snällare upplägg men med lite klaff så kan det vara en rysare till en låg procent på spelet. Helstängt huvudlag och vanlig vagn meddelar Kajsa Frick.

6 Yankee La Vie gjorde comeback efter en tids frånvaro senast när han kom fram utvändigt ledaren med 1100 meter kvar av loppet och sedermera så lyckades han även slinka ner i rygg på ledaren och fullföljde bra även om han inte hade någon chans mot vinnande Akbar utan fick nöja sig med andraplatsen. Kan han komma ner i en vettig position och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 10 Lyckans Olov får Jorma Kontio i vagnen för första gången och han har springspår på tilläggsvolten här så med en lyckad start så borde han kunna hitta ner i en vettig position och då kan han blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 4 Stepping Ferrari
Spets efter 500m: 3 Indian Boy Tess
Skrällen: 11 Papaya Roadrunner
Ranking: A 4 B 11,6,10,7,3 C 5,1,2,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-4
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat alla tretton hästarna, 13 Majgryning hade segern klar från ledningen men stannade helt den sista biten och blev infångad så hon fick nöja sig med andraplatsen av Sikvelands Stjerna näst senast. Gången efter det så travade hon återigen i ledningen och den gången räckte det till seger även om det var stumma ben till slut. Hon kan lägga iväg bra från start och med en lyckad start från springspåret här så borde hon kunna slinka ner i en vettig position och då kan hon bli att räkna med även här, 12 Järvsömalla startgalopperade senast men felfri nu så har han gott kunnande. Kan han kliva iväg i rätt gångart från det andra springspåret och om Peter Eriksson kan ge honom ett bra lopp så kan vara långt framme.

6 Viking Gel travade i ledningen och gick undan till en säker seger från den positionen näst senast. Gången efter det så tog han återigen spets men tappade stilen och galopperade bort sig i slutsvängen senast. Med en bra start så tror jag han tar hand om ledningen på nytt och kan han hålla ihop aktionen där framme i täten så kanske han kan rinna undan till en ny seger, 3 Faks Kungen har galopperat i åtta av elva starter hittills. Han har gjort två starter för sin nya tränare Ulf Johansson utan att det har blivit någon förbättring för han har galopperat i båda dessa loppen. Han visade ändå att han kan en del när han kom tillbaka till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Haga Modde senast. Skulle han behaga sköta sig hela vägen nu så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket spelad.

Min Vinnare: 13 Majgryning
Spets efter 500m: 6 Viking Gel
Skrällen: 3 Faks Kungen
Ranking: A 13,12 B 6,3,8,10,2,1,5,11 C 4,7,9
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Hubba Go Alone har gjort tre starter i nuvarande regi för Joakim Elfving. Han visade god kapacitet även i tidigare regi men han har nu tagit två raka segrar från ledningen. Han är kvick iväg så här tror jag att han laddas mot spets och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan han bli svårfångad från den positionen. Det blir helstängt huvudlag och vanlig vagn igen, säger Joakim Elfving.

2 C.Neway avslutade på ett rejält vis till seger senast. Han har inte visat tillräcklig startsnabbhet för att kunna ta emot tipsettan till en början men med ett passande lopp i en vettig rygg så biter hans avslutning bra till slut och då kan han bli farlig den sista biten här, vid ytterligare gardering kan 1 Voddy Sign som har gjort det rätt bra från utvändigt ledaren i de två senaste loppen. Från innerspåret här så kan det bli en fin löpning i den främre träffen eventuellt i vinnarhålet men jag tror inte han räcker till vinst så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Hubba Go Alone
Spets efter 500m: 6 Hubba Go Alone
Skrällen: 1 Voddy Sign
Ranking: A 6,2 B 1,5,9,4,8 C 3,7,12,11,10
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Young Da Vici har haft en liten paus efter att han var lite sämre senast när han också hängde på en töm. Han är härdad mot betydligt tuffare motstånd än vad han möter den här gången även om det är några bra hästar på startvolten. Han är stark och rejäl och löser det sig med positionerna så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här. Per Lennartsson har kört honom i samtliga 38 tidigare starter så att Ulf Ohlsson hoppar upp bakom hästen den här gången är mycket intressant, 3 Red Alert W.F. räckte inte till mot tufft motstånd i ett V75 lopp näst senast. Gången efter det så avslutade hon positivt och hann fram till en knapp seger. Jorma Kontio upp igen och här tror jag det är ledningen som gäller och skulle hon komma till spets smärtfritt så kan hon duga en bit mot det här gänget.

8 Master Hill har gjort två starter för sin nya tränare Oskar J Andersson. Han hakade på fint som tvåa bakom en duktig Zenzero Jet senast. Löser det sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering även här. Eventuellt rycktussar nu men det bestäms närmare start, 7 Justwalkonby avgjorde på ett bra vis till seger näst senast. Gången efter det så kom han aldrig till i ett V75 lopp som vanns av Imakeyouproud. Den gången hade han krafter kvar i mål och gick rätt bra i skymundan. Utgångsläget nu med springspår är intressant och kan han hitta ner i en vettig position så kan han vara långt framme igen, 6 Volcan D'Inverne var ute i Klass II inom V75 spelet två raka starter där det blev en femteplats som bäst innan han startade i ett billigare lopp senast där det blev en femteplats bakom vinnande Solitary Champ. Kan Emilia Leo som kör hästen få till en bra styrning här så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 10 Young Da Vici
Spets efter 500m: 3 Red Alert W.F.
Skrällen: 6 Volcan D'Inverne
Ranking: A 10,3 B 8,7,6,2,5,4 C 11,13,1,12,9,15,14
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
18:20  Lopp 10: Seismic Wave
Trav - Solvalla - Vinnare
2.75
  Rekatochklart Speltips Odds
18:20  Lopp 10: Seismic Wave
Trav - Solvalla - Vinnare
2.75
18:30  Bayern München - Dusseldorf
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2,5
1.72
18:30  Bayern Munchen - Dusseldorf
Fotboll - Bundesliga - U 27,5 frisparkar
1.66
18:42  Harper Hanovers Vinnare
Trav - Solvalla lopp 11 - Moni Viking
2.25
13:30  Hamburger - Wiesbaden
Fotboll - 2. Bundesliga - 2 asian hcp +1,5
1.71
15:30  Mönchengladbach - Union B
Fotboll - Bundesliga - Under 3 mål
1.73
16:15  Lopp 4: Hell Bent For Am
Trav - Solvalla - Vinnare
2.40
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Tae Kwon Deo
9.00
17:20  Elitloppet Försök 1
Trav - Solvalla lopp 6 - V/P Disco Volante
7.00/2.35
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
18:00  Paderborn - Dortmund
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1,5
2.00
16:00  Midtjylland - Horsens
Fotboll - Superliga - 2 asian hcp +1,5
2.30
20:30  Köln - RB Leipzig
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1
1.93
  Rekatochklart Poolspel
15:29  Europatipset Tips Lördag 30/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:29  Europatipset Tips Lördag 30 maj
Insats: 432 kr - USandeback
15:29  Topptipset Tips Lördag 30 Maj
Insats: 54 kr - USandeback
15:30  Europatipset Tips 30/5 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 1125 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30/5
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 240 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Solvalla Lördag 30/5
Insats: 200 kr - DrTrav
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 31 Maj
Insats: 1050 kr - TravTipster
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 31/5
Insats: 1000 kr - DrTrav
15:30  Topptipset Tips Söndag 31/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
17:20  DD Tips Solvalla Söndag 31 Maj
Insats: 240 kr - TravTipster
17:20  DD Tips Solvalla Söndag 31/5
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming