DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme Fredag 9/10

9 Oktober 2020 - 12:39

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Romme. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 8 Elegant Ima i den första avdelningen samt 13 Åsrud Vilja i den tredje avdelningen.

V64 Tips Romme Fredag 9/10
V64-1 8 Elegant Ima
V64-2 1,2,4,8
V64-3 13 Åsrud Vilja
V64-4 1,3,5,7,10
V64-5 1,4,11,12
V64-6 1,4,5,7,9,11,13

560 rader x 1 = 560 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Fredag 9/10
DD1: 4,11
DD2: 1,5,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64 TIPS ROMME FREDAG 9/10

V64-1
Vi inleder V64 med Plåt-Svens Minne - Treåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 8 Elegant Ima som har vunnit sju av karriärens åtta starter. På Solvalla för fem starter sedan så kördes Maharajah-sonen till ledningen i ett tidigt skede och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen före en duktig Fabulous Pellini som avslutade starkt. Gången efter det så tryckte han till den ledande Hacker Am i den sista kurvan och in på upploppet så dansade han undan till en förkrossande seger. För tre starter sedan på Axevalla så sänkte han den ledande Comand från dödens. På Mantorp näst senast så fick han bestämma i ledningen och han vann sedan i ohotad stil från den positionen. Han var ute i ett uttagningslopp till Kriteriet senast. Han fick då vandra en stor del av loppet i dödens och han gjorde det bra men han tog sig aldrig förbi Head Run som vann från spets och han fick även släppa Twigs Honor förbi sig så han kom in som trea vilket medförde att han missade finalen. Han fick ett dåligt startspår men det är ett litet fält så jag tror han kan bli släppt till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så blir han inte lätt att fånga in. Han behöver det här loppet som genomkörare inför Breeders' Crown semifinalen om ett par veckor meddelar man från stallet.

Vid gardering kan 7 Boston Wise L. vara tänkbar. Han har gjort två starter på svensk mark i Timo Nurmos regi. I regidebuten fick han en fin löpning i andra utvändigt innan han fick fritt spelutrymme på upploppet och då avslutade han riktigt vasst men Golden Tricks satte nosen först så han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så satt han djupt nere i kön innan han gick på i vida spår men han blev tempotorsk och kunde inte ta så mycket så han slutade oplacerad i ett lopp som vanns av Gazoline Mearas från ledningen. Intressant med Per Lennartsson upp för första gången nu och med en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han vara långt framme.

3 Hall Of Am gjorde Sverigedebut i Stefan P Petterssons regi senast. Hon galopperade i den sista kurvan då och det var sannolikt en fin placering bakom Eagle Eye Sherry i ett uttagningslopp till Svenskt Trav-Oaks som försvann i det läget. Felfri nu så kan hon duga en bit mot det här motståndet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Elegant Ima
Spets efter 500m: 8 Elegant Ima
Skrällen: 7 Boston Wise L.
Ranking: A 8 B 7,3 C 2,6,1,4

V64-2
Rommechansen - Femåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Inti Boko har inte riktigt fått till det i år. Kriterievinnaren från 2018 gjorde dock två bra insatser i slutet av juli samt i början på augusti. Han travade i ledningen och han gjorde det bra men han åkte dit mot en smygkörd Ferrari Sisu på linjen för tre starter sedan. Gången efter det så avslutade han positivt och kom i mål som trea bakom Missle Hill som vann före Zarenne Fas. På Hagmyren senast så föll han dock tillbaka i gamla synder och galopperade från start. I ett felfritt lopp nu så är han väldigt snabb iväg och kommer han till spets så blir han inte lätt att plocka ner.

8 Alone var ute i Jubileumspokalen för tre starter sedan. Han tappade då stilen med 175 meter till mål men han kom tillbaka och kom i mål som sjua bakom Missle Hill som spurtade ner den ledande Stoletheshow till seger kort före mål. Gången efter det så hade han bakspår på Hagmyren och han höll sedan okej som sexa bakom Sir Henry P.Hill som vann det loppet. I Walter Lundbergs Memorial senast så fullföljde han klart godkänt fast det räckte bara till en sjundeplats bakom Vagabond Bi som var först i mål då. Nu förstärker Örjan Kihlström i sulkyn och löser det sig med positionerna så kan han bli svår att stå emot den sista delen av loppet.

1 Hill Street tog årets första seger för fyra starter sedan. Han serverades då en löpning i tredje invändigt innan han vreds ut i spåren på upploppet och då hade han den bästa farten och tog ner den ledande Dragster enkelt och han höll även undan för en starkt avslutande Alone. Gången efter det så orkade han inte hela vägen från ledningen i ett försök i den högsta klassen på Bollnäs där han kom i mål som femma bakom Dreammoko som avgjorde till seger. Näst senast så tog han över ledningen med knappa halvvarvet till mål men i den sista svängen så galopperade han fast han hittade stilen rätt snabbt och kom tillbaka bra och kom i mål som tvåa bakom Reigning Moni som drog det längsta strået. Han gick i ledningen senast men han fick en del press och han orkade inte och kom i mål som trea bakom Hazard Boko som spurtade in till seger. Han är kvick iväg och borde kunna nå spets eller vinnarhålet och då kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

2 Quarcia gick en stark slutrunda i tredjespår senast och kom i mål som trea bakom Indra's Secret som höll undan till seger före Payet D.E. senast. Emilia Leo som får chansen nu har kört Quarcio Du Chene-dottern en gång tidigare. Här sitter hon bra till i andraspår omgående och får hon ett passande lopp så kan hon vara långt framme.

Min Vinnare: 4 Inti Boko
Spets efter 500m: 4 Inti Boko
Skrällen: 5 Wingmaster
Ranking: A 4,8 B 1,2,5,3,6 C 7

V64-3
Bernth Martinssons lopp - Kallblod över 2140 meter. Jag har spikat 13 Åsrud Vilja som har gått strålande den senaste tiden. Hon tog över ledningen med varvet till mål i Rättvik för fem starter sedan men i den sista kurvan så var hon hårt ansatt av Ingbest på utsidan fast in på upploppet så slog den hästen på en galopp och då dansade hon undan till en överlägsen seger. Gången efter det så stötte hon på övermakten i Odd Herakles och hon fick då inte chansen för hon satt fast i rygg på Tangen Haap som kom i mål långt efter segraren som tvåa så hon fick nöja sig med tredjeplatsen. På Bollnäs gången efter det landade hon i dödens ut på slutvarvet och från den positionen så sänkte hon den ledande Silver Jossan på upploppet och gick undan till en ny seger. Hon hängde med bra som tvåa bakom Odd Herakles näst senast. På Årjäng i söndags så tog hon över ledningen ut på slutvarvet och från spets så vann hon mycket lätt. Här har hon hela 80 meters tillägg att hämta in jämfört mot de två hästarna på startvolten och det är inte det lättaste att plocka in över medeldistans. Hon möter ett likvärdigt motstånd som hon gjorde senast och jag tror hon blir svår att stå emot när Örjan Kihlström sätter in slutstöten.

Vid gardering kan 7 Lome Storm vara tänkbar. Han har vunnit 11 av karriärens 18 starter. I ett V75 lopp på Rättvik för tre starter sedan så galopperade han in i den första svängen. Han kom tillbaka och avslutade positivt men på upploppet så slog han på en ny galopp och det var en fin placering som försvann då även om han troligen inte hade vunnit loppet. Näst senast så kördes han offensivt till spets och från den positionen så blev det en enkel seger. Han galopperade under frammarsch senast men han kom tillbaka och kom i mål som sjua i ett lopp som vanns av S.T.C.C.Faksen. Han står 40 meter före min spik och får Per Lennartsson i vagnen nu och felfri nu så kanske han kan köra sig till spets efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Moddson har vunnit 9 av 13 starter hittills i karriären. Han travade en stor del av loppet i ledningen senast och han gjorde det bra men han fick ge sig mot Tangen Töff kort före mål så det slutade med en andraplats. Det var första starten efter en paus så med lopp i kroppen nu är en vassare insats här att vänta. Med rätt resa här så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering på nytt fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 13 Åsrud Vilja
Spets efter 500m: 7 Lome Storm
Skrällen: 12 Rappnor
Ranking: A 13 B 7,9,12,10,3 C 11,8,6,5,1,4,2

V64-4
Ett K100 lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 5 Bone Hard Flash har inte startat sedan juli så formen nu är oviss. Han har tränat på bra och har tidigare agerat bra efter ett uppehåll. Från stallet meddelar man att han har gått i 20 tempo inför comebacken. Han har ett bra startspår så kan Juha Siirtonen som kör åt Björn Röcklinger här hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här om han inte är alltför ringrostig.

1 Madame Af Djupmyra avslutade strålande och kom i mål som fyra bakom Bridge Jumper näst senast. Hon fick dock inte behålla den placeringen eftersom Gunnar Melander gick ut snävt på upploppet så hon blev diskad för trängning. I den senaste starten så avancerade hon fram på den sista bortre långsidan och landade utvändigt om ledaren. In på upploppet så kopplade hon greppet på Anton Frontline i ledningen och hon avgjorde på ett bra vis till seger. Man behövde inte rycka tussarna på henne senast och det var inte tomt i mål. Här har hon dragit ett innerspår och hon kan öppna okej men risken finns att hon blir över från start och då är hon sårbar här. Skulle hon få en lucka så kan hon bli farlig över upploppet.

3 I Am Rapida gjorde comeback efter några månaders frånvaro senast och var då fullständigt överlägsen. Nu har det gått två månader sedan det loppet men har han kunnat bibehålla formen till den här starten så kan han vara långt framme på nytt om Per Nordlund kan få till en bra styrning.

7 Sauron Pil var borta från tävlingsbanorna i drygt två år innan han gjorde comeback i Peter G Normans regi i maj i år. Han har inte riktigt fått till det och det har som bäst blivit en tredjeplats i nuvarande regi. Det var längesedan han vann nu. Spår lite långt ut här men med lite klaff och en trevlig rygg att gå i så kan det vara läge för en fullträff.

10 Gorgeous Lime kommer från en seger. Förvisso höll motståndet ingen högre klass men insatsen var ändå bra. Hon tog då ner den ledande Beauty Super Nova till seger från utvändig position. Kan Katarina Lissollas som finns i vagnen bli fint framdragen under slutrundan så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

Min Vinnare: 5 Bone Hard Flash
Spets efter 500m: 6 Ballerine De Fer
Skrällen: 10 Gorgeous Lime
Ranking: A 5,1 B 3,7,10,6,4,2,9 C 11,8,12

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Missing Tooma har gjort det bra i två starter för Paw Mahony. Han gick en godkänd avslutning som trea bakom Being Jolly i debuten. Han tävlade barfota runt om för första gången senast. Vilket intryck det var när han i den sista kurvan gick på i fjärdespår och svepte fältet och in på upploppet så dansade han undan till en förkrossande seger. Han har ett intressant utgångsläge men möter nu lite tuffare motstånd än tidigare. Får han ligga på rulle och spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här. Det blir troligen skor bak den här gången meddelar Paw Mahony.

11 Iwan B.R. tog sig till final i det norska Derbyt. I det loppet så galopperade han dock i kampen om ledningen i den första svängen. Han var bra som tvåa bakom High Into The Sky senast. Han känns fin i träningen meddelar Geir Vegard Gundersen. Utgångsläget här är mindre bra men om han kan få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

1 Strong Heartbeat försvann med en startgalopp i uttagningsloppet till Derbyt för fyra starter sedan. Det var absolut inga fel på hästen och det var en ren otursgrej helt enkelt och han hade känts väldigt fin innan det loppet meddelar man från stall Jörgen Westholm. Gången efter det så slog han på en galopp vid ingången till upploppet och utan det missödet så hade han troligen varit längre fram än den slutgiltiga femteplats bakom Admiral As som det blev. Gången efter det så tog han över ledningen i den första svängen men han kunde sedan inte stå emot Cargo Door som kom loss från vinnarhålet. Han fick det inte att stämma och galopperade upprepat senast. Han är inte i den fas Jörgen Westholm som tränar hästen vill ha honom så han ligger lågt angående segerchansen här. Han har dock mycket gott kunnande så har han en bra dag så kan det ändå räcka en bit mot det här motståndet.

12 Cayucos är helt ospelad i nuläget. Han hade ett dåligt utgångsläge och han tappade mycket och kom i mål som sjua i ett lopp där Accolade avgick med segern senast. Han har dragits med dåliga lägen en tid och nu har han på nytt ett iskallt startspår. Får han smyga med i en vettig rygg och om det blir överpace på loppet så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 4 Missing Tooma
Spets efter 500m: 6 Simb Murdoch
Skrällen: 12 Cayucos
Ranking: A 4,11 B 1,12,6,7,9,2,5 C 8,3,10

V64-6
Vi avslutar V64 med Bernth Martinssons lopp - Varmblod över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 5 Valle E.W. har gjort det bra sedan Oskar J Andersson tog över träningen. Tre vinster på fem starter i nuvarande regi har det blivit. Vid alla tre vinsterna har han kört sig till ledningen efter en del av loppet. Han gick bra på V75 senast fast han blev störd kort efter start vilket gjorde att han inte kunde försvara ledningen. Hade han lyckats med det så hade det kunnat bli en bättre placering än den slutgiltiga tredjeplats det blev då. Kan Oskar J Andersson få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

9 Van Gogh Z.S. har tagit 13 segrar på 22 starter i karriären och han är mycket kapabel. Han har dock inte fungerat på sistone för det har blivit galopp i de tre senaste loppen han har gjort. Nu har han pausat i två månader så jag tror att han är väl förberedd nu. Per Lennartsson som kör åt Robert Bergh har vunnit med honom två av de tre gånger han har kört hästen tidigare. Med rätt resa här så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt.

1 Hilltop Hawk var en besvikelse senast när han blev sexa i ett lopp som vanns av Kryptonite Hanover. Han kan vara trög emellanåt och det var han senast samtidigt som det var tung bana vilket inte passade honom. Han är ensam på startvolten nu så här ligger vägen öppen för tidig ledning. Skulle sedan Örjan Kihlström få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en seger. Det blir barfota bak för första gången nu.

11 Payet D.E. visade gryende form senast. Han fick då ett lopp i vinnarhålet och när han kom loss på upploppet så avslutade han starkt men han fick inte tag i Indra's Secret så det slutade med en andraplats då. Springspår på den andra tilläggsvolten nu så kan Klaus Kern pricka bra i startögonblicket så kan han sitta i en hygglig position omgående. Får han ett passande lopp så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 5 Valle E.W.
Spets efter 500m: 1 Hilltop Hawk
Skrällen: 4 Front Pace
Ranking: A 5,9,1 B 11,13,7,4,15,12,2 C 14,10,6,3,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Elche
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Dalkurd - Brommapojkarna
Fotboll - Ettan Norra - Över 2,5 mål
1.75
13:30  Leeds - Tottenham
Fotboll - Premier League  - Över 2,5 mål & BLGM
1.90
15:00  IFK Göteborg - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.78
15:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
16:00  Sheffield U - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - SU -1 hörnor
2.06
16:15  Barcelona - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 1
1.81
17:30  Elfsborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.95
18:30  Manchester City - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1
2.00
20:45  Fiorentina - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.89
21:00  Athletic Bilbao - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1
1.82
21:15  Liverpool - Southampton
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.85
17:30  Malmö - Varberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.80
18:30  Villarreal - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - 1
2.01
21:00  Real Madrid - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.01
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 8/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 8/5 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Ålborg 8/5
Insats: 1350 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 9/5
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming