DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Romme Måndag 11/5

11 Maj 2020 - 12:35

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi ifrån Romme. Det är en Jackpot på 7 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

MISSA INTE att bet365 nu erbjuder fasta odds på alla travlopp i Sverige. KLICKA HÄR.

Jag spikar i två av loppen. Dels 11 Månprinsen A.M. i V64-3 som har gjort två starter efter nästan ett års frånvaro. I comebacken näst senast så kördes han offensivt och tog över ledningen med 1350 meter kvar till mål och från den positionen så höll han undan på ett bra vis till seger. Senast så hade han en tuff uppgift i ett V75 lopp över sprinterdistans på Umåker. Han landade då i dödens efter ett halvvarv och där fick han vandra och han höll bra som tvåa bakom Lome Brage som ledde loppet från start till mål.

Här är motståndet överkomligt och jag tror att Gunnar Melander som kör hästen söker sig framåt när tillfälle ges och kan han då få ta över ledningen efter en bit så är mycket vunnet här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas så oavsett så tror jag han blir svårslagen. Vinnarodds 1.10 hos bet365

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 6 Messiah som som vann över aktuell distans i den senaste starten. Han tog då hand om ledningen omgående och från den positionen så var han sedan aldrig i förlustfara. Efter det har han varit struken för en halsinfektion inför en tilltänkt start i mitten på april men har han inte tappat för mycket på det så tror jag han blir svårstoppad här. Han är startsnabb och har tagit alla sina tidigare vinster från ledningen så från springspår här så tror jag att Örjan Kihlström kan nå spets in i första sväng och skulle så bli fallet så tror jag han blir svår att plocka ner. Vinnarodds 1.75 hos bet365

V64 Tips Romme Måndag 11/5
V64-1 2,7,8,9,10
V64-2 1,2,3,4,5
V64-3 11 Månprinsen A.M.
V64-4 2,6,9,10
V64-5 3,4,5,6,11,12
V64-6 6 Messiah

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Romme Måndag 11/5
DD1: 3,4,5,6,11,12
DD2: 6 Messiah

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas, Casumo

V64-1
Vi inleder V64 med ett E30 - Ungdomslopp - Uttagningslopp - K100-lopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 10 Sidestep har gjort två starter för Oskar Kylin Blom sedan flyttlasset gick från Robert Bergh. I debuten så slutade det med ett galoppmisslyckande. Gången efter det så skötte han sig och då klev han fram och tog över ledningen med knappa varvet till mål och från den positionen så höll han emot bra men han fick ge sig mot Uptown Girl som kom med en härlig avslutning så det slutade med en andraplats. Kan Ludwig Wickman hitta en bra rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan det vara läge för en fullträff.

7 Kent Le Soleil tog över ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så höll han sedan undan till seger för tre starter sedan. Det följde han upp med en tredjeplats i ett lopp som vanns av Claw på Solvalla. I den senaste starten så avslutade han godkänt men då räckte det inte till mer än en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Pastor Lucas. Han kan kliva iväg bra från start så kan Amanda Hellström som sitter i vagnen nå ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota fram som senast men nu blir det lätta aluminiumskor bak. Eventuellt helstängt huvudlag.

2 Börge Kosing är ännu efter sju starter utan seger. Han rekordsänkte rejält i det senaste loppet på Solvalla där han blev femma i ett lopp som vanns av Hidalgo Heldia. Trevligt utgångsläge nu så kan Ida Riesterer få till en bra styrning i den främre träffen så kan det räcka långt.

8 Scarlet Lin har gjort det bra sedan han kom i träning hos Daniel Wäjersten. Han vann i debuten för sin nuvarande tränare från ledningen näst senast och i den efterföljande starten så blev det en andraplats bakom Jagger Boko. Tråkigt startspår nu men kan Olle Wäjersten som kör hästen hitta ner i ett vettig slagläge innan han sätter in slutstöten så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering igen.

9 Jugularis har gjort två lopp efter lång vila. Näst senast så blev det seger sedan han via en vass avslutning fångat in den ledande Mary Hotshot precis på linjen. Gången efter det satt han i andra utvändigt innan han vreds på till attack på den sista bortre långsidan och landade utvändigt om den ledande Ganja d'Am i slutsvängen men då tappade han helt plötsligt stilen och galopperade och så var den dagen förstörd. Jim Eriksson som sitter i vagnen har ännu aldrig tagit någon kuskseger men klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 10 Sidestep
Spets efter 500m: 7 Kent Le Soleil
Skrällen: 13 B.G.Frida
Ranking: A 10,7 B 2,8,9,13,5,6,1,14 C 12,11,3,4
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Loaded Maria har efter två starter hittills i karriären inte varit i närheten av förlust. I den senaste starten så satt hon längst bak i femte utvändigt innan hon gick till attack på den sista bortre långsidan och hon svepte då fältet och satt i ledningen in i den sista svängen och från den positionen så dansade hon sedan undan till en förkrossande seger. Första gången bakom bilen nu från innerspår så det är lite osäkert hur fort hon kan öppna men det är ett litet fält så hittar hon bara loss i god tid före mål så kan hon bli svår att stå emot.

4 Joy Alissa höll upp ledningen och vann sedan på ett bra vis från den positionen näst senast. Gången efter det så travade hon i ledningen igen men hon var utan chans när tipsettan kom farande och svepte till spets men hon var bäst av övriga ekipage så det blev en andraplats. Ulf Ohlsson upp nu och kan hon nå till täten igen och om hon skulle få fuska bort en del av loppet där framme så kan det räcka långt.

3 Countess Chiara har inte startat sedan slutet av februari och hon har varit struken för en svullen kota inför en tilltänkt start så formen nu är oviss. Hon gjorde ett par fina lopp på Solvalla i februari så kan Jorma Kontio servera henne ett passande lopp så kan hon vara med och tampas om segern.

5 Malvha Ha har varit ute i rätt tuffa gäng och hon väntar fortfarande på den första vinsten. Hon kom i mål med en del sparade krafter i ett Margaretalopp som vanns av Clockwork näst senast. Nu får Örjan Kihlström chansen för första gången och får hon en fin resa här så kan det vara läge för en fullträff.

2 Cala Mayor De B. fick en invändig löpning och hon fullföljde klart godkänt som trea i ett lopp som Voyager West vann från ledningen senast. Gången innan det så landade hon i dödens med varvet till mål och från den positionen så såg hon ut att nypa en god placering men hon tappade stilen och galopperade kort före mål. Felfri nu så tål hon att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och då kan hon bli att räkna med. 

Min Vinnare: 1 Loaded Maria
Spets efter 500m: 4 Joy Alissa
Skrällen: 2 Cala Mayor De B.
Ranking: A 1 B 4,3,5,2 C 7,8,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 11 Månprinsen A.M. som har gjort två starter efter nästan ett års frånvaro. I comebacken näst senast så kördes han offensivt och tog över ledningen med 1350 meter kvar till mål och från den positionen så höll han undan på ett bra vis till seger. Senast så hade han en tuff uppgift i ett V75 lopp över sprinterdistans på Umåker. Han landade då i dödens efter ett halvvarv och där fick han vandra och han höll bra som tvåa bakom Lome Brage som ledde loppet från start till mål.

Här är motståndet överkomligt och jag tror att Gunnar Melander som kör hästen söker sig framåt när tillfälle ges och kan han då få ta över ledningen efter en bit så är mycket vunnet här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas så oavsett så tror jag han blir svårslagen.

Vid gardering kan 12 Åsrud Vilja som kommer från en vinst vara tänkbar. Hon travade en stor del av loppet i dödens innan hon tryckte sig till spets med ett knappt halvvarv kvar av loppet och från den positionen så höll hon sedan undan på ett bra vis till seger då. Hittar Örjan Kihlström en bra rygg att gå innan attacken sätts in så kan hon vara långt framme på nytt.

6 Guli Rubin var inte så långt ifrån segern näst senast men det slutade med en andraplats bakom B.W.Rune då. Prickar Jörgen Westholm bra i startögonblicket från springspåret här så kan det kanske bli tidig ledning och från spets så kan han få ett bra lopp i den främre träffen men jag tror inte han räcker till seger så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Månprinsen A.M.
Spets efter 500m: 6 Guli Rubin
Skrällen: 12 Åsrud Vilja
Ranking: A 11 B 12,6,9,2,5,7 C 1,8,10,4,3
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-4
K100 - Like A Horse Körsvensserie avd 3 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Double Formula är snabb ut och tog sin senaste seger från ledningen över kort distans för fyra starter sedan. Senast så fick han ett lopp i vinnarhålet och hade ingen chans mot Stonecapes Superb som dundrade på till seger från ledningen men han hakade på godkänt som tvåa bakom denne. Hittar Ludwig Wickman till spets smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt här. Nu är han anmäld barfota runt om och blir det den balansen till loppet så är det första gången han tävlar så vilket är klart intressant.

9 Leo Leo hängde med bra som trea bakom Jetske Beemd senast. Det var första starten sedan juni ifjol så med det loppet innanför västen så borde formen vara klart förbättrad till den här starten. Kan Julien Fontaine hitta en bra rygg att gå i med den sexåriga valacken här så kan bli farlig när han sätter in slutstöten så han ska räknas tidigt.

10 Expendables tog över ledningen med varvet kvar till mål och från den positionen så höll han sedan undan till en klar seger näst senast. Gången efter det snabbstartade han till ledningen och såg ut att gå mot en ny triumf men med 100 meter kvar av loppet så var krafterna slut och han kom i mål först som fyra bakom Donatello Wibb som avgjorde till seger. Kan Jerry Strömstedt servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

6 Son Of Quarcio har haft svåra utgångslägen den sista tiden men han har ändå gjort det rätt okej. Nu har han framspår och hittar Jimmy Dahlman som sitter upp bakom hästen ner i en vettig position innan han går till anfall så kan han duga en bit mot det här motståndet. Det blir ett helstängt huvudlag nu så han borde bli lite vassare från start.

Min Vinnare: 2 Double Formula
Spets efter 500m: 2 Double Formula
Skrällen: 3 Bältra Selene
Ranking: A 2,9 B 10,6,4,11,3,12,8,7 C 5,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

V64-5
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 10 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 3 Löv Teddy kommer till den här starten med tre raka segrar. Han vann enkelt från ledningen på Momarken senast. Han har vunnit hälften av sina 24 starter. Trevligt utgångsläge här och kommer han till spets smärtfritt igen så blir han inte helt lätt att plocka ner för övriga ekipage.

5 Haga Modde har radat upp bra insatser en längre tid. Senast så travade han utvändigt om den ledande Torpa Pål innan han tryckte sig till ledningen på den sista bortre långsidan och från den positionen så vann han sedan i överlägsen stil. Med en liknande prestation här så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt.

4 Vimse Lars debuterar i ny regi för Öystein Tjomsland. Han har inte startat på några månader nu så formen är lite oviss men Örjan Kihlström upp för första gången är intressant och med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara långt framme.

11 G.G.Ojjdo har tagit sju segrar och två andraplatser på tio starter hittills. Senast var han ute över tre varv och han tog då ner den ledande Klack Pansar till seger den sista biten. Det blir tuffare för varje gång och nu möter han ett par bra konkurrenter och när utgångsläget blev jobbigt så ligger Tomas Pettersson rätt lågt men med lite klaff så är han inte borta.

12 Stuve Sky har varit borta från tävlingsbanorna länge och har fått ett uselt läge. Får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet bra och då kan han ställa till med en överraskning.

6 S.T.C.C.Faksen är väldigt galopplysten men felfri så besitter han gott kunnande för han har vunnit 11 gånger på 28 starter i karriären. Kan han hålla ihop aktionen nu och om Ulf Eriksson kan ge honom ett passande lopp så kan det vara läge för en ny seger.

Min Vinnare: 3 Löv Teddy
Spets efter 500m: 3 Löv Teddy
Skrällen: 12 Stuve Sky
Ranking: A 3,5 B 4,11,12,6 C 10,8,2,9,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stayerlopp över 3140 meter. Jag har spikat nummer 6 Messiah som vann över aktuell distans i den senaste starten. Han tog då hand om ledningen omgående och från den positionen så var han sedan aldrig i förlustfara. Efter det har han varit struken för en halsinfektion inför en tilltänkt start i mitten på april men har han inte tappat för mycket på det så tror jag han blir svårstoppad här. Han är startsnabb och har tagit alla sina tidigare vinster från ledningen så från springspår här så tror jag att Örjan Kihlström kan nå spets in i första sväng och skulle så bli fallet så tror jag han blir svår att plocka ner.

Vid gardering kan 2 Manne S.E. som har gjort en stark comeback efter lång frånvaro vara tänkbar. Näst senast så avslutade han plusbetonat till tredjeplatsen bakom Titania R.L. som vann det loppet. Den långa distansen har han inget emot så kan Daniel Wäjersten servera honom ett passande lopp så kan vara långt framme.

12 Ippon Futura kommer till den här starten med två raka andraplatser. Han fick ge sig kort före mål mot Jeppas Picasso senast. Han är mer stark än snabb och kan Martin P Djuse som sitter i vagnen få en bra start och om han kan hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han bli att räkna med över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Messiah
Spets efter 500m: 6 Messiah
Skrällen: 2 Manne S.E.
Ranking: A 6 B 2,12,8,11,1,10,7 C 13,14,4,9,5,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, Casumo, LeoVegas, 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
19:30  Pixbo - Thorengruppen
Innebandy - Superligan Herr - Över 12,5 mål
1.96
20:45  Benevento - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.00
21:00  PSG - Montpellier
Fotboll - Ligue 1 - 1 & BLGM
2.48
01:00  Washington - Buffalo
Ishockey - NHL - 2
2.15
13:00  Southampton - Arsenal
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
2.05
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
16:00  Lund - Sirius
Innebandy - SSL - 1 hcp +3,5
1.80
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.35
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Romme 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Romme 22/1
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming