DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme Fredag 6/3

6 Mars 2020 - 12:37

Det är V64 tävlingar ifrån Romme ikväll med en Jackpot på 4 miljoner kronor och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 2 Alert Kronos som var rätt ojämn under fjolåret men nu har han fått nyttig vinterträning och är redo för comeback här. Med få hästar på startvolten så tror jag att Örjan Kihlström ställer frågan om att få ta över ledningen till nummer 1 Carlos Messi som jag tror tar spets inledningsvis i ett tidigt skede och skulle han få ta över ledningen smärtfritt så är mycket vunnet och då tror jag han blir svårstoppad här men skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 2.75 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V64 Tips Romme Fredag 6/3
V64-1 1,2,3,6,7,10,14
V64-2 7,11
V64-3 4,8,10,11,15
V64-4 1,3,7
V64-5 2 Alert Kronos
V64-6 3,9,12

630 rader x 1 = 630 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 6/3
DD1: 2 Alert Kronos
DD2: 1,3,7,9,12

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 14 Tjötta Godtfred har visat god form en längre tid och senast så avslutade han klart bra och spurtade förbi den ledande Tana Faxen till seger. Tufft läge nu med många hästar att runda men om Svante Ericsson kan komma igenom hyggligt och kan få en del draghjälp under slutvarvet så har han en stark avslutning att ta till och kan då bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här, 3 Sol Varga fick ett bra lopp i rygg på den ledande Sundbo Nova senast och fick sedan luckan invändigt sedan ledaren brutit ut en del på upploppet och hon avslutade fint och var före ledaren i mål men långt ut i banan kom Edbest med en vass spurt så hon fick nöja sig med andraplatsen. Den senaste segern togs i december 2017 så hon vinner inte direkt ihjäl sig men kan Mats E Djuse servera henne ett bra lopp i den främre träffen så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

7 B.W.Mimmi är väldigt galopplysten och har galopperat i de tio senaste starterna. För fem starter sedan så vann hon trots en galopp på vägen men felfri så är hon kapabel att duga en bit mot det här gänget. Hon fungerade fint i kvalloppet för Oskar Kylin Blom senast och nu blir det första gången den kusken kör henne i lopp och kan hon hålla ihop aktionen så kan hon vara långt framme här, 10 Börke Balderina var fin vid ett par vinster i somras men hon har varit borta från tävlingsbanorna sedan oktober så formen nu är knappast på topp men kan Kaj Widell få till en bra styrning så kan det ändå räcka en bit här.

Min Vinnare: 14 Tjötta Godtfred
Spets efter 500m: 2 Alf Ann
Skrällen: 7 B.W.Mimmi
Ranking: A 14 B 3,7,10,6,2,1 C 9,13,11,5,15,4,12,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-2
Ett K100 - Anderssons Hästsports Ungdomsserie över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Dark Roadster kommer till den här starten med fin form. Han fastnade med sparade krafter i ett Margareta lopp på Solvalla som vanns av Mellby Hoffa senast. Nu möter han ett helt annat motstånd och med en lyckad start från springspåret här för Ida Riesterer så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så är mycket vunnet och han kan bli svårstoppad här men skulle det inte bli spets och han blir hängandes ute i spåren en bit så kan det bli tuffare att vinna loppet så jag vill ha med ett motbud.

11 Famiglia Am gjorde årsdebut på Bollnäs för en vecka sedan. Det blev en invändig resa då och hon fastnade med sparade krafter i ett lopp som vanns av Lövdala Symphonie. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och kan hon få en del draghjälp under slutvarvet så har hon en bra avslutning och kan då dyka upp i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 13 Castor Brick som gjorde det bra när han vann näst senast efter att ha nått ledningen in i den första kurvan vara tänkbar. Tråkigt utgångsläge nu men om Clara Jonasson kan få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Dark Roadster
Spets efter 500m: 7 Dark Roadster
Skrällen: 9 Mio Flash
Ranking: A 7,11 B 13,9,10,8,3,1 C 5,6,12,2,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Rappnor vann 9 av 18 lopp ifjol så han vet verkligen var mållinjen ligger. Senast på Bjerke fick han lägga en del kraft på att nå ledningen med varvet kvar till mål men han höll sedan bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Ask Eld. Han är van vid att möta tuffare motståndare än det här och han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så han ska räknas tidigt här, 10 Gullkongen var väldigt bra när han vann från ledningen när Jorma Kontio körde honom för första gången för tre starter sedan. Senast så slutade det med galopp när han gick till attack från långt ner i kön. Han kan öppna fort vid laddning så från springspåret här så kan det med en lyckad start bära av till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

4 Fanny Tabac har inte fått till det på ett tag men nu ska hon tävla barfota runt om och sist hon tävlade på den balansen så blev det seger. Läget är bra med endast tre motståndare på startvolten så här kan det nog bli ledningen initialt men om det kommer någon mer betrodd tidigt så är det inte omöjligt att hon släpper och då kan hon isåfall bli farlig med en eventuell lucka till slut, 11 Rasmus Karma är jämn och säker. Nu har han inte startat sedan slutet av januari men om Angelica Klockar kan få gå med i en bra rygg och få vänta med slutstöten fram till upploppet så kan han utmana om en framskjuten placering igen, 15 Björlifanner var inte som bäst senast och har pausat en månad. Vid sunda vätskor så har han ett bra slutvarv att ta till och blir det bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 8 Rappnor
Spets efter 500m: 10 Gullkongen
Skrällen: 4 Fanny Tabac
Ranking: A 8 B 10,4,11,15,5,13 C 9,7,14,6,12,2,3,1
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Valley Brodde har inte startat sedan i oktober så det är nog knappast någon toppform direkt i årsdebuten nu. Senast han återkom från vila var i regidebuten just här på Romme och då vann han i överlägsen stil. Innerspåret är dock inte optimalt för det finns några startsnabba motståndare utvändigt så det finns risk att han inte kan hålla upp ledningen men det är inte så värst många hästar med i loppet så jag tror att Örjan Kihlström kan ta sig loss i god tid före mål om han skulle bli överflyglad från start och kan han lyckas med det så tror jag han blir svårslagen här.

3 Radjah D'Inverne är härdad mot hårt motstånd i bronsdivisionen. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Oskar J Andersson som kör hästen bra till omgående och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han vara långt framme här, 7 Under The Counter höll farten bra när hon plockade ner Star Costashorta till seger näst senast. I den efterföljande starten så var hon ute på V75 men då kom hon aldrig riktigt in i loppet. Kan hon slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka en bit här. Barfota runt om nu kan ge en extra växel.

Min Vinnare: 1 Valley Brodde
Spets efter 500m: 5 Brothers In Am
Skrällen: 8 Zeus Bi
Ranking: A 1 B 3,7,6,8,9 C 5,4,2
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 2 Alert Kronos som var rätt ojämn under fjolåret men nu har han fått nyttig vinterträning och är redo för comeback här. Med få hästar på startvolten så tror jag att Örjan Kihlström ställer frågan om att få ta över ledningen till nummer 1 Carlos Messi som jag tror tar spets inledningsvis i ett tidigt skede och skulle han få ta över ledningen smärtfritt så är mycket vunnet och då tror jag han blir svårstoppad här men skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 11 Il Mio Hooligan som kommer till den här starten med två raka andraplatser vara tänkbar. Senast så travade han en stor del av loppet utvändigt om den ledande Charming Soldier och kopplade greppet på denne in på upploppet men då kom en bra avslutande Milord en bit ut i banan så han fick nöja sig med andraplatsen. Klaffar det med löpningsförloppet här så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud, 5 Jack Zon har ingen vidare rad men sist han gick barfota runt om som han även är anmäld nu så blev det seger. Här sitter han i andraspår omgående och kan Rikard N Skoglund få till en bra styrning så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 2 Alert Kronos
Spets efter 500m: 2 Alert Kronos
Skrällen: 11 Il Mio Hooligan
Ranking: A 2 B 11,5,1,10,3,4,13,12 C 9,7,6,8,14
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 My Silver Lining har gjort två starter efter lång vila och har gjort det bra vid två raka andraplatser. Inför comebacken var hon inte speciellt tufft jobbad men senast så avslutade hon mycket vasst från kön men fick inte tag i Crystal Roc som avgjorde till seger från dödens. Nu är det ett halvvarv längre distans än senast och kan hon få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon blanda sig i segerstriden så hon ska räknas tidigt här.

12 Crystal Roc har radat upp bra prestationer och är väldigt formstark. Senast så vann hon väldigt enkelt efter att ha nått ledningen i ett tidigt skede. Till spets blir det tufft att nå den här gången men hon går bra i ryggar också och även utvändigt ledaren var inga problem vid vinsten för tre starter sedan så hon verkar vara oöm för positioner och med vasse Rikard N Skoglund i vagnen så kan hon bli farlig över upploppet.

3 Bearfire gjorde ett bra lopp senast när hon efter en vass spurt nådde fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Tullibardine Boe. Hon kan öppna rätt så vettigt så här tror jag att Oskar J Andersson provar mot täten efter en bit och skulle hon komma till ledningen så kan hon vara långt framme här. Spets är dock inget måste för hon är vass med ett lopp på rulle också så till en låg procent på spelet är hon intressant här, 7 Love No Pain drar en del streck. Hon klev fram utvändigt om ledaren senast och höll starkt som tvåa i ett lopp som vanns av Unique Q.C. Här finns det risk att hon tvingas göra mycket av grovjobbet på egen hand igen och hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 9 My Silver Lining
Spets efter 500m: 3 Bearfire
Skrällen: 3 Bearfire
Ranking: A 9 B 12,3,7,1,10,11,5 C 8,2,6
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Real Madrid - Shakhtar
Fotboll - Champions League - BLGM
1.90
19:00  Södertälje - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
21:00  Midtjylland - Atalanta
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
2.08
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
21:00  Man City - Porto
Fotboll - Champions League - City ö 4,5 ins
1.83
21:00  Bayern M - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.76
21:00  Ajax - Liverpool
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.05
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Jägersro / Solvalla 22/10
Insats: 864 kr - DrTrav
21:40  DD tips Jägersro & Solvalla
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming